ZZP lening

Wil je geld lenen als ZZP’er? Dat kan met een persoonlijke lening óf een doorlopend krediet die je als ZZP’er kunt aanvragen en afsluiten. Een soort privé lening voor ZZP’ers dus. Lees snel verder hoe het werkt!

Uitbetaling: 5 werkdagen / 24 uur

en creëer ruimte om te ondernemen

   

De behoeften van ZPP’ers om écht te kunnen ondernemen zijn groot. Er zijn diverse mogelijkheden voor ZZP’ers om een geschikte lening te vinden.

Wij helpen je hier aan de lening met de laagste rente voor zelfstandig ondernemers. Doe dit door bij onderstaande partijen offertes op te vragen en deze naast elkaar te leggen.

Onze beoordeling:
5/5

Voordelen

veilig op de website van Qeld

Onze beoordeling:
4.6/5

Voordelen

veilig op website van CapitolBox

Onze beoordeling:
4.7/5

Voordelen

veilig op website van Swishfund

Waar moet je op letten?

Voordat je als ZZP’er een lening-aanvraag indient en een lening afsluit, moet je letten op hoe lang de looptijd van de lening is én hoe hoog de rente is. Deze bepalen de totale kosten van de lening. Er zit namelijk een verschil tussen leningen van aanbieders in Nederland.

Door bij verschillende aanbieders offertes aan te vragen en naast elkaar te leggen, kun je er als ondernemer van verzekerd zijn dat je de voordeligste lening vindt. Dit geldt ook wanneer je als ZZP’er een bestaande lening wilt oversluiten.

Wat zijn de voorwaarden?

Er zitten ook voorwaarden aan een lening voor ZZP’ers. Je kunt een lening verkrijgen als de hoogte van de lening past bij je inkomen. Het aflossen van de lening is dan goed te doen.

Om aan de lening te voldoen moet de situatie van de ZZP’er kloppen volgens de bank. 3 jaar inschrijving bij de KvK en een eigen woning zijn vaak gewenst.

Conclusie

De vraag is nu welke lening je moet kiezen als ZZP’er. Wil je niet te veel betalen voor jouw lening, dan kun je het beste een aanvraag indienen bij de aanbieder met de scherpste rente. Zo komen de meeste nieuwe klanten aan een lening.

Heb je grote plannen en wil je als ZZP’er zo snel mogelijk aan de slag? Bezoek dan voor alle informatie over ZZP-leningen, en het aanvragen van een offerte voor een lening de volgende banken.

Scroll naar boven