Live Decentraland koers en informatie | 2024

Profiteren van de Decentraland Koers in 4 stappen

Meteen starten met investeren in Decentraland coin of andere crypto’s? Probeer het nu op eToro!

Decentraland Koers (euro)

Wanneer mensen aan cryptocurrency denken, denken ze aan Bitcoin. Maar er zijn nog ontzettend veel andere cryptocurrency’s waaronder Decentraland. Je kan profiteren van de Decentraland koers in een aantal simpele stappen.

Benieuwd naar de koersen van andere cryptocurrency? Kijk snel in ons overzicht met alle koersen! 

Vandaag nog beginnen met Decentraland?

Profiteren van de Decentraland Koers

Bij eToro is het mogelijk om te investeren in Decentraland crypto (MANA). Ook bieden onze andere aanbevelingen Binance en Bitvavo deze interessante cryptocurrency aan.

Het is tegenwoordig erg makkelijk om te handelen in cryptocurrency via een online broker. De Decentraland koers kun je bij een broker eenvoudig in de gaten houden, vaak ook via een mobiele app!

1. Kopen tegen de laatste Decentraland Koers

Om de Decentraland coin te kopen tegen de laatste Decentraland koers, maak je een account aan bij een online broker. De markt heeft verschillende brokers tot beschikking waar je gemakkelijk de Decentraland koers in de gaten kunt houden, maar wij nemen eToro als voorbeeld.

Maak een account bij eToro

Ga naar de website van eToro en maak een account aan door je gegevens op te geven. Activeer vervolgens je e-mailadres via een link in je mailbox

Zet geld op jouw account

Je kunt gemakkelijk geld op je account van eToro zetten. eToro biedt verschillende betaalmogelijkheden waaronder iDeal.

Zoek Decentraland Koers in eToro

Je kunt je gewenste cryptocurrency via de zoekbalk eenvoudig vinden wanneer je filtert op cryptocurrency.

Plaats een order in eToro

Klik op de knop 'handelen' om tegen de laatste Decentraland koers de cryptomunt te kunnen kopen.

Geïnteresseerd in het verhandelen van cryptocurrency? Maak dan nu een account aan bij de betrouwbare broker eToro.

MANA koers

2. Decentraland Coin verdienen

De Decentraland coin is ook via verschillende websites te verdienen. Bij deze websites moet je bepaalde opdrachten doen waar een beloning in Decentraland tegenover staat.

Bij deze website zijn er vaak geen hele grote vergoedingen, dus als je veel Decentrand wilt bezitten kun je de munt beter kopen via een online broker. Na het verdienen verkoop je de munten eenvoudig tegen de actuele Decentraland koers, en weet je je verdiensten in euro’s. 

3. Decentraland Mining

De eigendomsrechten van jouw virtueel landgoed wordt vastgelegd in de blockchain. De blockchain werkt als een decentraal kadaster. 

Je kunt letterlijk nieuw land ontdekken of minen bij elke nieuwe transactieblok die wordt gegenereerd.

Tip: Gebruik de demo functie van eToro om te oefenen met handelen in cryptocurrency.

Het platform achter de Decentraland Koers

Het platform van Decentraland maakte vroeger deel uit van de Ethereum blockchain. Elke gebruiker investeert in een bepaald stukje land dat zo gecodeerd is dat dit niet gedupliceerd kan worden. Ook kun je communiceren met andere gebruikers van het platform.

Gebruikers binnen Decentraland kunnen investeren in land, projecten bouwen en uiteindelijk ook geld verdienen aan hun creaties en bezit. Land in Decentraland wordt gecategoriseerd als “percelen”. Deze worden geregistreerd binnen de blockchain.

De grond die je koopt en de data die je op deze grond bouwt vallen onder de term NFT, wat “non-fungible token” betekent. Deze token, LAND, wordt opgeslagen als een Ethereum smart contract.

Eigenaren van LAND hebben controle over hun grond en de inhoud die zich op deze grond bevindt. Deze wordt gecodeerd in het eerder benoemde smart contract. De inhoud kan uiteenlopen van games tot applicaties of afbeeldingen.

