Beste Altcoins 2023 – Top 10 Beste Altcoins om in te Investeren

Het lijkt erop dat 2024 het nieuwe jaar wordt van de altcoins. De mogelijkheid is er namelijk dat aan het begin van dat jaar weer een nieuwe bull cycle wordt ingezet, waar met name de altcoins het meeste rendement zullen gaan zien. Wil je dit keer de boot niet mislopen? Check dan onze voorspelling van de beste altcoins 2023 om op dit moment in te investeren. 

Welke Altcoins Kopen - Top 10 Beste Altcoins 2023

1. Wall Street Memes (WSM) – Best Nieuwe Altcoin Op dit moment
2. DeeLance (DLANCE) – Interessant freelance project en een van de beste altcoins om in te investeren 
3. Ecoterra (ECOTERRA) – Duurzaam crypto Recycle2Earn project voor recycling
4. RobotEra (TARO) –Een van de beste altcoins met potentie binnen de metaverse industrie
5. Love Hate Inu (LHINU) – Al met al de beste altcoin in onze top 10 altcoins 2023
6. Solana (SOL) – Een van de beste altcoins met potentie om te concurreren met Ethereum 
7. Polkadot (DOT) – Populair flexibel blockchain project voor para-chain en Web 3.0 mogelijkheden
8. Ethereum (ETH)– Blockchain netwerk en nummer één in de altcoins top 10 qua marktkapitalisatie
9. Cardano (ADA) – Beste altcoin lange termijn met uitstekende utility en een grote community achter zich
10.Ripple (XRP) – Innovatief betalingsnetwerk met een van de beste altcoins om in te investeren 

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

Het vinden van de beste altcoins in 2023 is voor veel investeerders een hele zoektocht. Hoe bepaal je nu in deze markt welke token het waard is en welke niet? Er wordt immers enorm veel geschreeuwd en gezegd, maar weinig hiervan is waar. 

In deze gids willen we daarom onze lezers een handje helpen en onze top 10 beste altcoins om in te investeren geven. Om deze selectie van de beste nieuwe altcoins met potentie samen te stellen hebben we uitvoerig veel onderzoek gedaan en enorm veel tokens beoordeeld of deze een investering waard zijn. Dit allemaal om jullie werk te besparen en antwoord te kunnen geven op de vraag welke altcoins kopen in 2023? 

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

Beste Altcoins 2023 - Volledige Analyse Top 10 Altcoins Om In Te Investeren

We hebben hierboven natuurlijk al ons lijstje van onze altcoins top 10 gegeven. De tokens zullen natuurlijk verder worden besproken, aangezien je aan alleen de namen vrij weinig hebt. In dit gedeelte zullen we dan ook een kleine review geven van alle tokens die we hebben toegevoegd aan onze top 10 altcoins om in te investeren.

In de review zullen we onder andere aandacht besteden aan bijvoorbeeld de utility van de token, de use cases, de technologie, de prijs op dit moment en de verwachting hoe de beste altcoins lange termijn zal gaan presteren.  

1. Wall Street Memes (WSM) - Best Nieuwe Altcoin Op dit moment

De nieuwe alt coin Wall Street Memes is een veelbesproken nieuwkomer. De coin is onlangs op de markt verschenen en vroege investeerders pakken snel hun kans op in te springen op de laagste prijs mogelijk. 

De coin is ontwikkeld om de overwinning van het internet op Wall Street te vieren en om aan te tonen dat iedereen invloed kan hebben op de financiële markt en kapitalistische instellingen, ook als individu. Daarnaast wilt de coin de helden achter Wall Street Bets bedanken voor hun jarenlange strijd tegen financiële instellingen en het kapitalisme. 

De coin zit op dit moment in de eerste fase van de presale die bestaat uit 30 fases. Op het moment van schrijven wordt 1 $WSM voor $0.0253 verkocht, deze prijs zal in de tweede fase stijgen naar $0,0256 en uiteindelijk op $0,03370000 uitkomen. 

Alle coins van het Wall Street Meme project zullen naar de community gaan, ze zullen echter in verschillende aantallen vrijgegeven worden. 50% van de voorraad zal in de presale fase vrijgegeven worden, 30% zal bestaan uit community beloningen en 20% zal verdeeld worden over DEX en CEX liquiditeit. 

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

2. DeeLance (DLANCE) - Interessant nieuw freelance project en een van de beste altcoins om in te investeren

DeeLance zien we ook als een beste altcoins lange termijn en zeker een token om de gaten te houden. DeeLance wilt onderdeel uit gaan maken van de freelance platform industrie en zal het dan ook direct gaan opnemen tegen de giganten Fiverr en Upwork.

 DeeLance heeft echter iets wat deze twee platformen niet hebben: de kracht van de blockchain én een eigen metaverse wereld volledig ingericht voor freelancers.  

DeeLance stapt op precies het goede moment de freelance sector in. De afgelopen jaren is het in verschillende onderzoeken namelijk duidelijk geworden dat steeds meer mensen open staan voor freelance werk en ook actief hier naar op zoek zijn. Hiernaast zijn er veel bedrijven ook op zoek naar freelancers vanwege de vele voordelen die ze geven ten opzichte van vaste werknemers. 

