Bitcoin Bank Review | Alles over Bitcoin Bank

bitcoin bank logo

Investeren in Bitcoin kan op verschillende manieren en omdat er steeds meer mensen in de cryptomunt beleggen komen er ook meer manieren bij

In deze Bitcoin Bank review kijken we naar de website Bitcoin Bank en of dit een betrouwbare manier is om te beleggen in Bitcoin.

Bij cryptocurrency kopen komt er veel kijken omdat er online veel mogelijkheden zijn waaronder een aantal onbetrouwbare websites. In deze Bitcoin Bank review kom je erachter dat ook Bitcoin Bank een onbetrouwbare plek lijkt om je Bitcoin investeringen te doen.

Lees snel verder in deze Bitcoin Bank review om zelf te beoordelen of Bitcoin Bank betrouwbaar is, hoe de Bitcoin Bank ervaringen van andere gebruikers zijn en of de dienst wat voor jou is. Daarnaast helpen we je met een stappenplan beginnen met veilig Bitcoin kopen.

Bitcoin Bank – Zo beleg je zelf in Bitcoin​

Wil jij zelf bepalen wanneer je Bitcoin koopt en wanneer je Bitcoin verkoopt?

Begin dan bij de populaire online broker Libertex!

Wat is Bitcoin Bank?

Bitcoin Bank is een website die aangeeft dat ze automatisch voor jou kunnen beleggen in Bitcoin via software. Deze software zou de beste momenten moeten kunnen herkennen om Bitcoin te kopen en te verkopen. 

Deze manier van beleggen bestaat al wel een tijdje en er zijn genoeg betrouwbare robots die je een aantal regels meegeeft en vervolgens alle investeringen voor jou uitvoert. Bij Bitcoin Bank is er echter geen bewijs dat er echt een robot-belegger aan de slag gaat voor je. 

Het lijkt dan ook een onbetrouwbare en onveilige website waar je gegevens op moet geven en minimaal €250,- moet storten. De gegevens worden vervolgens aan andere partijen door verkocht en het is onduidelijk wat er met je geld gebeurt. 

De vraag of Bitcoin Bank betrouwbaar is kun je dus al wel beantwoorden voordat je de gehele Bitcoin Bank review gelezen hebt. Het is af te raden om bij deze website te beginnen en het lijkt een volledige scam die je geld af pakt. 

Hoe kan ik zelf Bitcoin kopen?

Om zelf Bitcoin te kopen kun je dus beter op een andere plek aan de slag. In dit stappenplan benoemen we enkele veilige opties, je herkent deze veilige opties doordat ze ingeschreven staan bij een Europese toezichthouder, zo kun je er zeker van zijn dat deze bedrijven zich aan de wet houden. 

Door het stappenplan te volgen kun jij vandaag nog je eerste investering in Bitcoin doen. 

Stap 1: Kies een andere broker dan Bitcoin Bank​

De eerste stap is het kiezen van een online broker.

Een broker is een website die jouw toegang geeft om te investeren in handelsproducten, van vroeger uit waren online brokers gericht op toegang tot beurzen verschaffen zodat je aandelen kon kopen, maar inmiddels bieden ze ook steeds meer cryptocurrency. 

Er zijn een aantal belangrijke zaken waar je op moet letten bij de keuze voor een broker. 

Zo moet je voordat je een account aan maakt altijd kijken naar het volledige aanbod van de broker, zo weet je van tevoren bijvoorbeeld hoeveel en welke cryptomunten er door een broker aangeboden worden. 

Verder moet je op zoek naar een broker die aansluit bij jouw ervaring en kennis over beleggen. 

Als beginnende belegger kun je het best kiezen voor een broker die een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk platform heeft terwijl ervaren beleggers beter kunnen kiezen voor een broker met veel extra mogelijkheden. 

Tot slot is het verstandig om te kijken naar de kosten die je maakt bij een broker. 

Deze worden vaak op verschillende manieren berekend en zo kunnen de kosten ook erg uiteenlopen, door te beginnen bij de broker met de laagste kosten houd je deze zo laag mogelijk.

Bitcoin Bank Review: Bitcoin kopen bij Libertex​

libertexBij het afsluiten van een CFD heb je overigens een aantal extra opties. Zo kun je een hefboomeffect toevoegen en gebruik maken van een stop-loss of take-profit om je investering automatisch te stoppen bij een door jou gekozen verlies of winst. 

Libertex bestaat al bijna 25 jaar en in die tijd heeft het een groot aanbod van aandelen, ETF’s, cryptomunten, valuta’s en grondstoffen opgebouwd die allemaal als CFD te verhandelen zijn. Ook bij deze broker is het dus goed mogelijk om een divers portfolio op te stellen. 

