ICS: Visa & Mastercard business creditcard

Wil je bij ICS een zakelijke Mastercard of Visa creditcard aanvragen? Dat kan, want de ICS business card wordt in Nederland uitgegeven en de kaart komt incl. service. Kies hieronder of je van ICS de zakelijke MasterCard of Visa wilt:

Zowel Visa als MasterCard zakelijk kosten 35 euro per jaar (zakelijk). MasterCard is tijdelijk één jaar gratis. Hierbij krijg je momenteel ook 25 euro tegoed.

International Card Services B.V.
Wisselwerking 32
1112 XP  Diemen   
KvK nummer: 33200596
Tel. Visa: 020 – 6 600 678
Tel. Mastercard: 020 – 6 600 766
E-mail: via het contactformulier

ICS: uitgever van Mastercard en Visa business credit card

ICS, ook bekend als International Card Services of ICSCards, is een MasterCard- en Visa business creditcard specialist en uitgever, opgericht in 1988. Ze zijn bekend wegens het uitgeven van de Mastercard en Visa business kaart. ICS is marktleider en hiermee de grootste zakelijke uitgever van creditcards in Nederland. Ze zijn eigendom van ABN AMRO en ICS werkt samen met grote bedrijven, waaronder de Bijenkorf en ANWB. Hiermee bedienen ze direct vele klanten in de Nederlandse markt.

Hoe werkt Mijn ICS en het inloggen?

Je kunt bij ICS eenvoudig via de website inloggen. Het inlogportaal is ook bereikbaar door naar https://icscards.nl te gaan en rechts bovenin op ‘Inloggen Mijn ICS’.

Let altijd goed op dat jij op de beveiligde portaal van ICSCards zit. Dit kun je herkennen aan het groene slotje in jouw browser, waar ‘International Card Services B.V. [NL]’ bij staat. De gegevens om in te loggen ontvang je in een brief.

Hoe kan ik een ABN AMRO of ANWB creditcard aanvragen?

Wil je een creditcard aanvragen die gekoppeld is aan jouw ABN AMRO-rekening? Of wil je de voordelen van de creditcards van ANWB verkrijgen? Dat regel je allemaal eenvoudig via ICSCards.

Je kunt via de website direct een creditcard voor deze bedrijven aanvragen. ICSCards heeft ook een speciale creditcard voor de Bijenkorf (de BijCard).

Hoe kan ik een zakelijke ICS kaart activeren of deblokkeren?

Heb jij recentelijk jouw creditcard van ICSCards ontvangen? Dan dien je deze eerst online te activeren voordat jij er aankopen mee kunt doen. Dit doe je via de link die in de brief is genoemd. Je logt eerst in via Mijn ICS en vervolgens kun je via de instellingen in het portaal de creditcard activeren.

Via het portaal kun je ook eenvoudig de creditcard deblokkeren. Er kan een blokkade op de kaart gelegd worden als jij deze bent verloren of wanneer de kaart is gestolen. Je ontvangt dan snel een nieuwe kaart en deze kan ook weer via het portaal worden geactiveerd om deze te deblokkeren. In enkele gevallen dien je persoonlijke documenten te uploaden.

ICS komt met dubbele beveiliging tegen phishing

De creditcards van ICS zijn extra beveiligd om risico’s te vermijden. Wanneer je online een aankoop doet dan dien je altijd een wachtwoord in te voeren. Vervolgens ontvang jij telefonisch een code die ook ingevoerd moet worden.

De dubbele beveiliging is ingesteld om phishing te voorkomen. Je kunt ook 3dSecure aanvragen, je ontvangt dan een extra code via jouw smartphone app. Phishing is een groot probleem in de betaalwereld, omdat er online criminelen zijn die proberen om jouw persoonlijke gegevens via valse e-mails of SPAM te achterhalen en aankopen met jouw creditcard willen doen.

Om phishing te voorkomen, raden wij aan nooit zomaar op links uit e-mails te klikken en altijd direct via jouw browser naar de website van ICSCards te gaan.

Ben je toch slachtoffer geworden van phishing? Dan kun jij de phishing melden aan de afdeling Verlies & Diefstal via +31 (0)20 – 6 600 611. Zij zullen jouw kaart dan blokkeren en een nieuwe kaart toesturen.

Ervaringen & reviews met ICS cards

ICSCard reviews neigen meer naar de negatieve dan de positieve kant.

Webervaringen.nl6,0
ICSVisa2,4
Google Playstore5,0

Voor-en nadelen op een rij

  • Wereldwijd betaalgemak
  • Fraudepreventie
  • Aankoopverzekering
  • Drukke klantenservice

Wil je meer service? Dan kun je als particulier ook een creditcard aanvragen bij Pay2d of VIABUY of N26, waar je gebruik kunt maken van een andere klantenservice. Sowieso loont het om al deze partijen naast elkaar te leggen. Vergelijk in dat geval deze 5 creditcards die ICS in Nederland uitgeeft.

ICS card aanvragen?

Wil je een zakelijke creditcard aanvragen uitgegeven door ICS? Je kunt kiezen uit MasterCard of Visa.
zakelijk
René Andreasi-Bassi

René Andreasi-Bassi

Dit artikel is getoetst op feiten door René Andreasi-Bassi. Met ruim 15 jaar ervaring in budgetbeheer onderzoekt René voor Bankr.nl de eigenschappen en voor- en nadelen van financiële producten en services.

Laatste update:

Scroll to Top