Desondanks is er een tekort aan platformen die op een goede manier freelancers en bedrijven aan elkaar kunnen koppelen. Bedrijven zoals Fiverr en Upwork doen een goede poging, maar hebben een aantal problemen waar zowel werkgevers en freelancers onder leiden, zoals hoge transactiekosten, lange wachttijden voor het opnemen van loon en niet voldoende geschikte freelancers voor de job. 

DeeLance wilt hier door middel van een compleet nieuw ecosysteem verandering in brengen. Door gebruik te maken van blockchain technologie en cryptocurrency’s kan het platform niet alleen een stuk lagere transactiekosten aanbieden, maar freelancers hoeven hierdoor ook niet te wachten op hun verdiende geld – waardoor er de verwachting is dat op den duur steeds meer freelancers zich zullen aanmelden bij DeeLance. 

Binnen het DeeLance platform zal de $ DLANCE token een centrale rol spelen, aangezien betalingen zullen worden verricht met de token. Naast het feit dat $ DLANCE een van de beste DeFi coins van dit moment is, heeft het ook nog een compleet andere use case: de DeeLance metaverse. Binnen de metaverse zullen freelancers de mogelijkheid krijgen om kantoren te kopen of huren waar ze potentiële werkgevers gemakkelijk kunnen ontmoeten of met andere freelancers virtueel kunnen samenwerken. 

De $ DLANCE token kan op dit moment worden aangeschaft in de eerste fase van de presale. De populaire altcoins met potentie kunnen hier worden aangeschaft tegen de absoluut laagste van $ 0,025 per stuk. De token zal tijdens de presale fase al stijgen tot $ 0,035 in de zesde fase – wat al een stijging van 30% is! 

In totaal zal 30% van de totale supply van 1 miljard beschikbaar zijn om te kopen tijdens de presale. De hard cap van een van de grootste altcoins met potentie is $ 6,8 miljoen. We hebben grote vertrouwen in het succes van het project, aangezien het een uitstekende use cases heeft in een miljardenindustrie. Hiernaast is de roadmap en de whitepaper van het project erg goed – wanneer deze uitpakt zoals verwacht dan zal 2023 een uitstekend jaar voor DeeLance worden. 

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

3. Ecoterra (ECOTERRA) - Duurzaam crypto Recycle2Earn project met het doel om mensen aan te sporen om te recyclen

Ecoterra is een van de beste nieuwe altcoins met potentie en ook een interessante token om te overwegen als investering.

Ecoterra is een duurzaam crypto project dat door middel van een Recyle2Earn programma mensen wilt stimuleren om meer te gaan recyclen. Gebruikers van de app zullen namelijk beloond worden met crypto wanneer ze artikelen inleveren. 

kleine crypto met potentie - Ecoterra

Rijk worden met crypto zullen gebruikers er niet van worden, maar het concept is natuurlijk een erg goede toevoeging voor de planeet. We hebben vandaag de dag immers oplossingen zoals deze nodig, waarvan hopelijk meer mensen gestimuleerd worden om te recyclen. 

Ecoterra heeft een team achter zich met een enorme ervaring binnen de wereld van recycling. Hierdoor heeft het in korte tijd al veel samenwerkingen kunnen maken met bekende bedrijven, waaronder Delhaize en bijvoorbeeld Dr Pepper.  

Binnen Ecoterra staat de Recycle2Earn app centraal, waar gebruikers een barcode kunnen scannen van het product dat ze graag willen inleveren. Op het moment dat het product bekend is in de database van Ecoterra, kun je het artikel inleveren in de daarvoor bestemde punten ontvangen. Hierna dien je alleen een foto te maken en je zult automatisch beloond worden met de beste altcoins om in te investeren: Ecoterra.  

kleine crypto met potentie - Ecoterra

Investeerders die zich afvragen welke altcoins hebben toekomst en welke altcoins kopen op dit moment verstandig is, kunnen Ecoterra overwegen. De token is met name op de lange termijn een uitstekende investering. Duurzame projecten zoals deze zullen namelijk op de lange termijn steeds belangrijker worden, waardoor we verwachten dat de prijs ook systematisch zal toenemen. 

Vroege investeerders kunnen hier hun voordeel mee behalen, aangezien de token momenteel verkocht wordt voor $ 0,004 in de eerste fase van de presale. Tijdens de presale zal 50% van de in totaal 2 miljard beschikbare altcoins met potentie verkocht worden. De hard cap van het project staat vast op $ 6,7 miljoen. In de laatste fase van de presale zal de token al stijgen tot $ 0,01 – een stijging van 150%! 

Op het moment van schrijven is er al meer dan $ 730.000 in de presale geïnvesteerd, wat natuurlijk een erg mooie ontwikkeling is. We hebben dan ook een groot vertrouwen in het project en hopen dat het zich verder blijft ontwikkelen naarmate meer mensen geïnteresseerd raken in dit duurzame crypto project. 

