Lucky Block’s eerste jackpot staat op het punt van vallen

Crypto gaming platform Lucky Block lanceert zijn langverwachte jackpot prijstrekkingen met een innovatief design. Van token houders tot goede doelen, en natuurlijk de gelukkige winnaars van de dagelijkse jackpots, de project tagline beweert ‘iedereen is een winnaar’. Met een gratis in te schrijven optie, wordt Lucky Block verondersteld ‘s werelds eerste gratis op crypto gebaseerde jackpot prijstrekking te lanceren.

Dinsdag 3 mei 2022, Londen, Engeland – Het Lucky Block crypto gaming platform lanceert half mei zijn langverwachte jackpot prijstrekkingen.

Slechts drie maanden nadat de  van het Lucky Block platform verhandeld kon worden, ziet haar baanbrekende ‘Web3’ gedecentraliseerde gaming platform het daglicht.

Tickets om mee te doen aan de trekking kosten $5, die je betaaldt met Lucky Block LBLOCK crypto tokens.

Houders van de LBLOCK token die elke dag hun portemonnee met de app verbinden, krijgen een extra stimulans van een gratis ticket.

Lucky Block merkambassadeur bokser Dillian Whyte vocht onlangs tegen Tyson Fury in de grootste bokswedstrijd ooit gehouden in Europa

De loterij-industrie wordt wereldwijd gewaardeerd op meer dan $ 300 miljard en Lucky Block streeft ernaar een deel van die groeiende taart te grijpen met zijn innovatieve en transparante aanbod.

Geven aan goede doelen nu nog makkelijker

Als enige onder de ticket-bedrijven, beloont Lucky Block token houders voor het leveren van input om de goede werking van een belangrijk aspect van het netwerk te garanderen: de verdeling van donaties aan goede doelen, die wordt bepaald door de stem-activiteit van de deelnemers aan de jackpot trekkingen.

Wanneer klanten deelnemen aan de trekking, hetzij met het gratis lot of met extra loten gekocht van Lucky Block tokens, moeten ze naar het goede doel gedeelte van het platform gaan en stemmen op het goede doel waarvan zij vinden dat deze geld moet ontvangen. 

Voor elke trekking zijn er vier goede doelen waarop gestemd kan worden. Om meer te weten te komen over elke optie en hoe de donatie zal worden gebruikt, klikken gebruikers op de infoknop en stemmen vervolgens op het goede doel dat zij willen steunen met de donatie.

Het goede doel dat de stemming wint, ontvangt 70% van de pot die voor goede doelen is gemarkeerd, terwijl de andere doelen elk 10% ontvangen uit deze pot.

Jackpot ter waarde van $2,2 miljoen

Naast de 10% van de totale dagelijkse jackpot die naar het goede doel gaat, komt 10% terug naar de houders van Lucky Block tokens, 8% gaat naar Lucky Block voor marketing en 2% is gereserveerd voor de NFT prijstrekking (meer over de NFT prijstrekking hieronder).

Om als LBLOCK houder de beloning te kunnen ontvangen, moet je deelnemen aan de dagelijkse stemming voor het goede doel, als onderdeel van het claimproces.

De fondsen voor de prijs worden verzameld in de Main Draw Pool, dat is een adres op de blockchain dat iedereen kan zien. Momenteel is de pool gewaardeerd op $2,37 miljoen.

Fondsen voor de Main Draw Pool komen van de transactiekosten die in rekening worden gebracht bij de verkoop van het LBLOCK-token op gedecentraliseerde beurzen en van inkomsten uit ticketverkoop wanneer de prijstrekking live is.

De transactiekosten bedragen 12% van elke verkoop, waarvan een derde naar de jackpot gaat.

Naast kwesties met betrekking tot regelgeving, die nu allemaal volledig zijn aangepakt door Lucky Block, is het garanderen dat winnende nummers echt willekeurig worden bepaald een andere veelbesproken kwestie.

Anticiperend op dergelijke zorgen, integreerde het team vanaf het begin de Chainlink VRF service, een oracle (een beveiligde data feed gebruikt door smart contracts om te communiceren met echte gebeurtenissen en gegevens) die een controleerbare bron van willekeurigheid biedt.

