Lucky Block sponsort bokser Dillian Whyte

Londen, Engeland 20 april 2022 – Lucky Block, het crypto games platform, sponsort zwaargewicht bokser Dillian Whyte in het boksgevecht van de eeuw als hij de confrontatie aangaat met Tyson Fury.

Lucky Block sponsort Dillian Whyte in boksgevecht van de eeuw

Het WBC-zwaargewicht kampioensgevecht op zaterdag 23 april in het Wembley Stadion is een van de grootste gevechten ooit die plaats vindt in het Verenigd Koninkrijk.

Lucky Block sponsort Dillian Whyte voor een niet nader genoemd bedrag, de contracten zijn vorige week getekend en uitgewisseld.

Crypto-projecten zijn een reputatie aan het opbouwen als sportsponsors, en deze nieuwste zet ziet blockchain start-ups nieuwe gronden betreden met Lucky Block’s investering in het boksen.

Lucky Block CEO Scott Ryder zegt dat Lucky Block trots is om de underdog te steunen in het komende megagevecht. De kansen lijken misschien tegen Dillian, maar hij stijgt boven dat alles uit.

Het Whyte-kamp klaagt over de onrechtvaardigheid van deze wedstrijd – ze hebben een ongekend laag deel van de prijzenpot gekregen; ze waren alleen in staat om vanuit Portugal te vliegen dankzij Lucky Block, dat bijsprong om de privé-jet te financieren die eerder was beloofd door de promotors; daarnaast heeft het Whyte-team nog steeds geen zitplaatsen toegewezen gekregen voor gasten op Wembley.

Dan is er nog het feit dat er geen enkel Brits jurylid is die het gevecht beoordeelt, ondanks dat beide boksers Brits zijn.

Net als Lucky Block, geniet Dillian ervan de underdog te zijn. Maar net als Lucky Block, is Dillian verre van een doetje. Tyson Fury ziet hem als een van de beste uitdagers in de wereld van vandaag. Whyte staat ook bekend als een van de boksers met de hardste klappen ter wereld.

Samen winnen vanuit de underdog-positie

Ryder legt uit waarom Lucky Block betrokken is bij het boksen en hoe dat in zijn werk gaat: “We grepen de kans om Dillian vanuit zijn Portugese trainingskamp naar het Verenigd Koninkrijk te vliegen om ervoor te zorgen dat het grootste gevecht in het boksen zou plaatsvinden.”

“Het was een kans om de Lucky Block games platform op een goede manier op de kaart te zetten als voorbereiding op de lancering van prijstrekkingen terwijl de NFT verkoop omhoog schiet.”

“Samen kunnen Lucky Block en Dillian Whyte winnen vanuit de underdog positie en de wereld laten zien dat met hard werken iedereen zijn dromen kan bereiken.”

In een reactie op het worden van een Lucky Block ambassadeur, zei Dillian Whyte:

“Toen Lucky Block me voor het eerst benaderde met een sponsordeal wist ik niet wie ze waren of wat ze deden. Ik was enthousiast om te leren over hun bedrijf en de nieuwe, transparante en eerlijke aanpak die ze brengen naar prijstrekkingen en andere giveaways met behulp van crypto.”

“Ze vertellen me dat ze zich ook gaan bezighouden met Play2Earn-spellen en daar ben ik wel voor te vinden als iemand die van kansspelen en videospellen houdt.”

“Het zou geweldig zijn om een platform te hebben waar iedereen weet dat er een gelijk speelveld is en dat is wat Lucky Block zegt dat ze aan het doen zijn. Dat zijn mijn soort waarden – een eerlijk gevecht met alles op het niveau.

“Ik ben een winnaar en Lucky Block wil de winnaar op het gebied van sportwedstrijden zijn – dat is het soort samenwerking dat elke concurrentie aan kan.

“Ik ben erg blij dat ik me heb verbonden aan een nieuwe munt, die op de goede weg is en wil dat iedereen een winnaar is met de geweldige beloningen voor alles wat ze hebben lopen.

“Het opent een kans voor mij om mijn vechttalenten te gebruiken om boksfans kennis te laten maken met crypto en de voordelen die het te bieden heeft. Hopelijk zal deze wedstrijd er ook toe leiden dat een deel van de crypto-gemeenschap ook aandacht gaat besteden aan het boksen.”

scott ryder dillian whyte lucky block

Meer over Lucky Block

Lucky Block’s LBLOCK token begon pas eind januari van dit jaar met de handel en is de snelste cryptomunt die een ‘crypto unicorn’ waardering van $ 1 miljard bereikte.

In een andere indrukwekkende mijlpaal heeft het crypto platform al zijn test app voor zijn prijstrekkingen beschikbaar om te downloaden uit de Google Play Store, met de iOS en web-gebaseerde apps die binnenkort worden verwacht te lanceren.

Volgens de website van Lucky Block liggen de eerste jackpots in april voor het grijpen. De eerste trekkingen zullen dagelijks plaatsvinden en in eerste instantie zal er elke vrijdag een trekking van $1 miljoen plaatsvinden.

Lucky Block tekent zes boksers en lanceert podcast

Lucky Block tekende vorige week een sponsorcontract met bokser Florian Marku en heeft in totaal zes boksers die een contract hebben of bijna rond hebben.

Lucky Block lanceert in mei het Fighting On The Inside YouTube podcast kanaal, met Love Island ster Jamie Jewitt als gastheer.

Een line-up van A-list gasten is al in de pijplijn voor het kanaal, als onderdeel van Lucky Block’s crypto-takeover campagne van de vechtwereld een volgende stap zet.

Boksen heeft een lange traditie van het helpen van kansarmen om grote dingen te bereiken in het leven en om terug te geven aan de gemeenschap. Met dat in gedachten, steunt Lucky Block’s Fighting On The Inside podcast kanaal het werk van Gloves Up, Knives Down.

Marku zal een van de eerste gasten zijn op de podcast – net als Dillian Whyte.

Marku, Ook bekend als ‘The Albanian King’, verloor slechts vier van zijn 110 Mixed Martial Arts (MMA) kickboksgevechten voordat hij zijn talenten naar het boksen verlegde. Tot nu toe is Florian Marku ongeslagen in de boksring.

De 29-jarige Albanees die in Griekenland opgroeide is sinds september 2021 houder van de internationale IBF ‘welterweight’ titel. Inmidels woont Marku in het Verenigd Koninkrijk en groeit zijn populariteit snel. Met Lucky Block als partner is Marku klaar om zijn krachten los te laten op het volgende boks-slachtoffer.

Volgende week zal Lucky Block meer boksers aankondigen die zich aansluiten als ambassadeurs.

Lucky Block NFT's slaan nieuwe weg in

Lucky Block geeft $1 miljoen aan haar LBlock token weg in een speciale trekking voor haar Platinum Rollers Club NFT eigenaren.

De NFT’s worden beschouwd als de eerste in hun soort omdat ze levenslange toegang bieden tot de NFT weggeef trekkingen die naast de dagelijkse prijs trekkingen zullen lopen.

Nadat alle 10.000 NFT’s zijn verkocht, zal er een extra speciale trekking plaatsvinden om kans te maken op een Lamborghini.

Scroll naar boven