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

4. RobotEra (TARO) - Een van de beste altcoins met potentie binnen de metaverse industrie

RobotEra is een van de andere beste altcoins 2023 die we aanraden aan mensen die zich afvragen welke altcoins hebben toekomst. RobotEra is namelijk het beste nieuwe Metaverse project wat we gezien hebben en zal de populaire altcoins van de crypto games The Sandbox en Decentraland ongetwijfeld voorbij streven. 

kleine crypto met potentie - RobotEra

De metaverse is een ander onderdeel binnen de crypto industrie die in de beginnende fases zit van de volledige potentie. De verwachting is dat deze industrie namelijk over enkele jaren misschien wel triljarden waard zal worden. Investeren in dit soort projecten kan dan op de lange termijn een extreem hoog rendement opleveren. 

Een van deze mogelijkheden is investeren in de TARO wereld van RobotEra. De Metaverse van RobotEra heeft veel kenmerken die vergelijkbaar zijn met andere metaverse projecten, maar heeft hiernaast een aantal unieke eigenschappen, zoals spelers die de vorm aannemen van unieke robot NFT’s. 

Hierdoor is dan ook de verwachting dat spelers RobotEra zullen verkiezen boven andere metaverse projecten. De native currency van deze wereld is de TARO. Deze zal hierdoor enorm stijgen en het beter gaat doen dan de top 10 altcoins op het gebied van Metaverse projecten, zoals SAND van The Sandbox of MANA van Dencentraland. 

De presale van $ TARO is nog maar net begonnen en verkeert nog in de eerste fase, waar tokens aangeschaft kunnen worden voor slechts $ 0,020 USDT per stuk. De eerste fase is echter wel al bijna uitverkocht, waarna de token zal stijgen naar $ 0,0225 per stuk in de tweede fase. Op het moment van schrijven zijn er al bijna 55 miljoen TARO tokens verkocht en is er in totaal al meer dan $ 1 miljoen opgehaald.

In de laatste fase van de presale zal de prijs van TARO stijgen tot $ 0,032, wat al een stijging van 60% is ten opzichte van de prijs van dit moment. Op het moment dat RobotEra aanslaat bij spelers zoals analisten verwachten dat zal gaan gebeuren, dan kunnen we nog wel eens een enorme stijging zien van de prijs van TARO wanneer de token wordt bij een van de beste altcoin exchanges.

We raden geïnteresseerde investeerders dan ook aan om snel te handelen, aangezien het zomaar kan zijn dat de token in de komende weken uitverkocht raakt. Voor meer informatie raden we de website van RobotEra aan om hier de whitepaper te raadplegen. 

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

5. Love Hate Inu (LHINU) - Al met al de beste veelbelovende nieuwe crypto 2023

 Love Hate Inu is het project waarmee we onze lijst aftrappen. Al met al zien we Love Hate Inu als de beste altcoin van dit moment en een van de beste nieuwe altcoins met potentie om in te investeren. 

Het project heeft als doel om blockchain technologie uitstekend in te zetten in de wereld van online-enquêtes en hiervoor een innovatief vote-to-earn platform te ontwikkelen waardoor het voor gebruikers mogelijkheden zijn om geld verdienen met crypto door hun mening te geven! 

De industrie van online-enquêtes en polls is groot. Zo heeft een nieuw rapport dat onlangs uit is gekomen de industrie geschat op $ 3,2 miljard, met de verwachting dat deze door groeit tot maar liefst $6 miljard in 2027. Love Hate Inu wilt graag deel uitmaken van deze industrie en gebruikt hier erg slim als eerste blockchain technologie met een innovatief vote-to-earn platform. 

Door blockchain technologie in te zetten zal het stemmingsproces via het platform van Love Hate Inu een stuk eerlijker verlopen. Door de transparantie van de blockchain worden spams en andere oneerlijkheden namelijk de kop ingedrukt – wat iets is waar veel andere platformen wel last van hebben. Een ander groot voordeel van Love Hate Inu is het feit dat het slim gebruik weet te maken van de meme cultuur van crypto. Hierdoor wordt de deelbaarheid van de polls vergroot en wordt er veel hype op het internet rondom de token gecreëerd. 

Verder zal Love Hate Inu een echte online community creëren waar het mogelijk is om een gezonde discussie te voeren met andere gebruikers die niet helemaal dezelfde mening hebben. De native currency $ LHINU zal een centrale rol spelen in het platform, aangezien gebruikers met $ LHINU beloond zullen worden voor het stemmen op de polls. Het is verder als gebruiker nodig dat je minimaal voor 30 dagen $ LHINU gestaked hebt om deel te kunnen nemen aan de polls – hiernaast geldt hoe meer $ LHINU je hebt, des te groter je stem mee weegt. 

 

De presale van $ LHINU is recentelijk van gestart. De tokens kunnen tegen een erg aantrekkelijke prijs worden aangeschaft. 1 LHINU kan momenteel worden gekocht voor $ 0,000115 in de vijfde fase van de presale.  

In totaal zal 90% van de totale 100 miljard tokens worden verkocht in de presale, wat een erg goed teken is. De overige 10% zal worden gebruikt voor het verbeteren van het platform en marketing. In totaal zal de presale 8 fases hebben waar de prijs om de zoveel dagen zal stijgen. In de laatste ronde zal $ LHINU al $0.000145 per stuk kosten – waardoor investeerders die nu $ LHINU kopen al kunnen rekenen op een rendement van 26%! 

