Bakkt Kopen met iDeal en PayPal (2024)

De portemonnee, maar dan digitaal en volledig opnieuw uitgevonden; dat is Bakkt. Je kunt bij Bakkt crypto kopen en die vervolgens in de smartphone-app bewaren samen met allerlei andere digitale middelen. 

Bakkt Crypto kopen in 4 stappen

Wil je vandaag nog starten en bij Bakkt Crypto kopen? Neem ook eens een kijkje bij de online broker Libertex en begin daar met crypto!

Bakkt is een gecentraliseerde derivatenbeurs in de VS. Ze streven naar een veilig en vertrouwd ecosysteem waar consumenten toegang hebben tot digitale activa zoals crypto. Wanneer is Bakkt gestart, hoe kun je bij Bakkt Crypto kopen en wat zijn de verwachtingen voor Bakkt? Lees verder om erachter te komen!

Wat is Bakkt Crypto?

Bakkt is een start-up uit de VS. Het is een gecentraliseerde derivatenbeurs met als doel om een gereguleerde markt op te zetten voor de handel in digitale assets zoals cryptocurrencies.

Hedendaagse cryptocurrencies zijn vrijwel allemaal gedecentraliseerd via het blockchainnetwerk en dit maakt Bakkt Crypto uniek.

Bakkt streeft naar ecosysteem voor veilige handel in digitale activa

Bakkt gaat in tegen alles waar crypto valuta voor staan doordat zij zich aansluiten bij een reguliere beurs in plaats van een officiële crypto exchange. De missie van Bakkt is om de handel in digitale activa te stimuleren door een gereguleerde handelsplaats te bieden.

Ook beginnen met beleggen in digitale valuta? Kies dan voor Libertex in plaats van bij Bakkt crypto kopen! 

Hoe kan ik Bakkt Crypto Kopen?

Bakkt kopen kan via een broker zoals Libertex. Zodra je een account hebt bij een broker kun je aan de slag met de Bakkt Crypto kopen en verkopen. Volg de stappen hieronder voor een overzichtelijk stappenplan.

Bakkt Crypto kopen: vergelijking met andere crypto

Stap 1: Kies een broker

In plaats van bij Bakkt crypto kopen, heb je nog veel meer gebruiksvriendelijke mogelijkheden om crypto te kopen. Deze alternatieven zijn vaak aanzienlijk beter dan Bakkt door een groter aanbod, lagere kosten en gebruiksvriendelijker platform.

De keuze voor een broker is belangrijk, hier ga je beleggingen doen die flink in waarde op kunnen lopen. Kijk daarom altijd naar de veiligheid van de broker, over het algemeen heeft een broker een licentie bij een toezichthouder, in Nederland zou dat de AFM zijn.

Waar je bij Bakkt crypto kopen alleen de keus hebt uit Bitcoin Futures kun je bij een broker vaak nog veel meer cryptomunten aanschaffen. Ook heeft een broker andere handelsproducten als aandelen, ETF’s en meer.  

Bakkt Crypto kopen vs crypto kopen bij Libertex

Waar je bij Bakkt crypto kopen handelt in Bitcoin futures kun je bij Libertex CFD’s kopen. Bij CFD’s investeer je, net als bij futures, niet in het product zelf, maar speculeer je wel op de koers van het product.

Libertex bestaat inmiddels bijna 25 jaar en in die jaren hebben ze miljoenen klanten aan zich gebonden. Het platform biedt ervaren beleggers een aantal handige extra functies die je als beginner niet meteen nodig hebt. 

Naast cryptocurreny zijn er nog veel meer producten die je kan verhandelen bij Libertex. Zo zijn er ook aandelen, ETF’s, grondstoffen, valuta’s en indexen verhandelbaar als CFD. 

Met je Libertex account krijg je toegang tot het handelsplatform MetaTrader 4 of 5. In deze platforms kun je nog meer analyses uitvoeren en zo het beste moment vinden voor een investering. 

Libertex biedt tientallen cryptovaluta’s aan

Ook bij Libertex kun je beginnen met een gratis demo account om eerst te leren hoe het platform werkt. Daarnaast is het ook verstandig om een aantal CFD-investeringen uit te proberen.

Liever Libertex in plaats van bij Bakkt Crypto kopen? Klik snel op de groene knop en maak je account aan! 

Stap 2: Open een account

Na de keuze voor een broker kun je aan de slag met een account. Voor een account heb je bij de meeste brokers slechts enkele gegevens nodig. 

Zo kun je bij Libertex al beginnen met alleen een e-mailadres, je moet dan nog wel even een gebruikersnaam en wachtwoord bedenken. Daarna krijg je meteen toegang tot het platform.

Bij verificatie moet je een kopie van je identiteitsbewijs opsturen zodat Libertex er zeker van is dat jij achter het account zit.

Stap 3: Geld op je account storten

Je krijgt daarna bericht van Libertex als de verificatie goedgekeurd is. Vanaf dat moment zul je ook merken dat je over kan schakelen naar het account met geld.

Om die te gaan gebruiken voor je eerste investering moet er natuurlijk wel geld op staan. Je kunt bij Libertex betalen via iDeal, PayPal of één van de andere betaalmethodes. 

Stap 4: Koop een geschikte cryptomunt

Als je begint bij Bakkt crypto kopen heb je alleen Bitcoin futures waar je in kan investeren. Bij een online broker heb je juist veel meer keuze, de brokers uit dit artikel bieden beide tientallen verschillende munten aan. 

Uit de beschikbare cryptomunten kun je er één kiezen waar je in wilt investeren. Bij Libertex vind je voor elke munt een aparte productpagina. 

Op deze pagina staat de huidige koers, het laatste nieuws en meningen van andere beleggers. Met deze informatie kun je zelf bepalen wat de beste investering voor jouw portfolio is. 

