StormX Coin Koers – Analyse en Prognose

Profiteer van de StormX Coin Koers bij een online broker

Wil jij direct beginnen met investeren in de StormX Coin Koers? Registreer dan een gratis eToro trading account!

StormX is momenteel een Chrome extensie waarmee je crypto kunt kopen. In dit artikel leggen we je niet alleen haarfijn uit wat StormX Coin is, maar ook hoe je crypto kopen kunt en wat de verwachtingen voor de StormX Coin koers dit jaar zijn!

Weet je verder ook nog niks van brokers af? Dan is het handig om het uitgebreide stappenplan te volgen waarin we uitleggen hoe je precies kunt investeren in de StormX Coin koers.

Wat is StormX Crypto?

StormX Coin is zoals gezegd een applicatie waarmee je cryptocurrency’s kunt verdienen door taken te voltooien en af te maken. StormX Coin is er dan ook elke dag druk mee bezig om de winkelindustrie te verbeteren en probeert dit te doen door middel van hun systeem.

De applicatie die de StormX crypto met het team heeft ontwikkeld kun je downloaden op Android en iOS, de applicatie heeft momenteel meer dan 80.000 actieve gebruikers per maand.

Het team van StormX Coin bestaat uit mensen die zeer ervaren zijn en zelf ook al meerdere bedrijven hebben opgericht. Het team bestaat uit Jeff Pulver, Anthony Di Lorio en Guy Bernartzi. Heel kort en simpel gezegd is StormX Coin dus een project dat het mogelijk maakt om wat geld terug te verdienen van je online aankopen. 

Gelijk van start met de StormX Coin Koers

Hoe kan ik investeren in de StormX Coin Koers?

Nu vraag je je uiteraard af hoe jij kunt investeren in de StormX Coin koers. Nou, daarvoor hebben we een uitgebreid stappenplan gemaakt waarmee je kunt investeren in de coin.

Door het volgen van alle stappen kun je straks handelen bij een broker en er misschien nog wel meer cryptomunten kopen als je dat zou willen. Wij raden je als beginner vooral eToro aan, maar er zijn uiteraard nog meer brokers die we voor je uitlichten.

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

1. StormX Coin (STMX) kopen met euro's

Als je wilt investeren in de StormX crypto, dan kun je dat op verschillende manieren doen. De door beleggers meest gebruikte methode is door de munt te kopen bij een online broker zoals eToro.

We leggen je in 4 korte stappen uit hoe je dat kunt doen bij deze bekende broker!

Registreren account bij eToro

Een account registreren bij eToro is de eerste stap, en geheel gratis. Je doet het door op de website een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mail adres op te geven.

Saldo op de account zetten

Saldo op je account zetten kan via diverse betalingsmogelijkheden. Zo kun je dit doen met iDEAL, PayPal en creditcard. Het geld wordt binnen enkele minuten beschikbaar.

Zoek de StormX Koers in eToro

Gebruik om de StormX koers op te zoeken de zoekfunctie van eToro, of selecteer StormX (STMX) uit het overzicht cryptomunten.

Investeer in de StormX Koers

Selecteer de StormX Coin koers en klik op handelen. Vul vervolgens in tegen welke prijs en hoeveel StormX (STMX) je wilt kopen.

Gaat het goed met de StormX Koers? Profiteer dan mee door via eToro STMX te kopen!

De voordelen van eToro: Bij eToro heb je meer mogelijkheden dan bij een reguliere broker. Zo kun je hier beleggen in crypto, maar ook in aandelen, ETF’s , CFD’s en forex. Over de handel in aandelen en ETF’s betaal je 0% commissie! Ook is er een gratis demoaccount, en kun je al vanaf $50 (+/- €45) beginnen!

2. StormX Coin verdienen door te shoppen

Binnen het platform van StormX heb je de mogelijkheid om crypto te “verdienen” door producten te kopen in de StormShop. Je kunt soms wel tot 40% cashback krijgen op je aankoop in de vorm van crypto’s. Dat hoeft niet alleen in de vorm van StormX coins, maar ook bijvoorbeeld Ethereum of Bitcoin.

