Zilliqa Coin Kopen met PayPal en iDeal

Beleggen in cryptocurrency is erg populair tegenwoordig. Ook Zilliqa coin kopen wordt steeds populairder. Lees het artikel en begin direct met investeren in een van de vele cryptocurrencies.

Zilliqa Coin Kopen stappenplan

Wil jij ook beginnen met Zilliqa coin kopen? Maak dan nu snel een account aan bij Libertex en doe vandaag je eerste investering!

Je hoort steeds meer over de crypto’s in het nieuws. Tot heden is de Bitcoin nog steeds de bekendste crypto munt, maar er zijn uiteraard nog vele andere cryptocurrencies. Zilliqa coin is één van deze cryptocurrencies die iets minder bekend is.

Wat is Zilliqa Coin?

Zilliqa coin is ontstaan aan de hand van de ontwikkelingen rond ‘sharding’. Sharding werd voor het eerst besproken in een proefschrift van Prateek Saxena, die onderzoek deed aan de Universiteit van Singapore.

Toen het idee rondom sharding verder werd uitgewerkt, leidde het de oprichting van de Zilliqa coin. De coin staat nu vooral bekend om haar schaalbaarheid en de succesvolle Zilliqa ICO. 

Zilliqa (ZIL) coin is daarnaast een platform voor slimme contracten, zoals Ethereum. Waar Ethereum maar moeilijk schaalbaar is, lost Zilliqa coin dit probleem op door juist extreem schaalbaar te zijn. 

Zo heeft Zilliqa coin op hun testnet een transactie snelheid van 2488 transacties per seconde behaald. Bij Ethereum ligt de transactiesnelheid rond de 15 transacties per seconde.  Hier ligt dan ook direct de kracht van de Zilliqa coin.

Doel van de munt?

De meeste cryptomunten worden langzamer wanneer de omvang van het netwerk groeit. Dit komt omdat het aantal miners toeneemt, waardoor gegevens binnen de blockchain verder moeten reizen.  

Bij Zilliqa gebeurt echter het tegenovergestelde. Naarmate de blockchain van Zilliqa coin groter wordt, zal de transactiesnelheid alleen maar toenemen. 

Zilliqa coin maakt gebruik van het Proof of Work algoritme. Dit betekent echter dat niet het hele netwerk het eens hoeft te zijn om transacties te kunnen verwerken. De Zilliqa coin gebruikt namelijk Network Sharding, waarbij het miners-netwerk wordt opgesplitst in kleinere groepen, die allemaal in staat zijn om de transacties te verwerken. 

Meer weten over het kopen van andere crypto’s? Lees dan ook ons artikel over crypto kopen.

Hoe kan ik Zilliqa Coin Kopen?

Zilliqa coin kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Zilliqa coin kopen kan namelijk gemakkelijk via een online broker.

Met het uitkiezen van een broker is het belangrijk dat je zorgvuldig zoekt. Je wilt natuurlijk dat al je beleggingen veilig staan en dat je jouw Zilliqa crypto gemakkelijk kunt bewaren.

In dit artikel vertellen wij meer over Zilliqa coin kopen via een online broker en helpen wij je een handje op weg met de zoektocht naar een goede broker.

Zilliqa Coin Kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker

Wil je de Zilliqa coin kopen? Dan moet je eerst een goede online broker vinden. Het kiezen van een online broker kan erg lastig zijn aangezien er, door de populariteit van het beleggen, veel verschillende brokers zijn.

Er zitten grote verschillen tussen de brokers die we hieronder bespreken. Door goed onderscheid te maken tussen deze brokers, kun je in één keer de goede keuze maken. 

Het belangrijkste is natuurlijk dat de broker de coin aanbiedt waar jij in wilt investeren. Naast cryptocurrency is het ook handig dat je bij een broker kunt beleggen of handelen in aandelen, ETF’s, grondstoffen en valuta. Zo hoef je geen account aan te maken bij verschillende brokers, wanneer je ook wilt handelen in andere handelsproducten.

Verder is het ook belangrijk dat je weet wat voor kosten een broker rekent. Er zitten namelijk grote verschillen in de hoogte van de kosten, maar ook in de manier waarop een broker transactiekosten doorberekent naar klanten toe.

