Koop een Lucky Block NFT en maak kans op een Lamborghini Aventador + jackpot!

Lucky Block lanceert in maart de Lucky Block Platinum Rollers Club – een tot 10.000 stuks gelimiteerde NFT collectie. Alle eigenaren van de NFT krijgen een gratis lot voor de trekking van een unieke loterij op het platform – met als hoofdprijs een Lamborghini Aventador. 

28 Februari, Londen, Engeland – Lucky Block, het loterij platform gebouwd op de blockchain, houdt een unieke giveaway voor iedereen die een exemplaar koopt uit de limited edition Platinum Roller Club NFT collectie die binnenkort wordt gelanceerd. De Aventador – met een waarde van meer dan €320.000 euro, wordt verloot onder de 10.000 NFT’s.

En hier blijft het niet bij. Eigenaren van de Platinum Rollers Club NFT krijgen automatisch een ticket voor een speciale, dagelijkse NFT-loterij. Niet voor één keer, maar voor altijd. 

Update: Lucky Block Platinum Rollers Club NFT nu verkrijgbaar

De officiële Lucky Block Platinum Rollers Club NFT collectie is verkrijgbaar bij NFT marktplaats NFTlaunchpad. De komende weken zullen zij de NFT collectie promoten en in de schijnwerpers zetten voor fans van Lucky Block. Het is mogelijk om direct een Lucky Block NFT te kopen voor $1500 in BNB

Zo werkt de Lucky Block NFT loterij

De Lucky Block NFT loterij maakt het voor alle eigenaren van de NFT collectie mogelijk om dagelijks kans te maken op een jackpot. Hoe dat werkt voor kopers van de NFT is als volgt:

  • Elke NFT heeft een eigen, uniek nummer dat gebruikt wordt voor de trekkingen. 
  • Elke loterij heeft 1 winnaar.
  • Een Platinum Rollers Club NFT kan worden gemint voor $1500 (~€1335). 
  • Een wallet komt in aanmerking voor de mint wanneer er minstens $1000 (~€890) aan Lucky Block tokens in staan opgeslagen. 
  • Binnen de collectie zijn er 25 bijzondere ‘rare’ Platinum Roller Club NFT’s. 
  • De dagelijkse NFT loterij heeft een jackpot die gelijk is aan 2% van de voornaamste Lucky Block loterij. We verwachten een jackpot van rond de $10.000 (€8900). 
  • Als je één van de 25 ‘rare’ Platinum Roller Club NFT’s bezit verdubbelt je prijs. 

De Platinum Rollers Club NFT collectie kopen

De Platinum Rollers Club NFT collectie is vanaf half maart te koop voor $1500 / €1335 per NFT. De verwachting is dat de collectie snel uitverkocht zal zijn, gezien de grote vraag van de meer dan 40.000 huidige holders van de Lucky Block token (LBLOCK).

Om alle leden van de Lucky Block familie een eerlijke kans te geven om aan de mint deel te nemen is het maximale aantal NFT’s per wallet beperkt tot 15 stuks. 

Om de Platinum Rollers Club NFT’s te kopen is het nodig om voldoende Binance Coin (BNB) beschikbaar te hebben in een wallet. Na aankoop van de NFT wordt vervolgens het nummer van de NFT in kwestie automatisch toegevoegd aan de loterijtrekking. 

Let op dat het alleen mogelijk is een Platinum Rollers Club NFT te kopen als er voor minimaal $1000 (~€890) aan Lucky Block in de wallet staat. De Lucky Block NFT’s zijn vervolgens beschikbaar via de Binance Smart Chain. 

Meer informatie lees je in de onderstaande Lucky Block blog post: https://luckyblock.com/

Lucky Block v2 upgrade introduceert brug naar Ethereum

Het team van Lucky Block heeft een grote update aangekondigd. De update omvat veranderingen waardoor het eenvoudiger wordt om met de 12% afdracht bij verkopen lange termijn holders aan te moedigen, en om de prijzenpot te financieren. 

Een ander belangrijk onderdeel van de upgrade is het activeren van een brug tussen Lucky Block en Ethereum. Op dit moment is Lucky Block volledig gebouwd en vormgegeven rondom de Binance Smart Chain, maar met de brug wordt het mogelijk gebruik te maken van een groter aanbod aan applicaties gebouwd op de Ethereum blockchain. Ook zal op deze manier een groter publiek kunnen worden bereikt. 

Reactie Lucky Block

Scott Ryder, Chief Executive Officer van Lucky Block, reageert als volgt op de recente ontwikkelingen; 

“‘When Lambo?’ is de bekende kreet waarmee crypto fanatiekelingen overal ter wereld ten strijde trekken. Bij Lucky Block willen we iedereen een winnaar maken, en ervoor zorgen dat dromen waargemaakt worden. Een Lamborghini giveaway onder onze supporters is de ideale manier om dat te doen.” 

“Lucky Block beloont al haar supporters door een deel van elke jackpot onder hen te verdelen. Met deze extra prijsuitreiking voor de eigenaren van de Platinum Rollers Club NFT heeft iedereen bovendien de kans om groot in de prijzen te vallen.” 

“Met een kans van 1-op-10.000 om een gloednieuwe Lamborghini Aventador uit de showroom te rijden, verwachten we dat de interesse in de collectie ongekend groot zal zijn.”

“Ook aan de NFT eigenaren die niet winnen is gedacht: zij maken namelijk nog steeds dagelijks kans op de $10.000 / €8.900 jackpot van de NFT loterij.”

Chris Williams, strategisch adviseur van Lucky Block, reageert als volgt; 

“Iedereen houdt van loterijen met een grote prijs die tot de verbeelding spreekt. Met dit concept verwachten we de ideale combinatie gevonden te hebben van geïnteresseerden die zich al in de wereld van crypto bevinden, als het miljoenenpubliek daarbuiten waarvoor de begrippen ‘crypto’ en ‘NFT’ nog nieuw zijn.”

“Onze NFT collectie is vanaf midden maart verkrijgbaar.”

Scroll naar boven