Bitcoin Champion: Oplichterij of een Betrouwbare Robot?

Logo van Bitcoin Champion

Het Bitcoin Champion-platform is een soort software dat gebruikers in staat stelt om te speculeren over crypto en op die manier winst te maken.

Mensen die met deze robot handelen zouden tot duizenden euro’s per dag kunnen verdienen.

Het is echter belangrijk om onszelf de vraag te stellen of Bitcoin Champion een betrouwbare speler is of louter oplichterij. Uit de gegevens die we konden analyseren hebben we inderdaad kunnen aantonen dat Bitcoin Champion een legitieme handelsrobot is waarmee je perfect aan de slag kunt.

Meer zelfs; met een beoordeling op TrustPilot van 4,7/5 lijkt deze robot een van de meest gerenommeerde platformen die momenteel op de markt beschikbaar is.

Bovendien meldt het merendeel van de beoordelaars dat ze consistent rendement behalen met deze robot.

Speciaal voor jou hebben we een demo-test gedaan. Hieruit bleek dat het Bitcoin Champion-platform makkelijk in gebruik is, waardoor het een ideale robot is voor zowel beginners en ervaren of zelfs professionele handelaars.

In dit artikel lichten we je toe waarom Bitcoin Champion het proberen waard is.

Enkele interessante kenmerken van deze handelsrobot zijn onder andere dat het:

Is Bitcoin Champion Betrouwbaar? Ja!

Uit onze analyse kunnen we besluiten dat Bitcoin Champion een betrouwbare robot is.

We bepalen de legitimiteit van robots door onbevooroordeelde feedback op beoordelingswebsites, zoals TrustPilot, te analyseren en een live test uit te voeren op de demo-account van de robot in kwestie.

Hieronder lees je meer over onze eigen bevindingen over Bitcoin Champion.

Webgebaseerde bitcoin munt

Het valt onmiddellijk op dat Bitcoin Champion geweldige beoordelingen van gebruikers heeft; de meeste geven zelfs een beoordeling van 5 sterren.

Na 244 beoordelingen heeft deze handelsrobot zelfs een algemene score van 4,6/5. Gebruikers lijken vooral tevreden te zijn over de prestaties, de veiligheid, de makkelijk bereikbare en vriendelijke klantenservice en de gebruiksvriendelijkheid van het platform.

Een demo-test op het Bitcoin Champion-handelsplatform bevestigd dit gebruiksgemak.

De meeste mensen die gebruikmaken van dit platform hebben zelfs helemaal geen voorafgaande ervaring met het verhandelen van cryptomunten.

We hebben een achtergrondonderzoek gedaan naar de informatie op de Bitcoin Champion-website en hebben vastgesteld dat het correct is.

Nadat we de informatie op de Bitcoin Champion-website aan een achtergrondonderzoek hebben onderworpen, kunnen we besluiten dat dit allemaal klopt. Bitcoin Champion heeft zelfs beveiligingsmaatregelen van militaire kwaliteit, waardoor gebruikers er zeker van kunnen zijn dat hun informatie in veilige handen is.

Deze handelsrobot werkt uitsluitend samen met makelaars die gereguleerd worden door FCA, CySEC en ASIC. Dankzij deze regulatoren zijn gebruikersfondsen beschermd voor het geval de makelaars niet aan hun financiële verplichtingen kunnen voldoen.

Wat is Bitcoin Champion?

Bitcoin Champion is een online platform waarmee gebruikers automatisch kunnen gokken op cryptomunten. Deze robot beweert een winstpercentage van maar liefst 98% te kunnen bieden en kan naar verluidt elke dag opnieuw tot 300% rendement genereren.

Sommige gebruikers van Bitcoin Champion melden zelfs dat ze in de eerste 24 uur tot drie keer hun kapitaal hebben verdiend, en anderen stellen dat ze in minder dan een jaar tijd en met een initiële storting van slechts € 500, maar liefst € 1 miljoen hebben verdiend.

Het is net door dit niveau van vermeende winstgevendheid dat de meeste beginners zich uiterst sceptisch opstellen ten opzichte van dit platform.

