Saldodipje Review: snel geld lenen

Wil je geld lenen bij Saldodipje? In deze Saldodipje review lees je alles over hoe dit werkt, ervaringen met de Saldodipje pluslening 2500 euro en hoe je op de website van Saldodipje een lening aanvraagt.

Saldodipje Review - Direct lenen

Wil jij een minilening afsluiten bij Saldodipje? Lees dan de Saldodipje review of klik op de groene knop en begin meteen! 

Volledig online een lening aanvragen doe je super eenvoudig bij Saldodipje. Vanaf de leeftijd van 18 jaar kun je bij Saldodipje een lening aanvragen van maximaal 2500 euro, met een looptijd van 30 dagen tot 4 maanden. 

Wij gaan je in de Saldodipje review uitleggen hoe ook jij eenvoudig een lening kunt aanvragen! 

Wat is Saldodipje?

Saldodipje is een Nederlandse verstrekker van leningen tot aan 2500 euro. Het bedrijf is ontstaan uit een overname van Ferratum, dat eerst samen met Saldodipje minileningen aanbood op de Nederlandse markt. 

Saldodipje is onderdeel van de Ferratum Groep. De Ferratum groep is Europees marktleider in minileningen en heeft de afgelopen 15 jaar al meer dan 2 miljoen klanten naar tevredenheid mogen helpen.

De missie van Saldodipje is iedereen een hoogwaardige leenervaring bieden.

Saldodipje
– Innovatie
– Professionaliteit
– Winstgevendheid
– Morele principes

Contact:
Tel. 06-39281927
[email protected]

Saldodipje Ervaringen & Saldodipje Reviews

Klanten die een mini- of pluslening hebben afgesloten bij Saldodipje zijn overwegend positief in hun Saldodipje ervaringen en Saldodipje reviews. Hierbij een greep uit de verschillende online Saldodipje reviews en Saldodipje ervaringen:

Saldodipje ervaringen 2021

We verwachten dat er in Nederland enkele honderdduizenden klanten zijn. Niet iedereen die een lening aanvraagt bij Saldodipje is een klant. Pas wanneer de lening wordt uitgekeerd is dat zo. De tevredenheid van de Saldodipje review onder deze uitgekeerde leningen is hoog.

Is geld lenen via Saldodipje betrouwbaar?

Saldodipje is betrouwbaar. De Ferratum groep is namelijk een beursgenoteerde onderneming die wereldwijd actief is in ruim 25 landen. Ze zijn hiervoor in het bezit van de nodige verplichte vergunningen. Zo hebben ze onderstaande registraties in Engeland bij onder andere de FCA:

Er is wel eens ophef over de kosten die hoog op kunnen lopen. Dit gebeurt alleen wanneer je zelf niemand kunt aanwijzen die garant voor je staat, zoals een partner, vriend of andere bekende.

Op de website van saldodipje worden de kosten zeer duidelijk weergegeven. Zo zie je direct wat je moet betalen en om wat voor percentage op jaarbasis dat gaat. 

Saldodipje heeft duizenden klanten geholpen aan een lening, en geld lenen via Saldodipje is betrouwbaar. 

Hoe kan ik geld lenen bij Saldodipje?

Geld lenen bij Saldodipje is eenvoudig en snel te regelen, en in de Saldodipje review leggen we je uit hoe. 

Het mooiste aan Saldodipje is dat je binnen enkele minuten al weet hoeveel je mag lenen en tegen welke voorwaarden dat is, en dat zij dit heel duidelijk weergeven. 

Zoals te zien op de afbeelding kun je zelf het gewenste leenbedrag instellen. Dit is minimaal 100 euro en maximaal 2500 euro. Je ziet rechtsonderin direct de totale aflossing inclusief de rente die je betaalt. 

Dit bedrag moet je voldoen aan het einde van de leentermijn, die linksonder staat weergegeven. Wanneer je een hoger bedrag leent kan de leentermijn ook omhoog van 30 dagen tot maximaal 4 maanden. 

Aan het einde van de leentermijn betaal je het volledige bedrag in één keer terug aan Saldodipje. Je kunt Saldodipje inloggen op ‘mijn Saldodipje account’ om altijd je gegevens te zien.

Zelf bepalen hoeveel geld je leent

Saldodipje Review - Voorwaarden geld lenen

Voor geld lenen bij Saldodipje en het afsluiten van een lening zijn er enkele voorwaarden van toepassing. Deze sommen we hieronder voor je op, zodat jij niet te maken krijgt met een Saldodipje afwijzing. 

  • Je bent inwoner van Nederland.
  • Je bent tussen de 18 en 75 jaar oud.
  • Je hebt een geldige ID-kaart of paspoort.
  • Je hebt een Nederlands mobiel telefoonnummer (06)
  • Je hebt een persoonlijke Nederlandse IBAN rekening op je eigen naam.

Hoe werkt de Saldodipje betalingsregeling?

Het bedrag dat je bij Saldodipje kunt lenen betaal je volledig terug op de afgesproken datum. Dit is aan het einde van de leentermijn, en kan verschillen van 30 dagen tot en met 4 maanden.

De terugbetaling is het volledige bedrag plus de bijkomende kosten (de rente). Voor bedragen boven de 1000 euro is het mogelijk om in termijn te betalen. Dit kunnen 2, 3 of 4 termijnen zijn, afhankelijk van het geleende bedrag.

