Bridgefund

Dit is een review over Bridgefund waar je zakelijk geld kunt lenen. We bespreken ervaringen van klanten, werkwijze en eigenschappen van Bridgefund.

Tip: vergelijk Bridgefund ook met andere zakelijke leningen.

Bridgefund
Daniël Goedkoopstraat
1096 BD Amsterdam

KvK nr: 70304580
Tel. 020 244 2500
E-mail: contact@bridgefund.nl

Wat is Bridgefund?

Bridgefund is een Nederlandse zakelijke kredietverstrekker die door een netwerk van vermogende ondernemers wordt gefinancierd. Als je hier leent, wordt jouw bedrijf dus indirect gefinancierd door andere ondernemers. Bridgefund is een echte FinTech onderneming die zich onderscheid door transparantie en snel handelen. Dit doen ze door slimme technieken en heldere voorwaarden. Bridgefund staat bij de KvK geregistreerd en wordt geleid door Julian van de Steeg, een succesvolle ondernemer met ervaring in Silicon Valley (San Francisco) en een internationaal netwerk. 

Julian van de Steeg (Oprichter Bridgefund)

Wat zijn de ervaringen met Bridgefund?

Ervaringen van Bridgefund’s klanten zijn zeer positief te noemen. Op TrustPilot wordt de snelle en vooral professionele vriendelijke service van Bridgefund geprezen. Ook lezen we dan sommige ondernemers zelfs voor een tweede keer terugkomen bij Bridgefund. De Bridgefund reviews op Google zijn ook positief. Men geeft op beide ervaring-platformen bijna het maximaal aantal sterren dat je kunt ontvangen.

TrustPilot reviews4,8/5 sterren
Google reviews5 sterren

Hoe werkt een lening-aanvraag bij Bridgefund?

Bij Bridgefund kun je binnen 5 minuten kosteloos een zakelijke lening aanvragen. Hiervoor heeft Bridgefund enkele gegevens van jouw bedrijf nodig. Allereerst moet jouw bedrijf minstens 1 jaar bestaan en minimaal 50.000 euro omzetten. Per maand moet je minstens 4000 euro omzet draaien. Er is geen onderpand nodig. Na je aanvraag krijg je binnen 6 uur antwoord.

Is je aanvraag geaccepteerd dan krijg je een offerte. Hierin staat hoeveel ze je kunnen uitlenen en tegen welke rente. De rente is 1,5 tot 3,5% per maand. Hoe hoog je rente wordt, is afhankelijk van de hoogte van de leensom en het risicoprofiel van jouw onderneming. Hoe positiever je cashflow, hoe lager de rente.

De lening dien je binnen maximaal 24 maanden (2 jaar) af te betalen. Er kan ook om een kortere looptijd gevraagd worden, afhankelijk van de leensom. Er zijn verder geen afsluitkosten en eerder aflossen kan boetevrij. Wil je een relatief hoog bedrag lenen? Bridgefund leent maximaal 250.000 euro uit.

Voor- en nadelen

 • Geen jaarcijfers nodig
 • Geen onderpand nodig
 • Geen businessplan nodig
 • Reactie aanvraag: binnen 6 uur
 • Uitbetaling lening: binnen 24 uur
 • Geen kleine lettertjes in contract
 • Samenwerking met ondernemers
 • Omzet min. 4000 euro p/maand
 • Niet geschikt voor alle start-ups

Contact & klantenservice

Contact opnemen met Bridgefund kan zowel telefonisch als via e-mail.

 • Tel. +31 (0)20 - 244 2500
 • contact@bridgefund.nl

Bridgefund lening calculator

Wil je zien voor welke Bridgefund-lening je in aanmerking komt en hoeveel de rente wordt? Gebruik de lening calculator op de Bridgefund website en zie direct welke mogelijkheden je hebt.
5 minuten
René Andreasi-Bassi

René Andreasi-Bassi

Dit artikel is getoetst op feiten door René Andreasi-Bassi. Met ruim 15 jaar ervaring in budgetbeheer onderzoekt René voor Bankr.nl de eigenschappen en voor- en nadelen van financiële producten en services.

Laatste update:

Scroll to Top