Avax Coin Kopen met iDeal & PayPal (2024)

Ben jij ook op zoek naar een uitbreiding op je crypto portfolio met een potentieel erg hoog rendement? Avax Coin voltooit transacties super snel op het Avalanche netwerk! Kijk daarom ook eens naar Avax Coin kopen, één van de populairste munten van het moment!

Avax Coin Kopen bij een online broker - Stappenplan

Begin nu met Avax Coin kopen bij eToro! Klik op de groene knop en investeer!

Je kunt Avax Coin kopen bij eToro. Deze broker is erg betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Naast Avax Coin biedt eToro nog vele andere cryptomunten aan, en nog veel meer sterke producten om in te beleggen!

Wat is Avalanche (Avax Coin)?

De Avax Coin of Avalanche Coin is een cryptocurrency die is ontwikkeld door de Turks-Amerikaanse computerwetenschapper en universitair docent Emin Gün Serir. 

Het mainnet van Avalanche, dat in 2020 is gelanceerd, is een platform dat is ingericht voor DeFi, financiële assets, handel en andere diensten. Door middel van smart-contracts kunnen deze decentraal worden beheerd. 

Een smart-contract is een gecodeerde overeenkomst tussen twee partijen. Omdat er bij deze overeenkomsten geen derde partij betrokken hoeft te zijn, zorgen smart-contracts ervoor dat twee partijen decentraal afspraken kunnen maken. Het Avalanche netwerk is één van de nieuwste smart-contract blockchains.

Avax Coin Kopen en de smart-contract revolutie

De Avax Coin onderscheid zich van alle andere smart-contract blockchains doordat de transacties binnen het Avalanche netwerk in een paar seconden kunnen worden voltooid. Dit is vele malen sneller dan concurrenten.

Daarbij proberen de ontwikkelaars van de Avax crypto de enorm ingewikkelde wereld van de handel in assets binnen één netwerk samen te brengen, waardoor het voor mensen wereldwijd toegankelijker wordt om in assets te handelen. Binnen het Avalanche netwerk is de Avax-token het betaalmiddel.

Als je overweegt om te beginnen met Avax Coin kopen, is het belangrijk om deze informatie mee te nemen in je keuze. Wanneer mensen namelijk meer vertrouwen krijgen in het Avalanche netwerk, zal de koers van de Avax Coin naar verwachting stijgen. 

Wil jij investeren in het revolutionaire Avalanche netwerk? Begin dan met Avax Coin kopen bij eToro!

Hoe kan ik Avax Coin Kopen?

Omdat cryptomunten tegenwoordig door erg veel platforms worden aangeboden en steeds meer mensen investeren in cryptomunten, lijkt het erg makkelijk om te beginnen met Avax Coin kopen. Het is echter wel belangrijk dat je de juiste investering maakt bij de juiste broker.

In het volgende stappenplan lees je hoe je het beste kunt beginnen met Avax Coin kopen, welke brokers je het beste kunt kiezen en hoe je jouw investering kunt afronden. 

Avax Coin Kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker voor Avax Coin Kopen

Voordat je begint met Avax Coin kopen, moet je natuurlijk wel een geschikte broker kiezen. Er zijn tegenwoordig erg veel brokers die cryptocurrency aanbieden, en het kan daarom best moeilijk zijn om de broker te kiezen die het beste aansluit op jouw voorkeuren.

Daarom hebben wij een aantal aanbieders op een rijtje gezet waar je het beste kunt beginnen met Avax Coin kopen. Ook beschrijven we iedere broker kort, zodat je een beeld krijgt van wat het platform te bieden heeft.  