Indien je op de afgesproken datum niet het geleende bedrag terug kunt betalen aan Saldodipje volgt er een boete, en kan er zelfs een incassobedrijf worden ingeschakeld. In dat geval is het verstandig zelf contact op te nemen met de klantenservice die samen met je op zoek gaat naar een oplossing.

Met goed Saldodipje contact hou jij een fijne leenervaring en is het niet nodig om negatieve Saldodipje reviews te schrijven!

Saldodipje Review - Te laat betalen

Als je Saldodipje te laat pas terug kunt betalen, is het belangrijk om allereerst een mail te sturen naar de klantenservice. Vervolgens kan er dan gekeken worden naar een betaalregeling. Zo kan de betaling in sommige gevallen op een later moment worden voldaan.

Saldodipje Review - Consequenties te laat betalen

Als je te laat bent met Saldodipje terugbetalen, zitten hier wel consequenties aan. Zo krijg je bijvoorbeeld te maken met een boete. Ook kan er een incassobureau worden ingeschakeld. De kosten lopen dan snel op, en het is daarom belangrijk om op tijd contact op te nemen met Saldodipje voor een betalingsregeling.

Saldodipje Contact

Saldodipje Review - Contact opnemen

Contact met Saldodipje opnemen kan op verschillende manieren. De makkelijkste manier is per mail of per Whatsapp.

Saldodipje biedt klantenservice aan in het Nederlands

Spoedcontact

Voor spoedcontact met de debiteurenafdeling kun je dit nummer bellen: 070 808 0995, of een e-mail sturen naar [email protected].

Live chat

Contact opnemen met Saldodipje gaat het snelste online via e-mail, Whatsapp of hun live chat. Noteer deze handige adressen alvast:

De live chat is op werkdagen online tussen 09:00 – 13:00 uur. Saldodipje zelf is open op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur voor het verwerken van leningaanvragen en vragen aan de klantenservice.

Saldodipje Review - Veelgestelde vragen

Saldodipje is een betrouwbare en ervaren aanbieder van minileningen en plusleningen. Ze bieden een gebruiksvriendelijke, hoogwaardige leenervaring aan duizenden klanten in Nederland.

Saldodipje is onderdeel van de Ferratum groep, die meer dan 2 miljoen klanten hebben in 23 verschillende landen. Deze groep bestaat al jarenlang en staat geregistreerd aan de Duitse beurs. Het is dus een echt bestaand bedrijf die jou de lening geeft, met een bewezen staat van dienst en vele tevreden klanten.

Saldodipje werkt snel en eenvoudig. Binnen enkele minuten weet jij of geld lenen bij Saldodipje mogelijk is, en hoe hoog het bedrag is. Ook de voorwaarden weet je dan. Na het rondmaken van de Saldodipje lening streeft Saldodipje ernaar binnen 24 uur het geld over te maken naar je rekening.

Veel mensen verwarren Ferratum en Saldodipje, daarom leggen we kort het verschil uit. Saldodipje en Ferratum maakten beide als merk onderdeel uit van de Ferratum groep, die in meer dan 20 landen actief is in het aanbieden van leningen.

Onlangs is het merk Ferratum opgegaan in Saldodipje, omdat zij ongeveer dezelfde producten aanboden en het niet nodig was twee merken te voeren. Saldodipje blijft wel onderdeel van de grote Ferratum groep, waar meerdere kleinere merken onder vallen.

Saldodipje is daardoor handiger en voordeliger dan voorheen, en kan je ook efficiënter helpen met hun klantenservice!

Geld lenen bij Saldodipje is heel eenvoudig en kan binnen een dag geregeld worden. Onderstaande zijn de voorwaarden waaraan je moet voldoen om na het lezen van de Saldodipje review geld te lenen:

* Je bent inwoner van Nederland
* Je bent tussen de 18 en 75 jaar oud
* Je hebt een geldig identiteitsbewijs (ID of paspoort)
* Je hebt een Nederlands mobiel telefoonnummer (06)
* Je hebt een persoonlijke Nederlandse bankrekening en IBAN-nummer

Saldodipje streeft ernaar om het aangevraagde krediet na goedkeuring binnen 24 uur over te maken. Uit de Saldodipje review die gebruikers online achterlaten blijkt dit ook zo snel te gaan.

Let wel, je kunt eventueel afgewezen worden. Neem dan contact op met de klantenservice zoals beschreven in het hoofdstuk Saldodipje contact. 

Saldodipje Review - Conclusie

Uit de vele ervaringen en Saldodipje reviews kunnen we concluderen dat de meerderheid positief gestemd is over geld lenen bij Saldodipje. De service is doorgaans snel genoeg en binnen een dag wordt jouw aanvraag afgehandeld.

De extra servicekosten (Global Guarantee) zijn hoog vergeleken met de hoogte van de minilening en rente. Gelukkig is dit op te lossen door zelf iemand uit jouw omgeving aan te dragen als garantsteller.

Is dit geen probleem en heb je acuut een klein geldbedrag nodig, dan ben je bij Saldodipje aan het juiste adres. Geld lenen is eenvoudig na het lezen van de Saldodipje review en binnen 10 minuten te regelen. 

Saldodipje Review gelezen en meer weten?

Wil jij na het lezen van de Saldodipje review een minilening aanvragen of meer weten, gebruik dan de groene knop om direct naar de website van Saldodipje te gaan!
meer info
Scroll naar boven