Bitcoin Profit: Oplichterij of een Betrouwbare Robot?

Logo van Bitcoin Profit

Bitcoin Profit is een automatisch handelsplatform dat beweert dat het voor mensen geld verdient door op het juiste moment cryptomunten te kopen en te verkopen, met een geclaimd winpercentage van maar liefst 92%: zeer profitabel dus!

De software van Bitcoin Profit, ook wel bekend als een Bitcoin-robot, maakt gebruik van een complex handelsalgoritme om de marktomstandigheden te meten en eventuele markttrends in de cryptowereld op te sporen.

Deze signalen worden vervolgens gebruikt om automatisch transacties te openen (kopen) en te sluiten (verkopen).

De Bitcoin Profit-software voltooit dit handelsproces op automatische piloot, waardoor het makkelijk te gebruiken is door mensen die weinig of geen ervaring hebben met dit type handelsrobots.

Misschien heb je over Bitcoin Profit gelezen in een Facebook-advertentie, waarin beweerd werd dat mensen rijk worden door cryptomunten te verhandelen?

In deze beoordeling kijken we of Bitcoin Profit betrouwbaar is en op welke manier het te werk gaat in de relatief nieuwe cryptomarkt.

Is Bitcoin Profit Oplichterij?

Wie is er nou niet op zoek naar de ultieme manier om online geld te verdienen?

Net daarom zijn automatische handelsrobots de laatste tijd zo populair geworden.

Terwijl sommige robots beweren dat ze dagelijks tot duizenden euro’s kunnen genereren op de cryptomarkt, zijn ze niet allemaal in staat om de beloofde resultaten waar te maken.

Digitale bitcoin blauw grafiek

Bitcoin Profit beweert een van de hoogste winpercentages op de markt te kunnen bieden. Als je op het internet zoekt naar beoordelingen over deze handelsrobot, zul je snel merken dat de zoekopdracht “Bitcoin Profit oplichterij” enorm populair is.

Na een grondige analyse van de software en getuigenissen van gebruikers kwamen wij echter tot het besluit dat de meeste mensen een positieve ervaring met deze handelsrobot hebben gehad.

We hebben de software uitvoerig getest en hebben zelf kunnen vaststellen dat deze legitiem en betrouwbaar lijkt.

In dit artikel lees je alles wat je wilt weten over deze software en ontdek je of het de moeite waard is om cryptomunten te verhandelen met Bitcoin Profit.

Op zich is het geen verrassing dat Bitcoin Profit een van de meest populaire Bitcoin-robots van 2020 is. Dit Bitcoin-handelsplatform heeft namelijk enkele interessante kenmerken:

Wat is Bitcoin Profit?

De automatische handelssoftware van Bitcoin Profit werd ontwikkeld door John Mayers. Deze robot beweert 0,01 seconde sneller dan het marktgemiddelde in de cryptomarkt te zijn.

Net zoals verschillende andere automatische handelsplatformen verzendt Bitcoin Profit signalen over de dagelijkse trends in de markt en sluit het vervolgens koop- en verkooptransacties zonder menselijke tussenkomst.

Hierdoor kunnen elke dag opnieuw duizenden mensen interessante handelssignalen oppikken om er vervolgens winst te maken.

Homepagina van Bitcoin Profit

Op het internet beweren verschillende gelijkaardige platformen winst op de cryptomarkt te kunnen genereren.

Toen de term Bitcoin opdook, begonnen mensen zich bewust te worden van de werkelijke waarde die een investering in een activaklasse als Bitcoin heeft.

Een hele hoop mensen slaagde erin om van de ene op de andere dag miljonair te worden door geld in Bitcoin te investeren.

Zo was Bitcoin eind 2017 zelfs het woord met het hoogste zoekvolume in Google!

Hoe werkt Bitcoin Profit?

De manier waarop de software achter Bitcoin Profit werkt is heel eenvoudig.

Het handelsplatform voorziet zijn gebruikers gratis van crypto-handelssignalen, vindt exitpunten en zal in samenwerking met een makelaar automatisch Bitcoin kopen en verkopen (ook bekend als koop- en verkooporders) op het handelsplatform.

Bovendien klopt wat er op de homepagina van Bitcoin Profit geadverteerd wordt, namelijk dat het algoritme van John Mayers volledig gratis is.

Vraag je je af waarom de ontwikkelaars van Bitcoin Profit het platform gratis aanbieden?