Daarnaast heb je ook bij Libertex de mogelijkheid om eerst te oefenen met virtueel geld in een demo account. Zo kun je verschillende hefboomeffecten uitproberen en leren hoe CFD’s werken. 

Wil jij ook aan de slag bij Libertex? Klik dan snel op de groene knop en maak je account aan. 

Stap 2: Maak een gratis account aan

Tijd om bij de door jou gekozen broker een account aan te maken. In dit stappenplan gebruiken we als voorbeeld Libertex, maar bij andere brokers gaat het op een vergelijkbare manier.

Zodra je naar de website van Libertex gaat kun je eenvoudig een account aanmaken met je E-mailadres. Verder bedenk je een gebruikersnaam en wachtwoord en vanaf dat moment kun je aan de slag met het gratis demo account!

Stap 3: Geld op account zetten

Om toegang te krijgen voor het account met echt geld moet je verifiëren dat het E-mailadres daadwerkelijk van jou is, dat jij achter het account zit door een kopie van je identiteitsbewijs op te sturen en een vragenlijst in te vullen waarin jouw kennis en ervaring over beleggen getoetst worden.

Dit proces moet elke broker wettelijk doorlopen bij elke klant om zo te weten wie de klant is. Je krijgt bericht van Libertex zodra ze jouw verificatie ontvangen en goedgekeurd hebben.

verdienen met bitcoin bank

Dan is het tijd om geld te storten op je account, dit kan eenvoudig via de knop geld storten links onderin. Je krijgt vervolgens het scherm dat je hiernaast ziet waar je kiest hoeveel je wilt storten en welke betaalmethode je hiervoor gebruikt. 

Stap 4: Zoek naar Bitcoin bij de betrouwbare broker

Nu je account geverifieerd is en er geld op je account staat, staat je verder niks in de weg om te beginnen met investeren. Je vindt de productpagina van Bitcoin eenvoudig door te zoeken naar Bitcoin in de zoekbalk of door te filteren op cryptocurrency en de bovenste te kiezen. 

Op de productpagina van Bitcoin kun je de laatste koers vinden en de verwachtingen van andere beleggers. Daarnaast wordt ook het laatste nieuws rondom de munt bijgehouden en kun je meer gegevens en statistieken vinden over de geschiedenis van Bitcoin

Stap 5: Koop je eerste Bitcoin

Naast de koers en het laatste nieuws vind je op de productpagina van Bitcoin ook een grote blauwe knop met de tekst ‘Handelen’. Door op deze knop te klikken kun je meteen een investering in Bitcoin doen.

Zoals je hiernaast ziet kun je zelf kiezen hoeveel je wilt investeren, dit kun je doen door te kiezen hoeveel Bitcoin je wilt kopen of door naar bedrag te wisselen en te kiezen hoeveel euro je wilt investeren in Bitcoin.

bitcoin bank main page

Libertex heeft het investeren in Bitcoin gemakkelijker gemaakt. Zodra je op transactie openen klikt is de investering gedaan en vind je de door jou gekochte Bitcoin terug in je portfolio.

Wil jij ook niet langer wachten en zo snel mogelijk Bitcoin toevoegen aan je portfolio? Begin dan bij Libertex en doe vandaag je eerste investering!

Bitcoin Bank Review: Is Bitcoin Bank Betrouwbaar?

Als je op Bitcoin Bank gaat opzoeken online kom je veel websites tegen die positief schrijven over deze website en zeer goede Bitcoin Bank ervaringen hebben. Deze websites hebben een duidelijk belang dat jij naar Bitcoin Bank gestuurd wordt en hier hebben we dus niks aan om te beoordelen of Bitcoin Bank betrouwbaar is.

Ook op een website als Trustpilot loopt het over met enthousiaste Bitcoin Bank reviews. Het probleem is dat al deze Bitcoin Bank reviews er hetzelfde uit zien qua taalgebruik en het dus wederom lijkt dat de website zelf verantwoordelijk is voor de Bitcoin Bank review.

Op basis hiervan is het nog niet met zekerheid het zeggen dat Bitcoin Bank niet veilig is, maar er is genoeg twijfel om voorzichtig te zijn met deze website. Ook de website zelf wakkert deze twijfel verder aan door de opdringerige manier waarop ze proberen je een account aan te laten maken.

bitcoin cryptocurrency

Onderaan de website staat informatie over de FCA, maar hier staat alleen dat deze toezichthouder in England het verkopen van CFD’s op crypto verboden heeft. Ook staat er dat ze je gegevens met een derde partij mogen delen.

Tot slot geeft het bedrijf aan dat de naam ‘Bitcoin Bank’ alleen de naam van de website is en niet van het bedrijf zelf. Je hebt dus geen idee waar je terecht kunt met vragen of klachten omdat je niet weet welk team er nu echt achter deze website zit.

