Welke crypto kopen? Overzicht beste crypto’s voor 2024!

Slim investeren en op het juiste moment crypto kopen en verkopen kan tot grote winsten leiden. Het is dan uiteraard wel van belang dat je de juiste crypto’s koopt. Welke crypto kopen is het beste als je graag rijk wil worden in 2024? Dat verklappen we in dit artikel door middel van een handig overzicht met de beste crypto’s van het moment!

1

Project Gelanceerd

8 april 2024

Betaalmethode

ethereum logo yield farming crypto
bnb staking logo
Pancakeswap exchange tether usdt
polygon matic koers

1

Project Gelanceerd

25 maart 2024

Betaalmethode

1

Project Gelanceerd

10 april 2024

Betaalmethode

ethereum logo yield farming crypto
Pancakeswap exchange tether usdt
bnb staking logo

1

Project Gelanceerd

Januari 2023

Betaalmethode

ethereum logo yield farming crypto
Pancakeswap exchange tether usdt
bnb staking logo

1

Project Gelanceerd

December 2023

Betaalmethode

ethereum logo yield farming crypto
Pancakeswap exchange tether usdt

1

Project Gelanceerd

Februari 2024

Betaalmethode

Pancakeswap exchange tether usdt

1

Project Gelanceerd

Juni 2023

Betaalmethode

Pancakeswap exchange tether usdt
bnb staking logo

1

Project Gelanceerd

September 2023

Betaalmethode

ethereum logo yield farming crypto
Pancakeswap exchange tether usdt
bnb staking logo

1

dogecoin logo meme coin

Project Gelanceerd

14 Maart 2024

Betaalmethode

ethereum logo yield farming crypto
Pancakeswap exchange tether usdt
bnb staking logo

1

Project Gelanceerd

11 Maart 2024

Betaalmethode

ethereum logo yield farming crypto
Pancakeswap exchange tether usdt
bnb staking logo

1

Project Gelanceerd

Februari 2024

Betaalmethode

ethereum logo yield farming crypto
Pancakeswap exchange tether usdt
bnb staking logo

Welke Crypto Kopen - Top 10 Beste Crypto 2024

Wil jij ook in de beste crypto investeren? Koop nu je $DOGEVERSE tokens of kijk verder naar de beste cryptomunten van het moment. 

Met alle crypto’s in de omloop is het moeilijk om door de bomen het bos te zien. Logisch dus dat je wil weten welke crypto je moet kopen. In dit artikel lees je direct alles over de beste crypto’s van het moment en krijg je antwoord op de veelgestelde vraag: “Welke crypto kopen?”.

Daarbij kijken we naar de beste crypto om in te investeren op dit moment. Dit kunnen zowel nieuwe cryptomunten zijn, als de meer bekende opties. Zo weet je in welke crypto investeren korte termijn winsten op kunnen leveren en wat de beste crypto investering voor de lange termijn is.

We helpen je daarnaast ook met alle stappen die nodig zijn om je eerste aankoop in cryptocurrency te doen. Zo kun je vandaag nog beginnen met een eigen account bij een broker.

Welke Crypto Kopen in 2024? Top 10 Beste Crypto Om Te Investeren

Hierboven heb je de beste crypto investeringen van het moment al even kunnen zien, maar misschien dat je nog niet alle cryptomunten goed kent. Om je te helpen bij de vraag welke crypto nu kopen het best is, hebben we de verschillende projecten hieronder verder uitgelicht. 

Bij elke van de beste cryptomunten vind je informatie over de technische achtergrond van het project, de plannen van de ontwikkelaars en overige redenen waarom het bij de beste investering crypto hoort. Zo kun je zelf bepalen in welke crypto investeren het meeste geld op kan leveren. 

1. Dogeverse (DOGEVERSE) - Deze nieuwe multi-chain token is de beste crypto om te kopen

Welke crypto moet je kopen in 2024? Veel investeerders zijn het erover eens dat Dogeverse ($DOGEVERSE) wel eens de absolute ster van dit jaar kan worden. Deze meme coin is onlangs gelanceerd via een presale en wist binnen enkele minuten na lancering al ruim $250k op te halen. 

