Loopring Coin Kopen met iDeal en PayPal!

De koersen van sommige cryptomunten lijken soms uit het niets te exploderen. Loopring Coin is daar een voorbeeld van. Profiteer meteen mee van de hype rondom deze munt en begin zelf met Loopring coin kopen! 

Loopring Coin Kopen bij een online broker - Stappenplan

Begin ook met Loopring Coin Kopen bij de online broker eToro! Maak snel je gratis account aan via de groene knop hiernaast.

Jarenlang gaat de cryptomunt Loopring al mee, maar in 2021 ontplofte de koers van de munt opeens. In slechts een paar dagen tijd werd de munt zo’n 10 keer zoveel waard wat zorgde voor nog meer enthousiasme bij beleggers in cryptocurrency.

In dit artikel krijg je antwoord op de vraag wat is loopring cryptocoin, kijken we naar de koers en helpen we je zelf zo snel mogelijk Loopring coin kopen. Lees snel verder of maak meteen je gratis account aan bij eToro! 

Wat is Loopring Cryptocoin?

De Loopring Cryptocoin is een munt die gebaseerd is op de blockchain van Ethereum. Daarmee is de Loopring coin eigenlijk een Ethereum token. 

Deze token kun je gebruiken om gemakkelijker en goedkoper Ethereum en andere munten te kunnen verhandelen.

Op de website van Loopring vind je een gedecentraliseerde exchange waar je munten kunt verhandelen, in een pool kunt plaatsen en kan farmen. 

Logo van het Loopring Protocol

Profiteer ook mee van de koersstijging van de Loopring Coin! Maak nu een account aan bij eToro en begin vandaag nog met Loopring Coin Kopen. 

Zelf Loopring Coin Kopen?

Hieronder vind je een stappenplan terug waarmee we je helpen om zelf zo snel mogelijk te kunnen beginnen met Loopring Coin. Je hebt een aantal keuzes die je in dit proces moet maken, waar de eerste keus meteen de belangrijkste is. 

Loopring Coin Kopen: een stappenplan

Stap 1: Kies een broker

De allereerste stap is het kiezen van een broker waar je jouw eerste Loopring coin kan kopen kan. Bij de keuze voor een broker zijn er een aantal belangrijke zaken waar je op moet letten voordat je de keuze maakt. 

Zo is het handig om te kijken hoe groot het aanbod is van de broker. Je kunt kijken naar hoeveel cryptomunten ze aanbieden, maar brokers bieden vaak ook nog andere producten als aandelen, ETF’s en meer. 

De kosten die je maakt bij Loopring Coin kopen kan per broker verschillen en daarom is het verstandig om eerst eens goed te kijken naar welke kosten een broker aan jou door rekent. Dit kan bijvoorbeeld een bepaald percentage zijn, maar kan ook verwerkt zijn in de koop- en verkoopprijs. 

Tot slot moet je kiezen voor een broker die gebruiksvriendelijkheid overeenkomt met de ervaring die jij hebt met beleggen. Als je voor het eerst een investering gaat doen moet je een overzichtelijk platform uitkiezen. 

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Loopring Coin Kopen bij eToro

Voor beginners is eToro de plek om te beginnen met Loopring Coin. Dit handelsplatform is erg overzichtelijk en heeft zeer gebruiksvriendelijke opties. 

Eén van die opties is de copy trading tool. Met deze tool kun je in de portfolio’s kijken van andere, succesvolle, beleggers, je krijgt van hun te zien welke investeringen ze hebben gedaan, welk risico daar bij hoort en welk rendement ze de afgelopen tijd hebben behaald. 

Voor cryptocurrency kun je goed terecht bij eToro, maar daarnaast bieden ze ook aandelen, ETF’s, valuta’s, grondstoffen en meer. Zo kun je een divers portfolio samenstellen om met laag risico te beleggen.

Je betaalt bij eToro over het kopen en verkopen van aandelen en ETF’s 0% commissie. Zo krijg je een hoger rendement.

Verder hebben beginners het voordeel dat je bij eToro aan de slag kan met een gratis demo account. Dit account is gevuld met virtuele dollars die je kunt gebruiken op het platform om alvast te oefenen met alle functies en mogelijke investeringen. 

Als je tevreden bent met je virtuele portfolio en eigenlijk graag met echt geld ook een mooie portfolio wilt samenstellen kun je geld storten op je eToro account. Ook hier heb je als beginner een voordeel, je kunt bij eToro al beginnen met een lage minimale inleg van $50 (€42).

eToro heeft een licentie bij de Europese toezichthouders CySEC en de FCA. Deze toezichthouders zorgen ervoor dat jij als consument goede bescherming hebt en dat eToro constant gecontroleerd wordt op naleving van de Europese wetten. 

Maak nu je account aan, stort voor de eerste keer geld en begin met Loopring Coin kopen bij eToro!