Op dit moment is er al meer dan $ 4 miljoen opgehaald in minder dan een maand. Dit zijn dan ook voortekenen dat de token het erg goed gaat doen en we verwachten dat $ LHINU dit jaar enorm gaat groeien. Al met al zijn dit dan ook de redenen waarom we de token bovenaan onze lijst van de beste altcoins om in te investeren hebben geplaatst.

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

6. Solana (SOL) - Nieuw crypto project als beste alternatief voor Ethereum

Solana is misschien wel eens het meest logische antwoord op de vraag welke altcoins gaan stijgen en welke altcoins hebben toekomst. 

Het project wordt immers door veel analisten gezien als het beste alternatief voor Ethereum en die ook daadwerkelijk de concurrentie met de nummer één van de top 10 altcoins aan kan gaan. 

kleine crypto met potentie 2023 - Solana

Solana is net als Ethereum sterk gefocusst op NFT’s, smart contracts en de DeFI space. Het project heeft net als Ethereum een netwerk gebouwd waar gedecentraliseerde apps (dApps) op ontwikkeld kunnen worden. Solana is net als Ethereum een blockchain netwerk waar ontwikkelaars applicaties (dApps) op kunnen bouwen. 

Het project heeft het voornaamste doel om zoveel mogelijk gebruikers op het platform te krijgen door goede dApps te ontwikkelen om zo het netwerk te laten groeien. Tot nu toe zijn er al meer dan 400 projecten gebouwd op de Solana blockchain, die overigens ook open-Source is. Solana hoopt ontwikkelaars naar het netwerk toe te trekken vanwege de vergrote schaalbaarheid en hogere snelheid van het platform ten opzichte van Ethereum. 

SOL is de native currency van het platform en wordt gebruikt om transacties te verwerken op het netwerk – net als de gas fees van ETH op het Ethereum netwerk. Solana maakt hiernaast gebruik van een unieke combinatie van een proof-of-stake en proof-of-history consensus model, wat toendertijd een erg innovatief concept en nog niet eerder gedaan was bij nieuwe crypto’s. 

Op het moment van schrijven wordt Solana verhandeld voor ongeveer € 22 per stuk. Ten opzichte van de all-time-high in november 2021 kan de token met een enorme korting worden aangeschaft. Toen werd SOL nog verhandeld voor rond de € 224 – een correctie van maar liefst 90%. We zien daarom SOL als een van de beste nieuwe altcoins met potentie om dit jaar te groeien, zeker wanneer we weer in een nieuw altcoin seizoen terecht komen. 

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

7. Polkadot (DOT) – Populair flexibel blockchain project voor para-chain en Web 3.0 mogelijkheden

Investeerders die zich afragen welke altcoins kopen of welke cryptomunten kopen, zijn gebaat om onderzoek te doen naar Polkadot. Er bestaat een kans dat je al eens eerder over deze token hebt gehoord, aangezien het project een van de grootste nieuwe altcoins met potentie is. De voornaamste use case van Polkadot is het aanbieden van zogenoemde para-chains oplossingen, waardoor verschillende blockchains met elkaar kunnen communiceren. 

Beste altcoins 2023: Polkadot

Polkadot is een unieke token en al met al een van de beste nieuwe altcoins die we in tijden gezien hebben. Het project biedt flexibele blockchain technologie die hoogstwaarschijnlijk een enorm belangrijke rol gaat spelen in de wereld van Web 3.0 door middel van unieke para-chain oplossingen.

Het project behoort daarom zeker thuis in het lijstje welke altcoins gaan stijgen in 2023. De verwachting is immers dat Web 3.0 (bijna) compleet gebouwd gaat worden met gedecentraliseerde applicaties. Het enige probleem hier is dat deze applicaties met elkaar moeten kunnen communiceren – en dit is dan ook waar de slimme parachain oplossingen van Polkadot van pas zullen komen. 

Als je je afvraagt: welke altcoins kopen is slim om nu op in te spelen –  dan is DOT, de native currency van Polkadot daar zeker een van. De voornaamste use cases van DOT zijn governance, staking en bonding op het Polkadot ecosysteem. De verwachting is dat naarmate DOT stijgt in populariteit en wanneer Web 3.0 daadwerkelijk gebruikt gaat worden, dat dan de waarde van DOT explosief zal stijgen in waarde. 

Op het moment van schrijven staat de token op plek 11 op Coinmarketcap met een totale marktkapitalisatie van ongeveer € 6,5 miljard. Vergelijkbaar met de andere top 10 altcoins heeft DOT een sterke correctie gezien in deze crypto winter. Momenteel wordt de token namelijk verhandeld voor ongeveer € 6 euro per stuk, wat in vergelijking met de all-time-high van € 45 in november van 2021 natuurlijk een enorm verschil is.

