Qander

Laatste update:

Qander is een Nederlandse kredietverstrekker met een select productaanbod: leningen en creditcards. We bespreken:

  • Qander & Visa
  • Beschikbare leningen
  • Hoe de creditcard van Qander werkt
  • De ervaringen van klanten van de bank

ℹ️ Een lening aanvragen bij Qander kan alléén via een tussenpartij (o.a. LeenAttent).

Qander Consumer Finance B.V.
Larenweg 78-86
5234 KC ’s-Hertogenbosch
KVK nummer: 16082749
Tel. +31 73 646 2530
E-mail: info@qander.nl
Contactformulier | Linkedin
Qander app: iPhone | Android

Qander & Visa

Qander heeft een samenwerking met Visa om hun creditcards uit te geven. Doordat je vrijwel overal ter wereld met Visa kunt betalen, zijn de creditcards zowel in Nederland als in het buitenland en ook online te gebruiken. Visa staat bekend om de hoge betrouwbaarheid en dekking tegen fraude wanneer de creditcard door onbevoegden wordt gebruikt.

Visa

Mijn Qander inloggen

Inloggen bij Mijn Qander verloopt via het beveiligde inlogportaal dat via deze link bereikbaar is. Je kunt het portaal ook hoofdpagina van Qander​ bereiken. Via het online portaal regel je alle belangrijke zaken omtrent de lopende leningen en creditcards waar jij als klant van Qander gebruik van maakt.

Je kunt hier ook de voorstellen met betrekking tot leningen terugvinden. Het saldo van creditcards en de bijbehorende afschriften zijn ook toegankelijk na het inloggen op Mijn Qander.

  • Let tijdens het inloggen op Mijn Qander altijd goed op dat jij binnen de beveiligde omgeving van de website zit. Dit kun je herkennen aan het groene slotje waar “Qander Consumer Finance BV” naast staat.

login_qander

Leningen

Particulieren kunnen bij Qander uitsluitend een doorlopend krediet aanvragen. Deze lening heeft een loopduur van maximaal 180 maanden (15 jaar). Er kan gedurende 3 jaar geld opgenomen worden vanuit het doorlopend krediet.

Het openstaande saldo moet vervolgens over de 12 daaropvolgende jaren worden afgelost. Dit wordt door middel van maandelijkse aflossingen gedaan. Het maandbedrag hangt af van het geleende bedrag en de afgesproken rente.

Tussenpartij

Qander is niet zelf direct bereikbaar voor het afsluiten van een doorlopend krediet. Dit kan uitsluitend worden afgesloten via een financieel adviseur of ander tussenpartij, zoals LeenAttent. Zij zullen de kredietaanvraag moeten insturen.

Vervolgens komt er een voorstel voor het doorlopend krediet. Indien jij akkoord gaat met het voorstel, dient de tussenpersoon alles verder netjes af te ronden. Na het verstrekken van de lening kun jij op jouw gewenste momenten geld opnemen vanuit het doorlopend krediet.

Hoeveel geld jij in totaal kunt afnemen, is afhankelijk van het limiet dat Qander binnen het doorlopend krediet beschikbaar stelt.

Creditcard

Online of in het buitenland betalen gebeurt steeds vaker via een creditcard. Je kunt bij Qander zelf een creditcard aanvragen. Er wordt een limiet aan de kaart gegeven. Dit limiet is afhankelijk van jouw financiële situatie en leeftijd.

Qander beweert zelf de laagste prijs te hanteren voor creditcards in Nederland. Indien jij een goedkoper aanbod vindt, zullen zij de kosten matchen.

Vrijwel iedere buitenlandse betaalautomaat en iedere website op het internet biedt betalingsmogelijkheden voor Visa creditcard-houders. Daardoor is deze creditcard wereldwijd te gebruiken.

De afschrijvingen van een creditcard worden de volgende maand automatisch via een automatische incasso met jouw gekoppelde bankrekening verrekend.

Ervaringen & reviews

Qander scoort op dit moment gemiddeld een 8,4 uit 10 via de website FX.nl op basis van ruim 120 reviews. Gebruikers van Google geven de kredietverstrekker gemiddeld 2,4 uit 5 sterren op basis van ruim 30 reviews.

FX.nl8,4 / 10
A-Krediet9,2 / 10
Google Reviews4,8 (2,4 / 5)

Meer weten over Qander?

Wil je een creditcard of lening aanvragen of wil je meer weten over Qander?
flexibel betalen
Scroll naar top