Je kunt als gebruiker ook andere locaties verkennen en bezoeken. Het is dus eigenlijk net zoals in de echte wereld, alleen dan zijn de bezienswaardigheden verschillende vormen van data.

Huidige Decentraland Koers (Euro)

Decentraland is steeds populairder aan het worden. De actuele prijs is op dit moment €0,72,-. Momenteel staat Decentraland op 83 gerande van de totale cryptocurrency.

De koers van MANA schommelt enorm. Decentraland is namelijk een crypto welke meer en meer besproken wordt, omdat het in de top 100 staat. 

Niet geheel overwacht, omdat er steeds meer ontwikkelingen zijn bij dit blockchain project. Steeds meer investeerders kiezen ervoor om Decentraland te kiezen, omdat de vooruitzichten er goed uit zien.

Recentelijk heeft de Decentraland koers een sterke groei doorgemaakt. Zo behoort Decentraland inmiddels tot de top 100 grootste crypto currencies ter wereld.

De waarde van Decentraland is flink gegroeid en is inmiddels ruim 1 miljard waard op de markt.

Ook in de toekomst wordt er verwacht dat dit gaat groeien.

Huidig zijn er 1.578.148.413 Decentraland coins in omloop. Als je kijkt naar het laatste Decentraland nieuws, dan lijkt de Decentraland toekomst erg positief. De algemene kijk op crypto begint steeds optimistischer te worden als legitiem concept. Dit heeft natuurlijk positieve invloed op de Decentraland prijs.

Wanneer je in wilt spelen op de eventuele Decentraland koers stijging of daling is het van belang om het laatste Decentraland nieuws nauwlettend in de gaten te houden.

De waarde van de crypto is nog erg klein als je het vergelijkt met Bitcoin, maar het is duidelijk dat de Decentraland koers sterk aan het groeien is. 

Veilig en eenvoudig beleggen via eToro? Maak dan snel een account aan!

Kan ik nog instappen bij de huidige Decentraland Koers (euro)?

De Dencetraland koers is erg interessant, maar moet je nu instappen is de vraag. Eigenlijk is het nu de beste tijd om in te stappen. 

Decentraland (MANA) heeft een grote roadmap waar het de komende tijd aan gaat werken, zo breidt het team zich continue uit en is het bedrijf in steeds meer markten actief, wat ook betekent dat er meer samenwerkingen bijkomen.

Hierdoor zijn de verwachtingen van de koers voor 2021 erg hoog en voor 2025 nog veel hoger.

Je had ook in 2021 al mooie winsten kunnen boeken, in het begin van het jaar was de munt zo’n €0,10 waard terwijl deze in mei 2021 doorsteeg naar een recordhoogte van €1,30. 

Als je begin 2021 €1.000 had geïnvesteerd in de Decentraland Coin was deze investering in 4 maanden tijd al: €1.000 / €0,10 * €1,30 = €13.000,- waard geworden. Dit laat zien dat er goede mogelijkheden zijn om geld te verdienen aan de MANA coin koers.

Decentraland nieuws vandaag

Indien je wilt investeren in  de Decentraland crypto moet je weten wat het laatste nieuws is van de Decentraland coin. Het is hiervoor handig om een kijkje te nemen op het officiële Twitter account van Decentraland.

Zo ben je direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, crypto nieuws van Decentraland en de Decentraland koers.

Hoe werkt Decentraland precies?

Blockchain

Decentraland is opgebouwd in de blockchain. Met de blockchain technologie is he tmogelijk om elk perceel land in Decentraland te registreren in een openbare boekhouding.

Zo is het mogelijk om bij te houden wie eigenaar is van welk stukje grond binnen Decentraland. Via de Ethereum blockchain kun je grond of andere items kopen. Je kunt zelf ook bouwen binnen het platform en uiteindelijk ook geld verdienen.

In Decentraland is het mogelijk om virtueel land te kopen. Zo ben je “eigenaar” van het stukje land en alle applicatie die je op je grond creëert.