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

8. Ethereum (ETH) – Uitstekend blockchain netwerk en nummer één in de altcoins top 10 qua marktkapitalisatie

Ethereum is ongetwijfeld een naam waar je eerder iets over gehoord hebt. Ethereum is een blockchain netwerk waar net zoals bij Solana dApps op gebouwd kunnen worden. Ethereum was echter de eerste die deze mogelijkheid gaf en had daarom de first-mover-advantage. Sinds het netwerk gelanceerd was in 2015 heeft Ethereum deze posities nog niet opgegeven en is nog steeds de beste altcoin. Tot nu toe is Bitcoin als enige nog groter qua marktkapitalisatie. 

Rijk worden met crypto Ethereum koers

Het netwerk van Ethereum heeft hierdoor een enorme hoeveelheid verschillende dApps en andere programma’s die gehost worden op Ethereum – waaronder Compound, DeversiFi, MakerDAO en nog veel meer. Hierdoor heeft Ethereum een uitstekende uitgangspositie die hoogstwaarschijnlijk niet snel opgegeven gaat worden. 

Ethereum is dan zeker een van beste cryptomunten lange termijn en is zeker een van de beste altcoins met potentie om te groeien in 2023. We zien het als een uitstekende investeringsmogelijkheid, omdat de token ten opzichte van een tijd geleden gekocht kan worden tegen een uitstekende prijs. Op het moment van schrijven van 1 ETH worden gekocht voor rond de € 1900, wat ten opzichte van de ATH van € 4100 in november 2021 enorm aantrekkelijk is. 

De totale marktkapitalisatie van ETH is meer dan € 200 miljard, waardoor de token in vergelijking met veel andere van de beste altcoins een stuk stabieler is en minder volatiel. Investeerders die zich afvragen welke altcoins kopen, moeten ETH zeker meenemen in hun overweging. Deze token is namelijk nog lang niet klaar met groeien en zal in de toekomst hoogstwaarschijnlijk alleen maar meer waard worden. 

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

9. Cardano (ADA) - Een van de beste altcoins lange termijn met uitstekende utility en een grote community achter zich

Cardano behoort ook thuis in het rijtje van de beste altcoins lange termijn die vandaag de dag beschikbaar zijn. 

Het project is net als Ethereum ook netwerk waar dApps op ontwikkeld kunnen worden, waardoor Cardano net als veel andere vergelijkbare beste altcoins 2023 de ‘Ethereum Killer’ genoemd wordt. 

kleine crypto met potentie 2023 - Cardano

Zoals we hierboven al even hebben beschreven gaat het inhalen van Ethereum een enorm moeilijke taak worden. Volgens veel analisten heeft Cardano een betere techniek dan Ethereum met een klassiek proof-of-stake consensus model met Cardano staking. Mocht Cardano daadwerkelijk de beruchte Ethereum Killer worden, dan zullen investeerders die nu de token kopen kunnen rekenen op een enorm hoog rendement. 

ADA is de native currency van het Cardano netwerk, die gebruikt wordt als beloning voor gebruikers die de token staken en het netwerk draaiende houdt. Momenteel wordt ADA verhandeld voor rond de € 0,39, wat naar onze mening een uitstekend instappunt is voor nieuwe investeerders. 

We zien de token namelijk als een van de beste nieuwe altcoins om in de gaten te houden. In het verleden heeft ADA al eens de € 2,5 aangetikt en de kans is zeker aanwezig dat dit nog eens gaat gebeuren. De fundamentals van het project zijn immers erg solide met een van de Ethereum founding fathers als oprichter van het protocol (Charles Hoskinson). Hiernaast heeft ADA een erg sterke community die sterk geloven in het succes van het project. 

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

10. Ripple (XRP) – Innovatief betalingsnetwerk met een van de beste altcoins om in te investeren

We sluiten onze top 10 altcoins lijst mooi af met Ripple. De token is ook een van de beste altcoins om in te investeren op zowel de korte- als lange termijn. 

Het project is de afgelopen tijd veel in de spotlight geweest vanwege de SEC versus Ripple rechtszaak die voor de token erg belangrijk is, maar ook voor de gehele crypto industrie. 

kleine crypto met potentie 2023 - Ripple

Ripple of XRP is een van de top 10 crypto’s van dit moment en staat praktisch vooraan wanneer het gaat om adoptie. Het Ripple netwerk wordt op dit moment namelijk al door veel verschillende internationale banken gebruikt omdat het transacties enorm snel en goedkoop kan verwerken. 

Desondanks heeft het bedrijf Ripple Labs het de afgelopen tijd zwaar gehad vanwege de rechtszaak die de SEC tegen het bedrijf aanspande. De waarde van XRP heeft hier een langere tijd onder geleden, maar lijkt nu in de anticipatie op een goede uitkomst van de rechtszaak het iets beter te doen. 

Verschillende analisten verwachten dat Ripple er (deels) als winnaar uit zullen komen, waarna XRP enorm zal stijgen in waarde. Dit maakt Ripple en van de beste altcoins om nu in te investeren. De token kan immers met een sterke korting worden aangeschaft van rond de € 0,48. Ripple heeft een totale marktkapitalisatie van $ 24 miljard en staat dan ook op nummer 6 op Coinmarketcap. 

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

Wat zijn Altcoins?

Wat zijn altcoins is een vraag die eigenlijk gemakkelijk in een zin te beantwoorden is: altcoins zijn alle tokens behalve Bitcoin. Het is dan ook een verzamelnaam voor iedere token die werd ontwikkeld na de lancering van de Bitcoin blockchain in 2009. 