NFT-prijsverloting

Naast de start van de jackpot zal ook de NFT-prijsverloting van start gaan.

Om aan deze trekking mee te doen, moet iemand één van de 10.000 gelimiteerde Platinum Rollers Club NFT’s bezitten. De unieke waarde van de NFT komt voort uit zijn nut als levenslang toegangsbewijs voor de dagelijkse NFT-prijstrekkingen.

Maar dat is nog niet alles. NFT-eigenaars doen ook automatisch mee aan een speciale eenmalige trekking om $1 miljoen te winnen.

De dagelijkse trekking van de NFT’s zal samenvallen met de start van de hoofdtrekking medio mei, waarbij het weggevertje van $1 miljoen op hetzelfde moment plaats zal vinden.

Ongeveer een kwart van de NFT’s is verkocht – tegen een ‘koop nu’-prijs van 3,75 Wrapped BNB (WBNB), wat betekent dat bestaande Platinum Rollers Club-leden een uitzonderlijk goede kans hebben om in één klap miljonair te worden.

Nadat alle NFT’s zijn verkocht zal er nog een speciale prijstrekking worden gehouden, deze keer om een Lamborghini ter waarde van £270k te winnen.

Lucky Block Games galerij

De weggeefwedstrijd en NFT-prijstrekking zijn de eerste producten van het crypto games platform, dat de komende jaren verder wil groeien met nog veel meer mogelijkheden. 

Naast de loterijen zal er een uitgebreide galerij zijn van loterijen voor digitale en fysieke goederen, of het nu NFT’s of horloges zijn.

De galerij zal worden uitgebreid met Play-to-Earn kansspelen die voldoen aan de regelgeving die van kracht is in de locatie van de gebruiker en dus mogelijk niet beschikbaar zijn in alle landen. Deze spellen zullen titels omvatten zoals Keno, Mahjong en Pai Gow.

De waarde propositie vertegenwoordigd door de familie van producten die Lucky Block lanceert, te beginnen met de dagelijkse jackpot prijstrekking, getuigt van de ambitie van het project als het top 100 crypto status nastreeft.

Deze ambities worden verder onderstreept door een gedurfde marketingcampagne die het project al een grote speler in bokssponsoring heeft zien worden, omdat het zich richt op een belangrijke demografische doelgroep voor de soorten spellen en giveaways die het zal aanbieden.

Lucky Block is de sponsor van de boksers Dillian Whyte en Florian Marku, met meer grote namen in de bokswereld – en ook opkomende – klaar om toe te treden tot het rooster van merkambassadeurs.

Om mee te doen aan de prijstrekking kunnen gebruikers nu LBLOCK kopen op de Lucky Block website met een debet- of kredietkaart.

Kopers kunnen gewoon euro’s gebruiken om eerst BNB te kopen en dat dan om te zetten in LBLOCK voordat ze hun loten kopen, ter waarde van $5 per stuk.

In een reactie op de aanstaande lancering van de jackpot prijstrekkingen, Lucky Block CEO Scott Ryder zei:

“We hebben een baanbrekende cryptomunt waar ons team terecht trots op kan zijn, omdat we de jackpot prijstrekkingen een nieuwe wending willen geven door de spelers en goede doelen centraal te stellen.

“Bovendien zullen de jackpot trekkingen, nu met een gratis deelname optie, massaal gebruikers aantrekken naar ons bredere games platform. We kijken uit naar de uitdaging om deze nieuwe crypto-gebruikers te bedienen en om op te schalen naarmate we ons andere weggeef- en Play-to-Earn-gamesaanbod uitbreiden.

“Het is amper drie maanden geleden dat Lucky Block publiek ging, dus we denken dat dat een hele prestatie is, vooral als je bedenkt welke obstakels op het gebied van regulering we over ons heen kregen.

“Met een web app die fiat onboarding en een uniek ‘vote and claim’ systeem omvat, plus een gratis toegangsticket voor token houders, denken we dat Lucky Block’s eerste product het wachten zeker waard is geweest.”

Scroll naar boven