Bitcoin Code Review: Oplichterij of een Betrouwbare Robot?

Robot Bitcoin Code logotype NL

Wie geïnteresseerd is in online handelen met crypto-valuta zal hebben meegekregen hoe populair automatisch handelen met crypto-robots is geworden.

In deze review bespreken we Bitcoin Code. 

Bitcoin Code is een automatische handelssoftware en voert transacties uit met Bitcoin en andere crypto-valuta voor hun gebruikers.

Bitcoin Code maakt een live handelssessie toegankelijk voor nieuwe gebruikers over de hele wereld.

De gebruikers van Bitcoin Code zoeken meestal financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen van een krachtig handelsrobot. Door je aan te melden en een storting te doen profiteer je van een AI-handelsrobot, wiens enige taak het is om Bitcoin laag te kopen en hoog te verkopen.

Wat is de Bitcoin Code?

Als je bekend bent met handelsrobots zoals bijvoorbeeld Bitcoin Trader, weet je dat Bitcoin Code verreweg de populairste handelsrobot is, met duizenden gebruikers over de hele wereld.

Automatische handelsplatformen zijn zo populair geworden, omdat ze de reputatie hebben het geld van duizenden gebruikers winstgevend te maken door het handelen in cryptovaluta.

Goud Bitcoin grafische transparante achtergrond

De automatische handelsplatformen claimen geavanceerde algoritmen te hebben, waarvan wordt gezegd dat ze cryptomarkttrends / prijsbewegingen voorspellen en daardoor automatisch winstgevende transacties voor de gebruiker uitvoeren.

Het algoritme van het live handelsplatform kan honderden keren per seconde transacties uitvoeren in valutaparen en loopt 0,1 seconde voor op de markt voor cryptovaluta. Dit zou de software in staat stellen om meer rendement te behalen dan via traditionele handelsvormen.

Omdat de Bitcoin Code-software erg gebruiksvriendelijk is is het handelen in cryptovaluta toegankelijk geworden voor een groter publiek.

Mensen van over de hele wereld kunnen nu investeren en naar verluidt winst maken op de cryptomarkten.

Volgens de software hoeft de gebruiker alleen maar een account te openen, de minimale storting van € 250 te plaatsen en op dit punt zal de software werken en hoeft de gebruiker in principe alleen maar achterover te leunen, zijn winst te innen en het opnamesysteem te gebruiken om het verkregen geld over te maken in de lokale valuta op de eigen bankrekening.

Je hoeft zelfs geen Bitcoin te gebruiken; alle Bitcoin-accounts worden contant verrekend.

Veel gebruikers van het eerste uur zouden op deze manier een passief inkomen genereren en hiermee een levensstijl van reizen, luxe en sparen voor hun pensioen financieren.

Bitcoin Code beweert zelf dat hun automatische platformen een nauwkeurigheidspercentage van ongeveer 99,4% hebben (vanaf januari 2020). Dit is misschien niet perfect, maar het kan meer dan genoeg zijn om een solide nieuwe inkomsten te genereren.

5 tips om maximale winst te maken met de Bitcoin Code

Hoe werkt de Bitcoin Code?

De software kan misschien ongelooflijke transacties uitvoeren, duizenden keren per minuut, maar zonder geld om te investeren, loopt het potentiële winst mis.

Hier spelen de gebruikers een belangrijke rol. De gebruikers van de software bundelen hun geld zodat het handelssysteem het op het beste moment kan investeren in de volatiele cryptocurrency-markt over de hele wereld.

Homepagina van Bitcoin Code

Bij elkaar opgeteld zijn alle fondsen van de gebruikers in totaal vele miljoenen euros waard en de software zou daarbovenop nog miljoenen aan winst kunnen verdienen. Sommige van deze investeringsopbrengsten gaan terug naar het systeem om de dagelijkse activiteiten te betalen, de resterende fondsen worden verdeeld onder gebruikers.

Volgens de software geldt: hoe meer je investeert, hoe beter je rendement.

Dat gezegd hebbende, we raden echt aan om te beginnen met handelen met Bitcoin Code met een kleine investering van € 250. Als je eenmaal bekend bent met de geautomatiseerde handelsrobot, kun je meer gaan investeren.

De meest ervaren gebruikers nemen percentages van hun inkomsten op. Een goed idee is om genoeg op te nemen om het geld dat je in eerste instantie hebt geïnvesteerd te dekken.

