Chiliz Koers en de Chiliz Coin verwachting

Profiteren van de Chiliz koers in 4 stappen

Geïnteresseerd in de Chiliz koers? Is je Chiliz Coin verwachting positief? Start dan direct met beleggen door een gratis account aan te maken bij eToro!

Chiliz koers (euro)

Wat begon als een mooi idee om sportclubs en hun fans dichter bij elkaar te brengen, is uitgegroeid tot lid van ‘s werelds grootste Ethereum-organisatie, en de eerste blockchain-leverancier die de mogelijkheid biedt om fans tokens te laten kopen van hun favoriete sportclub: Chiliz coin en de Chiliz koers.

Gezien ongeveer de helft van de wereldbevolking een sportsupporter is, is de kans groot dat ook jij benieuwd bent naar de Chiliz koers.

Hoe stabiel is Chiliz coin koers? En wat wordt er verwacht voor de cryptocurrency in de toekomst? Lees snel verder om meer te leren over de Chiliz koers en hoe je er zelf in kan beleggen!

Overzichtelijk platform voor al je crypto beleggingen? Begin vandaag nog met beleggen bij eToro!

Ware supporters steunen hun club, wordt altijd gezegd. En wat is er mooier dan je club te kunnen steunen door tokens van ze te kopen?

Met Chiliz coin is dit mogelijk, en ook jij kan hier een deel van uitmaken. Hoe? Hieronder leggen wij dat graag voor je uit in een overzichtelijk stappenplan.

Inhoud

Is de huidige Chiliz koers dan interessant om in te investeren? Wel, dat hangt er natuurlijk van af wat voor soort belegger je bent.

Volgens Chiliz zelf is hun Chiliz Coin verwachting dat de koers zal blijven stijgen, en zoals het er nu naar uit ziet, lijkt hun verwachting uit te komen. Waar De Chiliz koers aan het begin van het jaar nog vrij stabiel en braaf op zijn plek bleef, leek de koers daarna ineens erg te gaan stijgen.

Wellicht is de Chiliz Coin verwachting dus al wel uitgekomen, en blijft de koers inderdaad alleen nog maar stijgen vanaf dit moment. Geïnteresseerd om op deze stijgende mee te klimmen? Dit kan dan dus je kans zijn!

Beginnen met profiteren van de Chiliz koers

Chiliz Coin werkt met tokens die verhandeld worden via de website Socios.com. Echter, als belegger kan je natuurlijk ook gewoon investeren in hun munt Chiliz Coin (CHZ).

Om hierin te kunnen beleggen, heb je een account bij een online broker nodig. Een voorbeeld van een broker die gespecialiseerd zijn in cryptocurrency is eToro.

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

1. Chiliz Coin kopen met euro's of crypto

Je kan Chiliz Coin het beste kopen via een online broker. We nemen in dit voorbeeld eToro als voorbeeldbroker voor het beginnen met profiteren van de Chiliz Coin koers.

Maak een account bij eToro

Als eerst ga je naar de website van eToro, waar je je gegevens invult, na op de "Registreren"-knop te hebben geklikt. Vervolgens ontvang je een verificatiemail om je account mee te activeren.

Zet geld op jouw account

Nu kun je beginnen. Natuurlijk dien je hiervoor wel eerst geld op je account te zetten. Gelukkig is minimale inleg slechts $50 (€42).

Zoek de crypto in eToro

eToro beschikt over een erg handige zoekfunctie, waarmee je kan zoeken naar de munt die je wilt.

Plaats een order in eToro

Nu is het tijd voor het echte beleggen. Klik op de "Open positie"-knop, die je vinden kunt rechts bovenin je scherm. Plaats vervolgens je order en klaar is Kees! Je hebt zojuist jouw eerste crypto Coin gekocht!

Vind je de Chiliz koers interessant genoeg om erin te handelen? Of zijn je Chiliz Coin verwachtingen erg optimistisch? Open direct gratis een account bij eToro en begin met beleggen in een tal van crypto! 

Waarom eToro? Op meerdere vlakken is eToroals online broker de concurrentie ver voor. Zo hebben ze onder andere een handig gratis demo-account waarmee je vellig kan oefenen zonder je geld in te zetten. Verder hebben ze handige zoekopties en een erg lage inzet.

2. Chiliz Coin verdienen

Via de applicatie van Socios.com is er een ‘token hunt’ opgezet, via deze token hunt kun je op een speelse manier gratis fan tokens verdienen. Er zijn dagelijks Socios United (SSY) en Chiliz Coin ($CHZ) tokens die gratis beschikbaar zijn voor gebruikers van de app. 

Daarnaast vind je in de Socios.com app ook nog een treasure hunt die je de mogelijkheid geven om elke 24 uur extra tokens en munten te kopen. 