De interesse komt voort uit het feit dat Dogeverse de eerste echte multi-chain meme coin ooit is. Dit betekent dat de token te gebruiken zal zijn op meerdere blockchains, waaronder Ethereum, BNB Chain, Polygon, Solana, Avalanche en Base. Dogeverse wordt dan ook wel de eerste chain-traveling Doge genoemd.

Door gebruik te maken van Wormhole en Portal Bridge technologieën, is het straks heel erg gemakkelijk om je $DOGEVERSE te verplaatsen van de ene blockchain naar de andere. Fragmentatie van blockchain ecosystemen is een van de grootste uitdagingen binnen de cryptowereld, en Dogeverse is daar een oplossing voor.

Om deel te nemen aan de presale moet je echter snel zijn, want deze is mateloos populair. Slechts 15% van de totale token voorraad is bestemd voor de presale, waardoor deze naar verwachting zeer snel uitverkocht zal zijn. Op de officiële Dogeverse website kan je direct tokens kopen en staken.

2. 99Bitcoins (99BTC) - Leer alles over cryptocurrency en verdien tegelijk een van de beste tokens

99Bitcoins ($99BTC) is vorige week gelanceerd en is een zeer leerzame crypto. De ontwikkelaars hebben een origineel systeem gelanceerd genaamd Learn-to-Earn, die jou alles leert over welke crypto je moet kopen en nog veel meer.

In dit educatieve systeem die je kunt vinden op de website van 99Bitcoins leer je alles over crypto en verdien je tegelijkertijd wat van de nieuw gelanceerde coin, mits je de modules afrondt. De website was al in 2010 gelanceerd en heeft al een gebruikersbestand van 700.000 personen.

Met deze crypto zal je niet alleen de mogelijkheid krijgen om te leren over crypto, maar ook word je de mogelijkheid geboden om een passief inkomen te genereren met het stakingssysteem van de token. Je krijgt namelijk rente over het aantal coins dat je hierin hebt gestoken.

De crypto is nu in de presale en je kunt hem kopen via verschillende valuta, zoals: ETH, USDT, BNB of met een creditcard. De token wordt echter nog gemigreerd naar BTC-20, wat er zodra dit is gelukt voor zal zorgen dat je voor een wat voordeligere prijs kunt gaan traden.

3. Sponge V2 (SPONGEV2) - Goede crypto om te kopen met P2E game en staking

De Sponge V2 token is een nieuwe crypto op de markt. De token is een van de beste crypto’s om op dit moment te kopen. De Sponge V2 token gaat de Sponge token vervangen. De Sponge token was een groot succes in 2024 en verzamelde binnen korte tijd een grote community van meer dan 30.000 leden, de marktkapitalisatie steeg snel naar een indrukwekkende $100 miljoen en traders konden een enorm rendement opeisen van 100x.

De Sponge V2 token is een Stake-to-Bridge token. De voorganger van de token, de Sponge V1 token, kan gestaked worden. Voor het staken ontvangen traders Sponge V2 tokens. De Sponge V1 tokens zullen permanent worden gelocked en overgaan naar Sponge tokens. Het staken van de V1 token is met een APY van ruim 40% zeer aantrekkelijk. 

Traders kunnen voor het staken van de V1 token gedurende vier jaar staking beloningen ontvangen. Bovendien is er een actie voor een beperkte tijd waar traders voor het staken mooie Sponge V2 bonussen kunnen ontvangen.

Sponge V2 is daarnaast een Play-to-Earn token. Je kunt door een leuke race game te spelen Sponge V2 tokens verdienen. In de game race je als Spongebob. Het platform heeft een overzichtelijk dashboard waar je kunt zien hoeveel je al hebt gestaked en hoeveel tokens je hebt.