Land token

Ieder stuk grond op het platform een non-fungible token, of NFT. Dit betekent dat elke token uniek is en deze nagenoeg niet kan worden vervalst of gedupliceerd. Je kunt het dus eigenlijk zien als een echt stuk land waartoe jij de rechten hebt.

 

Het is echter wel mogelijk om stukjes grond te “bezoeken” wanneer je er geen eigenaar van bent. Om iets te bouwen zul je echter wel eigenaar moeten zijn van het stuk grond in kwestie.

Het land in Decentraland is dan ook écht jouw eigendom en niet die van de overkoepelende organisatie die Decentraland runt. Je hebt dus volledige autonomie over je stukje land en wat je daarop bouwt. Je eigendom staat geregistreerd in de op blockchain gebaseerde boekhouding.

Beste Decentraland brokers

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Waar kan ik het beste profiteren van de Decentraland Koers?

eToro

Je kunt het gemakkelijkst Decentraland (MANA) kopen via een online broker. De Decentraland koers kun je hier ook erg eenvoudig in de gaten houden.

Het is wel belangrijk dat je op zoek gaat naar een betrouwbare broker, want je hebt namelijk je geld geïnvesteerd via het platform.

Bij een broker kun je gemakkelijk al je beleggingen inzien de Decentraland koers bekijken.

eToro is een online broker met een groot aanbod in verschillende soorten activa. Denk daarbij aan cryptovaluta’s, indices, olie en gas, metalen, aandelen, valuta’s, agrarisch, opties en ETF’s.

Net als vele andere brokers biedt eToro ook een demo account aan. Met dit demo account kun je eerst met fictief geld oefenen met het platform zonder enige risico’s.

Zo kun je het platform ontdekken voordat je je eigen geld gaat inleggen. Het platform is veilig en gereguleerd door de FCA

Na het oefenen met fictief geld kun je gemakkelijk je demo account overzetten door geld op je account te storten. Je kunt via een broker MANA coin aanschaffen en de Decentraland koers nauwlettend in de gaten te houden via de mobiele app.

Decentraland Koers: Wat heeft invloed op de prijs?

Koersen zijn door niemand in te schatten, dat maakt het beleggen ook zo risicovol. Wel zijn er experts die schattingen maken over hoe de koers zich beweegt in de komende jaren.

Hierbij kijken deze experts naar de Decentraland koers in het verleden.

Zoals aangegeven kan niemand voorzien hoe de koers gaat lopen. De Decentraland koers zoals eigenlijk alle cryptocurrencies een volatiel handelsmiddels en dus kan deze in waarde veranderen.

Het is belangrijk om te kijken naar de laatste MANA koers ontwikkelingen bij Decentraland, dit zorgt voor meer belangstelling in het platform en ook meer vraag naar crypto projecten. Dit heeft vervolgens invloed op de waarde van Decentraland.

Vertrouwen in het platform, de MANA coin ontwikkeling en ontwikkelingen rondom cryptocurrency zorgen in het algemeen voor een prijsstijging.

Decentraland stijgt omdat het vertrouwen in de algemene crypto markt toeneemt; grote beleggers gaan investeren en omdat er goed nieuws nieuws naar buiten is gebracht.

Zoals je weet kan een groot persoon als Elon Musk ook zorgen voor een grote daling of stijging. Één tweet en de hele markt kan instorten met alle gevolgen voor de Mana Coin koers.

Waardoor schommelt de Decentraland Koers?

Investeren in bijvoorbeeld Decentraland omdat je denkt dat de MANA koers in de toekomst zal groeien kan ook faliekant misgaan. De Decentraland waarde kan zakken net nadat je hebt geïnvesteerd.

Nu moet je niet meteen in paniek raken want de algehele cryptomarkt fluctueert veel. Probeer voor jezelf goed te bedenken dat de Mana koers flink kan dalen. 

Elon Musk en andere wereld bekende personen

Een tijdje terug is de cryptomarkt ontzettend gedaald door één tweet van Elon Musk, die aangaf geen Tesla meer te kunnen kopen met Bitcoin.

Dit zijn invloeden van buitenaf (personen) die ervoor kunnen zorgen dat de markt instort of enorm stijgt.

