NEO Koers in Euro – Live Prijs, Geschiedenis en Voorspelling

Wat is NEO?

NEO is de crypto die behoort tot het NEO netwerk. NEO focust zich op het creëren van een slimme economie waar zogenaamde ‘smart contracts’ worden ingezet. Op het moment staat NEO op de 27ste plaats van grootste crypto’s.

In dit artikel zullen we verder ingaan op NEO en de NEO koers en uitleggen hoe je eventueel kunt investeren in de cryptocurrency.

Actuele koers NEO euro chart

Start met investeren in NEO

Profiteren van de NEO koers - een stappenplan

Ben je overtuigd van NEO? Wacht dan niet langer en begin direct! Zo kun je meteen profiteren van de volgende prijsstijging!

Hoe kan ik NEO kopen?

NEO kun je alleen kopen, het is niet mogelijk om zoals Bitcoin NEO te minen. Als je geïnteresseerd bent in NEO, kun je het beste onderzoek doen naar een geschikte online broker.

Een online broker is een tussenpersoon tussen jou en de markt. Op deze manier kun je op een veilige en gemakkelijke manier NEO crypto kopen.

NEO kopen met euro's

Onze aanrader is om de online broker eToro te gebruiken. Deze in meerdere landen gereguleerde broker is een goede keuze voor de beginnende en wat meer ervaren belegger.

Hieronder zullen we je uitleggen hoe je een account opent bij deze broker zodat je meteen kunt beginnen met beleggen.

Open een account bij eToro

Op de eToro website kun je je account maken door je gegevens in te vullen en vervolgens op de verificatie link te klikken in je mail.

Stort geld op je account

Laad je saldo op zodat je meteen kunt beginnen met beleggen. Je kunt geld storten door op de blauwe knop 'Geld Storten' te klikken in het dashboard.

Vind NEO (NEO) in eToro

Zoek bovenin naar NEO in de zoekbalk, of ga naar 'Handelsmarkten' in je dashboard en klik vervolgens op 'Crypto'.

Plaats je order in eToro

Wanneer je de NEO koers hebt onderzocht en je klaar bent om te investeren, klik je op 'Handelen' rechtsboven op de NEO pagina.

Je kunt nu al beginnen met NEO kopen. Maak een account aan op eToro, bekijk de NEO price en begin meteen met beleggen!

Waarom eToro Het online platform is perfect voor beginnende beleggers die zoeken naar een gebruiksvriendelijke interface en een laag instapniveau. Naast een gratis demo functie heeft eToro ook nog eens 25 andere verschillende crypto’s!

2. GAS verdienen

Het is helaas ook niet mogelijk om NEO te verdienen. Echter heeft het NEO netwerk twee crypto’s: waar de NEO crypto gericht is op aandelen van het NEO netwerk, wordt de GAS crypto gebruikt als betaalmiddel voor smart contracts.

De uitkering van GAS is gebaseerd op het proof-of-stake principe, waarbij je GAS uitgekeerd krijgt wanneer je blocks in de blockchain oplost of creëert. De hoeveelheid is op basis van hoeveel NEO crypto je op dat moment in je bezit hebt.

Tip: NEO kopen bij een veilige en betrouwbare broker? Maak een gratis account aan op eToro en begin meteen!

Actuele NEO euro koers chart

Live NEO euro koers chart
Aan de NEO koers euro is te zien dat, net als met andere crypto, NEO een volatiel handelsproduct is. Dat wil zeggen dat de NEO koers en daarmee ook de prijs van NEO dagelijks meerdere malen schommelen.
 
Op het moment van schrijven (eind december 2020) staat de NEO koers relatief zwak, wellicht een goed moment om te investeren dus!

De NEO koers altijd bij de hand hebben en gemakkelijk NEO kopen? Dit kan beiden op het eToro platform. Maak een account aan en investeer binnen 10 minuten!

Moet ik nu investeren in NEO?

De NEO koers staat op het moment van schrijven relatief laag vergeleken met de rest van 2020. Toch was de NEO prijs dit jaar gemiddeld het hoogst sinds 2018 met een piek in september.

