Elongate Crypto Kopen met iDeal of PayPal!

Elke dag komen er nieuwe cryptomunten bij en Elongate is één van de laatste toevoegingen. Tijd om eens te kijken of er wat te verdienen valt aan deze munt en hoe jij kan beginnen met Elongate kopen. 

Elongate kopen - stappenplan

Benieuwd naar Elongate? Maak een account aan bij eToro en start vandaag nog met beleggen.

Elongate is een cryptocurrency op de Binance Smart Chain die een sociale beweging mogelijk maakt. Elongate beloont houders van de cryptomunt en bouwt aan een ecosysteem om de blockchain te revolutioneren. 

In dit artikel gaan we dieper in op Elongate crypto kopen en bekijken we wat Elongate is, hoe je het kunt kopen en geven we een prijsverwachting voor de toekomst. Lees snel verder om erachter te komen hoe je dit doet!

Wat is Elongate?

De Elongate crypto is gebouwd op de Binance Smart Chain en heeft in totaal een aanbod van 1 biljoen tokens. De naam is gebaseerd op de bekende ondernemer Elon Musk en verwijst naar het Watergate schandaal uit de jaren 70.

Het doel van de ontwikkelaars is om aandacht te krijgen van Elon Musk en de munt te laten stijgen tot ongekende hoogtes, net zoals dat gebeurde met Dogecoin.

Het logo van Elongate

Elongate wil een verschil maken en bouwen aan een ecosysteem om de blockchain te revolutioneren. Het is nog een jong project en door een groot deel van de winsten te verdelen onder liefdadigheidsorganisaties willen ze een bijdrage laveren aan de maatschappij.

Meteen beginnen met Elongate kopen? Klik dan nu op de groene knop, maak je account aan bij eToro.

How to buy Elongate / Hoe Elongate kopen

Elongate kopen kan door gebruik te maken van een online broker zoals eToro. Bij een broker koop je vele soorten verschillende crypto valuta waaronder de Elongate crypto. Volg de stappen hieronder zodat je Elongate kopen kunt.

Beste Elongate brokers

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Elongate kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker

Voor het kopen van Elongate zul je als allereerst een broker of exchange moeten kiezen. Bij deze broker ga je namelijk al je crypto of andere digitale assets kopen en bewaren. Deze broker moet ook passen bij jouw wensen en moet betrouwbaar zijn zodat je veilig kunt beleggen.

Zodra je een broker hebt gevonden maak je een account aan en kun je aan de slag met beleggen in digitale assets. Wij raden eToro aan als broker vanwege het gebruiksgemak en de vele voordelen.

Elongate kopen bij eToro

eToro is een grote wereldwijde speler en is één van de bekendste brokers. Het is een platform voor digitale assets geschikt voor startende en ervaren beleggers.

Bij eToro weet je zeker dat je veilig kunt beleggen omdat ze gereguleerd worden door de CySec. Hierdoor verkopen ze veilig en legaal handelsproducten aan consumenten binnen Europa.

Bij eToro krijg je vele gratis voordelen zoals het gratis starten met een demo-account. Hiermee test je je beleggingsstrategie en maak je kennis met het platform.

Wanneer je klaar bent voor het echte werk volg je ervaren beleggers en krijg je inzage in hun portfolio of kopieer je hun strategie om rendement te behalen met de gratis Copytrading functie.

Ook is het mogelijk om naast crypto te handelen in andere opties zoals aandelen, ETF’s, grondstoffen en Forex. Over aandelen en ETF’s betaal je ook nog eens 0% commissie bij eToro! Je start bij eToro al vanaf een lage minimale inleg van €42,-

Klaar om te starten bij eToro? Maak snel een account aan en maak kennis met het platform!

Elongate kopen bij Libertex

Een andere optie is de online broker Libertex, hier kun je allerlei producten aanschaffen als CFD. Met een CFD krijg je een aantal extra opties bij het handelen. 

Libertex bestaat inmiddels bijna 25 jaar en in die tijd heeft het zichzelf flink ontwikkeld. Zo is de laatste toevoeging van cryptomunten een belangrijke geweest voor de broker.

Je kunt Libertex goed gebruiken voor het analyseren van bepaalde koersen om hier snel op in te kunnen spelen. Daarnaast kun je gebruik maken van professionele handelsplatformen als MetaTrader 4 en 5. 

Er zijn allerlei verschillende producten waar je in kan investeren bij Libertex. Zo zijn er aandelen, ETF’s, grondstoffen, valuta’s en indexen beschikbaar.