Liever aan de slag bij een gereguleerde broker die door Europese toezichthouders aan de wet gehouden wordt? Begin dan bij de populaire online broker Libertex!

Hoe zijn de Bitcoin Bank Ervaringen van klanten?

Het is knap gedaan, dat moet gezegd, er zijn namelijk geen echte Bitcoin Bank ervaringen van klanten terug te vinden op het internet. Dit kan betekenen dat er weinig mensen aan de slag gegaan zijn met de website of dat de positieve Bitcoin Bank reviews online beter presteren en de echte reviews onvindbaar maken. 

Hierdoor is het ook niet te zeggen of de Bitcoin Bank ervaringen van klanten positief of negatief zijn. Op de website van Bitcoin Bank staan ook allerlei neppe testimonials met neppe gebruikers die zogenaamd enorme winsten hebben geboekt met de software.

Ben je eruit na het lezen van deze Bitcoin Bank Review en wil je ook liever zelf de touwtjes in handen houden bij het beleggen? Begin snel bij Libertex!

Bitcoin Bank Review: Waar kun je het best Bitcoin kopen?

In plaats van aan de slag te gaan bij Bitcoin Bank kun je dus beter kiezen voor een veilige online broker die gereguleerd wordt door één of meerdere toezichthouders. Het voorbeeld dat we genoemd hebben in deze Bitcoin Bank review, Libertex, zijn hiervoor beide geschikte opties. 

Met een betrouwbare broker weet je zeker dat je geld goed beschermd is. Begin daarom bij Libertex!

Tip: Kijk ook eens naar andere cryptomunten bij Libertex om een divers portfolio op te bouwen. Zo spreid je het risico dat je neemt met je investeringen en is de kans hoger dat je goed rendement behaald. 

Bitcoin Bank Review: Conclusie

De wereld van cryptocurrency is online ook een wereld van criminelen en oplichters. Omdat er veel geld rond gaat in deze markt probeert iedereen daar een graantje van mee te pikken en ook Bitcoin Bank lijkt een website die mee wilt profiteren van de vele crypto-investeerders. 

Bijna alle informatie die je online vindt over Bitcoin Bank is over-de-top positief. Zoals ook het geval is bij Bitcoin Buyer. Op de vraag of Bitcoin Bank betrouwbaar is blijft het antwoord lastig om definitief te geven maar alle signalen lijken aan te geven dat je opgelicht wordt bij deze website.

Begin daarom altijd bij een goed gereguleerde online broker zoals Libertex die wel veilig is en door veel meer mensen gebruikt wordt waardoor je in tegenstelling tot de Bitcoin Bank reviews wel echte ervaringen van gebruikers kan vinden. 

Is Bitcoin Bank Betrouwbaar?: Veelgestelde vragen

Zelf zegt Bitcoin Bank een geautomatiseerde manier van beleggen in Bitcoin aan te bieden. Uit deze Bitcoin Bank review blijkt echter dat de service niet veilig en/of betrouwbaar is en het onduidelijk is of er daadwerkelijk met jouw geld gehandeld gaat worden in Bitcoin.

Er zijn daarom betere alternatieven wanneer je wilt beleggen in crypto zoals Bitcoin, zoals Libertex. 

Alle signalen over deze website lijken aan te geven dat Bitcoin Bank niet betrouwbaar is. Ze geven onderaan de pagina aan dat ze je gegevens aan derde partijen verstrekken en ze zijn niet geregistreerd bij een toezichthouder. Het is dus goed mogelijk dat er hier sprake is van een scam. 

Er zijn online geen echte Bitcoin Bank reviews van gebruikers te vinden. Het lijkt erop dat de website zelf recensies over de software geschreven heeft op een recensie-website als Trustpilot. 

Zoek altijd een online broker die geregistreerd is bij een toezichthouder zodat je zeker weet dat de broker zich houdt aan de Europese wetgeving. Libertex is een voorbeeld van een erg veilige broker waar je goed terecht kan voor jouw Bitcoin investeringen. 

Het is moeilijk te zeggen of Bitcoin Bank veilig is doordat er online veel neppe informatie over de service te vinden is. In eerste instantie lijken alle Bitcoin Bank reviews positief en denk je misschien dat Bitcoin Bank veilig is, maar bij beleggen kom je al vaak op een oud gezegde: ‘als iets te mooi is om waar te zijn, is dat het vaak ook’.

Gratis Bitcoin Bank account?

Heeft deze review over de moderne robot Bitcoin Bank je overtuigd? En wil je Bitcoin Bank zelf wel eens in de praktijk ervaren? Een account aanmaken kost niets en doe je eenvoudig via de app.
gratis
Scroll naar boven