YouHodler Review – Verdienen aan je crypto

Het platform van YouHodler wint de laatste tijd aan populariteit. YouHodler is een exchange voor crypto. Er zijn veel exchanges te vinden op de markt.

YouHodler weet zich goed te onderscheiden door middel van het aanbieden van de mogelijkheid om jouw crypto te HODLen en door de mogelijkheid om te lenen en te staken. In deze YouHodler review vind je alle YouHodler reviews en YouHodler ervaringen van klanten en kom je er achter wat je allemaal kan op het platform.

YouHodler Reviews - Zelf beginnen bij Youhodler

Ook verdienen aan de cryptomunten die jij in je wallet hebt zitten? Lees deze Youhodler review of begin meteen en maak je account aan!

Verdien aan de cryptomunten in je wallet met YouHodler, een van de beste crypto exchanges op de markt. YouHodler is meer dan alleen een exchange. Bij YouHodler kun je jouw crypto bewaren, verkopen, wisselen, verdienen, lenen en staken.

Lees meer over een van de Nederlandse crypto exchanges en begin ook met HODLen, verdienen, lenen en staken van jouw cryptomunten.

YouHodler Review: een korte introductie, Wat Is Een Crypto Exchange?

De term HODL is ontstaan als een typfout. Het betekent hold, het vasthouden van crypto zonder hiermee te traden.

Vervolgens hebben ze de letters een betekenis gegeven: ‘Hold On For Dear Life’.

Op de Nederlandse crypto exchange YouHodler kun je jouw crypto dus vasthouden om hier zo geld mee te verdienen.

Naast het HODLen kun je ook crypto verkopen, wisselen, verdienen, lenen en staken bij YouHodler, reviews laten zien hoe gemakkelijk deze opties te gebruiken zijn.

Geld verdienen met YouHodler

Het YouHodler platform is gericht op door crypto gedekte leningen met fiat (USD, EUR, CHF, GBP), crypto en stablecoin leningen. Je kan dus gelijk vanaf jouw bankrekening naar het platform storten en crypto kopen.

Het is mogelijk veel rendement op jouw crypto te verdienen. Op veel exchanges kun je niet meteen de crypto verhandelen. Dit is met YouHodler wel mogelijk. 

YouHodler voegt maandelijks nieuwe coins toe. Je kan coins met een hoge marketcap kopen. Bij YouHodler kun je terecht voor het kopen van ongeveer 40 cryptomunten.

Je kan crypto en fiat valuta’s lenen met YouHodler. Deze kun je direct opnemen met je bankrekening. Je kan lenen tegen een relatief laag onderpand. 10% van de lening hoef je maar als onderpand te gebruiken.

De functie Multi HODL maakt het mogelijk geld te verdienen door te beslissen of de koers zal dalen of zal stijgen. Je kan dit doen zonder dat je de coin hoeft te bezitten. Je kan een andere coin als inzet gebruiken.

Met de Turbocharge van YouHodler kun je een reeks van leningen krijgen. YouHodler gebruikt geleend fiat om zonder commissie extra cryptocurrency te kopen en gebruikt het vervolgens als onderpand voor andere leningen in de keten.

Het platform van YouHodler is erg eenvoudig te gebruiken en is daarom geschikt voor elke soort handelaar, of je nou ervaring hebt of niet.

Begin met YouHodler en HODL jouw crypto om te verdienen!

YouHodler Safe - Is Youhodler veilig en betrouwbaar?

YouHodler is opgericht in 2018 en opereert vanuit Europa en Zwitserland.

YouHodler is lid van de Blockchain associatie van de Financial Commission en de Crypto Valley Association.

Klanten worden beschermd door het efficiënte proces van de onafhankelijke Financial Commission.

Hiermee zijn klanten in staat om een derde partij met licentie in de arm te nemen om conflicten op te lossen.

Daarom is YouHodler een erg betrouwbare crypto exchange en weet je zeker dat YouHodler safe is. 

Bij YouHodler zijn waardevolle crypto activa verzekerd bij LedgerVault. Gebruikers kunnen drie factorauthenticatie inschakelen wanneer ze activa ter waarde van meer dan €10.000,- hebben.

Je kan dan ook het opnemen van geld uitschakelen om je account en geld nog beter te beschermen. Dan kan iemand geen geld van jouw account halen als je bent gehackt.

YouHodler werkt samen met veilige banken in Europa en Zwitserland om het geleende geld van de gebruikers veilig op te slaan.

YouHodler is een betrouwbare crypto exchange en voldoet aan de EU-regelgeving en wetten. YouHodler houdt toezicht op transacties en voorkomt op die manier illegale regelingen.