De Sponge V2 token zal beschikbaar worden zodra de token gelist wordt op exchanges. De token zal dan verdergaan als $SPONGE coin. Sponge zal gelist worden op de grootste en bekendste exchanges, waaronder Binance en OKX. Wanneer de token zijn voorganger en andere meme coins op de markt volgt, kan de token snel uitgroeien tot een van de beste crypto’s om te kopen.

4. Bitcoin Minetrix (BTCMTX) - Een nieuwe presale voor een toekomst gerichte crypto munt

Bitcoin Minetrix introduceert een innovatieve aanpak voor het minen van Bitcoin. In tegenstelling tot het oorspronkelijke complexe en kostbare mine proces, vereist het gebruik van Bitcoin Minetrix geen geavanceerde apparatuur, grote investeringen of veel ruimte. Zelfs ervaring is niet langer een vereiste.

Wat deze munt zo aantrekkelijk maakt, is zijn indrukwekkende prestatie op de eerste dag van de presale, waarbij meer dan $100.000 werd opgehaald. Opvallend is dat deze prestatie werd behaald met een toegangsbarrière van slechts $0,011, wat aantoont dat deze munt aanzienlijk potentieel heeft.

Bitcoin Minetrix maakt gebruik van een uniek cloud mining platform, gebaseerd op de Ethereum blockchain. Dit platform biedt een verbeterde benadering van het Bitcoin mining proces.

Het sleutelprincipe van Bitcoin Minetrix is het “Stake-to-Mine” proces, dat het delven van Bitcoin toegankelijk maakt voor iedereen. Hier is hoe het werkt: investeerders bezitten munten in hun portemonnee, die ze vervolgens moeten ‘staken’. Dit staken genereert speciale ERC20 ‘cloud mining credits’, die op hun beurt kunnen worden ingewisseld voor Bitcoin mining tijd.

5. Dogecoin20 (DOGE20) - Het beste antwoord op welke crypto kopen

Er is onlangs een nieuw crypto project op de markt verschenen en er is al veel interesse in dit project getoond door investeerders, het kan zomaar het antwoord zijn op de vraag welke crypto kopen. Dogecoin20 is een nieuw memecoin project dat zijn inspiratie uit het welbekende Dogecoin project haalt. Naast de memehond zijn de twee projecten echter niet met elkaar gelinkt. 

Dogecoin20 is een milieubewuste variatie op Dogecoin. Het project draait op de blockchain van Ethereum en werkt het met een Proof-of-Stake mechanisme, hierdoor wordt er een stuk minder energie gebruikt dan bij traditionele crypto projecten.

Naast het groene aspect van dit project kunnen investeerders ook een passief inkomen verdienen door middel van het staking mechanisme. De ontwikkelaars van het project willen het proces van geld verdienen met crypto makkelijker, sneller en milieubewuster maken voor hun community. 

Sinds de lancering is er al een enorm bedrag opgehaald dankzij vroege investeerders, en er kan al voor de officiële listing gestaked worden. Dankzij de huidige bull markt heeft Dogecoin20 zeker kans om te exploderen in de nabije toekomst. $DOGE20 is aan te schaffen door middel van USDT, ETH en creditcard.

Welke Crypto Kopen in 5 korte stappen - Beste Crypto Investering

Omdat er inmiddels duizenden verschillende cryptomunten zijn is het natuurlijk lastig om te bepalen welke crypto kopen verstandig is en bijvoorbeeld welke Bitcoin kopen goed in je portfolio past. Daarvoor kun je eigen onderzoek doen bij verschillende brokers, deze bieden mogelijkheden om een aantal dingen te bepalen. 

Zo kun je bijvoorbeeld bij sommige brokers veel informatie vinden over een munt. Er zijn bij enkele brokers mogelijkheden om informatie met andere gebruikers te delen, zo vind je de mening en verwachtingen van andere beleggers terug. 

Ook zijn er brokers die je vooral mogelijkheden bieden om de koers te analyseren. Met deze analysemogelijkheden kun je vervolgens zelf inschatten wat de koers van deze munt de komende tijd gaat doen en op basis van die informatie een keuze maken.

