Lucky Block Android App release

Publieke Beta Release op maandag 21 maart

Lucky Block kondigt vandaag aan dat na het intensief testen van de beta door de community de Android App van het platform vrijgegeven wordt voor een publieke beta. De app is klaar om te downloaden, en vanaf maandag 21 maart beschikbaar via de Google Play Store. 

Loterijtrekkingen uitgesteld tot na 25 maart en iOS release

Hoewel de Android variant van de app klaar is voor de lancering op de 21ste, is de iOS variant voor Apple dat op dit moment nog niet. Dit betekent dat het niet eerlijk zou zijn om vanaf 25 maart trekkingen te houden, omdat een groot deel van de Lucky Block community dan nog geen eenvoudige toegang heeft tot deelname. 

Vervroegde desktop release

Echter, vervroegt Lucky Block de release van een universele desktop versie. Iedereen zal hier in staat zijn tickets te kopen, omdat deze web-versie niet gebonden is aan een bepaald type apparaat. De exacte datum van de desktop release volgt op korte termijn. 

Lucky Block wil een zo breed mogelijke toegang bieden bij de lancering. Dit is noodzakelijk, omdat, zoals nu voor het eerst onthult is, de eerste vijf vrijdagtrekkingen een waarde van maar liefst $1 miljoen zullen hebben. Hiermee wordt Lucky Block de grootste crypto loterij die ooit op de markt is gekomen. 

Tot die tijd blijft het testen van de app beta doorgaan met onboardingsfases van 25 gebruikers per keer. Dit proces is al begonnen, en loopt via geselecteerde community leden uit de Telegram groep. 

Desktop app Lucky Block accepteert fiat

Een tweede grote onthulling is dat de desktop app van Lucky Block de mogelijkheid zal bieden om LBlock en loten aan te schaffen middels fiat. Vanuit de community was hier grote vraag naar omdat dit Lucky Block in staat stelt nog meer mensen te bereiken. Ook dit is een reden om het releaseschema op te schuiven.

Omdat de Android app al per maandag 21 maart gelanceert is als volledige publieke beta hebben gebruikers de tijd om al bekend te raken met de app en zich voor te bereiden op de loterijtrekkingen.

Lucky Block kondigt ook nog aan goede doelen te gaan uitbetalen via het Giving Block-platform, waar men een lijst kan vinden van meer dan 1200 goede doelen die crypto accepteren. Betatesters van de app kunnen per direct stemmen op hun favoriete goede doel. 

Lucky Block verwacht dat de desktop app beschikbaar zal komen voor de iOS app – waarmee problemen zijn die zich vooral afspelen in de werking met MetaMask. Zodra de Android en de desktop versie klaar zijn worden ze op het mainnet gezet en zal de loterij plaatsvinden. (de iOS app volgt waarschijnlijk snel daarop). 

Het heeft Lucky Block sinds november slechts 5 maanden geduurd om een werkend product te presenteren, wat waarschijnlijk weer een record is voor het team en in ieder geval het uitrollen van een binnen de crypto of tech sector. Cardano deed er bijvoorbeeld 6 jaar over om een smart contract platform te creëren.

Lucky Block NFT update

Het allerlaatste nieuws is een update over de Lucky Block NFT’s. Het team van Lucky Block beloofde niets te vermelden tot de uitrol helemaal klaar stond, en dat is nu het geval! De Platinum Roller$ Club NFT gaat op dit moment in de verkoop via NFTlaunchpad.com, een marktplaats voor NFT’s.

Lucky Block Digitaal Nasdaq Billboard

Herinner je het billboard nog? Lucky Block is verheugd om te kunnen bevestigen dat het digitale Nasdaq-billboard tussen 21 en 27 maart live gaat. 

Lucky Block geregistreerd in de Britse Maagdeneilanden en werkt aan verdere licenties

Sinds kort staat Lucky Block als bedrijf geregistreerd binnen de Britse Maagdeneilanden. De komende tijd zal Lucky Block zich blijven inspannen voor verdere mogelijkheden tot goklicenties en deze blijven verkennen.

Scroll naar boven