Bitcoin Equaliser – Ervaringen 2024

We zijn inmiddels in 2021, maar de statistieken vertellen ons dat slechts 2% van de bevolking probeert om een bijverdienste te verwerven naast hun hoofdbaan. 

Maar ook moet helaas worden gezegd dat niet iedereen een baan heeft, zelfs niet in het Westen.

Zelfs als u voortdurend onze site leest en alle informatie krijgt die u nodig hebt over Bitcoin, zullen directe ervaringen met deze wereld u zeker helpen om uw kennis over Bitcoins te vergroten.

Daarvoor bevelen wij Bitcoin Equaliser aan, een BOT voor de automatische handel in cryptovaluta op de online financiële markt.

Zo kunt u op een automatische en passieve manier uw leven van dag tot dag veranderen. In de praktijk zult u al na een paar klikken het geld op uw rekening zien verschijnen.

Wat is Bitcoin Equaliser?

Bitcoin Equaliser is een set van algoritmen, waarvan er tussen de 13 en 16 zijn. Dit kunnen we niet met zekerheid zeggen, omdat de broncode is versleuteld.

We weten wel dat we het niet over de klassieke ja en nee-algoritmen hebben, die je online overal kunt vinden, en die zelfs ook op school worden onderwezen, vooral tijdens de eerste maanden van programmeercursussen.

We hebben het hier namelijk over extreem krachtige algoritmen, verbeterd om elk ongeveer 30 mogelijke antwoorden te geven. 

Ze zijn uit de forexmarkt gehaald en aangepast aan de financiële markt van cryptovaluta’s, en de onvoorspelbare volatiliteit daarvan.

We spraken net over het downloaden van de broncode, aangezien Bitcoin Equaliser geen geheimen heeft. Het werd openlijk gebouwd, zonder iets te verbergen, met de duidelijke bedoeling om een revolutie teweeg te brengen op de markt van cryptovaluta.

Om eerlijk te zijn, zou, zelfs als ze het project geheim hadden willen houden, dit bijna onmogelijk zijn geweest.

Bitcoin Equaliser is een webplatform, en daarom is iedereen met een minimum aan IT-kennis in staat om de broncode te downloaden, en vervolgens toegang te krijgen tot het programma.

In eerste instantie probeerde het platform gewoon het gedrag van een ervaren handelaar na te bootsen, maar zodra ze beseften dat de enorme rekencapaciteit van Bitcoin Equaliser u toelaat om tot wel 10.000 wiskundige bewerkingen per seconde te doen, werden de algoritmen gewijzigd om het onafhankelijker te maken.

Dankzij zijn rekenkracht is deze BOT in staat om transacties op de Bitcoin-markt met 99% nauwkeurigheid af te sluiten. Hierdoor zijn degenen die het gebruiken vrijwel altijd verzekerd van winst.

De berekeningen die Bitcoin Equaliser maakt zijn eigenlijk niet in seconden uit te drukken, we hebben het namelijk over fracties van seconden. Elke bewerking duurt niet meer dan 0,02 seconden, waarmee het op dit moment de snelste BOT op de markt is.

In een markt als deze, maakt dit, ondanks de korte tijd, het verschil tussen een ongelooflijk resultaat en een complete mislukking, omdat de transacties anders niet snel genoeg zouden zijn.

Is Bitcoin Equaliser oplichterij?

U hoeft zich er niet voor te schamen dat u zich zoiets afvraagt, u hoeft zich dan ook geen zorgen te maken. Elke keer als ons gevraagd wordt om een platform of een BOT zoals Bitcoin Equaliser te analyseren, stellen we onszelf precies dezelfde vraag.

Allereerst is het belangrijk om te begrijpen of een BOT oplichterij is of dat het daadwerkelijk een tool kan zijn om je leven snel en effectief te veranderen.

Je moet jezelf dus de volgende vraag stellen: Hoe verdient de BOT zelf? Waarom laat het zijn gebruikers zoveel geld verdienen?

In het geval van Bitcoin Equaliser is het antwoord hierop heel eenvoudig. Als u het platform gebruikt, brengt u daarmee verkeer naar de Bitcoin Equaliser-site.

Het toegenomen dataverkeer dat gegenereerd wordt door de vele gebruikers die continu online zijn, brengt vele voordelen met zich mee voor Bitcoin Equaliser. Zo kunnen de relaties met brokers, die ze al jaren vertrouwen en waar ze al sinds hun oprichting gebruik van maken, worden verbeterd.

De 1% commissie op de winst van de gebruikers is een extra bron van inkomsten voor Bitcoin Equaliser, wat vooral gebruikt wordt om het platform werkend te houden. Er zijn namelijk hoge onderhoudskosten.

Maakt u zich in ieder geval geen zorgen, elke keer dat u winst maakt, wordt u op de hoogte gesteld van het bestaan van deze commissie, er zijn geen verborgen kosten.