Broker
eToro
⭐⭐⭐⭐⭐
MEXC
⭐⭐⭐⭐
Coinbase
⭐⭐⭐⭐
Kraken
⭐⭐⭐
OKX
⭐⭐⭐
eToro bekijkenMEXC bekijkenCoinbase bekijkenKraken bekijkenOKX bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€50,-€10,-€2,-€10,-€1,-
Minimale spread (pips)vanaf 0,15%vanaf 0,01%0,5%1 pipvanaf 0,01%
Minimale trade size (€)€10,-€5,-€2,-€1,-<€1,-
Maximale Hefboom400x200x10x50x200x
Aantal cryptocurrency1102708249265614
Regulatie FCA, CySEC, DNB, AMF, BoS, OAM, MFSA, FSRA, ASIC, FSAS, FinCENGeenFCA, CBI, DNB, FinCEN, FINTRAC, FCA, OAM, BoS, CBI, DNB, AUSTRAC, FSRAMalta, FCA, DNB, FinCEN, Hong-Kong
Overnacht / conversiekostenGeenGeenGeenGeenGeen
Opnamekosten€5,-Ligt aan crypto€0,15€1,-Gas fees
OnderhoudskostenGeenGeenGeebGeenGeen

Avax Coin Kopen bij eToro

eToro is misschien wel de meest geschikte broker wanneer je begint met investeren in cryptomunten en andere handelsproducten. Deze broker staat bekend om het erg populaire sociale handelsnetwerk. 

Van oorsprong is eToro een Israëlische broker, maar momenteel is het hoofdkantoor van de broker gevestigd in Groot-Brittannië. Hierom wordt eToro gereguleerd door de Britse toezichthouder FCA.

eToro biedt veel verschillende cryptomunten aan, waaronder de Avax crypto. Je kunt bij eToro binnen het platform de Avax Coin kopen, bewaren en verkopen. 

Naast cryptomunten heeft eToro ook een breed aanbod in andere handelsproducten. Je kunt er investeren in aandelen, ETF’s, forex, grondstoffen en cryptocurrency’s. Daarbij komt dat er 0% commissie op aandelen en ETF’s staat.

Productpagina op eToro

Binnen het sociale handelsnetwerk van eToro heb je inzage in de portfolio van andere gebruikers, zodat je van hun investeringen kunt leren. Ook kun je met andere beleggers communiceren.

Daarbij kun je de investeringen van succesvolle beleggers direct kopiëren door middel van de copy trading functie. Op die manier kun je meeliften op de expertise van andere beleggers, om zo rendabele investeringen te maken zonder dat je zelf onderzoek hoeft te doen.

Je kunt bij eToro beginnen met een gratis demo-account voordat je begint met een echt account, zodat je kunt oefenen met beleggen zonder dat je echt geld hoeft te verliezen. Als je dan uiteindelijk begint met een echt account, is de minimale inleg slechts $50 (€43)

Wil jij nu beginnen met Avax Coin kopen? Wacht dan niet en maak gelijk een (demo) account aan bij eToro!

Avax Coin Kopen bij Libertex

Libertex is een van de grootste aanbieders in CFD’s. Dit houdt in dat je bij deze broker niet de handelsproducten zelf koopt, maar dat je enkel inzet op de koerswijzigingen van bepaalde handelsproducten. 

Je kunt bij Libertex investeren in CFD’s van cryptocurrency’s zoals de Avalanche coin, maar ook in valuta, aandelen, grondstoffen, ETF’s en andere handelsproducten. Met dit brede aanbod kun je dus een erg diverse portfolio samenstellen.  

Libertex handelt in meer dan 120 landen wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cyprus, en daarom worden ze gereguleerd door de Cypriotische toezichthouder CySEC.

Dit houdt in dat ze legaal hun diensten mogen aanbieden binnen Europa, en dus ook in Nederland. 

Libertex is een zeer gebruiksvriendelijk platform, wat het zeer toegankelijk maakt voor beginnende beleggers. De broker biedt echter ook veel extra functies voor wat meer ervaren beleggers. 

Zo kun je gebruikmaken van Metatrader 4, een van de populairste handelsplatformen van dit moment. Met dit programma kun je de handelsproducten analyseren, zodat je altijd de juiste investering kunt maken. 