Op de pagina van de munt klik je op de blauwe knop handelen. Daarna krijg je een scherm waarin je aan kan geven hoeveel je wilt investeren

Doe inspiratie op voor de beste cryptomunten

Stap 5: Bewaar de crypto

Waar je bij Bakkt Bitcoin kan kopen en bewaren kun je bij de brokers allerlei verschillende munten bewaren. Je hebt zelf de keuze of je de investering laat staan op het platform of naar een andere wallet verstuurd. 

Stap 6: Verkoop de crypto

Zodra de koers gestegen is of er een andere aanleiding is om de investering weer te verkopen kun je dit op een vergelijkbare manier doen als de aankoop. Je klikt wederom op de blauwe knop handelen en kiest voor verkopen in plaats van kopen. 

Zodra je de munt verkoopt staat het geld op je account en kun je bepalen of je dit gebruikt om een nieuwe investering te doen of dat je het uit laat betalen. 

Ook beginnen met beleggen in cryptocurrency en op zoek naar een groter aanbod dan Bakkt Bitcoin? Maak dan snel een account aan bij Libertex! 

Bakkt Kopen - Wat zijn de verwachtingen?

Bakkt is een Amerikaans bedrijf met als belangrijkste product een mobiele appllicatie waar je allerlei digitale waarde samen kunt brengen. Sinds de Bakkt launch date is er veel gebeurt en zo kwam er destijds het Bakkt news dat Bakkt Bitcoin futures mocht gaan verkopen. 

Het bedrijf heeft aandelen op de markt gebracht, je vindt de Bakkt aandelen op de New York Stock Exchange. De laatste tijd heeft het Bakkt news gezorgd voor hoge stijgingen in de prijs van eze aandelen. 

Bakkt Bitcoin futures 

Een belangrijke toevoeging aan Bakkt waren de Bitcoin futures. Met een Bitcoin future spreek je als het ware af dat je Bitcoin op een bepaalde datum tegen een vooraf bepaalde prijs mag kopen of verkopen. 

Je kunt Bitcoin futures bij Bakkt kopen en je zo indekken tegen bepaalde risico’s. Ook kun je Bitcoin futures gebruiken als investering.

Bakkt aandelenstijging

De prijs van de aandelen zijn flink gestegen door de stijging in Bakkt volume vanwege nieuwe handelsproducten. Ook zorgde het Bakkt news dat er een samenwerking met Mastercard voor dat de aandelenkoers op een recordhoogte terecht kwam sinds de Bakkt launch date. 

Zo steeg de prijs van Bakkt aandelen in oktober 2021 in enkele dagen van €6,50 naar €36,13. Een investering van €1.000 in Bakkt aandelen had je dus in enkele dagen (€1.000 / €6,50 * €36,13) – €1.000 = €4.558,46 aan pure winst opgeleverd.

Kun je een Bakkt Coin Kopen?

Op dit moment is er geen Bakkt coin, het kan zijn dat het bedrijf besluit deze toe te voegen. Dan zullen ze wel het gehele ecosysteem van de smartphone applicatie moeten aanpassen.

Wil jij meer weten over hoe je zelf crypto kan kopen? Lees dan ook eens ons artikel over cryptomunten kopen waarin een aantal goede munten aan je voorgesteld worden. 

Bakkt Kopen: Veelgestelde vragen

Bakkt crypto kopen doe je door Bitcoin futures te kopen. Met die Bitcoin futures kun je een afspraak maken dat je Bitcoin koopt of verkoopt voor een bepaalde prijs op een door jou afgesproken moment. 

De Bakkt launch date was in eerste instantie in september 2019. In oktober 2021 kwamen de Bakkt aandelen voor het eerst op de beurs terecht. Sinds Bakkt live is stijgt de Bakkt volume goed door en wordt het bedrijf steeds meer waard. 

Bij Bakkt Bitcoin kopen doe je door middel van Bitcoin futures. Je sluit deze Bitcoin futures af in de Bakkt app en kunt bij het afsluiten zelf kiezen wat voor Bitcoin future je wilt kopen. 

Nee, Bakkt heeft geen eigen coin, maar biedt alleen de mogelijkheid om cryptocurrency in een wallet te bewaren en er mee te betalen. 

De Bakkt app is sinds september 2019 live. De laatste tijd worden er echter steeds meer nieuwe functies aan toegevoegd zoals de ondersteuning van Bitcoin. 

Op dit moment kun je op het gebied van cryptocurrency alleen Bitcoin futures bij Bakkt kopen. Verder kun je in de app ook verschillende, vaak Amerikaanse, giftcards kopen.

Bakkt Crypto Kopen: Conclusie

Het Amerikaanse bedrijf Bakkt is de laatste tijd druk aan het ontwikkelen en lijkt steeds meer cryptocurrency te willen ondersteunen. Op dit moment kun je in de Bakkt app al Bitcoin kopen en is er een samenwerking met Mastercard om betalingen nog makkelijker te maken. 

Als je zelf crypto wilt gaan kopen is bij Bakkt kopen niet de beste optie. Je kunt beter aan de slag bij een online broker zoals Libertex, bij deze broker kun je tientallen verschillende cryptomunten kopen en vind je ook nog eens allerlei andere producten om in te beleggen. 

Het Bakkt volume is stijgende en ook is er steeds meer Bakkt news wat er voor zorgt dat de koers van de aandelen van het bedrijf flink zijn gestegen. Ook deze aandelen vind je terug bij Libertex en kun je gemakkelijk kopen en verkopen. 

Liever naar Libertex in plaats van bij Bakkt Crypto Kopen?
Klik dan snel op de groene knop hieronder en maak meteen jouw Libertex account aan!
TIP
Scroll naar boven