ICS

Laatste update:

Wil je ICS bezoeken of meer weten over deze grootste uitgever van particuliere en zakelijke Mastercard én Visa creditcards in Nederland? Hier bespreken we:

  • Visa business creditcard
  • Mijn ICS business & inloggen
  • ICS services voor ANWB en ABN
  • Activeren, beveiligen en blokkeren
  • Vacatures en werken bij ICS International

ℹ️ TIP: Vergelijk hier een selectie populaire creditcards die ICS uitgeeft.

International Card Services B.V.
Wisselwerking 32
1112 XP  Diemen   
KvK nummer: 33200596
Tel. Visa: 020 – 6 600 678
Tel. Mastercard: 020 – 6 600 766
E-mail: via het contactformulier
Facebook | Twitter | Linkedin

Overzicht

ICS, ook bekend als International Card Services of ICSCards, is een MasterCard- en Visa-creditcardspecialist en opgericht in 1988. Ze zijn populair wegens het uitgeven van de Mastercard en Visa business kaart. Het is momenteel de grootste uitgever van creditcards in Nederland en eigendom van ABN AMRO. Het bedrijf werkt samen met diverse grote Nederlandse bedrijven, waaronder de Bijenkorf en ANWB.

Inloggen op Mijn ICS

Je kunt bij ICS eenvoudig via de website inloggen. Via deze link ga je direct naar het inlogportaal van de website. Het inlogportaal is ook bereikbaar door naar https://icscards.nl te gaan en rechts bovenin op ‘Inloggen Mijn ICS’. Let altijd goed op dat jij op de beveiligde portaal van ICSCards zit. Dit kun je herkennen aan het groene slotje in jouw browser, waar ‘International Card Services B.V. [NL]’ bij staat. De gegevens om in te loggen ontvang je in een brief.

ABN AMRO & ANWB

Wil je een creditcard aanvragen die gekoppeld is aan jouw ABN AMRO-rekening? Of wil je de voordelen van de creditcards van ANWB verkrijgen? Dat regel je allemaal eenvoudig via ICSCards.

Je kunt via de website direct een creditcard voor deze bedrijven aanvragen. Je kunt de ICSCards-pagina voor ABN Amro hier vinden en de creditcardaanvraag voor ANWB dien je in via deze pagina.

ICSCards heeft ook een speciale creditcard voor de Bijenkorf (de BijCard).

Activeren of deblokkeren

Heb jij recentelijk jouw creditcard van ICSCards ontvangen? Dan dien je deze eerst online te activeren voordat jij er aankopen mee kunt doen. Dit doe je via de link die in de brief is genoemd. Je logt eerst in via Mijn ICS en vervolgens kun je via de instellingen in het portaal de creditcard activeren.

Via het portaal kun je ook eenvoudig de creditcard deblokkeren. Er kan een blokkade op de kaart gelegd worden als jij deze bent verloren of wanneer de kaart is gestolen. Je ontvangt dan snel een nieuwe kaart en deze kan ook weer via het portaal worden geactiveerd om deze te deblokkeren. In enkele gevallen dien je persoonlijke documenten te uploaden.

Dubbele beveiliging en phishing

De creditcards van ICS zijn extra beveiligd om risico’s te vermijden. Wanneer je online een aankoop doet dan dien je altijd een wachtwoord in te voeren. Vervolgens ontvang jij telefonisch een code die ook ingevoerd moet worden.

De dubbele beveiliging is ingesteld om phishing te voorkomen. Je kunt ook 3dSecure aanvragen, je ontvangt dan een extra code via jouw smartphone app. Phishing is een groot probleem in de betaalwereld, omdat er online criminelen zijn die proberen om jouw persoonlijke gegevens via valse e-mails of SPAM te achterhalen en aankopen met jouw creditcard willen doen.

Om phishing te voorkomen, raden wij aan nooit zomaar op links uit e-mails te klikken en altijd direct via jouw browser naar de website van ICSCards te gaan.

Ben je toch slachtoffer geworden van phishing? Dan kun jij de phishing melden aan de afdeling Verlies & Diefstal via +31 (0)20 – 6 600 611. Zij zullen jouw kaart dan blokkeren en een nieuwe kaart toesturen.

Ervaringen & reviews

ICSCard reviews neigen meer naar de negatieve dan de positieve kant.

Webervaringen.nl6,0
ICSVisa2,4
Google Playstore
5,0

Voor-en nadelen

  • Wereldwijd betaalgemak
  • Fraudepreventie
  • Aankoopverzekering
  • Geen op de klant toegesneden dienstverlening
  • Onvriendelijke klantenservice

Contact & klantenservice

ICS kaart aanvragen?

Weet je voldoende en wil je een kaart aanvragen bij ICS? Bezoek dan de website van ICS Cards.
Kaart aanvragen
Scroll naar top