Op deze manier zou je, ongeacht de risico’s (geen enkele investering is risicoloos), break-even moeten kunnen draaien. Het lijkt erop dat de meest ervaren gebruikers van Bitcoin Code de neiging hebben om veel meer winst eruit te halen dan alleen break-even.

Opgelet!

We adviseren je dan ook om de markt altijd zelf in de gaten te houden en je instellingen en handelsstrategieën aan te passen wanneer nodig. Je loopt anders het risico dat de robot bij de verkeerde instellingen verlies blijft draaien.

Hoe meld je je aan voor Bitcoin Code?

Het registratieproces voor Bitcoin code is heel eenvoudig. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding, vergelijkbaar met andere bekende websites zoals de Bitcoin Champion. Nadat je je basisgegevens hebt ingevuld, word je gevraagd om de Bitcoin Code-account te verifiëren in een bevestigingsmail.

Je moet, als nieuwe gebruiker, de minimale storting doen om de Bitcoin Code-robot te laten handelen en hopelijk geld voor je te verdienen.

Je moet deze 4 stappen volgen om je aan te melden en de handelssessie te starten:

STAP 1: De registratie

Aanmelden is helemaal gratis.

Vul het registratieformulier in met je basisgegevens, inclusief naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Deze basisinformatie heeft elke aanbieder nodig om zeker te weten dat je geen robot bent die valse accounts aanmaken en als legitiem persoon handel wilt bedrijven.

Registratieformulier van Bitcoin Code

Wacht vervolgens op de bevestigingsmail en verifieer het account. Makkelijker kan haast niet.

STAP 2: Je account

Zodra je je Bitcoin Code hebt geverifieerd en je bent ingelogd, wordt in een pop-upvenster uitgelegd dat je account is gekoppeld aan een brokeraccount op Brokerz.

De website zal je hierna vragen om geld toe te voegen aan je crypto-account om toegang te krijgen tot het handelssysteem.

STAP 3: De storting

Om met handelen te kunnen beginnen moet je als eerste een startkapitaal op je account zetten. Dit geld wordt door de robot ingezet om handelsactiviteiten uit te kunnen voeren.

Bitcoin Code vraagt om een minimale inzet van €250, net als de meeste andere platformen, en heeft een maximale inzet van € 15 000.

Het bedrag van € 250 is in principe te overzien, mocht je je hele inzet kwijtraken.

Dit is en blijft het risico van (crypto) handelen, zelfs met de beste robot. Hou er dus rekening mee dat je in het begin niet te veel investeert en dat je alleen investeert wat je eventueel ook zou kunnen missen.

Betaalmethodes Bitcoin Code

Je kan beter keer op keer je winsten herinvesteren en op deze manier de risico’s van gehele (en grote) verliezen beperken.

Om geld op je account te zetten, kan je bij Bitcoin Code gebruik maken van MasterCard, Visa, iDeal, en nog enkele andere betaalopties.

STAP 4: Demo-account

De meeste, professionele en betrouwbare, handelsplatformen bieden je de mogelijkheid om gebruik te maken van een zogeheten demo-account.

Dit is een simulatie van de live markt.

Hier kan je oefenen met de verschillende functies en instellingen zonder gelijk geld in te moeten zetten. Dit is een handige manier om het platform te leren kennen en zelfvertrouwen op te doen voor het echte handelen begint.

Hoe werkt de handel met Bitcoin Code

Onthoud echter altijd dat de simulatie niet altijd gelijk is aan de realiteit.

Wanneer je begint met het echte handelen moet je er altijd op letten dat de markt altijd aan veranderingen onderhevig is en dat de instellingen in de simulatie misschien niet van toepassing zijn op de realiteit.

STAP 5: Live handelen

Na het oefenen met de demo-account is het tijd om met live handelen aan de slag te gaan.

Nadat je alle instellingen en toepassingen van de robot naar jouw wens hebt aangepast, kan je de robot klaarsignaal geven om te beginnen met handelen.

Elke keer als de robot opties inkoopt en verkoopt kan je dit live volgen op je account. Daarnaast zijn er verschillende overzichten en tabellen beschikbaar om de ontwikkelingen op de markt bij te houden.

Ook kan je de prestaties van je robot inzien in de statistieken.

