Iotex Coin Kopen met Ideal of Paypal!

Uit de duizenden verschillende cryptomunten is er altijd wel eentje die goed presteert. Iotex coin wist het voor elkaar te krijgen enorme koersstijgingen mee te maken terwijl andere munten het juist lastig hadden. Profiteer snel mee van deze bijzondere koers en begin met Iotex Coin kopen!

Iotex Coin Kopen - Stappenplan

Wil jij ook Iotex coin kopen? Hoe sneller je begint, hoe beter. Maak daarom nu alvast je eToro account aan!

Iotex is een platform met een eigen cryptomunt en een eigen blockchain zodat er een geheel ecosysteem van applicaties op te bouwen is. De laatste updates in de technologie achter de munt hebben voor enorme koersstijgingen gezorgd. 

In dit artikel lees je hoe jij zelf kan beginnen met de Iotex coin kopen, wat de Iotex coin precies en vergelijken we de munt met andere munten. Lees snel verder of begin meteen met investeren via de groene knop hieronder! 

Wat is Iotex?

Iotex is het netwerk van de IOTX token. Op het netwerk van Iotex kunnen decentrale applicaties geprogrammeerd worden, denk hierbij aan decentrale exchanges, maar ook een bedrijf in beveiligingscamera’s maakt gebruik van de blockchain van Iotex. 

De munt zelf onderhoudt als het ware het netwerk. Zo kan iedereen die in bezit is van de munt mee bepalen welke kant het Iotex netwerk op gaat. 

Wil jij ook niet langer wachten en vandaag je eerste Iotex coin kopen? Maak dan nu een account aan bij eToro!

Hoe kan ik Iotex Coin Kopen?

Om zelf te beginnen met de Iotex coin kopen zijn er een aantal stappen die je moet doorlopen. In het stappenplan hieronder hebben we deze stappen uitgewerkt zodat je nog sneller aan de slag kan met je eerste aankoop in Iotex. 

Beste Lotex Coin brokers

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Zelf Iotex Coin Kopen

Stap 1: Kies een broker

Om Iotex te kunnen kopen zul je aan de slag moeten bij een online broker of exchange. De Iotex coin is nog niet overal even goed verkrijgbaar, het kan zijn dat je daarom nog een andere munt moet kopen en deze op een decentrale exchange om moet wisselen voor Iotex. 

Bij een keuze voor een broker moet je rekening houden met hoeveel ervaring je hebt met beleggen. Als je net gaat beginnen is het verstandig om voor een zo overzichtelijk mogelijk platform te kiezen. Ervaren beleggers kunnen beter een platform met zoveel mogelijk functies kiezen. 

Ook de kosten die je maakt bij een broker zijn belangrijk om van tevoren te bekijken en mee te nemen in je overweging. Brokers berekenen deze kosten namelijk op verschillende manieren aan je door. Zo betaal je bij de één een percentage over je aankoop en zitten de kosten bij andere brokers verwerkt in de koopprijs. 

Tot slot is het handig om alvast een idee te hebben wat het aanbod is van een bepaalde broker. Vergelijk dat met de plannen die je hebt voor je investeringen zodat je bij een broker begint die de producten die jij wilt kopen ook echt aanbiedt. 

Iotex Coin Kopen bij eToro

Het meest overzichtelijke platform om crypto te kopen is de online broker eToro. Daarmee is deze broker ook de meest geschikte plek voor beginnende beleggers. 

eToro is een populaire broker waar je veilig kan beleggen doordat ze een licentie hebben bij meerdere toezichthouders in Europa. Zo kijken CySEC en het Britse FCA mee of eToro zich aan de Europese wet- en regelgeving houdt op het gebied van financiële instellingen. 

Je kunt bij deze broker in tientallen verschillende cryptomunten investeren. Naast cryptocurrency biedt de broker ook aandelen, ETF’s, grondstoffen, valuta’s en meer. 

Over het kopen en verkopen van aandelen en ETF’s krijg je nog een extra voordeel. Je betaalt over deze transacties namelijk 0% commissie zodat je een nog hoger rendement kan behalen met je investeringen. 

Naast het overzichtelijke handelsplatform kent de broker nog meer voordelen voor beginnende beleggers. Zo kun je eerst oefenen met het platform door gebruik te maken van je gratis demo account, bij dit account krijg je virtueel geld zodat je ook investeringen zelf uit kan proberen. 

Na het oefenen is het tijd om met echt geld aan de slag te gaan en dat hoeft niet meteen om hoge bedragen te gaan. Je kunt bij eToro namelijk al beginnen met een lage minimale inleg van $50 (€42). 

Tot slot heb je ook bij eToro enkele handige extra functies die andere brokers nog niet aanbieden. De belangrijkste functie is misschien wel de copy trading tool, met deze tool kun je de portfolio’s van andere beleggers inzien en gemakkelijk kopiëren naar je eigen portfolio. 

Ook klaar om te beginnen met Iotex Coin kopen bij eToro? Maak snel een account aan en voltooi vandaag nog je eerste investering! 