3. Chiliz Coin Mining

Chiliz Coin is niet te minen want het is een token dat draait op het Etheruem netwerk. Als je dus geld wilt verdienen aan minen zul je Ethereum zelf moeten gaan minen. 

Je hebt hiervoor goede computer hardware nodig om zo succesvol mogelijk te kunnen minen. Vervolgens kun je de Ethereum die je verdient aan het minen weer omwisselen voor Chiliz coin.

Tip: Chiliz Coin kan je kopen met meerdere soorten cryptocurrency, elk te vinden op eToro. Daarnaast vind je alle informatie over de Chiliz price prediction en de huidige Chiliz koers

Huidige Chiliz Koers (Euro)

Huidige Chiliz koers

De Chiliz Coin bestond nog niet in 2018 toen er een bull-markt gaande was in de cryptocurrency wereld en onder andere Bitcoin op een enorme recordhoogte uit kwam. De Chiliz coin koers kon in 2021 wel profiteren van de stijgende markt. 

Toen de Chiliz price aan het begin van 2021 nog zo’n €0,0166 was kon niemand de Chiliz price prediction maken dat hij in enkele maanden zoveel meer waard zou zijn. De Chiliz koers steeg namelijk door naar €0,64.

Als je begin 2021 €100,- had geïnvesteerd in de Chiliz Coin was deze investering in 3 maanden tijd maar liefst: €100 / €0,0166 * €0,64 = €3.855,42. Vervolgens zakte de Chiliz koers, net als veel andere cryptocurrency, ook weer flink. 

De Chiliz price prediction hangt erg af van wat de andere bekende cryptocurrency doen. Als de Bitcoin koers stevig daalt is de Chiliz price prediction dat ook deze koers mee zal gaan dalen. 

Geïnteresseerd in beleggen in Chiliz Coin of andere crypto’s? Houd via eToro de crypto koersen in de gaten of maak een demo-account om mee te oefenen.

De geschiedenis van Chiliz Coin koers

De Chiliz Coin is een altcoin die al lang bestaat, maar pas recentelijk grote groei heeft doorgemaakt. Om een overzicht te geven van hoe de Chiliz koers zich heeft ontwikkeld is het belangrijk om je in de geschiedenis van de munt te storten. Hieronder een tijdlijn van de Chiliz coin price.

2012
2012

De start van Chiliz

Chiliz is opgericht door Alexandre Dreyfus, die 22 jaar ervaring heeft als serie-ondernemer in de digitale industrie. 

2016-2018
2016-2018

Introductie Token

Het idee om een token op de markt te brengen wordt in 2016 naar de oppervlakte gebracht. Dit idee is in 2018 gerealiseerd, waarmee ze met Private Placement 66 miljard euro hebben opgehaald, en datzelfde jaar nog 8,8 miljard tokens hebben uitgebracht.

2019
2019

Socios.com gaat live

Het platform van Socios.com wordt actief gesteld, met als drijvende kracht Chiliz. Chiliz ziet het als een schaalbaar, consumentgericht product dat toepasbaar is voor elke sportclub die erin geïnteresseerd is hun fans stemrecht bij ze te geven. De interesse is wel degelijk aanwezig. 

2021
2021

Chiliz Coin groet

Sinds 2021 heeft Chiliz Coin een grotere groei doorgemaakt op de koers. De munt is steeds meer in waarde toegenomen, maar is ook beweeglijker. De Chiliz Coin koers maakt dus ook meer sterke dalingen.

Waar profiteer ik van de Chiliz koers?

Het verschilt natuurlijk voor iedereen wat de beste plek is om te handelen in Chiliz coin. In de meeste gevallen geldt dat eToro een prima platform is om te beginnen met handelen in cryptocurrency

eToro is een CFD-broker die al bijna 25 jaar bestaat en inmiddels een ruim aanbod cryptocurrency, waaronder de Chiliz coin, aanbiedt op haar platform. Je kunt veilig beleggen bij eToro want met hun licentie bij de Cypriotische toezichthouder CySEC voldoen ze aan de Europese wetgeving. 

Chiliz Koers: Wat heeft invloed op de prijs?

Er zijn meerdere zaken die grote invloed hebben in de Chiliz coin koers. De belangrijkste factor is nog altijd de staat van de cryptocurrency markt, de markt reageert nog altijd sterk op wat er met de Bitcoin koers gebeurt, als die daalt dalen eigenlijk alle andere cryptomunten mee.

Natuurlijk is het ook belangrijk welke kant het Chiliz project en het Socios.com platform opgaan. Als deze steeds succesvoller worden, er meer fans het platform gebruiken of er steeds grotere samenwerkingen bij komen kan dit ook positieve invloed hebben op de prijs. 

Een negatieve invloed zou kunnen komen vanwege de implentatie van de Chiliz Coin in de Ethereum blockchain. Ethereum wordt al langere tijd gezien als hét alternatief op Bitcoin maar de laatste tijd worden de trasnactiekosten steeds hoger bij Ethereum. 