Als u nog steeds twijfels heeft over de legitimiteit van een revolutionair platform als Bitcoin Equaliser, maakt u zich dan geen zorgen. De site heeft namelijk besloten om alle beoordelingen van gebruikers in de loop der tijd te verzamelen, en deze zijn allemaal zichtbaar op het platform zelf. U kunt ze vinden door simpelweg naar de officiële Bitcoin Equaliser-website te gaan.

Zoals u zult zien, zijn er heel veel gebruikers en iedereen heeft zijn zegje gedaan, vertellende hoeveel geld ze hebben verdiend en hoe een tweede inkomen hun leven heeft beïnvloed.

Bitcoin Equaliser heeft er geen belang bij om de successen van haar gebruikers te verbergen, dus worden die met trots op de site getoond.

Hoe werkt Bitcoin Equaliser?

Uitleggen hoe deze BOT precies werkt zou maanden aan cursussen en artikelen kosten, dus we zullen u maar gewoon vertellen hoe het ongeveer werkt.

In feite werkt Bitcoin Equaliser op een zeer specifieke en precieze manier, maar maakt u zich geen zorgen, we zullen alleen uitleggen wat u moet weten om deze krachtige tool te gaan gebruiken.

Bitcoin Equaliser vertrouwt, net als alle andere betrouwbare BOTs in zijn categorie, op kunstmatige intelligentie om zijn berekeningen uit te voeren. Dit betekent dat het in staat is om elke seconde een enorme hoeveelheid aan bewerkingen uit te voeren.

Zonder zo’n rekenhulpmiddel als kunstmatige intelligentie, zou het platform helemaal niet kunnen wat het nu doet, althans niet voor alle gebruikers die het voortdurend gebruiken (ook nu).

In de praktijk investeert de BOT automatisch het geld dat u op de Bitcoin-markt stort, zodat u winst kunt maken. Bitcoin Equaliser werd opgericht in 2017, en de gepensioneerde beleggersgroep die dit platform voor het eerst bedacht zei in 2019 dat ze het deden om de wereld van Bitcoin te revolutioneren.

We kunnen met zekerheid zeggen dat ze daarin geslaagd zij. Bij een minimale investering aan tijd en geld kan namelijk elke gebruiker, ongeacht zijn computerkennis, veel geld verdienen met Bitcoin Equaliser.

Hoe begin ik met handelen met Bitcoin Equaliser?

Het is heel eenvoudig om Bitcoin Equaliser te gebruiken en u heeft dan ook geen specifieke kennis nodig, op welk gebied dan ook. Het enige wat u nodig heeft, is deze gids. Die moet u volgen en uiteraard moet u ook een internetverbinding hebben:

STAP 1: Accountregistratie

Op de officiële website van Bitcoin Equaliser vindt u een handig formulier dat u daar direct kunt invullen en dat de volgende gegevens vereist:

Telefoonnummer → Dit zal alleen in uitzonderlijke gevallen worden gebruikt door Bitcoin Equaliser, bijvoorbeeld als er problemen zijn met uw bank. Soms accepteert deze namelijk geen buitensporige bedragen aan inkomend geld (dit is ons wel eens overkomen, niet alle banken zijn zich bewust van de mogelijkheden die Bitcoin biedt).

Email → Gebruik een e-mailadres, dit is niet bijzonder belangrijk. Weet alleen dat Bitcoin Equaliser vaak interessant nieuws stuurt over Bitcoins, dus als u deze niet wilt missen, gebruik dan een email die u vaak bezoekt.

STAP 2: Storting

Er is een minimaal stortingsbedrag van $250. U kunt elke methode gebruiken om geld te verplaatsen, van Paypal tot Maestro, maar ook Skrill, en vele andere.

Gedurende bepaalde tijden van de maand biedt Bitcoin Equaliser een korting van 10% op de eerste storting, maar maakt u zich geen zorgen als u die niet ziet. Tijdens de eerste handelssessie krijgt u het geïnvesteerde geld namelijk zonder al te veel problemen terug, en vanaf dat moment zal er vrijwel zeker alleen maar winst komen.

Betaalmethodes Bitcoin Profit

Concurrerende platforms vragen vaak veel meer geld, en bieden minder voordelen, met veel langere bureaucratische procedures om te beginnen met handelen. 

Daarom zijn we ook in dit opzicht uiterst zeker om Bitcoin Equaliser aan te bevelen.

STAP 3: Demo handelen

Alle verdiensten van zijn gebruikers worden door de site zelf trots gerapporteerd, en nieuwe gebruikers worden aangemoedigd om de “demo”-modus te proberen voordat ze hun geld gebruiken.

In deze modus zal de site de gebruiker toestaan om nep geld te gebruiken, waarvan het niet echt mogelijk zal zijn om dit te verliezen, noch zal het mogelijk zijn voor de gebruiker om er geld mee te verdienen.

Het is bedoeld om de gebruiker vertrouwd te laten raken met het platform voordat hij het geld investeert dat net is gestort.

Zo wordt het risico van verlies geminimaliseerd, want wanneer u uiteindelijk het geld gaat gebruiken dat u op het platform heeft gestort, zult u al weten wat u moet doen en daarom zult u uw geld niet zo snel verliezen. 