Iotex Coin Kopen bij Libertex

Libertex staat bekend om het enorme aanbod CFD’s. Een CFD is een contract for difference waarmee je speculeert op de koers van een product zonder dit product in bezit te krijgen. 

Voor beginners zal dit nog lastig zijn, je krijgt bij een CFD namelijk een aantal extra mogelijkheden als een hefboomeffect, stop-loss en take-profit. Ook bij deze broker krijg je een gratis demo account om het platform en enkele investeringen alvast uit te proberen. 

In meer dan 20 jaar tijd heeft Libertex een bekende en betrouwbare naam opgebouwd in de wereld van beleggen. Het wordt gereguleerd door de Cypriotische toezichthouder CysEC. 

Je kunt bij Libertex investeren in cryptocurrency, aandelen, ETF’s, grondstoffen, valuta’s en meer. Al deze producten verhandel je op dezelfde wijze; als CFD. 

Voor ervaren beleggers is er nog een mooi bijkomend voordeel bij je Libertex account. Je kunt met dit account namelijk gebruik maken van de professionele handelssoftware van MetaTrader, zowel MetaTrader 4 als 5 zijn hiervoor beschikbaar. 

Ben je er uit en wil je ook aan de slag bij Libertex? Klik dan nu op de groene knop en maak gemakkelijk je account aan!

Stap 2: Open een account

De broker is als het goed is inmiddels gekozen en dus is het tijd voor de volgende stap; het aanmaken van je account. In dit stappenplan gebruiken we verder als voorbeeld de online broker eToro. 

Bij deze broker geef je een e-mailadres op en bedenk je een gebruikersnaam en wachtwoord. Zodra het e-mailadres bevestigd is via een link in je inbox kun je aan de slag op het platform. 

Je hebt dan alleen nog toegang tot je gratis demo account. Voor het echte account moet je verifiëren dat jij achter het account zit door een kopie van je identiteitsbewijs op te sturen. 

Bij eToro maak je gemakkelijk een account aan

Stap 3: Geld op je account storten

eToro zal in de meeste gevallen in de werkdagen na je verificatie-aanvraag de verificatie behandelen en goedkeuren. Vanaf dat moment krijg je toegang tot het echt geld account en kun je ook geld op je account zetten. 

Je kunt bij eToro gebruik maken van de gemakkelijke betaalmethodes als iDeal, PayPal of creditcard. Via de digitale betaalmethodes staat het geld meteen op je account en kun je aan de slag met je eerste investering. 

Bij eToro begin je al met geld storten vanaf €42,-

Stap 4: Iotex Coin Kopen

De Iotex Coin kopen kan op meerdere manieren. Je kunt een broker zoeken die de munt in het aanbod heeft of eerst een andere munt kopen. 

Als je bijvoorbeeld Bitcoin koopt kun je die bij een decentrale exchange omwisselen voor de Iotex coin. Hiervoor moet je de door jouw gekochte munten eerst naar een andere wallet sturen en die wallet koppelen aan de exchange waar Iotex coin te koop is. 

De koers van de Iotex Coin ontplofte in november 2021

Stap 5: Bewaar je Iotex Coin

Je hebt zelf de keuze wat je gaat doen met de Iotex coin die je gekocht hebt. Het gemakkelijkst is om de munt weer in een wallet op te slaan en deze wallet zo goed mogelijk te beveiligen. 

Iotex is ook op een andere manier op te slaan, zo kun je de munt staken op een decentrale exchange. Op deze manier krijg je een beloning voor de munten die je op deze manier vast zet. 

Stap 6: Verkoop de Iotex Coin

Vervolgens kun je ervoor kiezen om de beloning die je hebt ontvangen weer te verkopen. Dit doe je door de munt weer om te wisselen voor een cryptocurrency die je kunt verkopen bij een online broker als eToro. 

Deze munt verstuur je weer terug naar de eToro wallet en zo kun je de winst die je hebt gemaakt uit laten keren. 

Begin ook met Iotex Coin kopen bij de online broker eToro!

Iotex ICO en prijsontwikkeling

De Iotex ICO was in februari 2018 en tijdens de Iotex ICO (Initial Coin Offering) werden er in totaal van de 10 miljard tokens 24% beschikbaar gesteld. Je kon alleen meedoen in de Iotex ICO door te betalen met Ethereum; de token draaide destijds ook nog op de Ethereum blockchain. 

Niet iedereen kon mee profiteren van de Iotex ICO want het was een private verkoop die in totaal zo’n 12 miljoen euro opleverde. Met dit geld heeft het team van Iotex de technologie achter de munt verder kunnen ontwikkelen en is het gegroeid naar het platform dat het tegenwoordig is. 

Prijsontwikkeling Iotex

Na de Iotex ICO was er enthousiasme bij beleggers over dit project en steeg de koers al snel naar €0,055, een verdrievoudiging ten opzichte van de prijs tijdens de Iotex ICO. Daarna zakte de koers terug tot minder dan €0,01 en heeft het lang op deze lage koers geschommeld. 

