Verasity Coin Koers in Euro – Live prijs

Zo start jij met geld verdienen door de Verasity Coin Koers in 4 stappen

Ben je klaar om te starten met het traden van de Verasity Coin? Maak een account aan bij eToro en start direct! 

Het Verasity combineert video sharing met crypto. Logisch dus dat veel crypto beleggers de Verasity Coin Koers goed in de gaten houden. De Verasity Coin kan namelijk met haar unieke concept een zeer populaire cryptocurrency worden. Benieuwd of beleggen in Verasity Coin interessant is? Lees snel verder!

Verasity Coin Koers (euro)

De Verasity Coin is een toegankelijke DeFi crypto die voornamelijk gericht is op video-sharing platforms en streaming. Het doel van het Verasity netwerk is om het verdienen aan ads, video-abonnementen en crowdfunding zonder tussenpersoon mogelijk te maken.

Het netwerk probeert hiermee video advertising aantrekkelijker te maken voor zowel de kijker als de maker. Door de “tussenpersoon” eruit te halen, krijgen content creators meer opbrengsten uit bijvoorbeeld advertentieinkomsten.

Door ook de kijker Verasity Coin te laten verdienen wanneer men kijkt naar ads, probeert Verasity het gebruik van Ad-Blockers te verminderen zodat zowel de maker als de kijker er baat bij heeft. Het concept biedt veel potentieel, wat ook terug te zien is in de Verasity Coin koers.

Meteen starten met handelen in Verasity Crypto?

Hoe profiteren van de Verasity Coin Koers?

Profiteren van de Verasity koers kan op een drietal manieren. Deze leggen we hieronder uiteen.

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

1. Verasity Coin kopen met euro's

Profiteren van de Verasity Coin koers kan op een aantal manieren, maar de voornaamste manier is om Bitcoin te kopen bij een betrouwbare broker en dit vervolgens om te ruilen voor Verasity Coin bij een Altcoin exchange.

In dit stappenplan leggen we je kort uit hoe je het snelste BTC kunt kopen bij eToro om deze vervolgens in te ruilen voor Verasity Coins.

Maak een account bij eToro

Maak je account aan bij eToro door naar de homepage te gaan. Meld je aan met je email adres en verifieer je account om toegang te krijgen tot het platform.

Zet geld op jouw account

Bij eToro heb je de keuze uit een demo account of een account met echt geld. Hiervoor stort je geld op je account via de Geld Storten knop.

Zoek BTC in eToro

Via de handige zoekfunctie bovenaan in je dashboard kun je direct naar BTC zoeken. Zo kom je op de landingspagina en kun je beginnen met handelen in BTC.

Koop BTC Coins

Kies vervolgens om te handelen in Bitcoin om het koopvenster te openen. Rond de Bitcoin transactie af en gebruik dit om te ruilen voor VRA bij een Altcoin Exchange.

Staat de Verasity koers er goed bij en wil je investeren in Verasity crypto? Koop dan eerst BTC via eToro!

Waarom eToro? eToro biedt naast cryptomunten ook de mogelijkheid om te beleggen in onder andere aandelen, ETF’s, CFD’s en grondstoffen. Je betaalt daarnaast 0% commissie over aandelen en ETF’s. 

2. Verasity Coin verdienen als content creator

Door deel te nemen aan het Verasity platform als erkende content creator, is het mogelijk om Verasity Coin te verdienen op basis van de hoeveelheid gekeken advertenties.

Zonder een tussenpersoon krijg je over het algemeen meer inkomsten in de vorm van Verasity dan wanneer je dit bij een standaard streaming platform doet.

3. Verasity Coin verdienen als kijker

Ook als kijker kun je Verasity Coin verdienen. Wanneer je naar een content creator kijkt op het Verasity platform, zul je na verloop van tijd een trofee icoontje aan de rechterkan van je scherm groen zien kleuren.

Vervolgens krijg je direct je VRA uitbetaald in je Rewards Wallet.

Tip: Bij eToro kun je ook input krijgen van ervaren beleggers en zelfs hun hele portfolio’s kopiëren met de handige CopyTrading tool. Probeer het nu gratis!

Waar profiteer ik van de Verasity Coin koers?

Handelen in BTC om dit vervolgens om te ruilen voor Verasity kan het best via eToro.

Als beginners kun je bij eToro eenvoudig starten met een gratis account met demo functie en daarna bijvoorbeeld leren van ervaren beleggers met de Copytrading functie. 

Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Dan kun je met een gratis demo account beginnen. Hiermee ontvang je virtueel geld waarmee je het platform uit kan proberen en investeringen kan doen. Zo heb je een goede basis om met echt geld aan de slag te gaan. 

Het voordeel van eToro is dat je al vanaf het lage minimale inlegbedrag van $50 (€42) gebruik kunt maken van de broker. Je kunt dus na het testen van het handelsplatform met een kleine belegging beginnen.

Naast de handel in cryptocurrency biedt eToro ook valuta, aandelen, ETF’s, grondstoffen en indexen aan. Zo kun je bij eToro een divers portfolio samen stellen zonder dat je voor bepaalde handelsproducten bij andere brokers een account hoeft aan te maken. Daarnaast betaal je 0% commissie op transacties bij aandelen en ETF’s. 

Profiteren van de Verasity Koers met CFD's

Je kunt ook speculeren op de koers van een crypto zonder dat je daadwerkelijk eigenaar bent van de munt zelf. Dit is mogelijk in de vorm van CFD’s, of contracts for differences. Hiervoor raden wij Libertex aan als betrouwbare CFD broker.

Libertex heeft al meer dan 20 jaar ervaring als online broker. Daarmee is het één van de oudste online handelsplatform die er zijn. Libertex is nog steeds razend populair als CFD broker. Logisch dus dat wij deze broker aanraden wanneer je wilt beleggen in crypto CFD’s.

Het platforms is in meer dan 120 landen actief en wordt gereguleerd volgens Europese regelgeving door de Cypriotische CySec, aangezien het bedrijf gevestigd is in Cyprus.

Huidige Verasity Coin Koers

Huidige Verasity Coin koers
Verasity Coin is sinds maart 2021 enorm gestegen, inclusief de bijbehorende pieken en dalen die we gewend zijn van crypto uiteraard. Waar de crypto op 10/01/2021 slechts €0,0007207 waard was, was dit op 10/04/2021 ineens €0,4285.
 
Een enorme stijging in de waarde en nog niet eens de hoogste piek in de Verasity koers. Die kwam op 30/10/2021 met een piekwaarde van €0,07473.
 
Eind 2021 was de koers weer flink gedaald ten opzichte van de piekwaarde. Maar nog steeds een stuk hoger dan begin 2021, met een waarde van €0,0305 op 22/12/2021.

Direct profiteren van de Verasity Coin Koers? Start dan vandaag nog met beleggen via eToro!

Kan ik nu instappen met de huidige Veracity Coin Koers?

Dit ligt aan een aantal factoren. Let erop dat je eerst goed de huidige Verasity Coin koers goed bestudeerd. Op basis van de pieken en dalen en hoeveel tijd hiertussen zit, kun je een redelijke inschatting maken.
 
Wil je bijvoorbeeld begin 2022 investeren in de Verasity Coin? Dan kan het zijn dat de coin net weer uit een dip kruipt en begint te stijgen. Het is dan dus zeker een goed moment om te profiteren van de Verasity Coin koers.
De Verasity koers in CoinMarketCap

We zullen in onderstaand rekenvoorbeeld laten zien wat de potentiële winsten waren voor iemand die begin dit jaar investeerde in Verasity en de coins op de piekwaarde van de Verasity Coin koers verkocht.

Op 2 januari 2021 stond de Verasity Coin koers op een waarde van €0,0004204. Had je destijds een investering ter waarde van €1.000 gedaan in de Verasity Coin, dan was je in het bezit geweest van 2.378.687 Verasity Coins.

Had je deze vervolgens op de piekwaarde van €0,07473 verkocht? Dan had je 2.378.687 x 0,07473 = €177.758 -> 177.758 – 1.000 = €176.758 winst gemaakt hebben. Uiteraard was het succes van de Verasity Coin Koers zeer moeilijk te voorspellen aan het begin van dit jaar.

Bijna niemand zal zo optimaal genoten hebben van de koerswisseling, maar het geeft wel aan hoeveel potentieel Verasity Coin heeft.

Waardoor fluctueert de Verasity Coin Koers?

Net zoals met nagenoeg ieder handelsproduct, zijn er verschillende zaken die het koersverloop kunnen beïnvloeden. De Verasity Coin koers is uiteraard geen uitzondering. Hieronder zetten we op een rijtje wat de Verasity Coin koers kan beïnvloeden.