Een bijkomende analyse van de technologieën waarvan deze robot gebruikmaakt, laat echter zien dat het inderdaad het potentieel heeft om dergelijke winstkansen te claimen.

Net zoals andere toonaangevende robots wordt Bitcoin Champion aangedreven door machinaal leren, diep leren, natuurlijke taalverwerking, blockchain en kunstmatige intelligentie.

Robots met kunstmatige intelligentie zorgen voor een nog betere vermeende nauwkeurigheid, terwijl de blockchain zorgt voor een hoge mate van transparantie.

Homepagina van Bitcoin Champion

Bitcoin Champion laat je toe om Bitcoin te ruilen tegen andere cryptomunten, zoals Ethereum, Dash, Monero, Litecoin en Bitcoin Cash. Je kunt ook inzetten op BTC tegen traditionele valuta’s, zoals EUR, GBP en USD.

De app detecteert automatisch de valutaparen met het grootste potentieel en verhandelt ze.

Dankzij de automatische functie hoef je je als handelaar geen zorgen te maken om verkeerde transacties te plaatsen.

Hoe werkt Bitcoin Champion?

Om cryptomunten te kunnen verhandelen werkt Bitcoin Champion samen met ervaren makelaars.

Deze houden zich aan hoge regelgevende normen, waarvan de meeste zelfs onder het toezicht van de Britse Financial Conduct Authority (FCA), de Australische Securities and Investments Commission (ASIC) en de Cypriotische Securities and Exchange Commission (CySEC) vallen.

Deze instanties zorgen ervoor dat je als handelaar volledig beschermd bent, zelfs als Bitcoin Champion ooit failliet zou gaan.

Deze partnermakelaars zorgen er ook voor dat transacties naadloos verlopen en bieden een hefboomwerking aan.

Zo kan de Bitcoin Champion-robot een hefboomwerking tot 1:5000 aanbieden. Dit verklaart waarom je als handelaar het potentieel hebt om met een beperkt startkapitaal van € 250 zoveel winst te kunnen maken. Met zulk een hefboomwerking kan een storting van € 250 namelijk speculeren op posities met een waarde tot € 1,2 miljoen.

Handelen met zulke hoge marges verhoogt de winst, maar kan uiteraard ook leiden tot enorme verliezen.

Zoals we hierboven al vermeld hebben, is Bitcoin Champion volledig automatisch.

Hierdoor heb je geen enkele crypto-ervaring nodig om ermee aan de slag te kunnen gaan. Deze handelsrobot presteert het best als hij dagelijks minimaal 8 uur per dag kan draaien.

Zelf heb je minder dan 20 minuten per dag nodig om je account in te stellen en live te beginnen handelen.

Opgelet!

Zoals bij elke investering moet je er rekening mee houden dat er risico’s verbonden zijn aan het gebruik van dit type Bitcoin-handelsrobots. Daarom investeer je best alleen maar een bedrag waarvan je je kunt veroorloven om het te verliezen.

Wie is de oprichter van Bitcoin Champion?

Bitcoin Champion werd in 2017 opgericht door de zelfverklaarde crypto-miljonair Steve Higgins. Uit onze analyse blijkt dat hij inderdaad een bekend cryptohandelaar is.

Steve Higgins beweert dat hij de robot heeft opgericht om gewone mensen te helpen profiteren van de eindeloze mogelijkheden die Bitcoin biedt. Bitcoin Champion wordt momenteel onderhouden door een bedrijf onder de leiding van Higgins en een team van computerwetenschappers.

Hoe Open Je Een Bitcoin Champion-account?

Het duurt minder dan 5 minuten om een gratis account aan te maken bij Bitcoin Champion. Het kan echter tot een uur duren vooraleer je live kunt handelen, omdat de makelaar eerst je identiteit moet verifiëren.

Je hoeft geen licentiekosten te betalen voor Bitcoin Champion, maar in de toekomst kan er wel eventueel een vergoeding ingevoerd worden als het aantal gebruikers verder blijft groeien. Grijp nu je kans en meld je aan voor een gratis account.

