Rente Op Crypto – Hoge Rente Crypto Tips

Rente op crypto verdienen: het klinkt als een ideaal scenario. Zo verdien je namelijk niet alleen bij een waardestijging van de koers van de cryptomunt, maar krijg je er tegelijk meer crypto bij door deze vast te houden. Zeker met de huidige inflatiecijfers is dit voor veel beleggers een interessante strategie!

Zelf Rente Op Crypto verdienen in 4 stappen!

Klik op de groene knop, registreer jezelf gratis bij Aqru, en begin vandaag direct met het verdienen van 7 tot 12 procent rente over crypto!

Wat is Rente Op Crypto verdienen?

Rente op crypto verdienen werkt vergelijkbaar met rente verdienen over je spaargeld. Waar de rentepercentages bij de spaarbank echter historisch laag zijn, kun je op crypto nog wel mooi rendement behalen.

Dit doe je door cryptomunten aan te schaffen en vervolgens via een platform ‘uit te lenen’ of weg te zetten in ruil voor yields (rente). 

Het platform gebruikt dan tijdelijk jouw coins voor bijvoorbeeld het vullen van een liquiditeitspool, of om deze te staken gezamenlijk met de coins van andere gebruikers waardoor ze een sterke positie hebben. Na een bepaalde periode – dit ligt aan de voorwaarden – kun je de munten zelf weer gebruiken.

Zelf Rente Over Crypto verdienen doe je zo!

Als belegger is het niet zo gek dat je de profits over je investeringen wil maximaliseren door gebruik te maken van crypto rente. We gaan je met onderstaande stappen uitleggen hoe je dit het beste kunt doen. 

Om te beginnen kiezen we een broker uit waarbij je de crypto kunt ‘staken’. Dit is het wegzetten om rente te ontvangen over de munten. Belangrijk hierbij is dat je dit doet bij een betrouwbare partij. 

Stap 1: Kies de beste Crypto Rente broker

Er zijn verschillende brokers en platformen waarbij je rente kunt verdienen over je crypto portfolio. Zo is er Aqru, dat pas enkele maanden gelanceerd is, en zijn er ook concurrenten als Huobi en Crypto.com. Uiteraard zijn er nog veel meer aanbieders die vergelijkbare diensten aanbieden als deze brokers. 

De reden dat we ons in dit artikel beperken tot een drietal brokers is dat we bij Bankr deze brokers onderzocht en getest hebben, en weten dat ze betrouwbaar zijn en hun beloftes nakomen. Er zijn in de crypto legio verhalen aan brokers waarbij het misliep, en daarom zijn wij graag voorzichtig in het aanraden. 

Hieronder lichten we kort onze drie favoriete brokers om crypto rente te verdienen toe. 

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Aqru bekijkenHuobi bekijkeneToro bekijken
Algemene beoordeling10/108/107.5/10
Max. Staking APY%12%0.8 tot 36%6.5%
Aantal staking crypto530+2
Flexibel stakenJa, altijdJa, tegen lager %Ja, maar ~8 introdagen
Lock-in periodeFlexibelFlexibel / vanaf 1 weekFlexibel
UitbetalingDagelijksEinde lock-inMaandelijks
Regulatie Accru Finance UABFEUCySEC, FCA, ASIC,
VerzekeringVerzekeringsfondsVerzekeringsfondsTot 1 miljoen per gebruiker

#1 Beste broker Rente Op Crypto: Aqru

Aqru is onze eerste keuze als broker om te verdienen aan rente op cryptocurrency. Als één van de eerste platformen specialiseren zij zich hier volledig in.

Aqru is een online broker, platform en app waar je crypto kunt kopen en bewaren. De focus ligt daarbij op het bewaren, waarbij Aqru je helpt om de beste percentages yield (rente) te ontvangen.

Bij Aqru kun je daardoor volledig veilig hoge interest ontvangen over diverse cryptomunten zoals Ethereum en Bitcoin. Ook diverse stablecoins behoren tot de mogelijkheden. 

Het platform van Aqru is verzekerd en gereguleerd voor je crypto.

Bij Aqru kun je beginnen vanaf een minimale inleg van € 100. Er zijn geen fees verbonden aan het storten van geld, en dit kan met verschillende betaalmethodes zoals bankpas, creditcard en in de vorm van crypto. 

Ook voor het opnemen van je crypto, fiat of uitbetaalde rente hoef je niet veel te betalen. Voor crypto geldt een fee van € 20 euro in de cryptocurrency zelf, terwijl wanneer je deze als fiat opneemt er geen kosten worden gerekend.

De percentages aan rente die je ontvang liggen tussen de 7% en 12%. Een groot voordeel van Aqru is dat deze per dag worden berekend, en dat je crypto altijd flexibel op te nemen is. Je hoeft het dus niet te locken.