3. StormX Coin verdienen door staking

De StormX Coins waar je verwacht niets mee te doen voor langere tijd, kun je beschikbaar stellen voor staking.

Op deze manier zet je de coins vast, zodat deze kunnen worden gebruikt om transacties te valideren binnen het platform. Je krijgt dan extra StormX coins als “dank” voor het beschikbaar stellen van je coins voor staking.

Tip: Bij eToro kun je gebruik maken van de CopyTrading tool, waarbij je portfolio’s van ervaren beleggers kunt zien en deze zelfs in zijn geheel kunt kopiëren!

Waar beleg ik in de StormX Coin Koers?

Het is tegenwoordig gemakkelijker dan ooit tevoren om te beleggen in verschillende cryptocurrency munten. Je hoeft je hiervoor alleen maar te registreren bij een online broker waar je de koersen kunt bekijken. 

Een voorbeeld van zo’n broker is eToro. Dit is één van de bekendste online brokers ter wereld, en je kunt er als beginner goed handelen in crypto!

eToro heeft enorm veel voordelen waaronder 0% commissie op ETF’s en aandelen. Daarnaast bieden ze je de mogelijkheid om gebruik te maken van een demoaccount waarmee je kunt proef-traden..

Naast deze voordelen kun je als beginnende handelaar al storten vanaf 50 dollar (42 euro) wat enorm weinig is voor een broker. Dit geeft je dus de mogelijkheid om met minder geld te handelen om te kijken of het wellicht wat voor je is of niet.

Nog een handige feature bij eToro is de copytrading-tool waarmee je portfolio’s van andere handelaren kunt bekijken. Dit geeft je inzichten in coins en crypto waardoor je wellicht op een andere manier gaat investeren.

Veilig handelen is gegarandeerd door toezichthouders CySEC en FCA. Bij eToro kun je handelen in aandelen, ETFs, crypto, valuta’s en grondstoffen

Beleg in StormX Coin Koers CFD's

Ook Libertex is een betrouwbare broker met aardig wat voordelen die ze je kunnen bieden. Libertex is misschien iets meer geschikt voor de ervaren belegger, maar is nog steeds heel eenvoudig te gebruiken.

Bij Libertex is het mogelijk om te investeren in veel en verschillende CFD’s. Ook liggen de transactiekosten bij Libertex zo enorm laag dat je er bijna geen last van hebt, dit is een van de grote voordelen van Libertex.

Libertex is inmiddels zo bekend dat ze partner van verschillende grote voetbalclubs is, zoals Tottenham Hotspur uit Engeland. Storten gebeurt daarnaast ook zeer eenvoudig bij Libertex en is mogelijk op meerdere manieren, maar toch wel de meest bekende manier is via iDEAL.

Ben je dus op zoek naar een goed alternatief van eToro, dan kunnen we je Libertex prima aanbevelen. Ben je een beginnende belegger of handelaar en weet je niet zo goed hoe je moet beginnen? Kies dan voor eToro.

Huidige StormX Coin Koers

Actuele StormX Coin Koers

De StormX koers heeft sinds de oprichting van de coin de nodige pieken en dalen ervaren. Het hoogtepunt van de StormX koers was vlak na de ICO van de StormX coin in 2018. Op 8 januari 2018 was de coin €0,1765 waard, de hoogste waarde die StormX koers heeft bereikt.

Makkelijk beleggen bij een gebruiksvriendelijke broker? Start nu met beleggen in crypto’s bij eToro!

Kan ik nog instappen bij de StormX Coin Koers ?

Je weet nu al flink wat van de historie van de StormX koers en je bent ook bekend met de huidige StormX koers. Maar wat is de StormX verwachting?

Belangrijk om te onthouden is dat de StormX waarde voor lange tijd nagenoeg stil lag. Tussen december 2018 en januari 2021 is de waarde van de StormX koers vrijwel hetzelfde gebleven. Door de crypto hype schoot er weer leven in de koers van StormX.