Nou, de reden hiervoor is vrij eenvoudig; ze verdienen namelijk hun geld door een klein percentage van de totale winst van hun gebruikers in te houden.

Dit betekent dat de oprichter van Bitcoin Profit er alvast van overtuigd is dat zijn handelsplatform makkelijk in gebruik is en veel gebruikers blij zal maken.

Opgelet!

Zoals bij elke investering zijn er risico’s verbonden aan het gebruik van Bitcoin-robots. Daarom investeer je best alleen maar datgene waarvan je je kunt veroorloven om het te verliezen.

Hoe plaats ik een transactie op Bitcoin Profit?

De manier waarop het Bitcoin Profit-platform functioneert is vrij eenvoudig en helpt je van A tot Z bij het bedenken van een goede handelsstrategie.

Om jezelf aan te melden, een Bitcoin Profit-login aan te maken en crypto te verhandelen, moet je onderstaand stappenplan afwerken:

STAP 1: Een account maken en verifiëren

Eerst en vooral moet je een Bitcoin Profit-account aanmaken.

Je dient hun registratieformulier in te vullen met basisinformatie zoals je voor- en achternaam, je e-mailadres en je telefoonnummer.

Vervolgens moet je een wachtwoord aanmaken dat makkelijk te onthouden maar toch ook sterk genoeg is.

Zodra je account is aangemaakt, krijg je automatisch een makelaar toegewezen.

Bitcoin Profit registratieformulier

Deze makelaar is degene waarmee de software van Bitcoin Profit de transacties uitvoert.

STAP 2: Je nieuwe account financieren

Wanneer je de optie om je account te financieren hebt geselecteerd, word je naar de website van de door jou geselecteerde makelaar gebracht.

Dit is gewoon een pop-up die geopend wordt binnen het Bitcoin Profit-platform. Zo hoef je aansluitend niet helemaal terug te bladeren om je weg te vinden binnen het handelsplatform.

Betaalmethodes Bitcoin Profit

De minimale storing van € 250 kun je regelen met een brede waaier aan betaalmethoden, zoals Skrill, MerchantPay, GiroPay en SafePay.

Uiteraard worden ook de traditionele debet- en creditcards aanvaard.

Het klopt dat hoe meer geld je investeert, hoe hoger je winst kan zijn. Om te beginnen raden we je echter aan om met het minimumbedrag van € 250 van start te gaan.

Dit geeft je de nodige tijd om het platform beter onder de knie te krijgen.

STAP 3: Demoaccount

Je kunt voor of na je eerste storting met “echt” geld oefenen met een demoaccount. Wanneer je de demomodus hebt geselecteerd, krijg je een eerste rondleiding.

Zo leer je meer over elke functionaliteit van het platform en kun je zelfs als beginner cryptomunten verhandelen.

Op je demoaccount heb je een totaal saldo van € 1500 om mee te oefenen. Het hele proces is uiterst eenvoudig, waardoor je geen handelsparameters hoeft in te stellen of hoeft na te denken over een handelsstrategie.

Door gewoon de automatische handelsfunctie te activeren zal de software automatisch cryptomunten beginnen te verhandelen.

STAP 4: Overschakelen naar een live account

Zodra je vertrouwd bent met het Bitcoin Profit-platform en je klaar bent om live te beginnen handelen, hoef je alleen maar de automatische handelsfunctie in te schakelen.

Op het dashboard van je account kun je je handelsgeschiedenis controleren, stop-loss instellingen toevoegen, extra geld storten, transacties openen, je winst opnemen en de verschillende parameters aanpassen aan je persoonlijke doelen.

Hoe werkt de handel met Bitcoin Profit

Bitcoin Profit handelt met veel valutaparen, waaronder BTC/USD, ETH/USD, XRP/USD, LTC/USD en Crypto/Crypto. De beschikbare cryptomunten op het platform zijn Bitcoin, Ethereum, Ripple en Litecoin.

Om je automatische handelssessie te beginnen, hoef je alleen maar je handelsdoelen, het bedrag dat je per transactie wilt uitgeven, het aantal transacties en eventuele limieten, zoals stop loss of take profit, in te stellen.

Nadat je je handelsstrategie hebt gekozen en de software hebt geconfigureerd, kun je van start gaan met Bitcoin Profit en live beginnen handelen.

Kun je geld verdienen met Bitcoin Profit?

De Bitcoin Profit-software beweert dat het veel winst kan genereren. Dit wordt ondersteund door de prijs die het platform ontvangen heeft van de Amerikaanse handelsvereniging.

