Gate Coin Kopen met iDeal of PayPal (2024)!

Op zoek naar een nieuwe soort coin en durf je het aan? Gate Coin Kopen kan dan zomaar eens iets voor jou zijn, de uitdaging is groot maar door het handige stappenplan ben je er zo doorheen!

Gate coin Kopen bij een online broker - Stappenplan

Start vandaag nog met gate coin kopen bij eToro! Klik op de groene knop en begin direct!

Gate coin is onderdeel van gate.io waar je vele cryptocurrency’s op kan handelen zoals bitcoin, ethereum en nog veel meer. Gate coin is dan ook de speciale munt dat onderdeel is van gate.io en heeft de afgelopen jaren dan ook flink wat stappen gezet.

In dit artikel leggen we je dan ook haarfijn uit hoe je gate coin koopt en waarom je de munt zou moeten kopen. Geïnteresseerd, lees snel alles over gate coin.

Wat is Gate Coin?

Gate Coin is een virtuele munt dat onderdeel is van een groot bedrijf. Gate.io is opgericht door Lin Han die momenteel het bedrijf nog steeds runt in Virginia.

Gate.io is eigenlijk alleen maar bezig met het richten op de laatste trends binnen de wereld van crypto. Gate coin is dan ook zeker geen onbekende naam in de crypto-wereld, inmiddels kent gate.io een handelsvolume van meer dan 2 miljard dollar en staat het daarmee in de top 10.

Gate coin staat in de top 10 crypto met meeste handeslvolume.

Ook heeft gate.io een handige app waar je alle crypto-exchanges in kunt bewaren en opslaan. Ondanks een aanval op het ethereum netwerk van gate.io zijn de ervaringen over het algemeen erg positief en kun je er prima investeren, gate coin is dan ook flink aan het groeien.

eToro is een berouwbare broker met een breed aanbod. Begin nu!

Hoe kan ik Gate Coin Kopen?

Je kunt gate coin kopen op een aantal manieren. De handigste manier is natuurlijk via een broker en hoe je via een broker crypto moet kopen hebben we hier beneden precies voor je op een rijtje gezet.

De brokers die we voor je hebben uitgekozen zijn allemaal erg betrouwbaar en beschikken ieder over een eigen sociaal handelsplatform. eToro is wat ons betreft de broker die er het meest tussenuit springt, maar het kan natuurlijk ook zijn dat je voorkeur uitgaat naar een andere broker.

Let altijd goed op met het kiezen van een broker, je wil namelijk wel dat de broker bij je past en dat je geen problemen krijgt met je gekochte crypto of aandelen.

Beste Gate Coin brokers

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Coinbase bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€2.00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)vanaf 0,01%vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)10 USDC€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale HefboomGeen100:1100:1100:130:1
Valutaparen3100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenGeenVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten1%Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
OnderhoudskostenGeen€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Gate Coin kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker

Gate coin Kopen bij eToro

eToro is al jaren een van de meest bekende handelsplatformen binnen Nederland, maar ook internationaal is het erg populair. Bij eToro heb je geen last van extra kosten en is zelfs de aanmeldprocedure zo geregeld.

eToro is opgericht in 2006 waarna het al snel een groot succes werd. Ben je een beginnend handelaar in crypto en weet je niet zo goed hoe je moet beginnen?

Maak dan gebruik van het demo-account waarmee je kunt leren traden in crypto.

Ook heb je bij eToro 0% commissie in aandelen en EFT’s en kun je al beginnen vanaf $50 wat omgerekend zo’n €42 is. eToro is een betrouwbare broker met een van de meest gebruiksvriendelijkste handelsplatformen die er zijn binnen de broker-wereld.

Ook is er de handige copy-trading tool, die je trades laat kopieren van succesvolle beleggers, ideaal elk type gebruiker. Zoals je ziet, heeft eToro vele voordelen die het traden een stukje makkelijker maken.

Je kunt bij eToro beleggen in verschillende producten. Zo vind je naast crypto ook aandelen, ETF’s, grondstoffen, valuta’s en meer. eToro heeft een licentie bij twee toezichthouders: CySEC en het Britse FCA

Gebruik maken van eToro? Klik op de groene knop en begin met gate coin!

Gate Coin Kopen bij Libertex

Net zoals eToro is Libertex een gevestigde naam binnen de handelswereld en kun je er prima terecht voor je investeringen. Libertex biedt dan ook vele voordelen om het handelen een stukje makkelijker te maken.

Libertex bestaat al meer dan 20 jaar en heeft een minimaal stortbedrag van slechts €10, dit zul je nooit tegenkomen bij andere brokers. Libertex is dan misschien wel het meest geschikt voor jonge investeerders die er niet meteen honderden euro’s in willen stoppen.