De term komt van de woorden ‘alternative cryptocurrency’. Sinds 2009 worden er allerlei crypto projecten gelanceerd, waarvan een groot deel met weinig succes. Sommige populaire altcoins met potentie wisten wel grote successen te boeken. Denk aan tokens als Ethereum, Litecoin, XRP, Solana. Al deze tokens werken net (of heel erg) anders dan de originele token (Bitcoin). 

Het is een (winstgevende) hobby geworden voor beleggers om te gaan kijken naar welke altcoins hebben toekomst? En welke altcoins gaan stijgen? Vaak wordt er dan gekeken naar nieuwe altcoin met potentie, vooral omdat deze tokens nog veel groei kunnen maken. 

Een token als Bitcoin heeft (zeer waarschijnlijk) al het grootste deel van zijn groei doorgemaakt. Voorbeelden van altcoins met potentie zijn te vinden in dit artikel, voornamelijk de eerste vijf coins uit de top 10 altcoins vallen in deze categorie. 

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

Welke Altcoins gaan Stijgen - Hoe Selecteer je de Beste Altcoins met Potentie?

Het is de afgelopen jaren een strijd geworden om de beste altcoins met potentie te vinden, vooral tijdens de crypto bull run van 2020 waren er nieuwe altcoins die eerste investeerders rendement opleverden van boven de 1.000%. Ook afgelopen jaar waren er altcoins met potentie die dit soort rendement wisten te realiseren voor eerste investeerders. Tamadoge is hier een goed voorbeeld van, eerste investeerders wisten een rendement te realiseren van 1.700%, als ze de tokens hadden verkocht op het juiste moment. 

In deze sectie worden er drie tips besproken om altcoins met potentie te selecteren en te herkennen. Er is geen ‘goed’ antwoord op de vraag, welke altcoins gaan stijgen, helaas zijn er te veel factoren die de prijs beïnvloeden. Wel zijn er genoeg dingen te doen om het risico te verkleinen en de kans op groot rendement te vergroten. 

Doe goed onderzoek naar de beste altcoins

Het is de basis van iedere investering, het doen van grondig onderzoek naar een altcoin. Door het grote aanbod aan altcoins kan het lastig zijn om iedere token te onderzoeken en de onderliggende waarde te evalueren. 

Daarom is een goede eerste stap het lezen van artikelen als deze, wij hebben onderzoek gedaan naar de beste altcoins van dit moment. Zie je hiertussen een altcoin met potentie? Doe dan onderzoek naar die token door bijvoorbeeld de whitepaper te lezen. 

Sociale media trends

Een goede manier om te zien of een altcoin potentie heeft, is door sociale media in de gaten te houden. Voordat een token gaat stijgen in prijs is in de dagen ervoor terug te zien dat er meer wordt gesproken over een token. Een goed voorbeeld is XRP, bij een positief sentiment op sociale media over rechtszaak zie je in de dagen erna een stijging in de prijs (en andersom).

Investeer in presales

Een goede manier om te starten met investeren in altcoins met potentie is door te gaan beginnen met investeren in presales. De meeste beleggers investeren namelijk in tokens nadat ze lanceren bij een altcoin exchange, dit is een prima strategie, alleen het is ook mogelijk om eerder in te stappen. 

Hoe eerder je investeert, hoe lager de prijs, bij het investeren in een presale betaal je de laagste denkbare prijs per token en is er genoeg ruimte om rendement te realiseren. Zeker in vergelijking met de ICO crypto van de beste altcoins om in te investeren. 

Is Altcoins Kopen Verstandig - Welke Altcoins Hebben Toekomst?

Het is zeer verstandig om altcoins te kopen, wij adviseren iedereen die investeert in de cryptomarkt om in ieder geval een deel van het portfolio te investeren in altcoins. Bitcoin kan nog steeds het grootste deel van het portfolio zijn, maar voeg zeker Ethereum toe, de op een na grootste token. Daarnaast adviseren wij iedere crypto belegger ook een aantal grote altcoins toe te voegen aan het portfolio (Cardano, Solana, Litecoin, Binance Coin). Tot slot is het toevoegen van een aantal presale altcoins ook aan te raden. 

In dit artikel worden verschillende altcoins met potentie besproken, dit zijn stuk voor stuk tokens die toepassing hebben in de ‘echte wereld’ en inspelen op een markt met veel potentie. Doordat de projecten nog jong zijn is het investeren hierin wel risicovol, daarom is het aan te raden om een klein deel van het portfolio te investeren in dit soort risicovolle altcoins (ongeveer 10%).

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

De Risico's van Altcoins Kopen

Het risico van het investeren in altcoins is lastig te vergelijken, onder de verzamelnaam ‘altcoins’ vallen namelijk duizenden tokens, van altcoins met potentie tot populaire altcoins als Ethereum, Cardano of Binance Coin. Het risico van het investeren in altcoins valt op te delen in drie categorieën.