Bitcoin Code: de belangrijkste kenmerken

Uitbetalingen

Sommige gebruikers melden inkomsten van tussen de € 1.500 en € 13.000 per dag.

Enkele gebruikers zeggen zelfs dat elke dag uitbetalingen krijgen.

Sommige hiervan zullen groter zijn dan andere, en je kunt altijd wat verliezen lijden, maar over het algemeen beweert de Bitcoin-code dat je in het groen moet staan.

Een heleboel bitcoin munten op één plaats

 Houd er rekening mee dat dit geen gegarandeerde cijfers zijn – er kan nog steeds kapitaalverlies optreden en je moet altijd voorzichtig handelen.

Het verificatiesysteem

Het verifiëren van je account is super eenvoudig.

Je kunt je gewoon aanmelden met je e-mailadres en authentieke persoonlijke informatie. Hierna ontvang je een e-mail met een link en het enige dat je hoeft te doen, is inloggen op je nieuwe account voor de eerste keer, je bank of betaalmethode koppelen en beginnen met handelen!

Je hebt geen ID-kaart, energierekening of andere persoonlijke informatie nodig om deze gratis software te gebruiken.

Je identiteit blijft veilig, dankzij dit beveiligingsprotocol.

Winst uit laten keren

Je kunt je winst op elk moment, dag of nacht, 24 uur per dag opnemen.

Het duurt meestal 2 tot 3 werkdagen voordat de overboeking op je bankrekening staat, maar zo lang duurt het nou eenmaal voor banken om dit soort transacties te bevestigen.

Dit maakt Bitcoin Code een van de beste tools voor daghandel.

Kosten

Er zijn geen verborgen kosten met Bitcoin Code.

Het bedrijf haalt 13% van de handelswinsten van de top af, maar zodra het geld je Bitcoin Code-account bereikt, hoef je helemaal niets te betalen.

Eurobesparingen

Al dit geld gaat rechtstreeks naar jouw bankrekening.

Klantenservice

Als het op klantenservice aankomt, is de website redelijk betrouwbaar.

In het handelsdashboard zie je een chatfunctie, waarin je live met een medewerker van de klantenservice kunt praten voor de beste gebruikerservaring. Je kunt ook altijd een mail naar het klantenserviceteam sturen.

Ze zijn 24/7 bereikbaar, dus je kunt altijd hulp krijgen als je dit nodig hebt.

Bitcoin Code is echter zo gebruiksvriendelijk dat je waarschijnlijk niet veel hulp nodig hebt, zelfs met weinig handelservaring.

Veelgestelde Vragen

Bitcoin Code is een volledig functionele automatische handel en is gratis te gebruiken.

Sommige mensen vinden dat een “robot” 100% onfeilbaar moet zijn, maar dat is iets wat nooit beweerd wordt door Bitcoin Code. Alleen omdat het afhankelijk is van kunstmatige intelligentie en machine learning, wil nog niet zeggen dat het de toekomst kan voorspellen.

Het vereist nog steeds jouw eigen vaardigheid en een zorgvuldige planning om er het maximale uit te halen.
Je moet je altijd bewust blijven van de natuurlijke risico’s op de online markt.

Zelfs de beste crypto robot kan deze niet uitschakelen.

Let dus op dat je altijd op de hoogte bent van de acties die jouw robot uitvoert en dat je de marktontwikkelingen goed in de gaten houd zodat je in kan grijpen indien dit nodig is.

Bitcoin Code is gratis te gebruiken als een automatisch handelsplatform.

Bitcoin Code is verbonden met een reeks geselecteerde makelaars, die een minimale storting $250 vereisen om te starten met handelen.

Er is een mobiele app van Bitcoin Code die momenteel helaas alleen beschikbaar is voor Android-gebruikers.

Bitcoin Code en Bitcoin System zijn een paar van de oudste Bitcoin-robots op internet. Er zijn verschillende beweringen over gebruikers die dagelijks winst maken met hen. We raden je aan deze recensie te lezen, het zelf uit te proberen en je eigen conclusies te trekken.

Gratis Bitcoin Code account?

Heeft deze review over de moderne crypto robot Bitcoin Code je overtuigd? En wil je Bitcoin Code zelf wel eens in de praktijk ervaren? Een account aanmaken kost niets en doe je eenvoudig via de app.
gratis
Scroll naar boven