BitTorrent Coin Kopen met iDeal (2024)

Ben jij geïnteresseerd in cryptocurrency, maar weet je niet welke nieuwe coin je wilt toevoegen aan je portfolio? Als je kijkt tussen de 100 snelgroeiende cryptomunten, kom je ook de optie BitTorrent coin kopen tegen!

Heb je al eens van deze munt gehoord en wil je graag investeren, of heb je nog nooit van deze munt gehoord en wil je hier meer over weten? Lees vooral verder en start meteen met BitTorrent crypto kopen!

bij de betrouwbare broker Libertex!

BitTorrent Coin Kopen stappenplan

Klik op de groene knop en begin vandaag nog met BitTorrent Coin Kopen bij Libertex!

Bij Libertex kun je jouw portfolio makkelijk opbouwen met een groot aantal cryptocurrencies. Hier kun je ook de BitTorrent crypto kopen.

Heb jij vertrouwen in de koers van de BitTorrent Coin en wil je graag starten met BitTorrent Coin Kopen? Bij Libertex kun je gratis beginnen!

Wat is de BitTorrent Coin?

BitTorrent, ook wel BTT, is opgericht in 2001 en is een peer-to-peer platform waarop je bestanden zoals muziek en films kunt delen. 

De oprichter is Bram Cohen en zijn missie was om content te kunnen verkrijgen op een snelle en goedkope manier aangezien het erg inefficiënt en duur was.

BitTorrent is overgenomen door Tron

Vanaf het begin van zijn bestaan, is het doel van BitTorrent om de entertainmentindustrie over te nemen en de distributienetwerken te verstoren. Voor Cohen was het belangrijk dat mensen onderling content konden delen. 

Het platform werd enorm populair, maar de bedragen die Cohen hier uit haalden waren bijna niks. Ook heeft het platform meerdere problemen gehad op juridisch niveau aangezien ze vaak auteursrechten overtreden.

Op dat moment werd BitTorrent over gekocht door het blockchain-platform Tron. De eigenaar van Tron is Justin Sun en ook hij gaat voor een gedecentraliseerd platform waarop content gedeeld kan worden.

Vanaf dat punt werd BitTorrent dus als BitTorrent-token-cryptocurrency geïntroduceerd op de Tron-Blockchain. Hierbij werd het BTT-token ontworpen wat mensen kunnen gebruiken om bestanden op te vragen of de problemen wat betreft lage downloadsnelheid op te lossen. 

Hoe werkt de BitTorrent Token?

BitTorrent tokens komen van pas wanneer een gebruiker van het netwerk een transactie plaatst voor een bestand. Bij de transactie verbind de software verschillende gebruikers en zullen de providers hun bestanden kunnen hosten. 

BT-tokens kunnen ook aangeboden worden aan providers om in ruil daarvoor een opslag voor back-up of andere lokale bronnen zoals een verhoogde bandbreedte te krijgen. 

Dit komt omdat het BitTorrent-netwerk gebruik maakt van de slimme contracten waar TRON ook gebruik van maakt. Hierbij kun je gedecentraliseerde applicaties creëren (dApps) om diensten te kunnen verbeteren. 

Om bandbreedte te kopen, dus voor het verhogen van je downloadsnelheid, gebruik je de dApp BitTorrent Speed. Daarnaast is een andere populaire app ook de BitTorrent File System (BTFS) waarmee je problemen kunt aanpakken op gebied van kosten en vertrouwen.  

Wil jij ook deel uit maken van het BitTorrent netwerk? Start met de BitTorrent token kopen bij Libertex

Hoe kan ik zelf BitTorrent Coin Kopen?

Er bestaan tegenwoordig vele online brokers waar je jouw cryptocurrency kunt kopen. Zo wordt het voor veel meer mensen toegankelijker om te starten.

Elke broker heeft zijn unieke functies waardoor het belangrijk is dat je goed op zoek gaat naar een broker die het best bij je past. Daarnaast heeft niet elke broker hetzelfde aanbod wat betreft handelsproducten.

Hier onder behandelen we het stappenplan met wat jij moet doen om te starten met BitTorrent crypto kopen. 

Wil je de huidige koers van BitTorrent coin weten?

Bezoek onze pagina voor de huidige koers van BitTorrent crypto.

BitTorrent Coin Kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker voor BitTorrent Token Kopen

Allereerst zullen we een aantal bekende en geliefde brokers op de markt behandelen. We hebben gekozen voor brokers waar veel mensen bij staan aangesloten, maar waar wij ook zeker een goede ervaring mee hebben. 