In het stappenplan hieronder helpen we je met alles wat er nodig is om te bepalen welke crypto kopen voor jou het meest geschikt is. Daarnaast vind je ook hoe je uiteindelijk overgaat op je eerste aanschaf zodat je vandaag nog kan beginnen met het vullen van je portfolio.

Stap 1: Kies een online broker met cryptocurrency

Ten eerste is het zaak dat je een broker kiest waar je kan gaan beginnen met je eerste crypto aankopen. Hier is het belangrijk dat je kiest voor een broker die past bij jouw kennis en ervaring rondom beleggen. Je hebt namelijk een aantal brokers die meer geschikt zijn voor beginnende beleggers dan andere.

Welke Crypto Kopen - Zo werkt Dogeverse kopen!

De beste crypto om te kopen is Dogeverse, een gloednieuwe meme coin met veel utility en staking mechanisme.

Wil jij ook profiteren van de lage prijs van de Dogeverse tokens in de presale? Lees snel hoe jij investeert in deze nieuwe meme coin

1. Download een digitale wallet – Hiermee verstuur en ontvang je cryptomunten. De wallet kun je gratis downloaden, en voor de presale zijn MetaMask en Trust Wallet het geschiktst.

2. Zorg dat je wallet gevuld is met Ethereum of USDT – Je kunt de Dogeverse tokens niet zomaar kopen via iDEAL. De tokens zijn op dit moment aan te schaffen met een creditcard of door er andere cryptomunten voor in te ruilen en hiervoor zijn Ethereum en USDT de meest geschikte opties.

3. Verbind je wallet met de Dogeverse Website – Ga via de groene knop hieronder naar de website van Dogeverse en klik daar op connect wallet. 

4. Kies hoeveel tokens je wilt kopen – Je komt nu in het volgende scherm terecht waar je kunt bepalen hoeveel tokens je wilt kopen. Dit doe je door het aantal Ethereum of USDT in te vullen dat je in wilt ruilen, je krijgt dan meteen te zien hoeveel Dogeverse tokens dit oplevert.

5. Bevestig de transactie – Klik op transactie voltooien en geef in je wallet toestemming voor het omruilen van de cryptomunten. De Dogeverse staan niet direct in je wallet, maar zijn pas te claimen zodra de presale afgelopen is. 

Welke Crypto Kopen - eToro

Voor de beginnende belegger raden we de online broker eToro aan, bij deze broker hoort een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk platform waar je eenvoudig kunt beginnen. 

Dat komt ook deels door de extra opties die eToro je biedt. Zo kun je aan de slag met de Copy trading tool waarmee je de portfolio’s van andere beleggers in kan zien en kan kopiëren naar je eigen portfolio. 

Op deze manier kun je inspiratie op doen en nog beter bepalen welke crypto kopen het beste is. Het kan je goed helpen bij het diversificeren van je eigen portfolio. 

Cryptomarkten verkennen bij eToro

Je kunt bij eToro beginnen met een gratis demo account, bij dit account krijg je virtueel geld zodat je het platform alvast uit kan proberen. Dit betekent dat je zonder risico investeringen alvast uit kunt proberen en je geen fouten maakt zodra je met je eigen geld begint. 

Ook als je wel met echt geld begint kun je met een laag risico beginnen. Je hoeft de eerste keer dat je geld stort bij eToro namelijk maar te beginnen met een lage minimale inleg van $50 (€42) zodat je ook met kleine beleggingen kan beginnen. 

eToro heeft een groot aanbod verschillende handelsproducten, naast de tientallen cryptomunten kun je bij eToro ook investeren in aandelen, ETF’s, grondstoffen, valuta’s en CFD’s. Zo kun je ook naast je cryptocurrency portfolio een divers portfolio van investeringen samenstellen. 

Als je naast crypto ook in andere producten investeert heb je bij eToro het voordeel dat je 0% commissie betaalt over het kopen en verkopen van aandelen en ETF’s. Voor beginners is het ideaal dat er geen kosten meer achteraf berekent worden maar dat alle prijzen op je beeldscherm 100% kloppen. 