Je kunt bij Libertex beginnen met een demo-account, zodat je kunt wennen aan het handelen in CFD’s. Als je daarna met echt geld wilt handelen, kan dat al vanaf een inleg van €100.

Ben jij benieuwd naar Libertex? Ga dan nu naar de website en maak een account aan!

Avax Coin Kopen bij Binance

Binance is de grootste crypto exchange van de wereld. Als je hier begint met Avax Coin kopen, dan krijg je deze munt zelf in bezit. 

Binance is van origine een Chinees bedrijf. Tegenwoordig heeft de crypto exchange een vestiging in Malta, waarmee het wordt gereguleerd door Europese toezichthouders. 

Omdat Binance een crypto exchange is, kun je hier alleen investeren in crypto munten, en niet in andere handelsproducten zoals dat wel kan bij de bovenstaande brokers. Het aanbod in cryptocurrency is bij Binance enorm: naast de Avalanche Coin kun je kiezen uit meer dan honderd verschillende cryptomunten. 

Daarnaast biedt Binance nog verschillende andere mogelijkheden voor cryptofanaten. Zo kun je de munten die je bij Binance koopt op het platform bewaren in de daarvoor bestemde wallets. Je hoeft dus niet je Avax Coins te verplaatsen naar een externe wallet. 

Bij Binance begin je gemakkelijk met beleggen in crypto. Je geld is over te maken met betalingsdiensten als PayPal en iDeal, en je kunt binnen het platform gewoon met euro’s betalen. 

Wil jij cryptomunten kopen bij Binance? Klik dan op de button en maak direct een account aan!

Avax Coin Kopen bij Bitvavo

Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange die is opgericht in Amsterdam. Het is een van de snelst groeiende crypto exchanges van dit moment. 

Bitvavo is een zeer eenvoudige website om te gebruiken. Je kunt er cryptomunten kopen, bewaren en verkopen, zodat je alles binnen één platform kunt uitvoeren. 

Dat Bitvavo een Nederlandse broker is biedt verschillende voordelen. De klantenservice is altijd in het Nederlands beschikbaar, en het bedrijf wordt gereguleerd door Nederlandse toezichthouders, wat je een grotere garantie op veiligheid biedt. 

Bitvavo is minder geschikt voor ervaren beleggers en voor beleggers die behalve cryptomunten ook nog in andere handelsproducten willen beleggen. Dit omdat het platform alleen cryptomunten aanbiedt, en omdat Bitvavo weinig extra functies te bieden heeft. Dit maakt het platform wel makkelijker te gebruiken. 

Wil jij Avax Coin kopen bij Bitvavo? Klik dan nu op de groene knop en maak een account!

Stap 2: Open een account

Het aanmaken van een account bij een broker is erg makkelijk, en gaat bij iedere broker ongeveer hetzelfde. Daarom gebruiken wij hier eToro als voorbeeld. 

Ga naar de website en klik op ‘registreren’. Om een account aan te maken moet je een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord opgeven.

Wanneer je dat hebt gedaan, ontvang je een bevestigingsmail op het door jou opgegeven e-mailadres waarmee je jouw demo-account kunt activeren. 

Bij eToro maak je gemakkelijk een account aan

Als je met echt geld wilt beleggen, moet je nog een aantal extra stappen doorlopen. Hiervoor moet je een kopie van je identiteitsbewijs uploaden, je bankrekening invoeren en een vragenlijst invullen waarin je kennis over beleggen wordt getest.  

Stap 3: Geld op je account storten

Wanneer je de verificatie is gelukt, ontvang je een bericht van eToro. Hierna kun je beginnen met je echte account. Je kunt het geld gemakkelijk overmaken met betaalmethodes zoals iDeal of PayPal. 

Wanneer je de transactie is gelukt, kun je met je echte account aan de gang. Je kunt switchen tussen je echte en je demo-account aan de linker kant van het scherm. 

Bij eToro is het minimale inlegbedrag slechts €43! Begin direct met de knop.