Het is belangrijk dat je weet dat iedere broker ander is en dat je altijd oplet of ze wordt gereguleerd door een derde partij als de FCA of CySec. Zo weet je namelijk zeker dat de transacties goed zullen verlopen en je geld veilig opgeslagen staat.

BitTorrent Coin kopen bij Libertex

Tegenwoordig wordt het online handelen steeds populairder. Misschien heb je ooit wel iets gezien of gehoord over Libertex. Libertex is één van de populairste brokers en handelt in veel verschillende producten. 

Bij Libertex is het alleen mogelijk om met CFD’s te handelen. Met een CFS’s kan je handelen in grondstoffen, crypto, valuta en indices. Er zijn meer dan 150 verschillende opties beschikbaar. 

Naast de veiligheid en professionaliteit is Libertex ook nog betrouwbaar. De broker valt onder de Europese regelgeving en heeft een licentie bij CySec. CySec is een toezichthouder op Cyprus. 

Een ander voordeel van Libertex is de gebruiksvriendelijkheid. Het is al mogelijk om te beginnen met 100 euro. Als je toch bang bent om te beginnen met 100 euro, is het ook mogelijk om een demo account aan te maken. Zo kan jij met fictief geld oefenen. 

Ben jij iemand die alles precies wilt uitzoeken? Libertex heeft daar een handige functie voor. Met deze functie kan jij nauwkeurig een product analyseren voordat jij hierin wilt beleggen. 

Begin zelf ook bij Libertex met het gratis demo account!

Stap 2: Open een account

Bij de meeste brokers verloopt het aanmaken van een account ongeveer hetzelfde. Omdat we erg te spreken zijn over Libertex gebruiken we deze broker als voorbeeld voor de volgende stappen. 

Als je op de groene knop hiernaast klikt zie je rechts in de hoek ‘Meld je nu aan’ staan waar je naar toe gaat. Hierna zal je jouw gebruikersnaam, e-mail en wachtwoord in moeten vullen om verder te kunnen gaan.

Als je jouw account hebt gemaakt heb je meteen toegang tot je demo account. Om te kunnen starten met echt geld krijg je te maken met een tweede verificatie waarbij je een kopie doorstuurt van je identiteitsbewijs en een vragenlijst invult.

In deze vragenlijst worden er vragen gesteld om te kijken of je bekend bent met beleggen en of je op de hoogte bent van alle risico’s. Ook zullen jouw bankgegevens eerst gecontroleerd worden.

Stap 3: Geld op je account storten

Als je een bevestiging krijgt vanuit Libertex, kun je meteen écht starten met de BitTorrent Coin kopen. Je kunt gemakkelijk geld storten op je account met iDEAL, PayPal of bankoverschrijving. 

Hierbij vul je het bedrag in wat je wilt storten en druk op doorgaan. Hier loop je door het verdere betalingsproces en kun je de transactie bevestigen.

De snelheid van de storting is afhankelijk van de methode die je hebt gekozen. Zo kan het een aantal minuten of werkdagen duren. 

Aan de linkerkant van het scherm kun je wisselen van je demo account naar je echte account. 

Stap 4: BitTorrent Coin Kopen

Als het je gelukt is om geld op je account te storten, kun je beginnen met de BitTorrent coin kopen. Aan de linkerkant ga je via de zoekbalk op zoek naar de BitTorrent coin, zo gemakkelijk is het. 

Hier kun je aangeven hoeveel munten je wilt kopen en of je gebruik wilt maken van de stop-loss, take-profit of hefboomeffect. 

Bij Libertex zul je de BitTorrent coin dus moeten bewaren in je wallet aangezien je hierbij eigenaar wordt van de coin. 

Bij Libertex of Plus500 is dat dus anders. Let goed op de loop van de koers en zorg ervoor dat je op een laag punt inkoopt en later op een hoger punt verkoopt.

Stap 5: Bewaar je BitTorrent Coin

Als je de op een laag punt zal beginnen met BitTorrent Coin Kopen, is het afwachten tot hij weer zal stijgen. Je bewaart deze BitTorrent Coin gemakkelijk in je wallet.

Er bestaan verschillende wallets waar jij jouw munten op kunt slaan. Zo is het mogelijk om ze op een desktop wallet op te slaan, een wallet te downloaden of door gebruik te maken van een fysieke wallet. 