Aqru is de specialist waar je hoge rente crypto kunt verdienen van 7% tot 12%. Zelf beginnen? Klik op de knop!

#2 Beste broker Rente Op Crypto: Huobi

Huobi is een crypto broker opgericht in Azië en populair op de markt daar, met vestigingen in onder andere Zuid-Korea, Japan, Amerika en Hong Kong. 

Bij Huobi kun je investeren in een groot aantal cryptomunten. Het aantal munten dat je kunt gebruiken om te staken en waar je dus rente over kunt verdienen is echter niet zo groot. Het zijn wel kleinere munten, wat interessant kan zijn als je bijvoorbeeld geïnteresseerd bent in rente over ZIL, LUNA of SOL. De keuze is beperkt.

Je kan nu beginnen met staking bij Huobi met percentages tot wel 15%!

Stap 2: Registreer je Crypto Rente account

Na het kiezen van een broker is het tijd om een account te registreren. Het aanmaken van je account is volledig gratis bij de hierboven behandelde brokers, en verloopt via hetzelfde proces. In dit voorbeeld gebruiken we hiervoor Aqru.

Zoals te zien in de foto heb je om een account te maken enkel een e-mailadres en een wachtwoord nodig. Je kunt ook direct je favoriete fiat aangeven, de dollar of de euro. Hierna krijg je een verificatiemail van Aqru. 

Onderdeel van het daadwerkelijk kunnen gebruiken van je account is het uploaden van een identificatiebewijs. Dit is nodig om het witwassen van geld en andere onzuivere praktijken tegen te gaan, en moet bij elke broker. 

Stap 3: Geld / Crypto op account zetten

Na het uploaden van je identificatiebewijs kun je van start met beleggen en crypto rente verdienen via Aqru.

 Hiervoor heb je twee mogelijkheden: het storten van geld en daarvan crypto kopen, of het rechtstreeks storten van crypto. Dit kan door het te verzenden naar je Aqru wallet.

Geld op je account zetten is niet lastig,  en kan bijvoorbeeld met een bankoverschrijving. Aqru accepteert bankpassen, debitcards, creditcards, en diverse andere betaalmethoden. 

Geld storten kan op diverse manieren bij Aqru

Stap 4: Kies een Hoge Rente Over Crypto product

Kies een crypto munt bij Aqru

Je hebt bij Aqru verschillende mogelijkheden aan crypto coins om uit te kiezen. De bekendste zijn Ethereum en Bitcoin. Hier komen binnenkort meer altcoins bij.

Ook kun je kiezen voor het verdienen van een hoge rente over crypto stablecoins zoals USD Coin, Tether en Dai.

Stap 5: Begin met Rente Op Crypto verdienen

Nadat je een crypto munt hebt gekozen bij stap 4 selecteer je deze en bevestig je de keuze. Hierna begin je automatisch met het verdienen van het rendement en de rente die Aqru uitkeert aan je. Dit is 7 tot 12 procent. 

Een groot voordeel van Aqru is dat je direct en per dag je rente kunt bekijken en laten uitbetalen, en niet eerst maanden tot een jaar hoeft te wachten. Je kan op elk moment ervoor kiezen te stoppen en geld op te nemen.

Overtuigd van de voordelen die Aqru te bieden heeft als platform voor het verdienen van rente over crypto? Registreer dan gratis een eigen account en begin vandaag nog met rente verdienen!

Hoeveel Crypto Rente Rendement kan ik verdienen?

De precieze hoeveel rente die je over crypto kunt verdienen wisselt per aanbieder van crypto staking. Over het algemeen gaat het om percentages tussen de 3 en de 15 procent. Hoeveel je ontvangt wisselt per coin en de voorwaarden. Zo kan het zijn dat je de crypto voor een minimale periode moet vastzetten. 

In dat geval kun je de crypto dus niet tussentijds verkopen of gebruiken om te traden. Je ontvangt dan vaak wel iets meer rente. Het percentage aan crypto rente per jaar heet APY. de rente percentages zijn als volgt:

MuntTickerAqrueToroHuobi
BitcoinBTC7%n.v.t.2.68%
EthereumETH7%n.v.t.0.80%
USD CoinUSDC12%n.v.t.n.v.t.
TetherUSDT12%n.v.t.6%
DaiDAI12%n.v.t.8%
TronTRXn.v.t.4.8 - 6.5% 7.14%
CardanoADAn.v.t.4.0 - 5.4%0.72%

Waar moet ik op letten bij het Rente Over Crypto verdienen?