De broker heeft een inschrijving bij meerdere toezichthouders in Europa die ervoor zorgen dat eToro zich houdt aan alle Europese wetgeving voor financiële diensten. Dit zijn het Cypriotische CySEC en het Britse FCA

Ook op zoek naar een broker met veel verschillende producten? Maak dan snel een account aan bij eToro!

Stap 2: Maak een account aan

Een account aanmaken bij een broker is zo gedaan, en in dit voorbeeld kijken we naar eToro. Voor een account heb je alleen een E-mail adres, gebruikersnaam en wachtwoord nodig. 

Zodra je op aanmelden klikt krijg je meteen een mail om je E-mail adres te bevestigen. Als je dat gedaan hebt krijg je onmiddellijk toegang tot het gratis demo account en kun je het platform uitproberen. 

Voordat je met echt geld kunt beginnen is er nog een verificatieproces die je moet doorlopen. Hierbij wordt je gevraagd een kopie van je identiteitsbewijs op te sturen en een vragenlijst in te vullen. 

Stap 3: Geld op account zetten

eToro zal je bericht sturen zodra ze de verificatie gecontroleerd en goedgekeurd hebben. Na dat bericht kun je van je virtuele account overschakelen naar het echte account. 

Om te kunnen gaan investeren moet je natuurlijk wel zorgen voor voldoende geld op je account. Je kunt bij eToro geld storten via allerlei betaalmethodes, voor de meeste mensen zal iDeal het handigst zijn.

Geld storten via iDeal kost bij eToro geen geld, wel worden je euro’s omgerekend naar dollars omdat verder alles op het eToro platform in dollars verloopt. 

Stap 4: Bepaal Welke Crypto Kopen voor jou is

Het overzicht cryptomunten op eToro

Tijd om te bepalen welke crypto je het beste kunt kopen.  Wij raden hiervoor Lucky Block aan als beste coin om te starten. Bij eToro doe je dit het handigst door de productpagina’s van de verschillende munten te bezoeken. 

Op deze pagina vind je de huidige koers en heb je enkele simpele mogelijkheden om deze koers te analyseren. Daarnaast heb je een feed met de meningen en verwachtingen van andere beleggers over deze munt. 

Stap 5: Doe je eerste investering in crypto

Als je zelf de investering wilt doen ga je naar de juiste productpagina en klik je op handelen. Je kunt vervolgens kiezen voor bestellen of handelen. 

Bij handelen koop je rechtstreeks cryptomunten voor de huidige marktprijs terwijl bestellen net iets anders werkt. Daarbij kies je zelf de prijs die je per munt wilt betalen, zodra er een verkoper de munt aanbiedt voor deze prijs worden de orders uitgevoerd. 

Doe onderzoek bij eToro en kom erachter welke crypto kopen voor jou het best is. Maak je account vandaag nog aan en je krijgt toegang tot het platform!

Welke Crypto Niet Kopen? - Beste Crypto Om Te Kopen

Er zijn uiteraard ook crypto’s die je beter kunt ontwijken. De wereld van crypto is voor een groot deel ongereguleerd, wat zijn voordelen heeft, maar uiteraard ook zijn nadelen. Je kunt deze problemen deels ontwijken door te beleggen bij een betrouwbare broker. Een goed voorbeeld hiervan is eToro.

Zo ontwijk je potentiële scams en investeer je niet bij ongereguleerde crypto exchanges, waar je bij problemen zoals een hack of faillissement je geld waarschijnlijk niet meer terugziet.

Welke Crypto Nu Kopen - Welke Crypto Kopen april 2024

Bekijk nogmaals de top 10 hieronder en bepaal zelf welke crypto jij denkt dat de beste crypto investering van het moment is. 