Stap 4: Avax Coin Kopen

Wanneer het geld op je account staat kun je beginnen met Avax Coin kopen. Type in de zoekbalk de term ‘Avax’ om op de productpagina van de Avalanche coin te komen.

Van hieruit kun je je investering de Avax crypto maken. Je kunt er een overzicht zien van de koers

Kies hoeveel geld je wilt investeren in de Avax Coin en maak je investering rond. Je kunt je aankoop terugvinden in je portfolio.

Bij eToro kun je de koersen van cryptomunten op de productpagina bekijken

Stap 5: Bewaar je Avax Coin

In deze portfolio kun je de Avax Coin bewaren totdat je de munt weer verkoopt. Je hoeft bij eToro niet een externe portefeuille te gebruiken om je aankopen in te bewaren, maar dit is natuurlijk wel mogelijk. Als je liever een externe wallet gebruikt, kun je de Avax Coin er gemakkelijk naar toe versturen door het adres in te voeren bij de wallet die je wilt gebruiken. Let er wel op dat je het juiste adres invoert, anders kun je je volledige aankoop verliezen.

Stap 6: Verkoop de Avax Coin

Wanneer de koers van de Avax Coin is gestegen ten opzichte van de koers bij aankoop, dan kun je de munten met positief rendement (winst) weer verkopen. 

Bij eToro kun je in je portfolio duidelijk zien wat de aankoopprijs van de investering was, en wat de momentele waarde is van de investering. Zo kun je makkelijk je rendement berekenen.  

Voer de hoeveelheid Avax Coins die je wilt verkopen in. Wanneer je deze hoeveelheid vervolgens verkoopt, krijg je de waarde van de investering op je account uitgekeerd.  

Kies zelf de hoeveelheid Avax Coin die je wilt verkopen, en ontvang je rendement! Klaar om te beginnen?

Waarom Avax Coin Kopen?

Avax Coin is een crypto die erg veel potentie heeft om er groot te worden in de cryptowereld. Het is een van de nieuwste smart-contract blockchain, en heeft in nog geen jaar tijd al grote successen gekend. 

De Avax Coin koers heeft op 23 september 2021 een piek gekend van €65,40. Dit is een enorme stijging ten opzichte van twee maanden daarvoor. Op 20 juli van datzelfde jaar was de koers namelijk nog maar €8,18.

Deze stijging houdt in dat als je op 20 juli 2021 €200 zou hebben geïnvesteerd in de Avax Coin, en je zou deze munten op 23 september 2021 hebben verkocht, dan zou de totale winst die je hebt behaald met de investering:

200 / 8,18 * 65,40 – 200 = €1399,02!

De koers van de Avax Coin is, net als veel andere cryptomunten, erg volatiel. Hoewel je nooit zeker kunt weten wat de koers gaat doen, valt er hierdoor wel op korte termijn relatief veel geld te verdienen.

Ten slotte is het belangrijk om te bedenken dat de Avax crypto nog maar een jonge munt is. In zowel de Avax Coin als het Avalanche netwerk zit nog erg veel potentie voor groei, en de ontwikkelaars zijn daar op dit moment erg druk mee bezig. Hoewel het Avalanche netwerk op dit moment nog niet de sterkste smart-contract blockchain is, heeft het wel de potentie om dit te worden in de toekomst.

Avax Coin Kopen, lange of korte termijn strategie

In de wereld van de cryptocurrency zijn er verschillende strategieën die je kunt gebruiken in je investeringsplan. Je hebt beleggers die een aantal munten kopen om ze dezelfde dag weer te verkopen. 

Andere beleggers investeren juist in een munt om hem voor maanden of zelfs jaren te bewaren, in de hoop dat de koers flink omhoog schiet in de tussentijd. Beide strategieën hebben zowel voordelen als nadelen, maar de één is niet per se beter dan de ander. 

Welke strategie je ook gebruikt, je kunt het beste in Avax Coin investeren bij eToro!