Meer weten? Lees dan snel verder in deze YouHodler review of ga meteen naar de website en maak een account aan.

Aanmelden bij Youhodler - Stappenplan

Het aanmelden bij YouHodler gaat erg eenvoudig. Je geeft op in welk land je woont en je geeft je email en je wachtwoord. Het Know Your Customer proces bij YouHodler gaat erg gemakkelijk en soepel.

Je geeft een kopie van jouw paspoort , id kaart of rijbewijs en maakt een foto van jezelf. Vervolgens krijg je bericht van YouHodler of jouw verficatie gelukt is of niet.

Zodra de verificatie is gelukt kun je beginnen met YouHodler. Om te beginnen maak je als eerst geld over naar het platform. Dit kun je doen door crypto naar je wallet te overbrengen, crypto te kopen of fiat valuta’s over te zetten.

Enthousiast van de YouHodler Reviews? Begin dan nu en meld je aan!

YouHodler Reviews: Leningen

Bij YouHodler kun je cryptocurrencies en fiat valuta’s lenen via YouHodler Loan. 

Je kan de leningen direct opnemen met je bankrekening of creditcard.

Je kan lenen tegen een relatief laag onderpand. Je gebruikt 10% van de lening als onderpand.

Hierdoor is de YouHodler loan to ratio wel 90%. De crypto lening kan geleend worden in fiat valuta’s, Bitcoin of stablecoins bij deze beste bitcoin exchange Nederland.

Je hoeft deze coins niet in te zetten als onderpand. YouHodler Loan accepteert grote altcoins als onderpand.

Een lening afsluiten bij YouHodler Loan gaat super snel. Je hoeft niet wekenlang te wachten voor goedkeuring zoals wel moet bij een bank.

Je kan de crypto lening ontvangen in euro’s, Amerikaanse dollars, Tether of Bitcoin bij deze beste bitcoin exchange Nederland. Je kan de lening terugbetalen met stablecoins, jouw bankreking of creditcard.

Ga ook na het lezen van deze YouHodler reviews meteen naar de website en maak je account aan!

YouHodler Reviews: Multi HODL

Met de functie Multi HODL van YouHodler kun je snel en gemakkelijk winst halen uit de marktvolatiliteit. Met Multi HODL kun je geld verdienen door te beslissen of de koers van de coin omlaag of omhoog zal gaan.

Je kan dit doen zonder dat je de coin bezit. Je kan dus bijvoorbeeld voorspellen dat de koers van Bitcoin zal stijgen terwijl je een andere cryptomunt als inzet gebruikt.

De Multi HODL functie is te gebruiken met een leverage van 20x. Ondanks deze leverage blijft je risico altijd beperkt tot je inleg.

Lees snel YouHodler ervaringen van klanten of start direct en bereken jouw mogelijke winst met de YouHodler calculator

YouHodler Reviews: Turbocharge

Onder de DeFi concurrenten is de Turbocharge functie van YouHodler uniek.

Met de Turbocharge functie van YouHodler kun je een reeks van leningen ontvangen. YouHodler hanteert een maximum aantal van 10 leningen.

Wanneer je denkt dat de dip van een cryptomunt voorbij is, kun je extra crypto lenen. Dit kun je terugbetalen wanneer de koers hoger is geworden.

De lening geldt dan als een onderpand voor een nieuwe lening. Het lenen is dus een soort van traden met leverage dat een stuk goedkoper is.

De Turbocharge functie kan gebruikt worden door crypto aan jouw YouHodler wallet toe te voegen. De crypto in jouw wallet wordt dan als onderpand voor de eerste lening gezien.

Een nieuwe lening wordt mogelijk doordat YouHodler zelf het geld van de eerste lening gebruikt om meer crypto te kopen.

Het is mogelijk om een Take Profit prijs in te stellen. Wanneer de coin die je als onderpand hebt gebruikt deze Take Profit prijs bereikt, wordt de crypto teruggestuurd waardoor je kan profiteren van de prijsstijging.

Start ook direct na het lezen van deze YouHodler reviews met je eigen YouHodler-account!

YouHodler Reviews: Staking

Je kan jouw coins staken bij de Earn Interest sectie van YouHodler. Door te staken kan je over 39 verschillende coins extra rendement ontvangen.

De beste rendementen zijn te ontvangen bij het staken van stablecoins. Deze rendementen zijn een stuk hoger dan bij andere exchanges. De rewards voor stablecoins zijn hoger dan gemiddeld vergeleken bij andere exchanges.

Lees hieronder de YouHodler ervaringen van klanten of ga meteen aan de slag en maak je account aan! 