Naast het stortbedrag heeft Libertex voordelen als snelle uitbetaling en opwaardering.

Daarnaast kan je ook betalen met iDeal, een Nederlandse klantenservice en net zoals eToro, een demo-account dat gratis te gebruiken is.

Naast cryptocurrency biedt Libertex nog veel meer handelsproducten

Gaat je voorkeur uit naar Libertex? Maak nu een start en klik op de groene knop!

Gate Coin Kopen bij Binance

We kennen Binance als een van de grootste crypto-brokers ter wereld. Binance heeft een gigantisch aanbod aan crypto waaronder gate coin, Bitcoin, Ethereum en nog veel meer interessante coins.

Ook heb je bij Binance lage handelskosten (0.10% per transactie), je hebt dus wel last van handelskosten, maar daar staat wel een gigantisch aanbod aan crypto tegenover. Het grote aanbod aan crypto is al voor vele gebruikers een reden geweest om zich daar aan te sluiten. 

Onder de indruk van het aanbod van Binance? Meld je dan nu aan bij de broker!

Stap 2: Open een account

De aanmeldprocedure van eToro is zoals gezegd erg eenvoudig. Zorg ervoor dat je bevindt op de startpagina zoals op de foto aangegeven, hier kun je je namelijk registreren met je persoonlijke gegevens.

Bij het openen van je account vraagt eToro om een aantal persoonlijke gegevens die je verplicht bent in te vullen. Dit zijn gegevens als je naam, adres, postcode en een verificatie van je identiteit.

De verificatie van je identiteit gaat met van een foto van je ID-kaart, rijbewijs of paspoort. Het verifiëren hiervan duurt 1 tot 2 werkdagen, maar over het algemeen is eToro hier nog wel wat sneller in.

Bij eToro maak je snel en gemakkelijk een account aan

Stap 3: Geld op je account storten

Om te handelen heb je natuurlijk geld nodig. Het storten van geld op je eToro-account is betrouwbaar en uiterst eenvoudig, maar weet vooraf wel hoeveel je wilt storten en welke betaalmethode je wilt gebruiken.

Betalen bij eToro is mogelijk door middel van iDeal, Klarna, creditkaart, PayPal, Trustly en Rapid. Er is dus altijd wel een manier beschikbaar om geld op je account te zetten.

Bij eToro begin je al met geld storten vanaf €42,-

Stap 4: Gate Coin Kopen

Het doel van het aanmaken van je account is natuurlijk om gate coin te kopen. Dat kan door te zoeken in de zoekbalk waarna je een pop-up krijgt met resultaten.

De gate coin moet natuurlijk wel te koop zijn bij eToro, maar als dat zo is vindt je een uitgebreide uitleg en analyse van de munt in het scherm waar je je nu bevindt. Dit is tevens het scherm waar je in de volgende stap de coin gaat kopen.

Gate.io is het grote bedrijf achter Gate Coin.

Stap 5: Bewaar je Gate Coin

Het bewaren van je gate coin is eigenlijk het in de gaten houden van de koers en het uitvoeren van je strategie. Als het goed is heb je namelijk van tevoren een strategie bedacht of opgezocht die bij deze coin past.

Probeer zo goed mogelijk de koers in de gaten te houden om zo geen pieken of dalen te missen. De koers is namelijk nog steeds erg onvoorspelbaar en voor je het weet heeft de koers al last van koersschommelingen.

Stap 6: Verkoop de Gate Coin

Denk jij dat het nu een goed moment is om je gate coin te verkopen dan kan dat op ieder willekeurig moment. Dit gebeurt in hetzelfde scherm waar je de koers vindt, hier kun je dan ook het aantal bepalen en meteen de gate coin verkopen als je zou willen.

Je krijgt het geld direct op je account gestort en vaak duurt het dan 1 tot 2 werkdagen voordat je dat bedrag weer op je normale rekening hebt staan. Hierna heb je het proces voltooid en ben je of nog in het bezit van gate coin, of je hebt de gate coin verkocht.

Gate Coin verkrijgen bij eToro? Klik op de groene knop en begin.

Waarom Gate Coin Kopen?

Nu is natuurlijk de vraag waarom je gate coin zou moeten kopen. Een van de redenen om mee te beginnen is dat de exchange in de top 10 staat met de meeste handelsvolume, momenteel zelfs op plek nummer acht.

Let er wel op dat de gate coin alleen te verkrijgen is door middel van ruilen op de gate.io website. Het is namelijk de bedoeling dat je een andere soort crypto ruilt tegen de gate coin die je dan weer ontvangt op de gate.io officiële website.