Loopring Coin Kopen bij Libertex

Een andere optie is de online broker Libertex. Bij deze broker koop je alle handelsproducten als CFD; hiermee speculeer je op de koers van een product zonder het product zelf te kopen. 

Ook bij Libertex krijg je een gratis demo account en die kun je goed gebruiken. Bij CFD’s komen namelijk een hoop extra keuzes en het is verstandig om dit een aantal keren uit te proberen met virtueel geld; zo leer je bijvoorbeeld precies hoe een hefboomeffect werkt. 

Naast cryptocurrency vind je bij Libertex nog veel meer producten. Zo kun je ook investeren in aandelen, ETF’s, grondstoffen, forex trading en meer. 

De broker bestaat inmiddels al bijna 25 jaar en heeft in die tijd miljoenen klanten door heel Europa aan zich gebonden. 

Begin ook met de handel in CFD’s bij Libertex en maak nu alvast je account aan!

Stap 2: Open een account

Als je een broker hebt gekozen is het moment daar om een account aan te maken. Hier heb je bij de meeste brokers alleen een e-mailadres voor nodig. 

Als voorbeeld in dit stappenplan gebruiken we eToro, hier moet je nog wel een gebruikersnaam en wachtwoord verzinnen. Daarna krijg je meteen toegang tot je gratis demoaccount. 

Bij eToro maak je gemakkelijk een account aan

Voor een account met echt geld moet je het account verifiëren. Dit doe je door een kopie van je identiteitsbewijs op te sturen en een vragenlijst in te vullen.

Stap 3: Geld op je account storten

Na de verificatie moet je wachten op bericht van de broker of de verificatie goedgekeurd is. Zodra je dat bericht hebt gehad kun je meteen geld op je account zetten. De wachttijd kan vaak verschillen.

Bij eToro heb je keuze uit allerlei verschillende betaalmethodes. Voor de meeste Nederlanders zal iDeal het fijnst zijn, anders kun je ook PayPal, bankoverschrijving of creditcard gebruiken. 

Bij eToro begin je al met geld storten vanaf €170,-

Stap 4: Loopring Coin Kopen

Nu er geld op je account staat kun je gaan doen waarvoor je kwam; een investering doen in Loopring Coin. Bij eToro doe je dit door Loopring Crypto te zoeken of te selecteren uit de lijst beschikbare munten. 

Op de productpagina van Loopring crypto zie je de huidige koers, het laatste nieuws en de mening van andere beleggers. Ook zie je een blauwe knop met ‘handelen’, die heb je nodig om je eerste aankoop te doen. 

Vervolgens kun je in het scherm dat tevoorschijn komt kiezen hoeveel Loopring crypto je op dat moment wilt kopen. Je kunt kiezen om voor de huidige marktprijs te bestellen of zelf een order te plaatsen voor een andere prijs. 

De Loopring Crypto koers

Deze order wordt pas uitgevoerd zodra iemand anders de munten voor die prijs aanbiedt of de marktprijs op het door jou gekozen niveau terecht is gekomen. 

Stap 5: Bewaar je Loopring Coin

Zodra je de munt hebt gekocht moet je hem ergens bewaren. Je kunt de munt laten staan bij de broker waar je hem gekocht hebt of op zoek naar een andere wallet om de Loopring coin te bewaren. 

Als je kiest voor een andere wallet kun je deze verbinden met het Loopring platform om zo de functies van de gedecentraliseerde exchange goed te kunnen benutten. Je kunt altijd de munt weer terugsturen.

Stap 6: Verkoop de Loopring Coin

Om de LCR crypto weer te kunnen verkopen, zul je de munt weer bij een broker moeten hebben staan. Het verkopen van de Loopring coin gaat ongeveer hetzelfde als wanneer de munt kopen. 

Je klikt opnieuw op de blauwe knop handelen en kunt opnieuw bepalen of je de LCR crypto wilt verkopen voor de huidige marktprijs of dat je liever zelf een prijs instelt. Na het verkopen vind je een gevulde portemonnee terug waarmee je opnieuw kan investeren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het uit te laten betalen. 

Kies zelf hoeveel je wilt verkopen en voor welke prijs bij eToro! 

Waarom traders massaal Loopring Coin Kopen

Loopring Coin presteert goed binnen de markt en wist zelfs te stijgen op momenten dat de grotere munten het moeilijker hadden. Er zijn een aantal mogelijke verklaringen waarom traders massaal Loopring Coin willen kopen. 

Het lijkt vooral te maken te hebben met de problemen rondom Ethereum. De één na grootste cryptomunt ter wereld kent al tijden erg hoge transactiekosten, en juist dat is het probleem dat Loopring opgelost heeft met een layer-2 voor de Ethereum blockchain. 

