Lucky Block Presale groot succes en nadert uitverkoop

De presale van de veelbelovende cryptomunt verloopt voortvarend. De cryptocurrency, die zicht richt op de wereld van online gokken en loterijen, wist in de eerste maand van de voorverkoop meer dan 2 miljoen euro op te halen. Inmiddels nadert het einde van de presale, en lijkt de crypto uit te verkopen. 

Wat is Lucky Block?

Lucky Block is een cryptomunt en blockchain-project dat de wereld van online gokken en loterijen wil decentraliseren. Hiervoor wordt er een transparante applicatie gebouwd (een Dapp) op de blockchain.

Deze applicatie focust op transparantie en veiligheid, en laat zo een frisse wind waaien in de populaire industrie van het online gokken.

Lucky Block werkt hard aan het bouwen van een eigen community. Inmiddels bestaat deze uit meer dan 20.000 leden, en dit aantal groeit dagelijks. Eén van de populaire plekken waar de community bij elkaar komt is  in de officiële Lucky Block Telegram groep. Het is duidelijk dat Lucky Block de cryptomunt van dit moment is!

Lucky Block Presale

De presale van de Lucky Block Coin is begonnen op 1 december 2021, en eindigt per 1 februari 2022. Alleen al in de eerste maand werd er voor meer dan 2 miljoen euro geïnvesteerd! Momenteel is er nog een beperkt aantal Lucky Block coins beschikbaar van de initiële pre-sale supply van 20 miljard tokens.

De presale kan dan ook met recht als een succes worden aangemerkt. Voor investeerders is het goed om te weten dat het presale tarief lager ligt dan het tarief bij de uiteindelijke lancering, en dat goedkoop investeren nu nog mogelijk is tegen $0.00019 per token. 

Tijdens de launch wordt dit bedrag per token verhoogt naar $0.00021. De presale loopt via de website van Lucky Block.

Waarom investeren in Lucky Block?

Of je nu geïnteresseerd bent in de gokindustrie, of in een strategische belegging: er zijn meerdere, uiteenlopende redenen om te investeren in Lucky Block. Onderstaande top 5 zijn de belangrijkste pre’s van de munt om te investeren als belegger.

Top 5 redenen om te investeren in Lucky Block

✅  Optimale winkansen loterij
Blockchain maakt snelle lotingen mogelijk, en ook het afwerken van een trekking is eenvoudiger. Bovendien is Lucky Block wereldwijd beschikbaar, er zijn dus mogelijkheden en een markt om veel vaker dan een traditionele loterij trekkingen te houden. Lucky Block beloont hierbij bovendien tokenhouders.

✅  Maximale transparantie
Doordat Lucky Block gebouwd is op de Blockchain zijn – in tegenstelling tot traditionele gokspellen – alle uitslagen volledig transparant en terug te voeren. Bovendien worden ze automatisch bewaard.

✅  Snelle en veilige transacties
Alle financiële transacties worden dus geregistreerd en zijn traceerbaar op de blockchain. Dit werkt niet alleen snel, maar ook anti-fraude en manipulatie van de resultaten.

✅  Investeren in liefdadigheid
Investeren en meedoen aan de kansspelen van Lucky Block staat gelijk aan het steunen van goede doelen. 10% van de winst wordt namelijk gedoneerd aan uiteenlopende liefdadigheidsinstellingen.

Hoe koop je Lucky Block?

Het is nog steeds mogelijk om Lucky Block te kopen tijdens de presale via de website van Lucky Block. De Lucky Block tokens aanschaffen in de presale werkt als volgt: 

Stap 1: Download een gratis wallet

Lucky Block draait op de Binance blockchain. Om deel te nemen aan de presale is er daarom een wallet met daarin enige Binance Coin (BNB) nodig. Deze wallet kun je gratis downloaden. De aangeraden opties zijn MetaMask en Trust Wallet.

Stap 2: Schaf Binance Coin (BNB) aan

Heb je al Binance Coin? Verzend deze dan naar de wallet! Heb je nog geen Binance Coin? Dan kun je deze eenvoudig kopen bij online broker Binance. Deze aanbieder is veilig en betrouwbaar.

Stap 3: Maak de koppeling met de Lucky Block website

De volgende stap is het maken van een verbinding tussen de wallet met Binance Coins en de Lucky Block presale. Dit doe je door via deze Lucky Block presale link naar de website te gaan, en te klikken op de knop ‘connect’. Hierna bevestig je de verbinding.

Stap 4: Koop Lucky Block tokens

Je kunt nu deelnemen aan de Lucky Block presale. Om dit te doen klik je op de ‘buy’ knop. Hierna kun je het aantal Binance Coins dat je wilt investeren aangeven, en krijg je direct te zien hoeveel Lucky Block je ontvangt.

Het minimale bedrag dat je kunt investeren is 0.16 BNB, wat omgerekend rond de 70 euro is. Het maximale investeringsbedrag is 400 BNB (~165.000 euro). Hou er rekening mee dat de prijs van Lucky Block op dit moment vast is, maar na afloop van de presale aan veranderingen onderhevig is.

Instructievideo Lucky Block kopen

Scroll naar boven