Om aan de slag te gaan met Bitcoin Champion moet je onderstaande stappen volgen:

STAP 1: Meld je aan om een gratis account aan te maken

Ga naar de website van Bitcoin Champion en gebruik het registratieformulier in de rechterbovenhoek om een gratis account aan te maken.

Hiervoor dien je enkele persoonlijke gegevens in te voeren, zoals je volledige naam, je e-mailadres en een telefoonnummer.

Om te vermijden dat je problemen ondervindt tijdens de verificatiefase, moet je ervoor zorgen dat je alleen nauwkeurige gegevens invoert.

Bitcoin Champion registratieformulier

Om Bitcoin Champion te kunnen gebruiken moeten gebruikers hun e-mailadres en telefoonnummer verifiëren, een proces dat niet langer dan 3 minuten zou mogen duren.

STAP 2: Dien bepaalde documenten ter verificatie in

Nadat je je gratis account hebt aangemaakt, verbindt Bitcoin Champion je met een makelaar.

Deze vereist dat je beide kanten van een door de overheid uitgegeven identiteitskaart en een duidelijk document van je huidig adres uploadt. Dit laatste kan een recente energierekening zijn of een bankafschrift met je adres erop.

Deze documenten zijn tegenwoordig een vereiste bij alle goed gereguleerde makelaars.

Bitcoin Champion en de partners waarmee deze robot samenwerkt behandelen deze gebruikersgegevens strikt vertrouwelijk, zodat je op beide oren kunt slapen.

STAP 3: Financier je account met minimaal € 250

Bitcoin Champion aanvaardt via de partnermakelaars alleen stortingen nadat je adres en identiteit gecontroleerd zijn. Zoals eerder vermeld heb je een investering van minstens € 250 nodig om met deze robot te kunnen handelen.

Dit is je handelskapitaal en mag niet verward worden met eventuele kosten van het gebruik van Bitcoin Champion, want zoals eerder vermeld is het gebruik van dit handelsplatform volledig gratis.

Bitcoin Champion betaalmethodes

De aanvaarde financieringsmethodes zijn onder andere Wire Transfer, Visa, MasterCard, Western Union, WebMoney, Neteller en Skrill.

Verder kun je je account ook financieren vanuit een Bitcoin-wallet.

STAP 4: Oefenen met een demo-account en live handelen

Bitcoin Champion biedt een volledig intuïtieve demo-account zodat je als gebruiker de kans krijgt om jezelf vertrouwd te maken met het live handelsplatform. Voordat je live gaat handelen, kun je best oefenen met deze demo-account.

Zo kun je alle functionaliteiten van de live account onder de knie krijgen voordat je begint te handelen met “echt” geld.

Hoe werkt de handel met Bitcoin Champion

Zodra je je zelfzeker genoeg voelt, kun je met slechts één klik op de knop live beginnen handelen.

Zoals eerder vermeld hoef je absoluut geen handelservaring te hebben om met deze robot te handelen. We raden je wel aan om de beschikbare handelsgids van de robot te lezen en de verschillende nuttige tips van deze beoordeling te volgen.

Hoe haal je het meeste uit Bitcoin Champion?

Bitcoin Champion is een volledig automatische robot, maar er zijn wel bepaalde dingen die je kunt doen om je winst met deze handelsrobot te verbeteren.

Hieronder volgen enkele tips om je te helpen het meeste uit deze robot te halen.

Blijf met je beide voeten op de grond en start met kleine bedragen.

Sommige mensen investeren namelijk in één klap een enorm kapitaal.

Doe dit niet en begin met bescheiden bedragen om de verschillende instellingen van het platform goed onder de knie te krijgen.

casino betalen met telefoon

Zodra je wat ervaring hebt, kun je gaandeweg meer kapitaal aan je account toevoegen.

Volg altijd de tijd van de Amerikaanse oostkust.

Volg altijd de tijd van de Amerikaanse oostkust, omdat je zo handelt in lijn met de openingsuren van Wall Street in The Big Apple.

Het valt op dat Bitcoin vooral tijdens deze uren het meest volatiliteit vertoont, wat de meest interessante momenten zijn om te handelen.

Herinvesteer een deel van je winst om te kunnen profiteren van het ‘compound’-effect.