In 2022 lijkt de koers weer wat af te slappen, maar zoals we eerder hebben gezien is de coin relatief stabiel.

De StormX Koers in CoinMarketCap

Nu instappen: is dat slim?

Instappen raden we dus aan als je bereid bent de coin voor langere tijd vast te houden. De kans is namelijk reëel dat er nogmaals een nieuwe piek in de toekomst zal komen.

Als voorbeeld van de potentiële winsten die beleggers al hebben behaald hebben we hier een rekenvoorbeeld.

Rekenvoorbeeld: Stel je koopt op 1 december 2020 1.000.000 StormX coins voor een waarde van €0,002188 (investering van €2188). Vervolgens verkoop je tijdens de piek op 1 april 2021 al je coins tegen een waarde van €0,0721. Je hebt dan een winst gemaakt van 1.000.000 x 0,0721 = 72.100 -> 72.100 – 2188 = €69.912.

Er valt dus zeker wat te verdienen aan de coin wanneer je geduldig afwacht tot een volgende piek.

Wat is de StormX Coin Verwachting?

Koers StormX Verwachting - korte termijn

De StormX koers lijkt op dit moment weer wat te stagneren. Het concept van het StormX platform is echter erg interessant en we verwachten niet dat de coin geheel zal instorten.

Echter moet je rekenen op een langzame groei van de coin. Op de korte termijn investeren in StormX is dan niet echt interessant. We raden je dan aan in een andere cryptomunt te investeren zodat je actief kunt traden.

Koers StormX Verwachting - lange termijn

Op de lange termijn kan StormX echter wel interessant zijn. De coin heeft bewezen stabiel te blijven tijdens dalen om vervolgens te pieken. Je zult dus niet direct hoge winsten boeken met deze coin, maar moeten afwachten tot je op een optimaal moment je coins kunt verkopen.

Ben je ook nog opzoek naar een andere cryptomunt? Lees dan snel hier verder over Cardano.

Veelgestelde vragen

StormX doet het volgende via het platform: cashbacks ontvangen in de vorm van Bitcoin, Ethereum of de StormX coin STMX. StormX kun je vervolgens beschikbaar stellen voor staking, waardoor je rendement genereert over coins die je niet gebruikt.

De verwachting van de StormX koers is dat het de komende tijd relatief stabiel zal blijven. Geen hoge pieken of diepe dalen dus. Uiteraard is dit slechts een verwachting en kan dit bij crypto van de ene op de andere dag anders zijn.

Je kunt crypto’s op verschillende manieren verdienen binnen het StormX platform. Je kunt je coins beschikbaar stellen voor staking binnen het platform, online games spelen waarbij je crypto verdient of producten kopen waar je cashback krijgt in de vorm van crypto’s.

Beleggen in StormX is beterop lang termijn. Op de lange termijn biedt STMX potentieel tot groeien dankzij het platform van StormX. Het is dus een interessante coin voor een langetermijninvestering.

Het beste waar je kan beleggen voor crypto’s, is eToro volgens Bankr. Bij deze broker kun je gemakkelijk beleggen in een groot aantal crypto’s. Op het moment kun je echter geen StormX coins kopen bij deze broker. Je kunt de coin bijvoorbeeld wel bij Bitvavo kopen.

Conclusie: StormX Koers

De StormX Coin is een prima coin om in te investeren als je op zoek bent naar een investering op de lange termijn. De StormX koers is relatief stabiel, maar wanneer crypto’s in de lift zitten, profiteert StormX hier van.

Je kunt dus StormX coins kopen en beschikbaar stellen voor staken zodat je ook nog passief geld verdient over je coins. Vervolgens verkoop je de coins wanneer de koers weer in de lift zit.

Direct investeren in crypto's?

Maak dan gratis een account aan bij eToro. Je hebt hier een uitgebreid aanbod aan crypto's die je tegen lage kosten kunt kopen.
Start nu
Scroll naar boven