Populariteit als streaming en video sharing platform

Uiteraard zal de grootste uitdaging en ook het grootste potentieel van het Verasity netwerk liggen in het mainstream maken van het netwerk als streaming en video sharing platform. Wanneer het platform meer publiek aantrekt, zal de waarde van de Verasity Coin ook stijgen.

Crypto als populair betalingsmiddel

Hoe meer crypto wordt gezien als mainstream, hoe meer ook concepten als die van het Veracity netwerk worden geaccepteerd als volwaardig alternatief op bestaande video sharing platforms.

Houd dus goed het algemene crypto nieuws in de gaten om een inschatting te maken of de koers gaat stijgen of dalen.

Tweets van beroemdheden

We hebben allen gezien wat een simpele tweet van Elon Musk met DogeCoin deed. Wanneer een beroemdheid met enig aanzien zich positief uitlaat over een bepaalde crypto, kan dit enorme gevolgen hebben voor de koers.

Dit kan bij Verasity Coin bijvoorbeeld ook wanneer een beroemde streamer of content creator overstapt op het netwerk.

De Verasity Coin Koers (euro): price prediction 2022

De Verasity Coin Koers lijkt over het algemeen een interessante investering voor 2022. De koers staat relatief sterk en alhoewel de koers begint met een dipje begin 2022, lijkt de Verasity Coin koers weer langzaam naar boven te trenden. Hieronder kijken we naar de korte en lange termijnprognose voor de Verasity Coin.

Verasity koers prognose op de korte termijn

Voor de korte termijn kan de Verasity Coin koers interessant zijn voor beleggers die in de dip willen inleggen om vervolgens in de eerstvolgende piek direct hun coins te verkopen. Als we kijken naar het Verasity Coin koersverloop, lijkt het erop dat er binnenkort weer een koersstijging aankomt.

Verasity koers prognose op de lange termijn​

Op de lange termijn kan de Verasity Coin ook een erg interessante coin zijn om in te investeren. Sinds het begin van 2021 worden de pieken in de Verasity Coin koers steeds hoger en de dips steeds minder diep. 

Als deze trend voor langere tijd door blijft zetten, kun je een flinke ROI (return of investment) uit je investering halen. We hebben allemaal gezien hoe de Bitcoin het voor lange termijnbeleggers heeft gedaan.

Verasity prijsstatistieken Coinmarketcap

Verasity Coin Koers: Veelgestelde vragen

Begin 2022 ligt de Verasity Coin koers prijs rond de €0,032. Hier kan uiteraard op korte termijn verandering in komen. Op het moment bevindt de Verasity Coin zich in een dip waarbij het goed kan dat de Verasity Coin koers flink kan stijgen op de korte termijn.

Op basis van het koersverloop in het verleden, lijkt het erop dat de Verasity Coin koers in een dip zit. In het verleden werd dit gevolgd door flinke stijgingen in de koerswaarde. Het is dus niet onredelijk om te verwachten dat dit ook deze keer zal gebeuren.

Omdat Verasity Coins over het algemeen niet te verkrijgen zijn bij online brokers, kun je het beste Bitcoin kopen bij een gerenommeerde broker als eToro en deze vervolgens ruilen tegen Verasity Coin via een altcoin exchange.

Het Verasity netwerk wilt ervoor zorgen dat het kijken van advertenties voor zowel de kijker als de streamer of content creator interessant is. Dit doen ze door kijkers te belonen met Verasity Coins wanneer ze advertenties kijken.

Voor content creators zorgt het netwerk ervoor dat de tussenpersoon weg is, waardoor er meer advertentiegeld overblijft voor de persoon zelf.

Je kunt het beste profiteren van de Verasity Coin koers door te investeren in Bitcoin via eToro en deze vervolgens om te wisselen voor Verasity coins via een altcoin exchange. Zo kun je op een veilige manier aan Verasity coins komen en profiteren van de koers.

Conclusie: Verasity Coin Koers

Verasity biedt een zeer uniek concept aan dat potentieel heeft om de online video sharing markt op zijn kop te zetten. Na een langere periode van stagnatie in het koersverloop van de coin, is Verasity sinds begin 2021 enorm gestegen.

Het lijkt er voor nu nog niet op dat hier verandering in gaat komen. Wil je profiteren van de Verasity Coin koers? Zorg er dan voor dat je inlegt tijdens een dip. Vooralsnog bereikt de Verasity Coin steeds hogere pieken na een dip in de koers.

Beleggen in Verasity Coins?

Maak direct een account aan bij eToro en start met beleggen in crypto's! Begin vandaag nog gratis.
Start nu
Scroll naar boven