TopNaamTickerRank
1Dogecoin20DOGE20-
2Sponge V2SPONGEV2-
3Bitcoin MinetrixBTCMTX-
4CardanoADA7
5SolanaSOL10
6ChainlinkLINK19
7PolygonMATIC9

Welke Crypto Nu kopen? - Beste Crypto Om Te Kopen

De beste crypto om te kopen op het moment is Dogeverse, deze cryptomunt is sinds een tijdje verkrijgbaar in een presale en biedt haar tokens zeer voordelig aan. Door in de presale deze tokens te kopen, ben je alle ontwikkelingen die nog volgen voor.

Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan de lancering van de cryptomunt bij een exchange. Dit kan bij nieuwe cryptomunten zorgen voor enorme stijgingen omdat de munt plots voor het eerst beschikbaar is voor het grote publiek.

In Welke Crypto Investeren op de lange termijn - Beste Investering Crypto

Voor de lange termijn zijn de genoemde presale coins ook geschikte investeringen. Wat de beste crypto investering voor de lange termijn is, hangt van veel verschillende factoren af. 

Coins als Solana en Polygon kunnen op de lange termijn een goede investering zijn. Dit zijn cryptomunten die een eigen blockchain hebben die veel schaalbaarder is dan de originele blockchains als Bitcoin en Ethereum. 

Met schaalbaarheid wordt bedoeld hoeveel transacties er tegelijkertijd verwerkt kunnen worden, hoe hoog de kosten zijn en hoeveel er ontwikkeld kan worden op de blockchain. 

Welke Bitcoin Kopen? - Wat Zijn De Beste Cryptomunten

Er is maar één echte Bitcoin, maar toch zijn er inmiddels ook munten als Bitcoin Gold, Bitcoin Cash en Bitcoin SV op de markt. Deze alternatieven voor Bitcoin zijn ontwikkeld door mensen die het niet eens waren met de huidige technologie van Bitcoin of juist met de vernieuwingen, en daarom besloten het heft in eigen handen te nemen.

Om precies de verschillen te snappen achter deze munten is het belangrijk om veel kennis te hebben van blockchain netwerken. De verschillen zitten over het algemeen in de manier waarop nieuwe blocks aangemaakt worden en het netwerk onderhouden blijft. 

Welke Bitcoin Kopen? - Bitcoin Cash

De ontwikkelaars van Bitcoin Cash vonden destijds dat Bitcoin niet een geschikt betaalmiddel is en gaat worden Hiervoor kunnen er namelijk te weinig transacties afgerond worden in een bepaalde tijd.

De oplossing hiervoor was het aanpassen van de capaciteit van één block, en deze groter maker dan voorheen.

Waar die destijds bij Bitcoin slechts 1MB was kan Bitcoin Cash blocks van 32MB aanmaken, dit houdt in dat er in één block 32 keer zoveel transacties verwerkt kunnen worden als dat daarvoor het geval was.

welke crypto kopen / welke bitcoin kopen

Welke Bitcoin Kopen? – Bitcoin Gold

Ook Bitcoin Gold is een rechtstreekse afsplitsing van het Bitcoin netwerk. De ontwikkelaars van deze munt zagen een groot probleem in hoe Bitcoin tegenwoordig gemined wordt, zo zijn er steeds meer miners die met een ASIC minen; een stuk hardware specifiek gemaakt voor mining. 

Toen Bitcoin uitgebracht wordt kon je nog gemakkelijk op de grafische kaart van je computer minen, wat het mogelijk maakte voor iedereen. Bij Bitcoin Gold vrezen ze voor de decentraliteit van Bitcoin als er alleen nog grote spelers met veel ASIC’s gaan minen.  

Daarom is Bitcoin Gold weer alleen te minen via een GPU en niet via de speciaal voor Bitcoin mining gemaakte ASIC’s. Zo zouden er meer mensen betrokken zijn bij het netwerk en zou de blockchain database zo decentraal mogelijk gecreëerd en opgeslagen worden. 

Als beginner is de vraag ‘welke Bitcoin kopen’ relatief makkelijk te beantwoorden; je wilt in principe altijd voor de gewone Bitcoin gaan. Voor beleggers die alles over blockchain technologie weten kan het interessant zijn om te bepalen welke van de Bitcoin afsplitsingen het meeste kans van slagen heeft. 