Laag risico

Er zijn maar een paar van de beste altcoins die vallen in de categorie ‘laag’. Denk hierbij aan tokens als Ethereum, Binance Coin, Cardano, XRP en stablecoins als Tether. Dit zijn tokens die al langere periode in de top 10 staan wat betreft marktkapitalisatie. 

Gemiddeld Risico

Dit zijn de innovatieve blockchain netwerken zoals Polygon, Solana, Polkadot, Litecoin en een aantal crypto exchange tokens. Dit zijn bekende projecten die technologisch iets bieden wat andere niet konden. Het investeren in dit soort tokens brengt een groter risico met zich mee, voornamelijk doordat deze projecten in korte tijd veel kunnen dalen (en stijgen) in prijs. 

Hoog risico

De meeste altcoins vallen in de laatste categorie, dit zijn altcoins met potentie, maar de potentie is nog niet waargemaakt. In de meeste gevallen heeft de token de juiste fundamenten en is het wachten op een grote prijsstijging. 

Tokens als Wall Street Memes, DeeLance, Ecoterra, RobotEra, Lucky Block vallen in deze categorie. Het investeren in deze tokens brengt een groter risico met zich mee, maar mocht de token exploderen in prijs, dan zal het rendement ook vele malen groter zijn.

Het investeren in crypto brengt altijd risico’s met zich mee, bij het investeren in ‘lage risico assets’ is er nog steeds een risico wat je neemt, alleen dit risico is in vergelijking met andere nieuwe altcoins vele malen lager. 

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

Beste Altcoins 2023 - Waar kan je de Meest Veelbelovende Nieuwe Altcoins met Potentie Kopen

Nu we veel van de beste altcoins 2023 hebben besproken en je hopelijk een beter beeld hebt van welke altcoins hebben toekomst, kunnen we ons voorstellen dat je jezelf misschien afvraagt hoe je nu in goede altcoins kunt investeren en welke altcoins kopen het beste is. We zullen daarom in dit gedeelte van het artikel aandacht besteden aan hoe je het beste kan investeren in nieuwe altcoins met potentie. 

In het voorbeeld zullen we de beste altcoin van 2023 gebruiken: Wall Street Memes. Het aanschaffen van tokens via de crypto presale kan lastig zijn voor beginnende investeerders. We hebben het dan ook via een stappenplan zo duidelijk mogelijk gemaakt. 

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

Stap 1: Maak een crypto wallet aan

Mocht je nog niet in het bezit zijn van een eigen crypto wallet, dan zul je bij deze eerste stap er een aan moeten maken. Er zijn veel verschillende crypto wallets beschikbaar, maar wij raden eigenlijk altijd MetaMask aan. Deze wallet is gratis en werkt uitstekend als extensie in je browser – waar zowel Chrome, Firefox of Edge een mogelijkheid is.

MetaMask is super eenvoudig in gebruik en het aanmeldproces duurt slechts enkele minuten. Het belangrijkste hier is dat je de persoonlijke recovery-key goed bewaard en opschrijft – dit is immers de enige mogelijkheid om je tokens terug te krijgen wanneer je je wachtwoord vergeet.

Stap 2: Koop ETH of USDT

Na het aanmaken van je eigen crypto wallet, is de volgende stap het kopen van crypto om WSM voor te swappen. Bij de presale accepteert Wall Street Memes alleen USDT of ETH, maar we raden aan om ETH te kopen, omdat je deze sowieso nodig zal hebben voor de GAS fees.  

Als je een goede plek zoekt om deze tokens aan te schaffen, raden we eToro aan. Het is een uitstekende online broker waar je gemakkelijk kan investeren met kleine bedragen (vanaf € 10) zonder al te hoge transactiekosten. Mocht je interesse hebben in eToro dan raden we je aan om onze volledige eToro review te lezen. 

Stap 3: Verbind crypto wallet met de presale

Wanneer het gelukt is om ETH of USDT aan te schaffen, is de volgende stap het bezoeken van de presale pagina van Wall Street Memes. 

Eenmaal op de website belandt, kun je gemakkelijk klikken op ‘Buy Now’ en MetaMask selecteren. Hierna kun je  de stappen volgen van MetaMask om de wallet te verbinden aan de presale pagina van Wall Street Memes. 

Hier kun je gemakkelijk je crypto wallet verbinden met de presale

Stap 4: Koop WSM tokens

Wanneer dit gelukt is, kun gaan overwegen hoeveel $ WSM je daadwerkelijk wilt gaan aanschaffen. Gelukkig is de prijs van $ WSM een paar nullen achter de komma, waardoor je een grote hoeveelheid tokens voor vrij weinig geld kunt aanschaffen.

Kies de gewenste hoeveelheid en klik op ‘Convert ETH’ of ‘Convert USDT’ (afhankelijk van het type token dat je hebt) en volg de stappen die hierna volgen. 

Je gekochte tokens zullen beschikbaar worden om te claimen op het moment dat de presale van Wall Street Memes afgelopen is. 

Hoe Altcoins kopen Nederland - Andere Populaire Altcoins Kopen

Nu je weet hoe je $ WSM aan kunt schaffen, is het misschien ook handig om te weten hoe je Ecoterra kun kopen, wat ook een van de beste altcoins 2023 is. Hieronder zullen we weer in een paar simpele stappen uitleggen hoe dit in zijn werking gaat, alleen dan wel iets minder uitgebreid als we hierboven hebben beschreven. 