Deze layer-2 zorgt ervoor dat je Ethereum buiten de Ethereum blockchain kan verhandelen en daarmee flink bespaart op transactiekosten. Ook zorgt het protocol voor een hogere transactiesnelheid. 

Loopring Coin price prognose

Loopring Coin Kopen voor de korte termijn

Voor cryptomunten is het altijd lastig om een prognose te doen vanwege de extreme volatiliteit. Ook een prognose voor LCR crypto is daarmee niet gemakkelijk, zeker omdat de munt erg afhankelijk is van Ethereum.

Voor de korte termijn lijkt er geen vuiltje aan de lucht voor de Loopring coin koers. De munt lost een aantal grote problemen van Ethereum op en voorlopig lijkt het er niet op dat Ethereum die problemen zelf oplost, wel komt er op den duur een nieuwe versie van het Ethereumnetwerk. 

Loopring Coin Kopen voor de lange termijn

Voor de lange termijn kan deze nieuwe ontwikkeling in de Ethereum blockchain ervoor zorgen dat de layer-2 oplossing van Loopring overbodig wordt. 

Houd dus het nieuws rondom Ethereum 2.0 goed in de gaten zodat je precies weet wanneer het nieuwe netwerk volledig online is. 

Als Loopring coin zich blijft ontwikkelen en de decentrale exchange aanvult met nieuwe mogelijkheden kan ook op lange termijn een investering in Loopring coin gunstig uitpakken. 

Wist je dat: De transactiekosten van Ethereum de afgelopen tijd enorm zijn opgelopen? Zo kost één transactie tegenwoordig meer dan €30,-

Wanneer Loopring Coin Kopen?

Precies voorspellen wat het beste moment is om te beginnen met Loopring Coin is zo goed als onmogelijk. De cryptomarkt heeft al een aantal keren laten zien dat koersen in enkele dagen enorm kunnen stijgen, maar ook weer net zo snel kunnen dalen. 

Zo steeg de prijs eind 2021 van €0,30 naar €3,09. Als je voor €500,- was begonnen met Loopring crypto kopen toen de koers nog €0,30 was, steeg de waarde van je investering in één maand naar €500 / €0,30 * €3,09 = €5.150,- gestegen. 

Loopring vs 0x

Zowel Loopring (LCR crypto) als 0x (ZRX) hebben een decentrale exchange ontwikkeld waarbij ze zoveel mogelijk transacties buiten de blockchain proberen te verwerken. Dit doet Loopring door zoveel mogelijk transacties samen te vatten voordat ze op de blockchain verwerkt worden.

Beide zijn ongeveer net zo lang in ontwikkeling, maar Loopring coin doet het qua koers aanzienlijk beter dan 0x. De marktwaarde van LCR crypto is meer dan 4 miljard  waard ten opzichte van de marktwaarde van minder dan een miljard van 0x.

Benieuwd naar andere munten om een diverse crypto-portefeuille samen te stellen? Kijk ook eens in ons artikel over de Avax Coin!

Loopring Crypto Kopen: Veelgestelde vragen

De loopring cryptocoin is een Ethereum token die bij het Loopring project hoort. Loopring is een protocol voor decentrale exchanges waarmee transacties off-chain uitvoerbaar zijn zodat er bespaard kan worden op transactiekosten. 

De Loopring Coin kopen kan het best bij de online broker eToro. Hier kan elke belegger goed terecht ongeacht zijn of haar ervaring met beleggen. 

In totaal zijn er iets minder dan 1,4 miljard Loopring coins. Dit is het maximale aantal munten, er komen dus nooit meer extra munten bij.

Met Loopring crypto kun je nog gemakkelijker Ethereum, en Ethereum tokens, verhandelen op de decentrale exchange op de website van Loopring.

Conclusie: Zelf Loopring Coin Kopen

De koers van Loopring coin ontplofte in 2021 toen de munt in één maand tijd meer dan 10 keer zoveel waard wordt. De meest waarschijnlijke reden voor deze extreme koersstijging zijn de steeds maar verder oplopende transactiekosten van Ethereum die via Loopring te omzeilen zijn. 

Je kunt de Loopring coin gebruiken op het platform van Loopring, maar het is ook prima mogelijk om het als investering aan te houden en te verkopen wanneer het meer waard is geworden. Verdere ontwikkelingen in het Loopring protocol kunnen zorgen voor nieuwe koersstijgingen. 

Het is daarom verstandig om alvast te beginnen met investeren in Loopring coin om meteen te kunnen profiteren. Maak ook vandaag nog je account aan bij de online broker eToro om snel te kunnen beginnen met je eerste aankoop in Loopring crypto! 

Loopring Coin Kopen bij eToro?
Ook zo snel mogelijk beginnen met Loopring Coin kopen? Wacht niet langer en maak nu alvast je eToro-account aan om zo snel mogelijk je eerste investering te kunnen doen!
TIP
Scroll naar boven