Weet jij welke Bitcoin kopen voor jou is? Maak snel een account aan bij eToro en stel jouw Bitcoin portfolio samen!

Welke Crypto Kopen: Bij deze broker kun je het beste terecht!

eToro is de broker om te gebruiken als jij als beginners inspiratie op wilt doen om te weten welke crypto kopen goed is. Bij deze broker heb je namelijk de meeste manieren om deze inspiratie te vinden. 

Je vindt bij deze broker natuurlijk het bekende Bitcoin en de afsplitsingen van deze munt. Daarnaast heeft het nog tientallen andere geschikte cryptomunten om te kopen. Voor inspiratie kun je onze top 10 cryptomunten om te kopen lezen!

Bij eToro krijg je de laatste statistieken, een aantal eenvoudig, doch handige analysetools en de mogelijkheid om de portfolio’s van andere beleggers in te zien. Bij die portfolio’s zie je een risico score en de geschiedenis van het rendement, zodat je een nog beter onderbouwde keuze kunt maken. 

Zoek een broker met een ruim aanbod verschillende cryptomunten en doe zelf onderzoek om te weten welke crypto kopen voor jouw portfolio het beste is! 

Tip: Kijk goed naar de risicoscore van de portfolio’s van andere beleggers in cryptocurrency en vergelijk deze met elkaar om erachter te komen waar het meeste risico vandaan komt. 

Welke Crypto Kopen: Veelgestelde vragen

Voor 2024 raden we aan om Dogeverse te kopen. Deze is sinds kort beschikbaar via de presale via hun website. 

Er zijn van Bitcoin inmiddels meerdere afsplitsingen van ontwikkelaars die een andere visie hadden op de munt. De beste investering blijft nog altijd de gewone Bitcoin, dit is de meest stabiele cryptomunt. Je vindt deze onder de ticker ‘BTC’. 

Het allerhoogste rendement met een investering kun je behalen als je vroeg investeert in een coin met een veelbelovend en innovatief concept als Dogeverse.

Echter brengt dit ook het meeste risico met zich mee, waar Bitcoin zijn waarde redelijk vast lijkt te houden kunnen altcoins in één dag een enorm deel van de waarde kwijtraken. 

Hiervoor kun je het beste in een stabiele crypto munt als Cardano beleggen. Maar ook nieuwe innovatieve concepten die bestaande markten vernieuwen kunnen op de lange termen een flinke ROI opleveren.

Een goed voorbeeld hiervan is Dogeverse.

Je zult nooit 100% zeker weten dat een cryptomunt die je koopt in waarde gaat stijgen. Je kunt wel je zo goed mogelijk verdiepen in de technologie achter een munt en goede analyses uitvoeren op de koers van een munt. 

Bitcoin blijft zich ontwikkelen en er zijn een aantal mensen die een andere visie hebben op de toekomst van Bitcoin. Dit proberen ze in een afsplitsing te verbeteren en zo een verbeterde Bitcoin op de markt te brengen. 

De beste crypto om in te investeren is Dogeverse, een cryptomunt die bij een revolutionair nieuw Stake-to-Mine project hoort.

Conclusie: Beste Crypto 2024

Het is slim om aan een aantal dingen te denken zodra je overweegt crypto te kopen. Probeer zo goed mogelijk een divers portfolio samen te stellen en hou altijd een gezonde balans tussen de bekende, waardevolle cryptomunten en je altcoins. 

Denk er ook aan dat Bitcoin altijd belangrijk is voor de markt, als Bitcoin daalt heeft dat effect voor de hele markt. Het is handig om Bitcoin als basis voor je portfolio te hebben omdat deze het meest overeind lijkt te blijven tijdens crashes. Welke Bitcoin kopen dan nodig is? De originele Bitcoin die je vindt onder de ticker ‘BTC’ bij bijvoorbeeld eToro!

Scroll naar boven