Stap 6: Verkoop de BitTorrent Coin

Is de koers hard gestegen sinds je hem hebt gekocht? Dan kun je er voor kiezen om het te verkopen voor een hogere winst. Dit proces verloopt net zo gemakkelijk als de aankoop van de BitTorrent coin.

Je gaat hierbij naar je portefeuille waar je ‘verkopen’ kunt vinden. Hier kun je aangeven hoeveel munten je wilt verkopen en wat je rendement is. 

Als je tevreden bent kun je op ‘positie sluiten’ klikken en meteen het geld ontvangen.

Profiteer ook van de stijgende koers van de BitTorrent Coin. Start meteen met de BitTorrent Coin kopen via Libertex!

Waarom BitTorrent Token Kopen?

Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk; waarom zou ik moeten starten met BitTorrent Coin Kopen? Wij leggen je uit waarom het voor jou gunstig is om te starten met de BitTorrent coin.

Om te beginnen is BitTorrent elke dag bezig met het verbeteren van zijn platform waardoor het voor gebruikers nog gemakkelijker wordt om content met elkaar te delen.

Roadmap eerste twee kwartalen 2021

Iets wat altijd geadviseerd wordt voordat je gaat starten met investeren, is het bekijken van de roadmap van de munt.

In de roadmap kun je namelijk precies zien wat de plannen zijn komende jaren, wat weer invloed heeft op de koers. Maar daarnaast kun je ook kijken naar nieuwe partnerschappen, de mensen achter het team en of de groei van investeerders toeneemt.

Als we kijken naar het verloop van de koers afgelopen jaar, dan zien we dat het grote stijgingen en dalingen heeft meegemaakt. Vooral vanaf februari tot april steeg de prijs van €0,00033 naar €0,009, een enorme stijging dus!

Hierna kelderde de prijs langzaam naar het laagste punt van €0,0016. Momenteel zit hij weer in een stijgende lijn en staat de koers vandaag op €0,0024.

Als je op 1 januari 2021 €1.000 had geïnvesteerd in de BitTorrent coin, zou je op dit moment €1.000 / €0,0002 * €0,0024 = €12.000 gehad. In principe zou je nog steeds kans kunnen maken op dit bedrag want de verwachtingen voor de BitTorrent coin zijn positief. 

Verwachtingen koers bij BitTorrent Crypto Kopen

Kijkend naar de toekomst, is BitTorrent zeker een munt wat je in de gaten zou moeten houden. Het team achter het platform heeft namelijk een enorme expertise van het veld en zelf wordt het platform gezien als een van de meest vertrouwbare gegevensuitwisseling. 

Technisch gezien zal het met BitTorrent dus zeker wel goed komen. Daarnaast zal BitTorrent in 2022 ook meerdere samenwerkingen aangaan met grotere bedrijven waaronder Netflix en Spotify.

De BTT-prijsvoorspelling vanuit vele experts lag gemiddeld voor 2021 op $0,1 dus €0,84 en voor 2025 tussen de €4,2 en €8,4. Als je de prijs van nu bekijkt en wat het waard kan worden, is het zeker interessant om de koers van BitTorrent dieper te bestuderen. 

BitTorrent Coin Kopen, lange of korte termijn strategie

Als je gaat starten met investeren in cryptocurrency, zul je zien dat er verschillende soorten traders zijn. Zo heb je bijvoorbeeld beleggers die elke minuut van de dag achter de computers zit om de BitTorrent coin te kopen en verkopen.

Deze mensen traden op korte termijn en proberen in een korte tijd snel winst te behalen. Anderen hebben hier wat minder tijd voor en kiezen om voor de lange termijn te investeren waarbij je niet elke dag achter je computers hoeft te zitten. 

Voordat je gaat starten met traden is het wel verstandig dat je voor jezelf duidelijk maakt wat voor soort trader je wilt zijn. Je zou dit bijvoorbeeld kunnen bepalen door te kijken of de koers volatiel is of om de whitepapers te bekijken van het BitTorrent netwerk voor de technische informatie.

Momenteel zijn de koersen erg volatiel en is het moeilijk te zeggen wat de koers van, niet alleen BitTorrent, maar ook van vele andere cryptocurrencies zal gaan doen.