Net zoals andere gebruikers in hun getuigenissen op de website al lieten weten, was het handelsplatform gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken toen we de demo testten in de automatische modus.

Bitcoin en andere cryptomunten zijn zeer lucratief, maar hebben ook zeer hoge handelsrisico’s omwille van hun volatiliteit.

Handelen met Bitcoin Profit kan nuttig zijn voor nieuwe en ervaren handelaars die misschien wel interesse hebben om cryptomunten te verhandelen, maar geen tijd hebben om de koersbewegingen te bekijken.

Hieronder delen we graag enkele tips met je over de manier waarop je Bitcoin Profit kunt gebruiken voor de beste handelservaring:

Baseer je altijd op de tijd van de Amerikaanse oostkust.

Baseer je altijd op de tijd van de Amerikaanse oostkust, omdat je zo handelt in functie van de openingsuren van Wall Street in New York.

Bitcoin munden en dollar

Het valt op dat Bitcoin vooral tijdens deze uren de meeste volatiliteit vertoont en dus het meest interessant is om mee te handelen.

Start met kleine bedragen om met je beide voeten op de grond te blijven.

Sommige mensen investeren namelijk in één keer een enorm bedrag.

In plaats daarvan kun je best met bescheiden bedragen beginnen om de talrijke instellingen van het platform goed te kunnen beheersen. Zodra je wat ervaring hebt opgebouwd, kun je langzaamaan meer kapitaal aan je account toevoegen.

Laat de robot minstens 8 uur per dag draaien.

Hiervoor hoef je je account zelfs niet regelmatig te controleren.

Doe gewoon datgene wat je altijd doet terwijl de robot al het moeilijke werk voor jou doet.

Profiteer van het ‘compound’-effect door een deel van je winst opnieuw te investeren.

De meeste ervaren beleggers raden aan om ongeveer 80% van je winst te herinvesteren.

Een heleboel bitcoin munten op één plaats

Dankzij deze strategie hebben sommige handelaars op beperkte tijd al miljoenen euro’s kunnen verdienen!

Waarom handelen met Bitcoin Profit?

Sommige automatische handelssystemen garanderen een buitengewone conversie- en prestatiegraad.

Het probleem is dat je altijd iets zult vinden dat niet zo goed werkt als Bitcoin Profit om cryptomunten te verhandelen.

Dit is wat Bitcoin Profit uniek maakt:

Bitcoin Profit heeft een intuïtief en gebruiksvriendelijk platform.

Dit is zonder twijfel een van de kenmerken waardoor Bitcoin Profit zich onderscheidt van andere handelsrobots.

Bitcoin antieke kunst geld grafiek

De software voert gedetailleerde marktanalyses uit, maar het gebruiksgemak van Bitcoin Profit is werkelijk uniek.

Het duurt dan ook helemaal niet lang voordat het platform van Bitcoin Profit in gebruik kan worden genomen.

Bitcoin Profit beweert een hoog winpercentage te hebben.

Een ander opmerkelijk verschil tussen Bitcoin Profit en andere platformen is het aantal transacties dat geplaatst wordt.

In principe kan dit platform zulk een hoog winpercentage aanbieden omdat verschillende gelijktijdige transacties plaatst; van een storting van € 250 plaatst het bijvoorbeeld tien transacties van € 25 per stuk.

Demoaccount en tutorials.

Binnen het platform kun je een demoaccount aanmaken om jezelf vertrouwd te maken met de software en verschillende functionaliteiten, zoals stop loss.

Bitcoin voor u in de palm van je hand

Als je toegang hebt tot je spiegelhandelsaccount, een account dat is aangemaakt bij de makelaar op hetzelfde moment dat je je registreert op Bitcoin Profit, kun je toegang krijgen tot vele tips en tutorials die gerelateerd zijn aan het verhandelen van cryptomunten.

Zo verhoog je je winstkansen aanzienlijk!

Uitstekende klantenondersteuning.

Een ander sterk punt van Bitcoin Profit is hun onberispelijke klantenondersteuning. Je kunt op elk gewenst moment vanaf je dashboard of op de homepagina contact opnemen met een van hun vertegenwoordigers.

De snelste manier om een antwoord te krijgen is via de live chat die het platform aanbiedt.

Is er een Bitcoin Profit-app?

Op dit moment is er nog geen Bitcoin Profit-app op de markt beschikbaar.