Dit kan op den duur er voor zorgen dat mensen liever niet in Ethereum investeren of in tokens op het Ethereum netwerk. De vraag naar de Chiliz coin zou hierdoor ook af kunnen nemen. 

Volg de Chiliz koers live via een online broker!

Chiliz Coin Verwachting 2022

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er dus meerdere factoren die invloed hebben op de Chiliz Coin koers. Dat maakt het ook lastig om met een goede Chiliz Coin verwachting te komen.

Op dit moment lijkt het erop dat de markt zich corrigeert van de recordhoogtes die in april en mei behaald werden. Veel beleggers proberen te voorspellen wanneer een correctie echt een correctie is en wanneer het gewoon een prijsdaling is. 

Omdat de cryptocurrency markt erg volatiel blijft is het ook erg lastig voor ervaren beleggers om deze trends te herkennen. Dit is één van de redenen waarom het moeilijk is om met een Chiliz Price prediction te komen voor de komende tijd. 

Wat inmiddels erg opvalt bij cryptocurrency is dat er momenten zijn waarop de koersen enorm stijgen; zogenaamde bull-markets. Daartegen over staan ook bear-markets, waarin juist alle koersen dalen. 

Er zijn experts die verwachten dat de koers nog flink kan stijgen en de bull-markt dus nog niet voorbij is. Bepaal voor jezelf of je dit het gelooft en het risico waard vindt. 

De Chiliz Koers

Wat altijd aan te raden is bij beleggen en zeker bij het beleggen in cryptocurrency is het verspreiden van je investeringen. Door niet al je geld op één moment te investeren loop je minder risico op dat je precies op een verkeerd moment investeert. 

Deze strategie wordt ook wel Dollar Cost Average genoemd en is in een volatiele markt als cryptocurrency geen slechte strategie. Zeker niet na de enorme koersstijgingen die we tot nu toe gezien hebben. 

Ben jij enthousiast over deze Chiliz Coin verwachting? Begin dan nu bij de online broker eToro, maak vandaag nog je account aan beleg in een tal van crypto’s!

Veelgestelde vragen

De Chiliz Coin is een token die draait op het Ethereum netwerk en zelf het netwerk van Chiliz draaiende houdt. In principe probeert Chiliz hiermee blockchain te introduceren aan de wereld van sport en fans van bepaalde (voetbal)clubs. 

De Chiliz Coin zelf was op het hoogtepunt meer dan €0,60 waard. Inmiddels is de koers al weer wat gedaald en is het afwachten of de Chiliz Coin koers zal gaan stijgen of dalen, het is hiervoor vooral afhankelijk van de rest van de crypto markt.

De Chiliz coin verwachting is onzeker. Er zijn meerdere factoren die van invloed zijn op de crytomarkt en dus ook op Chiliz coin. Zo lijkt de markt haar hoogtepunt gehad te hebben in april en mei 2021, maar zit die nu in een meer neerwaartse trend.

Experts verschillen echter van mening, en sommigen denken dat er absoluut nog wel een bull run aan zit te komen in 2021.

Chiliz en Socios.com hebben al een aantal grote samenwerkingen weten op te zetten. Inmiddels zijn vooetbalclubs als Barcelona, Juventus, Paris-Saint-Germain, AS Roma, Galatasaray en Atletico Madrid al aangesloten bij het project. Ook bieden ze fan tokens voor UFC. 

Met de Chiliz Coin kun je het socios.com platform goed gebruiken, daarnaast kun je via de Chiliz exchange eenvoudig de munt omwisselen voor fan tokens. De fan tokens kun je gebruiken voor beloningen bij jouw club.

Een broker als eToro is voor de meeste beleggers de beste plek om te beginnen met investeren in crypto’s. Je krijgt bij eToro ook toegang tot de CopyTrading functie en het sociale handelsnetwerk van de broker.

Chiliz Koers: Conclusie

De Chiliz Coin is een goed voorbeeld van een cryptocurrency met een erg duidelijke toepassing. Chiliz brengt in samenwerking met sportclubs, zoals bijvoorbeeld voetbalclub Galatasaray, fan tokens uit waarmee fans een klein deel invloed kunnen kopen en daarnaast veel beloningen krijgen voor de fan tokens. 

Naast deze fan tokens heb je ook de Chiliz Coin zelf die je kunt kopen bij grotere brokers, deze heeft een vaste prijs. Achter de Chiliz Coin zit het platform Socios.com, bij dit platform kun je de fan tokens verdienen, uitgeven 

Om zelf te investeren in de Chiliz Coin koers kun je terecht bij online brokers als eToro of Libertex. Deze brokers bieden voor beginners de mogelijkheid om erg eenvoudig te investeren terwijl ook ervaren beleggers hier goed terecht kunnen. 

Scroll naar boven