Website voor tracken van crypto koersen CoinCodex neemt Bankr op in zijn nieuwsfeed

De cryptocurrency data website die meer dan 15.000 activa volgt, CoinCodex, gaf dinsdag aan dat zij een partnerschap met Bankr zijn aangegaan. Bankr is een website voor crypto nieuws en investeringen dat verhalen plaatst over de wereld van de blockchain en FinTech.

Dankzij de partnerschap kunnen de gebruikers van CoinCodex op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de cryptowereld waar door Bankr over gerapporteerd wordt op de nieuwsfeed van CoinCodex. Deze zal beschikbaar zijn op jouw smartphone of desktop (iOS en Android).

CoinCodex is, sinds de opstart in 2017, uitgegroeid tot een van de marktleiders in de cryptocurrency data markt. Het is mogelijk om met CoinCodex te handelen op duizenden paren en honderden crypto platformen. Naast het bijhouden van de prijzen van verschillende crypto’s biedt CoinCodex toegang tot verschillende markt analytics tools en kenmerken die de gebruikers helpen goede keuzes te maken over het handelen in crypto en de gebruik van blockchain producten en diensten. Wij geven je nu een korte uitleg over wat CoinCodex allemaal te bieden heeft:

  • Cryptocurrency Tracking – meer dan 15.000 cryptocurrencies kunnen gevolgd worden. Verkrijg informatie over prijzen, handelen, verkopen en andere essentiële marktinformatie.
  • Crypto Prijs Analyse – Bekijk tientallen technische indicatoren en grafieken die de analyse van de markt vergemakkelijken voor professionals en beginners.
  • Crypto Koers Voorspelling – Koers voorspellingen die algoritmisch worden gegenereerd voor vrijwel alle activa.
  • Crypto Portfolio – Hou met een crypto portfolio tracker bij hoe goed een Crypto Portfolio het doet.
  • Nieuws – Lees het laatste crypto, blockchain en Web3 nieuws
  • Reviews en Gidsen – Lees uitgebreide analyses van populaire crypto producten en diensten zoals DeFi, crypto exchanges, blockchains, wallets en meer.
  • iOS en Android applicaties – Houdt de ontwikkelingen in de markt eenvoudig bij via jouw telefoon.

Coincodex neemt InsideBitcoins op in zijn nieuwsfeed

CoinCodex wil door middel van het bieden van uitgebreide crypto trackers en diensten zijn missie vervullen op een crypto platform te worden dat de prestaties van cryptomarkten moeiteloos volgt zodat de gebruikers altijd op de hoogte kunnen blijven van het laatste crypto en Web 3 nieuws zonder dat zij hiervoor veel moeite hoeven te doen. CoinCodex komt iets dichter bij het realiseren van zijn missie door het toevoegen van Bankr in de samenwerkingen.

Scroll naar boven