CapitalBox

Ben je op zoek naar een review over CapitalBox? Dan zit je hier goed! We nemen deze zakelijke geldverstrekker voor je onder de loep en bespreken de voor- en nadelen.

Beoordeling in: 3 werkdagen / 24 uur

veilig op de Capitalbox website

   

CapitalBox heette voorheen B2BusinessLening. Ze hebben dus hun naam veranderd naar een iets hippere en makkelijker te onthouden bedrijfsnaam. Kies nu wat je wilt weten of lees de gehele review.

Tip: vergelijk CapitalBox ook met andere zakelijke leningen.

Wat is CapitalBox?

CapitalBox is een internationale zakelijke kredietverstrekker gericht op het MKB en zeer actief in Nederland. Nederlandse klanten worden vanuit Stockholm bediend door Nederlandse medewerkers. Ze onderscheiden zich door snel zakelijk krediet te verstrekken aan ondernemers die niet bij een reguliere bank terecht kunnen. CapitalBox is onderdeel van Ferratum Groep welke genoteerd is aan de Duitse beurs (DAX) en actief is in 25 landen.

CapitalBox klant-ervaringen

Klanten van CapitalBox geven hen 4,4 van de 5 sterren op TrustPilot. Vooral de snelle service en mogelijkheid tot geld lenen zonder gedoe komt vaak naar voren.

Van de meer dan honderd reviews zijn ruim 90% uiterst positief over CapitalBox. Je merkt duidelijk dat ze graag meedenken met de kleine en middelgrote ondernemer. Ook zijn ze eerlijk in wat wel en niet mogelijk is zodat je geen te hoge lening aangaat.

TrustPilot reviews4,4/5 sterren

In de enkele minder goede ervaringen lezen we dan klanten de rente hoog vonden. Deze is momenteel 2,9% en gebruikelijk in de zakelijke leningen-markt. 

Werkwijze lening-aanvraag CapitalBox

Bij CapitalBox kun je binnen een paar minuten een lening-aanvraag doen vanaf 2.000 euro, tot 100.000 euro. Bij de aanvraag worden geen jaarcijfers gevraagd. Ook een onderpand is niet nodig. Wel dient jouw onderneming minimaal 50.000 euro per jaar omzet te draaien.

Wordt je aanvraag akkoord bevonden, dan ontvang je een offerte. Hierin vind je de hoogte van het leenbedrag en bijhorende rente. Deze rente is o.a. afhankelijk van de cashflow binnen je bedrijf en ligt rond de 2,9% per maand. CapitalBox heeft adviseurs die gratis extra advies geven.Er zijn geen afsluitkosten.

Ga je akkoord, dan ontvang je het geld binnen 24 uur op je (zakelijk) rekening. De rentekosten betaal je inclusief een stukje aflossing maandelijks terug. De looptijd is maximaal 18 maanden (1,5 jaar). 

Voor- en nadelen

Contact & klantenservice

Contact opnemen met CapitalBox kan zowel telefonisch als via e-mail.

CapitalBox offerte?

Wil je graag weten welk aanbod CapitalBox jou zal doen? Vraag dan geheel vrijblijvend online een offerte op. Dit kan door het formulier op hun website te doorlopen in 5 minuten.
5 minuten
Scroll naar boven