Naast cryptocurrency biedt Libertex nog veel meer handelsproducten

Door de analysetools en de extra mogelijkheden die je hebt met een CFD kun je op een heel andere manier beginnen met Elongate kopen. Het is afhankelijk van het risico dat je zelf wilt nemen welke manier voor jou het meest geschikt is. 

Ook aan de slag met Elongate kopen als CFD? Begin dan nu bij Libertex en maak je gratis account aan!

Elongate kopen bij Binance

Als laatste optie bespreken we ook nog de meest gebruikte crypto exchange ter wereld. Binance heeft deze status verworven door het enorme aanbod aan verschillende cryptomunten die het al jaren heeft. 

Binance heeft inmiddels het platform uitgebreid met veel extra mogelijkheden als staking en NFT’s. Zo kun je bijna alle zaken rondom cryptocurrency bij deze exchange regelen. 

Er zijn rondom de legaliteit wel vragen wie Binance in de gaten houdt en waar het bedrijf eigenlijk gesitueerd is. Door de grootte van het platform en het feit dat het al lange tijd zonder problemen bestaat, kun je er toch vanuit gaan dat je hier veilig kunt handelen. 

Where to buy Elongate? Start bij de grootste crypto exchange en begin met Elongate kopen bij Binance!

Stap 2: Open een account

De tweede stap is het aanmaken van een account bij de broker of exchange die je zojuist gekozen hebt. In dit voorbeeld kijken we naar de broker eToro, hier maak je een account aan met je E-mailadres. 

Verder hoef je alleen een gebruikersnaam en wachtwoord te bedenken en je E-mailadres te bevestigen via een link in je mailbox. Vanaf dat moment heb je toegang tot het gratis demo-account. 

Voor een account met echt geld moet je nog een verificatie voltooien. Voor deze verificatie wordt je gevraagd een kopie van je identiteitsbewijs op te sturen en een vragenlijst in te vullen. 

Bij eToro maak je gemakkelijk een account aan

Stap 3: Geld op je account storten

eToro stuurt je een bericht zodra een medewerker je verificatie gecontroleerd en goedgekeurd heeft. Vanaf dat moment kun je overschakelen naar een account met echt geld. 

Om dit account van geld te voorzien kun je geld storten via betaalmethodes als iDeal, PayPal en bankoverschrijving. 

Bij eToro begin je al met geld storten vanaf €170,-

Stap 4: Elongate Kopen

Nu je account geverifieerd is en je een eerste storting voltooid hebt, is het tijd om over te gaan op Elongate kopen. Hiervoor zoek je via de zoekbalk van eToro naar Elongate en ga je naar de pagina van deze munt. 

Op deze pagina kun je de huidige koers bekijken, vind je het laatste nieuws en kun je lezen wat andere beleggers verwachten van de munt. 

Daarnaast is er een blauwe knop te vinden met ‘handelen’. Als je op deze knop klikt krijg je een scherm met waar je aan kan geven hoeveel Elongate je wilt kopen. 

Na de aanschaf vind je de munten terug in je portfolio. 

Bij elke cryptomunt vind je de koers bij eToro

Stap 5: Bewaar je Elongate

Je kunt de munten zolang als je wilt in je portfolio op eToro laten staan, maar je hebt ook de mogelijkheid om de munten in een andere wallet op te slaan. Als je dit wilt, moet je eerst een andere wallet aanmaken en het adres daarvan kopiëren en gebruiken bij een transactie vanaf eToro. 

Waar je munten ook staan; je kiest altijd zelf hoe lang je ze bewaard. Door ze op eToro te bewaren heb je overal en altijd de mogelijkheid om ze te verhandelen. 

Stap 6: Verkoop je Elongate

Als je de Elongate munten op eToro bewaard hebt, kun je ze snel weer verkopen. Dit gaat op een vergelijkbare manier als het kopen van de munt, je klikt weer op de blauwe knop handelen of je gaat naar je portfolio en kiest daar voor het verkopen van je Elongate. 

Je kunt ook kiezen om de munten voor een bepaald bedrag aan te bieden. In plaats van de marktprijs kies je dan zelf een prijs en wacht je tot de marktprijs deze prijs heeft behaald of tot er iemand is die een order plaatst met jouw prijs.

Begin ook met handelen in Elongate via eToro! Maak nu je gratis account aan bij deze broker.

Waarom Elongate Kopen?

Elongate werd in april 2021 gelanceerd en wist de eerste maanden meteen een indrukwekkende koers te noteren. Zo werd de munt in enkele dagen maar liefst 10 keer zoveel waard, een investering van €100 was dus al €100 x 10 = €1.000,- waard geweest na enkele dagen. 