Dit is een erg vriendelijke service die Bitcoin Equaliser aanbiedt.

STAP 4: Live handelen

De Bitcoin Equaliser interface heeft meer dan 130 opties, maar het komt ook met een preset, speciaal voor de meest onervaren en nieuwe gebruikers.

Het enige dat volgens ons ontbreekt in deze preset, is de stop loss-functie, welke uiterst nuttig is voor nieuwe gebruikers, en we raden u dan ook aan deze meteen te gebruiken.

Bitcoin Equaliser Live handelen

Dankzij deze functie zal de site, telkens wanneer deze een buitensporig gebrek aan stabiliteit waarneemt binnen de online markt, ongeacht welke crypto’s u besluit te gebruiken, de investering simpelweg blokkeren door u een notificatie te sturen via het medium dat u verkiest.

Is Bitcoin Equaliser betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van Bitcoin Equaliser is nu beroemd op het web, en daar zijn verschillende redenen voor. Ten eerste, een onberispelijke klantenservice; we hebben ze zelfs ’s nachts gecontacteerd (dit was om ze te testen, we hebben zulke dingen namelijk niet nodig) en ze reageerden prompt, ongeacht het moment.

Geldopnames zijn altijd op tijd, we raden nog steeds Paypal aan voor maximale snelheid, deze transacties worden namelijk binnen zes uur voltooid.

Bitcoin Equaliser betrouwbaar

Alle brokers waar Bitcoin Equaliser gebruik van maakt, zijn al jaren beroemd en hebben vele controles ondergaan door de bevoegde autoriteiten.

Ook aan die kant is Bitcoin Equaliser dus veilig en wordt het gereguleerd door alle relevante instanties. 

Een ander ding dat ons opviel is de stabiliteit van de site, we hebben namelijk nooit bugs of crashes van het platform meegemaakt.

Is Bitcoin Equaliser veilig?

Is Bitcoin Equaliser oplichterij

Dit is een zeer belangrijk punt, want uw gegevens worden snel blootgesteld aan fraude en problemen indien u geen geschikt antivirus gebruikt. 

Aangezien Bitcoin Equaliser alle gegevens van haar gebruikers op een private server bewaart, wordt voorkomen dat zijn gebruikers opgelicht worden door een ineffectief antivirus op de computer. 

Het platform heeft besloten om de gebruikers te beschermen door middel van alle grote antivirussen van het moment, die duidelijk zichtbaar zijn op het platform.

Zolang u op Bitcoin Equaliser surft, zult u beschermd zijn tegen alle mogelijke soorten fraude en cyberaanvallen door kwaadwillenden.

Is er een app van Bitcoin Equaliser?

Verschillende gebruikers hebben om een applicatie gevraagd. Hoewel wij denken dat dat helemaal niet nodig is, aangezien de BOT alles zelf doet en u niet meer dan 20 minuten per dag nodig heeft om hiermee bezig te zijn op de computer, tablet of telefoon (Bitcoin Equaliser is namelijk mobielvriendelijk, dus u hebt helemaal geen applicatie nodig), zijn de makers bezig met de ontwikkeling van een applicatie, om aan de wensen van hun gebruikers te voldoen.

De app zal in 2022 in alle online winkels beschikbaar zijn. We kunnen alleen maar wachten op de release om ook daarover een recensie te schrijven.

Is Bitcoin Equaliser oplichterij? Het oordeel!

Het is een van de beste BOT’s voor de onlinehandel in de volatiele financiële markt van crypto’s: Bitcoin Equaliser kan op vele manieren worden gedefinieerd, maar het is zeker geen oplichterij. Na een reeks zorgvuldige controles die wij met de beste tools hebben uitgevoerd die ons ter beschikking staan, kunnen we u verzekeren dat er maar weinig programma’s zijn die het niveau van Bitcoin Equaliser kunnen evenaren. Het platform zal u een ongelooflijk hoge winst verzekeren en wel vanaf de allereerste handelssessie.

Veelgestelde Vragen

Zoals we in het begin al aan hebben gegeven, hoeft u hiervoor niet actief te zijn in de financiële wereld. Eigenlijk is de leercurve voor het gebruik van Bitcoin Equaliser praktisch hetzelfde voor alle gebruikers.

Het zou weinig zin hebben om tegen u te liegen, want het is duidelijk dat als u kennis heeft van Bitcoins, u op het gebied van IT of financiën in het voordeel bent, maar dit sluit andere gebruikers niet uit van het de mogelijkheid om grote sommen geld te verdienen.

Nee, Bitcoin Equaliser zal geen gegevens voorzien aan derden.

Gratis Bitcoin Equaliser account?

Heeft deze review over de moderne platform Bitcoin Equaliser je overtuigd? En wil je Bitcoin Equaliser zelf wel eens in de praktijk ervaren? Een account aanmaken kost niets en doe je eenvoudig via de app.
gratis
Scroll naar boven