BitTorrent Coin Kopen voor de lange termijn

Zoals we net hebben besproken, zal de koers de komende tijd stijgen door de plannen en het vertrouwen in BitTorrent. Doordat BitTorrent is overgenomen door TRON, beschikken ze nu samen over de beste ontwikkelaars die dagelijks hun kennis samenspannen om een nog beter platform aan te kunnen bieden.

Ook zijn ze meer bezig met partnerschappen en hebben ze een snel groeiende community. Het is natuurlijk onmogelijk om een 100% waterdichte prognose te maken, maar als we kijken naar de ontwikkelingen en plannen, zien we dat een grote koersstijging er zeker in kan zitten.

Veel experts zeggen dan ook dat een investering voor lange termijn een goede investering is. Hierbij hou je de munt dus langer vast om er op een later moment van te kunnen profiteren.

BitTorrent Coin Kopen voor de korte termijn

Korte termijn handelen, ook wel day trading, gaat vooral goed bij koersen die zich volatiel gedragen. Hieronder valt ook de BitTorrent koers. 

Als je de koers van BitTorrent over 24 uur bekijkt, zie je dat hij enorm schommelt. Hierdoor kun je veel winst behalen door op lage momenten in te kopen en op hoge punten snel weer te verkopen. 

Dit is wel een veel intensievere manier van traden waarbij er veel tijd en moeite van je wordt gevraagd. 

Wist je dat: BitTorrent het bedrijf is achter het grootste peer-to-peer communicatieprotocol? Dit protocol is dagelijks verantwoordelijk voor het verplaatsen van het van een groot percentage internetverkeer wereldwijd.

Veelgestelde vragen

BitTorrent is een bedrijf dat een platform levert waar je bestanden zoals muziek en films kunt delen met andere gebruikers. Dit gebeurt op een peer-to-peer platform waar je tokens inwisselt voor bestanden tegen een snelle en goedkope manier.

BitTorrent Coin Kopen gaat gemakkelijk via verschillende brokers zoals Libertex. De brokers hebben hun eigen unieke functie waardoor je zelf goed moet overwegen wat het best bij jou past. 

Vanuit Bankr raden wij Libertex aan, aangezien het een erg gebruiksvriendelijk platform is en je hier de beste tools kunt vinden.

Afgelopen jaar heeft de koers enorme schommelingen gehad. De coin beschikt over enorm veel potentie, maar staat momenteel erg laag. 

Kijkend naar de toekomstplannen, is het verstandig om op lange termijn te beleggen in BitTorent. Als je nu start met investeren, zou je er over 5 jaar een nog hoger rendement uit kunnen halen. 

Als je de cryptovaluta niet koopt met CFD’s, bewaar je jouw BitTorrent crypto in je wallet. Dit kan bijvoorbeeld een gedownloade wallet zijn, een desktop wallet of fysieke wallet.

Ieder heeft zijn eigen voor- en nadelen. Als je beschikt over een groot portfolio waar veel in is geïnvesteerd, is het bijvoorbeeld veel beter om te investeren in een ietwat duurdere fysieke wallet dan gebruik te maken van een desktop wallet.

Dit ligt er aan bij welke broker je zit, maar de meeste brokers ondersteunen iDEAL als betaalmogelijkheid. Daarnaast is het bij Libertex ook mogelijk om BitTorrent crypto te kopen met PayPal, bankoverschrijving en creditcard.

BitTorrent Coin Kopen: Conclusie

Kijkend naar het geheel, zien we dat de BitTorrent coin door het sterke team, de juiste partnerschappen en de komende plannen veel potentie heeft om groots te worden.

Momenteel kunnen we de munt vinden tussen de snelst groeiende cryptocurrencies en is BitTorrent ook eigenaar van het grootste gedecentraliseerde P2P-communicatieprotocol.

Er wordt geschat dat de koers binnen 5 jaar enorm zal kunnen stijgen, dus investeren op lange termijn is zeker een goede keus. Maar ook voor de daytraders kun je met BitTorrent goed vooruit.

Als je ook graag wilt starten met BitTorrent, wordt er aangeraden om gebruik te maken van de online broker Libertex. Het is een erg gebruiksvriendelijk platform en geeft je de mogelijkheid om achter je favoriete handelsstrategie te komen.

BitTorrent Coin Kopen met Libertex?
Bij Libertex kun je gebruik maken van een demo account waarbij je eerst op een veilige manier kunt oefenen met traden. Hiermee kun je jezelf alvast klaarstomen voor het echte werk!
TIP
Scroll naar boven