Nieuws van de MANA Coin Koers

Om in te kunnen spelen op eventuele Decentraland koers dalingen of stijgingen is het van belang om het laatste nieuws van Decentaland in de gaten te houden.

Het nieuws zorgt er uiteraard voor of de MANA koers zal gaan stijgen of dalen. Wanneer er positief nieuws komt, kun je er voor kiezen om Decentraland crypto aan te schaffen en later weer te verkopen.

Wil je ook handelen via een betrouwbare veilige broker? Twijfel dan niet en maak nu een account aan!

Decentraland Koers: verwachting 2022

Zoals eerder beschreven is MANA coin verwachting op korte termijn erg lastig te voorspellen. Er kan geconcludeerd worden dat de Dencetraland koers gelinkt is aan het nieuws en aan de ontwikkelingen.

Hoe vaak is het natuurlijk wel niet voorgekomen dat Elon Musk een Tweet heeft geplaatst en de hele cryptocurrency markt een beweging vertoonde. Dit zijn ontwikkelingen die niet te voorspellen zijn.

Ondertussen is het bedrijf zicht continu aan het ontwikkelen en is het team al bezig met bouwen aan de volgende versie, die ‘iron age’ zal heten. Deze nieuwe verse zal peer-to-peer communicatie opleveren die interactieve inhoud mogelijk maakt. 

Ook de snelheid van de transacties worden sneller dan ooit, althans dat is de verwachting.

Zo kunnen die krachtigere en populaire content bouwen, zoals apps, games en video’s. Hiermee zou het platform in de toekomst het vollende Minecraft worden.

Experts verwachten volgens berekeningen dat als Decentraland zijn doelen de komende jaren haalt, de Decentraland koers zal stijgen naar €1,50,-.

Veelgestelde vragen

Er zijn een aantal redenen die bepalen waarom de Decentraland koers stijgt. Het sentiment in de cryptomarkt kan bijvoorbeeld positief zijn waardoor grote investeringen worden gedaan die de prijs doen stijgen.

Je kunt met gemak starten met handelen via een crypto exchange. Onze aanbevolen brokers Binance en Bitvavo zijn perfecte brokers om in Decentraland coin te handelen.

De Decentraland price prediction is erg lastig te geven op dit moment. Ondanks het feit dat NFT’s lijken te groeien en er wellicht een toekomst in zit, blijft de cryptomarkt zeer volatiel. Recentelijke ontwikkelingen in China, waarbij China het minen en handelen in cryptovaluta verbiedt, maken het dat de cryptomarkt aan het dalen is. Hierdoor lijkt het dat de Decentraland Price Prediction een neerwaartse ontwikkeling is.

Een NFT is een Non Fungible Token die op Decentraland gebruikt wordt om items en gebieden te verkopen aan de hoogste bieder. Toen NFT’s net wat meer bekendheid kregen werden ze vooral gebruikt om bijvoorbeeld kunstwerken of online content mee te verhandelen.

Over het algemeen hoef je je, zeker als beginnende belegger, geen zorgen te maken over de veiligheid van je geld bij een online broker.

Grote brokers, zoals Libertex, worden gereguleerd door een onafhankelijke financiele instantie zoals het AFM of de FCA. Daarnaast verzekeren de handelsplatformen zich tegen grote ongevallen.

Decentraland Koers: Conclusie

Het Decentraland platform biedt een virtual reality project aan dat vroeger gebaseerd was op de Ethereum blockchain. Je kunt virtueel land aanschaffen, wat uniek is, evenals de interactie met andere gebruikers binnen het ecosysteem.

Binnen de Decentraland wereld kunnen gebruikers creëren, ervaren en geld verdienen aan wat ze bouwen en wat ze bezitten.

Wil je nou handelen in andere cryptocurrency, dan kun je het beste terecht Bij eToro. Hier kun je veilig handelen in cryptocurrency’s!

Ook investeren in Decentraland?

Maak vandaag nog een account aan bij eToro, houdt de MANA Coin koers in de gaten en investeer wanneer jij denkt dat de MANA koers gaat stijgen!
Live koersen
Scroll naar boven