YouHodler Review: cryptocurrency Wallet App

YouHodler heeft een eigen wallet. Deze wallet heeft een eigen applicatie. Met de YouHodler Wallet App kan je crypto bewaren, verhandelen, staken en lenen.

Verdien crypto rewards en spendeer 8 stablecoins en 32 cryptocurrencies. De crypto Wallet App van YouHodler is verkrijgbaar in de App Store en de Google Play store.

Kijk hoeveel jij kan verdienen met YouHodler Earn Interest via de YouHodler calculator

YouHodler Review: social media

YouHodler communiceert met haar gebruikers en volgers over de toekomstplannen en updates via social media.

YouHodler heeft vergeleken met de andere social mediakanalen de meeste volgers op Twitter. YouHodler plaatst hier elke dag een bericht.

Naast Twitter is YouHodler aanwezig op Telegram, Facebook en op Instagram. Na Twitter heeft YouHodl de meeste volgers op Telegram, daarna op Facebook en daarna op Instagram.

Vergeleken met andere crypto exchanges heeft YouHodl niet zoveel volgers op hun scoail media kanalen. Op alle kanalen bij elkaar heeft YouHodl zo’n 20.000 volgers.

Als we de crypto exchange vergelijken met andere exchanges vallen er een aantal dingen op. Exchanges zoals Binance en Coinbase hebben miljoenen volgers verdeeld over de social media kanalen.

Dit komt waarschijnlijk omdat YouHodl nog niet zo groot is als hen. Wanneer YouHodl groeit zullen de social mediakanalen waarschijnlijk ook gaan groeien.

Twijfel je tussen YouHodler vs Celsius? Lees snel verder in deze YouHodler review voor het antwoord of start meteen! 

YouHodler Review: Betaalmethodes

Er zijn verschillende betaalmethodes beschikbaar bij YouHodler. Bij YouHodler kun je betalen en uitbetaald worden in cryptocurrency of geld storten via creditcard en via bankoverschrijving.

Je kan worden uitbetaald in Tether, Bitcoin, Euro, Amerikaanse dollars, Britse ponden en de Zwitserse frank. Bovendien accepteert YouHodler de top 40 cryptocurrencies als onderpand. 

YouHodler Reviews en YouHodler Ervaringen van gebruikers

Gebruikers van het YouHodler platform zijn over het algemeen goed te spreken over YouHodler. Zij vinden het een goede kans om te verdienen met HODLen en staken.

De gebruikers van YouHodler zijn over twee dingen vooral erg te spreken.

Gebruikers zijn tevreden over hoe het platform werkt. Het platform is gemakkelijk te gebruiken door de simpele interface.

De klantenservice is goed en behulpzaam. De medewerkers zijn aardig en helpen de gebruikers goed op weg.

Begin met verdienen met Nederlandse crypto exchange YouHodler en maak een account aan

YouHodler Review: Crypto Exchange Vergelijken

Er zijn een aantal vergelijkbare platformen die zich net als YouHodler met staking en vergelijkbare opties bezig houden. Hieronder vergelijken we in het kort YouHodler met deze alternatieven. 

YouHodler Reviews: YouHodler vs Celsius

Celsius is een platform waar je crypto kan kopen en lenen. Daarnaast kun je op dit platform ook verdienen aan de crypto die je hebt via staking of het uitlenen van crypto. 

In de vergelijking tussen YouHodler vs Celsius blijkt dat YouHodler veel gemakkelijker te gebruiken is en de YouHodler interest rates zijn ook nog eens hoger dan bij Celsius. 

YouHodler Reviews: YouHoudler vs Nexo

Tussen YouHodler vs Nexo valt meteen op dat YouHodler veel meer waarde biedt in de leningen, maar ook hogere YouHodler interest rates biedt voor spaarders. 

YouHodler Reviews: BlockFi vs YouHodler

Tot slot kijken we naar BlockFi vs YouHodler. Ook hier is al snel duidelijk dat YouHodler hogere beloningen biedt en het platform een stuk gemakkelijker te gebruiken is. 

Wil jij na het lezen van deze YouHodler reviews ook aan de slag? Klik dan nu de groene knop en maak direct je account aan!

YouHodler Review - Kosten

De minimale inleg is $100,- (ongeveer €93,-).  Er zijn geen YouHodler fees voor het storten van crypto of voor een bankoverschrijving. Bij creditcards betaal je 4,7% YouHodler Fees. En de YouHodler fees voor opname zijn voor SEPA €5,-. Voor crypto verschillen de opnamekosten.

Voor Turbocharged betaal je een percentage van 0,5% tot 2,1% voor elke lening. Bij Multi HODL betaal je 0,01% rollover vergoeding en 0,3% tot 0,4% winstaandeelvergoeding.