Is het echter wel wijs om nu te investeren in NEO? Alhoewel het moeilijk te voorspellen valt, zijn veel experts positief over de toekomst van NEO.

Met de aankondiging in 2019 van president Xi Jinping dat China zich meer ging richten op blockchain technologie, schoot de NEO koers meteen omhoog. Als eerste cryptomunt in China zal NEO hier op de lange termijn de vruchten van plukken.

Live NEO ticker

Leg in op NEO koerswisselingen

Er zijn mensen die cryptocurrency te volatiel vinden om in te investeren, maar de cryptomarkt wel als een kans zien om geld te verdienen. Als je er ook zo over denkt, kun je inleggen op de NEO koers door ‘short’ of ‘long’ te gaan.

Short en long gaan houdt in dat je inzet op een daling (short) of stijging (long). Daalt de koers dus volgens jouw verwachting maak je winst, maar heb je de koerswisseling verkeerd voorspelt en stijgt de koers, dan zul je ook geld verliezen.

Short en long gaan houdt in dat je inzet op een daling (short) of
stijging (long). Daalt de koers dus volgens jouw verwachting maak je
winst, maar heb je de koerswisseling verkeerd voorspelt en stijgt de
koers, dan zul je ook geld verliezen.

Kortom

Met China als supporter van blockchain technologie en het feit dat NEO de eerste Chinese cryptomunt is, ziet het ernaar uit dat de toekomst gunstig is NEO koers verwachting. Eind 2020 staat de NEO prijs relatief laag vergeleken met de rest van het jaar en zou het nu dus een goede kans zijn om in te leggen.

Toch blijven crypto koersen als de NEO koers zeer volatiel en is het altijd moeilijk in te schatten of dit het juiste moment is om in te stappen.

Info voor en over NEO investeerders

Beste NEO brokers

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Waar kan ik het beste in NEO investeren?

Als je zoekt naar een veilig en betrouwbaar online platform om in NEO te investeren, raden wij eToro aan. Bij eToro kun je de actuele NEO koers in de gaten houden en meteen investeren! 

Hieronder leggen we uit waarom eToro onze aanrader is!

Waarom eToro?

Bij eToro is het mogelijk om, mocht je nog onzeker zijn over het beleggen met echt geld, eerst van de gratis demofunctie gebruik te maken. Hiermee kun je je bekend maken met het platform en de beleggingswereld zonder dat je risico loopt.

Door het lage instapniveau (minimale inleg van slechts $50 / €42) is dit een ideale broker voor de beginnende belegger. Je kunt met een relatief laag risico beginnen met beleggen, waardoor je langzaamaan kunt opbouwen.

Verder wordt er toezicht gehouden op eToro door de FCA, waardoor je weet dat de broker goed gereguleerd is.

Mocht je je portfolio willen diversifiëren en in andere handelsproducten willen beleggen, dan is dat ook gemakkelijk bij eToro, zo bieden de ook verschillende aandelen aan. Daarnaast hebben ze meer dan 25 verschillende crypto’s!

Klaar om te beginnen met beleggen in NEO? Maak gratis een account aan bij eToro en start direct!

NEO koers: Wat beïnvloedt de NEO prijs?

De reden dat cryptocurrency’s zo volatiel zijn, is dat het een volledig vrije markt van vraag en aanbod is. Er is geen overkoepelende organisatie die achter crypto’s zit, dus koersen als de NEO koers worden sterk beïnvloed door factoren als publieke opinie, maar ook regelgeving in landen of media aandacht.

Daarnaast zijn sommige crypto’s als NEO gemaakt om gebruikt te worden binnen een netwerk. Als dat netwerk grote samenwerkingen aangaat, zal de koers van deze crypto dus ook sterk stijgen.

Wat een grote invloed had op de NEO koers, was de aankondiging dat China zich ging richten op de verdere ontwikkeling van blockchain technologie.

In korte tijd verdubbelde de prijs zich bijna door deze aankondiging. Zo zie je hoe een aankondiging die niet specifiek gericht is op NEO, toch gigantische schommelingen in de NEO prijs kan veroorzaken.