Elongate kopen kan nu nog veel opleveren, de prijs is namelijk gedaald tot het punt waar de munt op het begin op stond. De marktwaarde van Elongate ligt momenteel rond de 30 miljoen euro, als de munt door zou stijgen naar de top 100 meest waardevolle munten zou de marktwaarde maar liefst 933 miljoen euro moeten worden.

Als je dan nu nogmaals €100.- investeert en de munt wordt inderdaad zo populair dat het de top 100 weet te bereiken is die investering €100 / 30 * 933 = €3.110 waard geworden. 

Elongate verwachtingen

Een vrij onbekende munt als Elongate heeft een volatiele koers en daarom is het ook moeilijk te voorspellen waar de munt terecht komt. We hebben in het verleden gezien dat dit soort munten plots populair kunnen worden en ongekende koersstijgingen mee kunnen maken. 

Lang termijn

Als je Elongate wilt kopen voor de lange termijn ga je er vanuit dat ooit de ongekende koersstijging die andere munten doorgemaakt hebben herhaald zal worden voor Elongate. Je houdt de munt dan net zo lang vast totdat deze inderdaad explosief stijgt en je investering veel meer waard is geworden. 

Om te beginnen met Elongate kopen voor de lange termijn kun je het best terecht bij een broker die de munt zelf verkoopt zoals eToro. Je kunt dan de munt opslaan in een veilige wallet.

De verwachting voor de lange termijn is meer een pure gok gezien de onbekendheid van de munt. Het project lijkt met de goede doelen die het ondersteunt, de plannen die het heeft voor games en NFT’s en andere upgrades als crosschain bridges naar andere blockchains en smart contracts genoeg in petto te hebben om ook een populaire munt te worden. 

Kort termijn

Je kunt ook voor de korte termijn beginnen met Elongate kopen. In dat geval kun je ook aan de slag met een broker die CFD’s verkoopt van Elongate. 

Bij een CFD heb je namelijk de optie om een stop-loss, take-profit en hefboomeffect in te stellen. Deze drie opties kunnen je helpen met het verder automatiseren van je investeringen. 

Op korte termijn probeer je te profiteren van kleine koersschommelingen en een CFD kan je helpen hier nog meer uit te halen. Door het hefboomeffect kun je de investering kunstmatig verhogen, als je kiest voor een effect van 10 zal elke koerswijziging tien keer zo zwaar mee tellen in jouw investering. 

Wil je de investering in Elongate combineren met een andere munt? Doe dan nieuwe inspiratie op in ons artikel ‘welke cryptomunten kopen‘ en kies een tweede investering!

Elongate Crypto Kopen: Veelgestelde vragen

Elongate is een cryptomunt die momenteel draait op de Binance Smart Chain. Het is een project dat gericht is op sociale impact creëren door blockchain, zo zijn er een flink aantal goede doelen verbonden aan Elongate en zal er bij elke transactie een deel naar het goede doel gaan. 

Elongate crypto kopen kan momenteel alleen via de decentrale exchange van Elongate zelf. Hiervoor heb je eerst Binance Coin nodig om deze om te kunnen wisselen. 

De beste broker voor Elongate crypto kopen is eToro. Deze broker is geschikt voor elke belegger en je kunt hier gemakkelijk je eerste cryptomunten kopen. 

In totaal zijn er 1 biljard Elongate coins aangemaakt. Iets minder dan de helft van de munten zijn al ‘geburnd’. Dit houdt in dat de munten op een wallet staan waar ze niet gebruikt kunnen worden en voor altijd blijven staan. 

Elongate Kopen: Conclusie

Investeren in nieuwe cryptomunten komt in de buurt van gokken, je zult een beetje geluk moeten hebben dat er één munt tussen zit die opeens ontploft. Elongate is zo’n munt die dit wel voor elkaar zou kunnen krijgen. 

Elongate richt zich op sociale impact creëren door middel van de blockchain technologie. Zo heeft het al miljoenen uitgekeerd aan goede doelen, daarnaast blijft Elongate zich overigens op technisch gebied ontwikkelen door het toevoegen van nieuwe smart contracts, NFT’s en meer. 

Elongate kopen is momenteel alleen nog te doen door eerst een andere munt te kopen en die om te wisselen voor Elongate. De munt is wel bezig met zichzelf registreren bij brokers en crypto exchanges dus wie weet vind je de munt zelf snel op één van de platforms uit dit artikel. 

Where to buy Elongate Crypto? Bij de broker eToro!
Maak nu je gratis account aan bij eToro en begin met investeren in deze nieuwe cryptomunt!
TIP
Scroll naar boven