Voor leningen betaal je een percentage van 1% tot 8%. De conversie vergoeding kan bestaan uit minimaal 0,2% en maximaal 2%. Het minimale leningsbedrag bestaat uit $100,- dollar. YouHodler is daarmee een van de goedkoopste crypto exchanges.

Profiteer ook van de lage YouHodler fees en koop nu je eerste cryptomunten.

YouHodler klantenservice

De klantenservice van YouHodler is bereikbaar via email, live chat en de klantenservice is ook bereikbaar via de telefoon.

De klantenservice van YouHodler is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar voor al jouw vragen. Je krijgt het snelst een antwoord via de live chat, dan via de telefoon en vervolgens via de mail.

Het is belangrijk voor de top crypto exchange YouHodler dat de klantenservice goed is.

Op de bekende review website Trustpilot krijgt YouHodler een cijfer van 4,2 en een ‘goed’.

Nu je zeker weet dat er geen sprake is van een YouHodler scam kun je met een gerust hart een account aanmaken bij deze crypto exchange

YouHodler Interest Rates

Voor stablecoins biedt YouHodler een van de allerbeste interest rates vergeleken met andere exchanges.

De interest rates van leningen wordt bepaald door het type lening dat gekozen is door de gebruiker.

Verder hebben alle gebruikers dezelfde interest rate.

Waarschijnlijk zullen de interest rates nog verder dalen wanneer de gemeenschap groeit. YouHodler is daarmee een van de goedkoopste crypto exchanges mede dankzij de lage YouHodler fees. 

De leningen waar de gebruikers uit kunnen kiezen zijn het volgende:

  • 30 dagen met een LTV van 90%
  • 60 dagen met een LTV van 70%
  • 180 dagen met een LTV van 50%.

Begin met YouHodler Loan of bekijk de YouHodler interest rates nu op de website

YouHodler Review: Veelgestelde vragen

YouHodler is een crypto exchange met meerdere functies. Je kunt op meerdere manieren geld verdienen met crypto.

Je kan bijvoorbeeld jouw crypto bewaren, verkopen en wisselen maar ook verdienen, lenen, staken en HODLen.

Met YouHodler kun je op meerdere manieren verdienen aan je crypto. Je kan crypto bewaren, verkopen, wisselen, verdienen, lenen en staken.

Je kan bij YouHodler heel snel een lening krijgen. Met Multi HODL kun je winst halen uit de volatiliteit van de markt en met Turbocharge kun je een reeks aan leningen ontvangen.

Crypto HODLen is ontstaan door een typfout. Er moest eigenlijk HOLD staan. HODLen is het vasthouden van jouw cryptomunten zonder ze te verkopen.

YouHodler is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren belegger gezien het platform en de interface van YouHodler erg eenvoudig te gebruiken zijn, maar er wel veel mogelijkheden beschikbaar zijn.

Wanneer je vragen hebt, kun je terecht bij de klantenservice van YouHodler. De klantenservice wordt door gebruikers erg goed beoordeeld en is 24/7 bereikbaar.

Starten bij YouHodler is erg eenvoudig. Je maakt hiervoor een account aan. Je geeft jouw persoonlijke gegevens op en doorloopt het KYC proces.

Nadat jouw account is geverifieerd kun je geld storten of crypto in je wallet plaatsen en beginnen met YouHodler.

Er zijn verschillende YouHodler promo codes beschikbaar die je allemaal terug vindt op de website van YouHodler. Er zijn specifieke codes voor YouHodler Loan en voor verhogingen van de YouHodler Earn Internest. Daarnaast vind je ook YouHodler promo codes die de YouHodler fees verlagen. 

YouHodler Review: Conclusie

Het crypto exchange platform YouHodler heeft meerdere handige functies en voordelen die andere exchanges missen. Je kan op meerdere manieren verdienen aan de crypto die jij in het bezit hebt met YouHodler.

Je kan bijvoorbeeld niet alleen crypto bewaren, verkopen en wisselen. Je kan met YouHodler crypto verdienen, leningen krijgen en staken.

Met de Multi HODL functie kun je winst halen uit de volatiliteit van de markt. Met Turbocharge kun je een reeks aan leningen ontvangen met aantrekkelijke ratio’s.

Door te staken kan je over 39 verschillende coins extra rendement ontvangen. YouHodler is een van de goedkoopste crypto exchanges. Ben jij geinteresseerd in een account bij YouHodler? Maak snel een account aan en ontdek het platform.

Ook enthousiast na deze YouHodler Review?
Begin met YouHodler en maak een account aan bij deze exchange met meerdere handige functies
TIP
Scroll naar boven