In principe werkt de presale van Ecoterra vergelijkbaar met die van Wall Street Memes en je zult net voor het aanschaffen van $WSM een MetaMask wallet nodig hebben. 

1. Koop ETH of USDT via eToro

Als eerste heb je ETH of USDT nodig om Ecoterra tokens te kunnen swappen. Ga hiervoor naar eToro en zoek de ETH of USDT markt. Zorg ervoor dat de ETH of USDT tokens netjes in je eigen MetaMask wallet terecht komen. 

2. Ga naar de presale website van Ecoterra & verbind je wallet

Hierna zul je naar de presale website van Ecoterra moeten gaan en klikken op de knop ‘Connect Wallet’. Selecteer MetaMask en volg de stappen die worden aangegeven. 

3. Koop Ecoterra tokens

Wanneer je wallet verbonden is met de presale van Ecoterra kun je aangeven hoeveel tokens je wilt aanschaffen en met welke token je graag wilt swappen. Wanneer dit gelukt is klik dan op ‘Convert’ en volg de instructies die worden gegeven. 

4. Claim de tokens na de presale

De tokens kun je claimen op het moment dat de presale fase afgelopen is. Je kunt deze gewoon claimen via de presale website, waar een knop met ‘Claim’ te zien is. 

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

Meer over Altcoins Kopen en Vinden van Nieuwe Altcoins met Potentie

Wanneer je op de korte termijn rendement wilt behalen, dan adviseren we dat je het beste een investering kan doen in een van de projecten met een crypto presale. Bij deze tokens is namelijk al een mooi rendement te behalen tijdens de presale fase. Denk hier dan aan tokens, zoals Wall Street Memes,  DeeLance of Ecoterra. 

Naar onze mening zijn de tokens Wall Street Memes, Ecoterra en DeeLance ook kandidaten voor de beste altcoins lang termijn. De projecten hebben allemaal unieke use cases en uitstekende blockchain technologieën, waardoor we van mening zijn dat deze op de lange termijn zeker goed gaan presteren. Hiernaast zijn projecten zoals Ethereum, Solana en Cardano ook uitstekende altcoins om in te investeren. 

Wanneer de crypto winter eindelijk ten einde komt en we een nieuw altcoin seizoen betreden, dan is de verwachting dat vrijwel alle altcoins gaan stijgen. Desondanks zijn er natuurlijk tokens die meer zullen stijgen als andere, aangezien deze een betere use case heeft of technologie. 

Al met al hebben de meer gevestigde tokens in deze top 10 altcoins lijst een grotere kans om het in de toekomst te overleven. We hebben het dan over projecten zoals Ethereum, Cardano en Ripple. De crypto presale projecten die we in deze gids hebben besproken, zoals Wall Street Memes, Ecoterra of DeeLance hebben natuurlijk meer risico. Aan de andere kant is de potentie op een groot rendement hier ook een stuk groter. 

Zoals we bij de vorige vraag ook al een beetje aangaven hebben crypto presale projecten de grootste kans op een hoog rendement. Deze projecten verkeren immers in de vroegste fase van roadmap, waardoor de tokens tegen de best mogelijke prijs kunnen worden aangeschaft. De beste nieuwe altcoins met potentie op een maximaal winstpotentieel zijn dan ook dit type project. 

Het vinden van de beste altcoins om in te investeren kan knap lastig zijn. Naar onze mening zijn de beste plekken waar je deze tokens tegen kunt komen bij crypto presales, op social media of bij het doen van onderzoek online. 

Naar onze mening kun je het beste de tokens Wall Street Memes, DeeLance of Ecoterra aanschaffen op dit moment. Deze projecten verkeren nog in de presale fase, waardoor de tokens tegen de beste mogelijke prijs kunnen worden aangeschaft – hierdoor is de winstpotentie enorm, maar de risico’s wel weer het grootst. 

Beste Altcoins 2023 - Onze Keuze

Nu we het belangrijkste hebben besproken over de beste nieuwe altcoins met potentie, is het tijd dat we onze keuze bespreken. In onze altcoins top 10 hebben we veel aandacht besteedt aan projecten die nog in de presale fase verkeren. Naar onze mening is dit dan ook de beste mogelijkheid om te investeren in de beste altcoins lange termijn met solide kenmerken. Via de presale kun je immers de tokens voor de best mogelijke prijs aanschaffen. 

Binnen deze groep presale projecten is de altcoin met de meeste potentie naar onze mening Wall Street Memes. Mede doordat deze token een gigantische achterban heeft met meer dan 1 miljoen volgers. Hierdoor zijn we van mening dat deze token de grootste potentie heeft om te groeien en we raden investeerders dan ook zeker aan om dit project in de gaten te houden! 

Investeer nu in de Meme Presale van 2023!
Koop vandaag nog je WSM tokens om extra voordelig in de presale te investeren en de beste kans op winst te hebben zodra het project gelanceerd wordt.
TIP

81% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen dat u uw geld verliest.

Beleggen in crypto activa is zeer volatiel en niet gereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

Scroll naar boven