Avax Coin Kopen voor de lange termijn

Als je op de lange termijn investeert, is het altijd verstandig om te investeren in de munt zelf, en niet in CFD’s. Het kan zomaar een verstandige keuze zijn om op de lange termijn te investeren in de Avax Coin.  

De ontwikkelaars van Avax Coin hebben namelijk als doel om de volgende massieve daling van cryptomunten te overleven. Ook kun je op de website van Avax Coin de mijlpalen van de komende periode bekijken, en die zijn veel belovend. 

Ten slotte, zoals eerder vermeld in dit artikel, is Avax Coin misschien wel de meest belovende smart-contract blockchain op de markt. Er zijn nog erg veel ontwikkelingen mogelijk binnen het netwerk omdat het nog zo jong is, wat ervoor kan zorgen dat de prijs flink zou kunnen stijgen in de toekomst. 

Avax Coin Kopen voor de korte termijn

Cryptomunten, waaronder de Avax Coin, zijn erg volatiel en kunnen in één dag erg veel veranderen. Dit maakt de Avax coin erg geschikt voor investeringen op de korte termijn. 

Omdat de koers van Avax Coin net als andere crypto’s zoals Cardano erg veel veranderd op een dag, kun je op de korte termijn erg veel geld verdienen door investeringen dezelfde dag weer te verkopen.

Houd er wel rekening mee dat korte termijn handelen erg tijdsintensief is, omdat je constant de koers en de laatste ontwikkelingen in de gaten moet houden. 

Wist je dat: Bestaande assets op Ethereum kunnen gemakkelijk worden overgezet naar het Avalanche netwerk. 

Veelgestelde vragen

Avax coin is een cryptocurrency met een smart-contract blockchain. Hier kunnen contracten worden afgesloten zonder dat er een derde partij bij komt kijken.

Avax Coin onderscheidt zich hierin vooral op het vlak van snelheid. De blockchain van Avax verwerkt de smart contracts namelijk al binnen enkele seconden!

Veel mensen vragen zich af wat het Avalanche Netwerk is. Het Avalanche netwerk is een blockchain die wordt aangedreven door de Avax Coin. Het doel van het netwerk is om het voor iedereen ter wereld mogelijk te maken om handelsproducten aan te bieden en te kopen.

Bij welke broker kun je het beste Avax Coin kopen? Wij raden aan om
Avax Coin te kopen bij eToro.

Dit is namelijk een zeer gebruiksvriendelijk platform dat veel extra functies te bieden heeft. Zo kun je bij eToro gebruik maken van het beroemde en populaire copy trading platform, waarmee je kunt meeliften op de expertise van andere investeerders.

Het is niet mogelijk om Avax Coin te minen, omdat de blockchain gebruikmaakt van een prove-of-stake netwerk. Andere blockchains, zoals Bitcoin, maken gebruik van een Prove-of-Work netwerk. Deze munten kunnen wel gemined worden. 

Bij eToro kun je Avax Coin kopen met iDeal. Daarbij kun je ook gebruik maken van Paypal, creditcard en bankoverschrift. 

Avax Coin Kopen: Conclusie

Het is voor iedereen mogelijk om vandaag de dag te investeren in Avax Coin. De munt laat zien dat hij erg veel potentie heeft, en dat hij in de toekomst zomaar weer een flinke stijging kan gaan doormaken. 

Het is wel belangrijk om voor de tijd te bepalen wat voor strategie je wilt toepassen bij het Avax Coin kopen. Je kunt er namelijk voor kiezen om hem voor lange tijd in de portefeuille te bewaren, maar ook om hem dezelfde dag weer te verkopen.

Welke strategie je ook kiest, het is altijd verstandig om te beginnen bij eToro. Deze broker is namelijk erg gebruiksvriendelijk en biedt vele extra functies die zeer goed van pas kunnen komen bij het doen van investeringen.

Avax Coin Kopen met eToro?
Wil jij Avax Coin kopen op een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform? Ga dan naar eToro!
TIP
Scroll naar boven