In 2021 was daar plots een nieuwe opleving voor Iotex. Dat bleef overigens niet bij één opleving, inmiddels zijn er al drie keer extreme koersstijgingen geweest voor de Iotex Coin en hoort het bij de top 100 meest waardevolle cryptomunten, de prijs was in 2021 op het hoogtepunt €0,20. 

Iotex price prognose

Een Iotex price prognose is lastig te geven omdat de koers erg afhankelijk is van de ontwikkelingen in het Iotex netwerk, het aantal gebruikers van het netwerk en de algemene ontwikkelingen binnen de cryptocurrency markt. Er zijn meerdere strategieën om mee te profiteren van de koersstijgingen van de Iotex Coin. 

Iotex Coin Kopen voor korte termijn

Als je aan de slag wilt met Iotex Coin kopen voor korte termijn kun je het best terecht bij de broker Libertex. Bij een investering bij deze broker kun je kiezen voor een hefboomeffect zodat je de investering kunstmatig kunt verhogen en je nog sneller winst kunt maken op je investering.

Iotex Coin Kopen voor lange termijn

Voor de lange termijn is het verstandiger om de munt zelf te kopen bij een online broker als eToro. Op deze manier kun je de munt bewaren totdat deze meer waard is geworden en weer verkopen, je kunt hem zo jarenlang vast houden. 

Ook heb je de mogelijkheid om de Iotex coin te staken. Hierdoor krijg je beloning over de munten die je vast zet bij een exchange en krijg je steeds meer Iotex coins. 

Wist je dat: Iotex één van de best presterende cryptomunten was in november 2021? 

Wanneer de Iotex Coin Kopen?

Eén van de moeilijkste dingen bij beleggen in cryptocurrency is bepalen wat een goed moment is om een bepaalde munt te kopen of verkopen. Toch is dit natuurlijk cruciaal voor het rendement dat je gaat behalen over je investering.

Houd het nieuws rondom de Iotex Coin goed in de gaten en investeer voordat er belangrijke nieuwe ontwikkelingen worden geïmplementeerd. Ook is het verstandig om investeringen te verspreiden over meerdere momenten zodat je aankopen tijdens een hoge koers kan compenseren. 

De prijs steeg binnen een jaar van €0,01 naar meer dan €0,20. Als je €2.500,- had geïnvesteerd was deze investering een jaar later €2.500 / €0,01 * €0,20 = €50.000,- waard geweest. 

Iotex vs Iota

De strijd tussen de Internet Of Things blockchains is toch wel Iotex vs Iota. Iota is één van de oudste cryptomunten en was lange tijd ook één van de meest waardevolle munten ter wereld, inmiddels groeien de twee IoT munten qua marktwaarde naar elkaar toe. 

Iotex is een nieuwere munt en nlijkt ook qua technologie zo langzamerhand Iota te outperformen. Zo kun je bij Iotex Smart contracts maken, ondersteunt het NFT’s, is het decentraal, is de transactiesnelheid zo’n 8 keer sneller en kunnen er 2 keer zoveel transacties per seconde voltooid worden. 

Iotex Coin Kopen: Veelgestelde vragen

Iotex Coin is de cryptomunt die bij het Iotex project hoort. Dit project houdt zich bezig met Internet of Things en wil dat alles kan communiceren met elkaar via hun blockchain netwerk. 

Iotex coin kopen kan momenteel door bij eToro een munt naar keuze te kopen en deze bij een decentrale exchange om te wisselen voor de Iotex coin.

De Iotex koers is gestegen omdat er in één maand tijd 4800% meer gebruikers van het Iotex netwerk waren. Dit heeft de vraag naar de munt verhoogd waardoor de prijs omhoog is geschoten. 

De Iotex ICO was in februari 2018 en was een private verkoop. 

Uit de vergelijking tussen Iotex vs Iota blijkt dat Iotex op technologisch gebied de bekende munt Iota op alle fronten voorbij is gestreefd. Iotex ondersteunt allerlei nieuwe ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency zoals decentrale exchanges, NFT’s en smart contracts. 

Zelf Iotex Coin Kopen - conclusie

De Iotex coin is eigenlijk pas dit jaar echt bekend geworden bij het grote publiek en lijkt nog een grote groei door te kunnen maken. Na de Iotex ICO in februari 2018 ging de prijs van Iotex een aantal keer over de kop en dat werd in november 2021 dunnetjes over gedaan. 

De koers van de cryptomunt lijkt zich de komende jaren verder te kunnen ontwikkelen als het platform ook nieuwe mogelijkheden krijgt. Ook nieuwe samenwerkingen of nieuwe applicaties die op de blockchain gebouwd zijn kunnen zorgen voor nieuwe koersstijgingen. 

Iotex is nog niet gemakkelijk verkrijgbaar en toch hoort het qua marktwaarde al bij de 100 meest waardevolle cryptomunten ter wereld. Begin ook met Iotex Coin kopen en doe vandaag nog je eerste investering bij de online broker eToro! 

Bij eToro Iotex Coin Kopen?
Ook aan de slag met Iotex Coin kopen bij een betrouwbare broker? Ga dan nu naar eToro en maak je account aan!
TIP
Scroll naar boven