Qander: Lening & Visa creditcard (Review)

Dit is een review over Qander Consumer Finance. Een Nederlandse kredietverstrekker die leningen en creditcards aanbiedt. Navigeer direct:

Tip: een lening aanvragen bij Qander kan alléén via een tussenpartij.

Qander Consumer Finance B.V.
Larenweg 78-86
5234 KC ’s-Hertogenbosch
KVK nummer: 16082749
Tel. +31 73 646 2530
E-mail: [email protected]

Wat is Qander?

Qander Consumer Finance heeft een samenwerking met Visa om hun creditcards uit te geven. Doordat je vrijwel overal ter wereld met Visa kunt betalen, zijn de creditcards zowel in Nederland als in het buitenland en ook online te gebruiken. 

Visa staat bekend om de hoge betrouwbaarheid en dekking tegen fraude wanneer de creditcard door onbevoegden wordt gebruikt.

Visa

Wat zijn de ervaringen met Qander?

Qander scoort op dit moment gemiddeld een 8,4 uit 10 via de website FX.nl op basis van ruim 120 reviews. Gebruikers van Google geven de kredietverstrekker gemiddeld 2,4 uit 5 sterren op basis van ruim 30 reviews.

FX.nl8,4 / 10
A-Krediet9,2 / 10
Google Reviews4,8 (2,4 / 5)

Welke type leningen verstrekt Qander?

Particulieren kunnen bij Qander uitsluitend een doorlopend krediet aanvragen. Deze lening heeft een loopduur van maximaal 180 maanden (15 jaar). Er kan gedurende 3 jaar geld opgenomen worden vanuit het doorlopend krediet. 

Het openstaande saldo moet vervolgens over de 12 daaropvolgende jaren worden afgelost. Dit wordt door middel van maandelijkse aflossingen gedaan. Het maandbedrag hangt af van het geleende bedrag en de afgesproken rente.

Hoe kan ik een lening aanvragen bij Qander?

Qander is niet zelf direct bereikbaar voor het afsluiten van een doorlopend krediet. Dit kan uitsluitend worden afgesloten via een tussenpartij, zoals degene op deze pagina. Zij zullen de kredietaanvraag moeten insturen.

Vervolgens komt er een voorstel voor het doorlopend krediet. Indien jij akkoord gaat met het voorstel, dient de tussenpersoon alles verder netjes af te ronden. Na het verstrekken van de lening kun jij op jouw gewenste momenten geld opnemen vanuit het doorlopend krediet.

Hoeveel geld jij in totaal kunt afnemen, is afhankelijk van het limiet dat Qander binnen het doorlopend krediet beschikbaar stelt.

Kan ik direct bij Qander een creditcard aanvragen?

Online of in het buitenland betalen gebeurt steeds vaker via een creditcard. Je kunt bij Qander zelf een creditcard aanvragen. Er wordt een limiet aan de kaart gegeven. Dit limiet is afhankelijk van jouw financiële situatie en leeftijd.

Qander beweert zelf de laagste prijs te hanteren voor creditcards in Nederland. Indien jij een goedkoper aanbod vindt, zullen zij de kosten matchen.

Vrijwel iedere buitenlandse betaalautomaat en iedere website op het internet biedt betalingsmogelijkheden voor Visa creditcard-houders. Daardoor is deze creditcard wereldwijd te gebruiken.

De afschrijvingen van een creditcard worden de volgende maand automatisch via een automatische incasso met jouw gekoppelde bankrekening verrekend.

Hoe werkt Mijn Qander?

Inloggen bij Mijn Qander verloopt via het beveiligde inlogportaal. Je kunt het portaal ook hoofdpagina van Qander bereiken. Via het online portaal regel je alle belangrijke zaken omtrent de lopende leningen en creditcards waar jij als klant van Qander gebruik van maakt.

Je kunt hier ook de voorstellen met betrekking tot leningen terugvinden. Het saldo van creditcards en de bijbehorende afschriften zijn ook toegankelijk na het inloggen op Mijn Qander.

Qander lening via LeenAttent

Je kunt bij Qander alleen een lening aanvragen via een tussen partij zoals LeenAttent.
100% online
Scroll naar boven