Interbank

Wil je geld lenen bij Interbank? Hier lees je alles over de Interbank lening: wat deze inhoudt, waar je op moet letten en hoe je deze kunt aanvragen.

Uitbetaald in: 5 werkdagen / 48 uur

veilig via intermediair A-Krediet

 

Je kunt een persoonlijke lening afsluiten bij Interbank wanneer je tussen de 21 en 73 jaar bent. Wil je een doorlopend krediet bij Interbank afsluiten? Deze is sinds 1 mei 2020 niet meer beschikbaar.

Tip: heb je besloten een Interbank lening af te sluiten, dan kan dat alleen via een intermediair zoals A-Krediet.

Wat is Interbank?

Interbank is een Nederlandse lening- en kredietverstrekker die zich specialiseert in persoonlijke leningen. Interbank is onderdeel van Crédit Agricole S.A. Een van de grootste financiële instellingen van Europa. Interbank is geregistreerd bij de AFM, DNB en KvK, en is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Interbank N.V.
Laarderhoogtweg 25
1101 EB Amsterdam
KVK nummer: 33030520
Tel. +31 900 86 88
E-mail: [email protected]

Persoonlijke lening van Interbank

Een persoonlijke lening van Interbank wordt in één keer op jouw bankrekening wordt gestort. Interbank rekent voor persoonlijke leningen een vast tarief en ook vaste rente. Daarbij kun je gratis vroegtijdig aflossen indien jouw financiële situatie dat toelaat. 

Verbouwing financieren

Wil je je (nieuwe) woning verbouwen? Met de eigen woning voordeel financiering van Interbank kun je een gunstige lening afsluiten waarvan je de rente kunt aftrekken van de belasting.

Oversluiten

Heb je de keuze gemaakt om leningen bij Interbank over te sluiten? Dan zul je onder de streep waarschijnlijk geld besparen. Je kunt dit eenvoudig laten berekenen via een intermediair.

Hoeveel geld kan ik lenen bij Interbank?

Klanten kunnen maximaal €75.000 lenen. De persoonlijke lening wordt op basis van de eigen financiële situatie opgesteld. Bij Interbank bedraagt het minimale leenbedrag €5.000.

Op basis van eigen voorkeuren en interne regels van Interbank wordt een loopduur vastgesteld. De lening dient iedere maand, inclusief rente, afgelost te worden.

Interbank biedt klanten de mogelijkheid om eerder af te lossen zonder extra kosten. Hierdoor kunnen klanten onder andere besparen op toekomstige rente.

Het is bij Interbank mogelijk om bestaande leningen bij andere banken te laten herfinancieren en hiermee jouw lening over te sluiten.

Alle kredietaanvragen worden door InterBank getoetst bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel.

Hoe snel wordt de lening gestort?

Interbank zal de meeste uitbetalingen nog dezelfde dag voldoen indien deze via Mijn Interbank worden aangevraagd. Verzoeken die vóór 10:30 uur worden ingestuurd worden dezelfde dag op jouw bankrekening gestort. Verzoeken na 10:30 of in het weekend zullen de eerste werkdag worden gestort.

Indien een verzoek tot uitbetaling via een financieel adviseur loopt, is het afhankelijk van het moment dat de adviseur het verzoek aanvraagt.

Uitbetalingen die via e-mail worden aangevraagd worden gemiddeld binnen 2 dagen verwerkt, waarbij deze binnen één werkdag op de rekening worden gestort.

Wat zijn de ervaringen met Interbank?

Net als andere financiële instellingen staat Interbank op Independer geregistreerd. Ze scoren daar een 8,6 op basis van klanten.

Via Google Reviews scoort Interbank gemiddeld een 1,5 ster uit 5 sterren (omgerekend het rapportcijfer 3) op basis van enkele tientallen reviews. Dit komt door een negatief nieuwsbericht over Interbank. 

In 2017 kwam Interbank onder andere bij Kassa in het nieuws, omdat zij te hoge rentes hadden gerekend voor doorlopende kredieten waarna klanten na vele klachten compensatie ontvingen.

Google3,0
Independer.nl8,6

Voor-en nadelen

Interbank lening offerte?

Een lening bij Interbank is alleen aan te vragen via een intermediair die als bemiddelaar optreedt. A-Krediet is een van de bemiddelaars die vele klanten van Interbank helpt aan een lening.
via A-krediet
Scroll naar boven