Al met al zijn er veel externe factoren die de NEO prijs sterk kunnen doen schommelen.

Neo koers

Voorspellingen over cryptokoersen als de NEO koers is altijd een moeilijke opgave. De cryptomarkt is te volatiel om betrouwbaar in te schatten of een koers zal stijgen in de toekomst of niet.

De grote stijging van de Bitcoin koers, was bijvoorbeeld voor veel mensen onverwachts, waardoor mensen die inzetten op een daling van de koers veel geld hadden verloren.

We zullen toch, aan de hand van uitspraken van experts, een voorspelling doen van wat er mogelijk zou kunnen gebeuren in de toekomst met de NEO koers.

NEO koers op de lange termijn

Er zijn twee belangrijke factoren die de NEO koers kunnen beïnvloeden op de lange termijn: de uitbreiding van het NEO netwerk naar de DeFi markt en China’s rol in de stimulering van de blockchain ontwikkeling.

In het algemeen is de NEO koers verwachting volgens experts positief, maar in hoeverre deze zal stijgen, daar verschillen de meningen nog over.

Koers NEO chart 2018-2020

Verschillende bronnen experts dat de prijs NEO gaat oplopen tot in sommige gevallen wel €330,- ($410.65). Als je tegen de huidige koers op 31 december dus NEO zou inkopen tegen €11,80. Kun je tot wel €330 – €11,80 = €318,20 winst maken. 

Het blijft natuurlijk zo dat de voorspelling van de NEO koers altijd met een korrel zout moet worden genomen en je ook zelf zult moeten inschatten of dit een slimme investering is. Wil je toch liever Bitcoins? Dit kan natuurlijk, ga dan naar onze Bitcoin kopen pagina voor handige tips en een stappenplan. 

Koers NEO: Veelgestelde vragen

In principe is NEO te vertrouwen, er zijn geen schandalen of dergelijken geweest met het bedrijf waardoor dit vertrouwen geschaad kan worden. Echter is het aan te raden om, met de opkomst van cybercrime, voorzichtig te zijn met waar je je NEO tokens opbergt.

Op 31 december 2020 is de NEO coin €11,80 waard. Echter zal dit, net zoals bij veel andere cryptocurrencies, binnen korte termijn veranderen en is het moeilijk om waarde te hechten aan momentopnames.

Steeds meer winkels bieden crypto’s aan als betaaloptie, echter is het zo dat bij crypto’s als NEO deze alleen bedoeld zijn om binnen het NEO netwerk gebruikt te worden. Hierdoor is het niet mogelijk om deze bij winkels te gebruiken als betaalmiddel.

Wil je crypto’s gebruiken als betaalmiddel? Dan kun je het beste kijken naar crypto’s als Bitcoin.

Als je jouw crypto op een offline USB hebt staan of je hebt ze op jouw computer opgeslagen, dan kun je ze natuurlijk kwijtraken door jezelf of door hackers. In dat geval sta je met lege handen.

De NEO crypto onderbrengen bij een betrouwbare broker met een wallet kan hiervoor een oplossing zijn. 

NEO Koers: Conclusie

Afsluitend is het duidelijk dat NEO koers een goede kans heeft om een rendabele lange termijn investering te zijn. Met support van China en als eerste Chinese cryptomunt, zal het in de toekomst kunnen profiteren van stimulans vanuit de Chinese regering.
 
Ook blijft NEO uitbreiden en is het samenwerkingen aangegaan met grote partners als Microsoft. Hoe meer het netwerk uitbreidt en grote partners aantrekt, hoe harder de NEO prijs zal stijgen.
 
Toch moet je altijd oppassen met crypto’s en verwachtingen in de koers. Deze kunnen van de ene op de andere dag veranderen en daarom is het belangrijk om jezelf altijd bewust te maken van de risico’s.
 

De live NEO koers altijd binnen handbereik?

Maak een account aan op eToro en houdt de actuele NEO koers waar je ook bent altijd in de gaten. Daarnaast kun je meteen investeren als de koers gunstig voor je lijkt. Probeer het meteen!
begin direct!
Scroll naar boven