Er zijn een aantal punten om aandacht aan te besteden wanneer je rente over je crypto wilt gaan verdienen. De belangrijkste is het kiezen van de juiste plek / broker / platform om je crypto te bewaren terwijl je er rente over verdient. Het is belangrijk dat dit bij een betrouwbare partij gebeurt. 

Een goede manier om dit te controleren is door op te zoeken wie er achter het bedrijf zitten waar je je crypto stalt, en wat hun historie in crypto en ondernemen is. Let ook goed op gebruikerservaringen online, blogs zoals deze en de aanwezigheid van maatregelen bij problemen (verzekering) en regulatie door financiële instanties.

Daarnaast is het belangrijk de voorwaarden goed te lezen. Zo vereisen sommige aanbieders dat je de crypto ‘locked’. In zo’n geval kun je zelf niets met je crypto doen voor een bepaalde periode, en deze dus niet verkopen bij een crash of wanneer er zich een goede kans voordoet. Bij Aqru ben je altijd flexibel.

Altijd flexibel met je eigen crypto bij een broker met regulatie? Begin dan bij Aqru!

De voordelen van Rente Over Crypto verdienen voor jou

Rente over crypto verdienen heeft verschillende voordelen voor jou als belegger. De belangrijkste is (1) dat je meer crypto kunt verdienen zonder daarvoor iets te hoeven doen. Je bewaart de crypto bij Aqru, en that’s it.

Aqru zorgt ervoor dat jij als klant zonder gedoe een mooi percentage aan rente krijgt over de bewaarde coins. Je ontvangt eigenlijk (2) gratis geld, een passief inkomen, in ruil voor Aqru je crypto laten gebruiken voor hun pool.

Dit hoeft niet eens per se crypto te zijn. Want door te investeren in de stablecoins Tether, USD Coin of Dai kun je bij Aqru ook crypto munten sparen die gelijke waarde houdt met de Amerikaanse Dollar, en dat tegen een ongekend rendement van 12%. Dit is een (3) betere deal dan je bij een bank krijgt

Dit is een minder risicovolle manier van beleggen als je crypto als Bitcoin of Ethereum niet stabiel genoeg vindt, en je kunt de verdiende rente inzetten om bijvoorbeeld een auto of hypotheek te betalen.

Begin met crypto rente verdienen. Registreer binnen 30 minuten een account!

Veelgestelde vragen

Ja, je kan rente verdienen over crypto. Dit kan bij een online aanbieder van staking / het verdienen van interest over je crypto coins zoals Aqru. Je bewaart je crypto bij hen in een pool, en zij betalen je in ruil daarvoor een percentage aan rente.

De hoeveelheid rente op crypto die je kan verdienen wisselt per aanbieder en de voorwaarden waaronder je de crypto stalt bij hen. Gemiddeld gaat het om 3 tot 15 procent. Bij Aqru ontvang je over Bitcoin en Ethereum 7 procent rente, en over stablecoins maar liefst 12 procent.

Brokers kunnen zoveel rente over crypto betalen doordat zij de crypto die je bij hen stalt uitlenen aan consumenten en grote partijen die leningen willen aangaan. Er is een grote vraag naar cryptomunten, vooral in grotere hoeveelheden, en Aqru bijvoorbeeld regelt dat instituten eenvoudig crypto kunnen halen bij ze en bieden liquiditeit.

Een realistisch rendement voor rente over crypto verdienen is in het algemeen een jaarlijks percentage (APY) tussen de 3 en de 15 procent. Voor stablecoins zijn de percentages op het moment het hoogste, en gaan deze soms over de 10 procent.

Let op dat bij veel aanbieders de percentages rente alleen zo hoog zijn als je de crypto voor een bepaalde tijd wegzet of dit doet in grote hoeveelheden. Bij Aqru ben je altijd flexibel en kun je staken vanaf € 100 tegen percentages tussen de 7 en 12 procent.

Crypto rente verdienen en crypto bewaren bij Aqru is veilig bij Aqru. Ze lenen je geld alleen afgedekt uit, en zijn gereguleerd in Letland. Ook is er een verzekering over je tegoeden in het geval van hacks.

Rente Over Crypto verdienen: Conclusie

Rente over crypto verdienen is een manier waarop je zonder veel risico of een grote investering van tijd meer crypto kunt verdienen met je bestaande crypto. Je hoeft hiervoor niet te traden, maar deze enkel te bewaren bij een aanbieder van staking zoals Aqru, Huobi of Crypto.com. 

Let daarbij goed op de geboden percentages en voorwaarden. Je wilt het liefste een zo flexibel mogelijk deal met het hoogste percentage, bij een gereguleerde partij zoals Aqru. Alle brokers uit dit artikel zijn hiervoor geschikt, maar de beste percentages ontvang je bij hen. 

Scroll naar boven