Interbank

Overweeg je Interbank als kredietverstrekker? Hier lees je alles over geld lenen bij Interbank, het type leningen dat zij aanbieden en de ervaringen die klanten hebben.

Tip: heb je besloten een Interbank lening af te sluiten, dan kan dat alleen via een bemiddelaar zoals Leenattent.nl.

Interbank N.V.
Laarderhoogtweg 25
1101 EB Amsterdam
KVK nummer: 33030520
Tel. +31 900 86 88
E-mail: info@Interbank.nl

Wat is Interbank?

Interbank is een Nederlandse lening- en kredietverstrekker die zich specialiseert in persoonlijke leningen en het doorlopend krediet. Via ‘Mijn Interbank’ kun jij inloggen om de belangrijkste informatie omtrent jouw lening te bekijken. Hier handel je ook alle documenten en aanvragen af. Let er tijdens het inloggen altijd goed op dat je op de veilige omgeving van Interbank zit, dit herken jij aan het groene slotje met de tekst “Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V.” in jouw browser.

Persoonlijke lening van Interbank

Een persoonlijke lening van Interbank wordt in één keer op jouw bankrekening wordt gestort. Interbank rekent voor persoonlijke leningen een vast tarief en ook vaste rente. Daarbij kun je gratis vroegtijdig aflossen indien jouw financiële situatie dat toelaat. 

Hoeveel geld kan ik lenen bij Interbank?

Klanten kunnen maximaal €75.000 lenen. De persoonlijke lening wordt op basis van de eigen financiële situatie opgesteld. Bij Interbank bedraagt het minimale leenbedrag €5.000.

Op basis van eigen voorkeuren en interne regels van Interbank wordt een loopduur vastgesteld. De lening dient iedere maand, inclusief rente, afgelost te worden.

Interbank biedt klanten de mogelijkheid om eerder af te lossen zonder extra kosten. Hierdoor kunnen klanten onder andere besparen op toekomstige rente.

Het is bij Interbank mogelijk om bestaande leningen bij andere banken te laten herfinancieren en hiermee jouw lening over te sluiten.

Om de hoogte van jouw lening te berekenen dien je bij Interbank een afspraak te maken met een financieel adviseur bij jou in de buurt. Je kunt deze financiële adviseurs direct via de hoofdpagina van Interbank vinden.

Hoe snel wordt de lening gestort?

Interbank zal de meeste uitbetalingen nog dezelfde dag voldoen indien deze via Mijn Interbank worden aangevraagd. Verzoeken die voor 10:30 worden ingestuurd worden dezelfde dag op jouw bankrekening gestort. Verzoeken na 10:30 of in het weekend zullen de eerste werkdag worden gestort.

Indien een verzoek tot uitbetaling via een financieel adviseur loopt, is het afhankelijk van het moment dat de adviseur het verzoek aanvraagt. Uitbetalingen die via e-mail worden aangevraagd worden gemiddeld binnen 2 dagen verwerkt, waarbij deze binnen één werkdag op de rekening worden gestort.

Wat zijn de ervaringen met Interbank?

Net als andere financiële instellingen staat Interbank op Independer geregistreerd. Ze scoren daar een 8,6 op basis van klanten. Via Google Reviews scoort Interbank gemiddeld een 1,5 ster uit 5 sterren (omgerekend het rapportcijfer 3) op basis van enkele tientallen reviews.

In 2017 kwam Interbank in het nieuws, onder andere bij Kassa, omdat zij te hoge rentes hadden gerekend en klanten na klachten compensatie ontvingen.

Google3,0
Independer.nl8,6

Voor-en nadelen

  • Relatief hoge rente
  • Enkel via tussenpersoon
  • Geen kwijtschelding bij overlijden
  • Maximum krediet €75.000
  • Vaste rente
  • Vaste looptijd
  • Kosteloos aflossen

Awards en registraties

  • InFinance Gouden Lotus Awards 2019
  • KvK registratie (nr. 33030520 )
  • AFM vergunning (nr. 33030520)

Interbank lening offerte aanvragen?

Een lening bij Interbank is alleen aan te vragen via een tussenpartij die als bemiddelaar optreedt. Leenattent is een van de bemiddelaars die vele klanten van Interbank heeft geholpen.
vrijblijvend
René Andreasi-Bassi

René Andreasi-Bassi

Dit artikel is getoetst op feiten door René Andreasi-Bassi. Met ruim 15 jaar ervaring in budgetbeheer onderzoekt René voor Bankr.nl de eigenschappen en voor- en nadelen van financiële producten en services.

Laatste update:

Scroll to Top