De grootste reden om er dus in te handelen is het enorme handelsvolume wat de gate coin met zich meebrengt. Of het volume de komende tijd ook nog steeds zo hoog blijft weten we niet, maar vanwege de ontwikkeling die de coin de afgelopen jaren heeft doorgemaakt lijkt gate coin alleen maar te stijgen.

Gate Coin Kopen, lange of korte termijn strategie

Bij het kopen van iedere cryptosoort is het van belang om een strategie te kiezen. De strategie die je kiest, bepaalt namelijk de koers die je op wilt jouw geld. Wij leggen de 2 beste strategieën uit.

Lang termijn

De lange termijn strategie is vaak voor mensen die niet zo heel veel geld willen inleggen, maar toch graag redelijke winst willen. Dit kan dus met deze strategie omdat het handelsvolume van gate coin ook zo hoog ligt.

Gate coin heeft dankzij het handelsvolume dus enorme stappen doorgemaakt. Met de lange termijn strategie ga je ervan uit dat de koers op de lange termijn een stijging zal doormaken van een bepaald aantal procent.

Kort termijn

Zoals gezegd heb je met de korte termijn strategie dus iets meer risico rondom de gate coin. Een van de tips die wij je kunnen meegeven, experts maken gebruik van koersschommelingen. De koersen zijn erg volatiel.

Iedere munt krijgt daar namelijk wel mee te maken, maar hiervoor moet je wel veel bezig zijn met de munt en koers. Mis je namelijk een flinke piek of daal, dan heb je niet optimaal kunnen profiteren van de schommeling.

Wist je datGate coin kun je ruilen op hun eigen platform gate.io?

Wanneer Gate Coin Kopen?

Wanneer je gate coin koopt, maakt op zich niet zo heel veel uit. De koers lijkt op dit moment geen gekke dingen te doen, maar blijf op je hoede want de koers is altijd onvoorspelbaar.

Je kunt er nu voor kiezen om in te stappen, maar als je er geen goed gevoel over hebt, kun je er ook voor kiezen om een maand of misschien wel langer te wachten. Het is maar net wat jij wilt.

Er zijn al mooie momenten geweest om te begin en met Gate Coin kopen. Zo stond begin 2021 de koers nog rond de €0,50 en steeg deze in 5 maanden tijd naar €10,-. Als je begin 2021 €500 had geïnvesteerd was deze investering al €500 / €0,50 * €10 = €10.000,- waard geweest. 

Ben je niet geïnteresseerd in Gate Coin? Bekijk dan het artikel welke crypto kopen. Hier vind je andere coins!

Gate Coin Kopen: Veelgestelde vragen

Gate coin richt zich op de trends binnen crypto en probeert daardoor een aantrekkelijk aanbod te creeren op hun eigen platform gate.io. Gate.io is inmiddels uitgegroeid tot één van de top 10 grootste crypto exchanges ter wereld.

Gate coin kun je ruilen tegen andere coins op het platform gate.io. Je kunt deze niet kopen op andere handelsplatformen. De functie van Gate coins is enkel om deze te ruilen tegen andere cryptocurrencies binnen het platform.

Via gate.io kun je allerlei cryptocurrency’s ruilen tegen onder andere gate coin. Het is een van oorsprong Chinees handelsplatform dat is uitgegroeid tot een van de grootste crypto exchanges ter wereld. Je kunt hier traden in meer dan 180 verschillende coins.

Ja, is het is mogelijk om Gate Coin te kopen met iDeal bij eToro. Ook kun je met methodes als PayPal, Visa en Klarna geld op je account zetten om Gate Coin te kopen. Als je zo snel mogelijk geld op je rekening wilt hebben, raden wij echter iDeal aan als beste betaalmethode.

Je kunt de koers van iedere coin en dus ook gate coin bekijken op de pagina van de coin zelf. Hiervoor kun je naar de homepagina van gate.io gaan en wanneer je iets naar beneden scrollt, zie je de actuele koers van Gate coin en andere populaire crypto’s.

Gate Coin Kopen: Conclusie

Wie van een uitdaging houdt, kan gerust beginnen aan gate coin of gate.io. Het biedt in ieder geval genoeg perspectief voor de toekomst en is op dit moment aardig populair.

Ook hopen veel mensen dat het handelsvolume blijft stijgen. Dit is natuurlijk positief voor iedereen!

Gate coin kopen met eToro?
Snel en makkelijk gate coin kopen? Doe het nu via eToro.
TIP
Scroll naar boven