De meeste ervaren beleggers adviseren om ongeveer 80% van je winst opnieuw te investeren.

Op deze manier hebben sommige handelaren in een beperkte periode al miljoenen euro’s kunnen verdienen!

Laat de robot minstens 8 uur per dag voor je werken.

Hiervoor hoef je je account zelfs niet in de gaten te houden.

Muntbitcoin-procesor grafishe

Je kunt gewoon datgene doen wat je normaal doet terwijl de robot al het rekenwerk voor jou doet.

De belangrijkste kenmerken van Bitcoin Champion

Vermeende winstgevendheid.

Met Bitcoin Champion zou je naar verluidt tot € 2000 per dag kunnen verdienen met een initiële storting van slechts € 250.

Cryptocentrische munten in de hand

De meeste gebruikers die deze robot op TrustPilot of ForexPeaceArmy hebben beoordeeld, ondersteunen deze beweringen.

Verificatieproces.

Zowel je identiteitskaart als je thuisadres moet gecontroleerd worden om Bitcoin Champion te kunnen gebruiken.

Zoals hierboven uitgelegd is dit een relatief snel en eenvoudig proces. Je kunt wel handelen voordat deze gegevens geverifieerd zijn, maar je kunt geen geld opnemen zolang dit niet in orde is.

Handelsplatform.

Bitcoin Champion is een online handelsplatform.

Je hoeft geen app op je desktop of smartphone te installeren om van deze robot gebruik te kunnen maken.

We hebben geoefend met de demo-account van Bitcoin Champion en vonden deze verrassend eenvoudig in gebruik.

Geldopname.

Met Bitcoin Champion kun je geld opnemen via overschrijving, alle belangrijke staat opnames toe via Wire Transfer, alle belangrijke debet- en creditcards, Western Union en e-wallets zoals Neteller, WebMoney en Skrill.

Bitcoin voor u in de palm van je hand

In tegenstelling tot de meeste handelsrobots kun je binnen het uur geld opnemen.

Bovendien zijn bovenstaande opnamemethoden allemaal gratis.

Is Bitcoin Champion betrouwbaar? Ons besluit!

Uit onze analyse blijkt dat Bitcoin Champion een legitieme en betrouwbare handelsrobot is met uitstekende beoordelingen op TrustPilot.

Dit toont aan dat gebruikers het de moeite waard vinden om cryptomunten mee te verhandelen. Het valt vooral op dat vooral de prestaties en het gebruiksgemak van deze handelsrobot positieve aandacht krijgen.

Tijdens onze eigen testperiode hebben we dit trouwens ook ervaren.

Houd er echter altijd rekening mee dat bij het handelen winst nooit gegarandeerd kan worden en dat kapitaalverlies een risico is.

Beleg daarom alleen datgene waarvan je bereid bent het te verliezen.

Andere bots

Geïnteresseerd in andere trading bots? Lees ook onze andere reviews over trading bots?

Veelgestelde Vragen

Ja, Bitcoin Champion scoort hoog in onze betrouwbaarheidstest.

In bovenstaande beoordeling lees je meer over onze positieve ervaringen met dit handelsplatform.

Met Bitcoin Champion kun je BTC verhandelen tegen ETH, LTC, XRP, DASH en verschillende fiatvaluta’s, zoals GBP, EUR en USD.

Het Bitcoin Champion-platform stelt dagelijks een winst tot 300% te kunnen genereren.

Zoals met elke investeringsmogelijkheid zijn er risico’s verbonden aan het handelen met deze robot.

Daarom investeer je best alleen datgene waarvan je je kunt veroorloven het te verliezen.

Om van Bitcoin Champion gebruik te kunnen maken, moet je minimaal € 250 investeren.

Dit is een ideaal bedrag om mee van start te gaan.

Na verloop van tijd kun je je winst opnieuw investeren zodat dit bedrag langzaamaan verder kan groeien.

Gratis Bitcoin Champion account?

Heeft deze review over de moderne crypto robot Bitcoin Champion je overtuigd? En wil je Bitcoin Champion zelf wel eens in de praktijk ervaren? Een account aanmaken kost niets en doe je eenvoudig via de app.
gratis
Scroll naar boven