Je hebt echter vanaf eender welk mobiel apparaat dat over een internetverbinding beschikt toegang tot de software, zodat je kunt profiteren van dezelfde functies die je zou hebben als je verbinding zou maken vanaf een desktop of een laptop.

Is Bitcoin Profit legit?

Ja, Bitcoin Profit is legit.

Het is echter geen gegarandeerd succes, en soms willen mensen dat nog wel eens denken. Hoewel Bitcoin Profit een automatische handelsrobot is, betekent het niet dat je automatisch winst maakt. De cryptomarkt blijft volatiel en naast hoge stijgingen kunnen er soms ook hoge dalingen zich voordoen.

Blijf daarom altijd kritisch, denk zelf ook na voordat je gaat handelen. Mochten je handelsresultaten tegenvallen, betekent dat natuurlijk niet meteen dat jouw handelsplatform niet legit is.

Bitcoin Profit: Ons Besluit!

Hoewel er al veel mensen Bitcoin verhandelen, is het zo’n complexe aangelegenheid om in te investeren dat nog niet iedereen de werkelijke waarde van cryptomunten begrijpt. Slimme en succesvolle zakenmensen hebben de beste manier gevonden om met Bitcoin aan de slag te gaan en verdienen veel geld door Bitcoin en andere cryptomunten te verhandelen.

De slechte reputatie van automatische handelsrobots komt voort uit het feit dat sommige gebruikers die nog nooit in hun leven hebben gehandeld, een handelsaccount opzetten en verwachten dat dit een 100% waterdicht systeem biedt.

In werkelijkheid gaat er echter veel volatiliteit gepaard met live handelen, zowel met forex als met Bitcoin en andere cryptocurrencies.

Hoewel uit onze analyse blijkt dat Bitcoin Profit een betrouwbare automatische handelsrobot is, zouden nieuwe beleggers altijd moeten beginnen met een bescheiden investering om de software van het platform uit te testen en onder de knie te krijgen.

Om je kans op een positieve handelservaring te vergroten, raden we een initiële investering van niet meer dan € 250 aan.

Je moet er echter altijd rekening mee houden dat winst nooit gegarandeerd kan worden en dat je op eender welk moment je initiële inleg en je winst kunt verliezen. Investeer daarom alleen datgene waarvan je bereid bent het te verliezen.

Andere Bitcoin trading bots

Ben je op zoek naar een goede bot? Bekijk dan onze trading bot pagina’s!

Veelgestelde Vragen

Het klopt inderdaad dat Bitcoin Profit beweert een hoog winpercentage te hebben, namelijk 90% en meer.

Geen enkele beroemdheid of self-made miljardair, zoals Elon Musk, beweert gebruik te maken van het Bitcoin Profit-platform.

Deze geruchten konden tot nu toe dus niet bewezen worden.

Nee, dit is niet mogelijk. De reden hiervoor is dat Bitcoin Profit geen cryptowallet op het platform aanbiedt.

Gebruikers hoeven dus niet ‘fysiek’ eigenaar te zijn van Bitcoins of andere cryptomunten om het platform te kunnen gebruiken.

De software van Bitcoin Profit is ontwikkeld voor iedereen; zowel voor gebruikers die geen of bijna geen handelservaring hebben, al voor gebruikers die doorheen de jaren veel ervaring met het verhandelen van cryptomunten hebben opgedaan.

Sinds 2017 zijn veel bedrijven gaan investeren in automatische handelssoftware en -oplossingen.

De reden waarom er veel platforms zijn die lijken op Bitcoin Profit, is de populariteit van Bitcoin. Dit betekent echter niet dat er geen oplichtingssoftware bestaat.

Je moet altijd zelf op onderzoek gaan en de nodige informatie vergaren voordat je geld stort op de account van een Bitcoin-robot of een live handelsplatform.

Nee, de software van Bitcoin Profit is niet afhankelijk van de kennis van de gebruiker om optimaal te functioneren.

Hoewel het uiteraard beter is om tenminste een bepaalde basiskennis over cryptomunten te hebben, is dit niet vereist om te kunnen handelen.

Het enige wat je hoeft te doen is je account financieren met een minimale investering van € 250.

Zodra dit in orde is, kun je cryptomunten beginnen verhandelen.

Gratis Bitcoin Profit account?

Heeft deze review over de moderne crypto robot Bitcoin Profit je overtuigd? En wil je Bitcoin Profit zelf wel eens in de praktijk ervaren? Een account aanmaken kost niets en doe je eenvoudig via de app.
gratis
Scroll naar boven