Zilliqa Coin Kopen bij Libertex

Libertex is een broker die inmiddels al meer dan 25 jaar bestaat en in die tijd is de broker één van de populairste brokers van Europa geworden.

Het voordeel van beleggen bij een broker als Libertex is dat je hier ook goed terecht kan voor producten als aandelen, ETF’s, grondstoffen en indexen. Zo heb je al je beleggingen op één plek gebundeld.

Libertex heeft ook een kantoor in Europa, namelijk in Cyprus, en heeft hierbij een licentie bij de Cypriotische toezichthouder CySEC. Met deze licentie mag het klanten over heel Europa bedienen. Zo weet je zeker dat ze voldoen aan de Europese wet- en regelgeving.

Libertex biedt inmiddels tientallen verschillende cryptocurrencies aan die je kunt verhandelen. Zo kun je bij Libertex goed terecht voor jouw diverse cryptocurrency portfolio. 

Wil jij ook CFD’s Zilliqa Crypto kopen? Ga via de groene knop dan snel naar Libertex en maak je account aan!

Zilliqa Coin Kopen bij Capital.com

De broker Capital.com kun je allerlei verschillende producten verhandelen als CFD’s. De broker is nog maar een paar jaar oud, maar heeft inmiddels een groot aanbod, waaronder veel verschillende cryptocurrencies.

In de paar jaar dat Capital.com bestaat zijn ze snel gegroeid. Zo heeft het bedrijf inmiddels kantoren op Cyprus, Engeland en Wit-Rusland. Daarnaast hebben ze ook een licentie bij CySEC en een licentie bij het Britse Financial Conduct Authority (FCA).

Je kunt als beginner bij Capital.com ook leren handelen door de vele beginnersgidsen en je vind het laatste nieuws over cryptocurrency. Zo kun je ook via deze broker op de hoogte blijven van nieuwe cryptomunten of ontwikkelingen op de markt

Wil jij ook CFD’s Zilliqa Crypto kopen? Ga via de groene knop dan snel naar Capital.com en maak je account aan!

Zilliqa Coin Kopen bij Bitvavo

Bitvavo is een broker die het heel anders doet dan andere brokers. Bij de Nederlandse Bitvavo kun je namelijk investeren in de cryptocurrency zelf, zonder dit via CFD’s te doen. 

Bitvavo is een eenvoudige crypto exchange zonder veel ‘poes pas’.  Mede hierdoor is deze exchange zo geschikt voor beginnende beleggers, je vindt eenvoudig je weg op het platform en je kunt daardoor snel zelf beginnen met investeren.

Bitvavo biedt inmiddels meer dan 50 verschillende cryptocurrencies aan en het aanbod blijft uitbreiden met nieuwe cryptomunten. Je betaalt bij Bitvavo erg weinig transactiekosten en je stort eenvoudig geld via een van de betaalmethodes als iDeal.

Ook bij een Nederlandse exchange beginnen met Zilliqa Crypto kopen? Maak vandaag nog een account aan bij Bitvavo!

Zilliqa Coin Kopen bij Binance

Binance is een erg bekende broker. Er zijn al vele miljoenen gebruikers aangesloten op het platform, die als doel heeft een eigen ecosysteem te bouwen om crypto heen.

Je handelt bij Binance in de munt zelf. Je kunt hier dus de Zilliqa crypto kopen niet in de vorm van CFD’s.

Wil je handelen in verschillende financiele producten, zoals aandelen of ETF’s? Dan is Binance helaas niet geschikt. Wil je direct handelen in cryptomunten, dan ben je bij Binance aan het juiste adres.

Omdat het platform van Binance voor de beginnende belegger erg ingewikkeld lijkt, kan het lastig zijn als je niet weet waar je naar moet kijken.

Maak als beginnende belegger dan gebruik van de Binance Academy, gemaakt om gebruikers te helpen met de eerste stappen of informeren over verschillende onderwerpen.

Maak direct een nieuw account aan met de groene knop. Begin binnen een paar minuten al met je eerste Zilliqa coin kopen.

Stap 2: Open een account

Wanneer je een keuze hebt gemaakt over de broker die bij jou past, moet je hier een account aanmaken.

Dit gaat bij elke broker op dezelfde manier en is erg gemakkelijk. In dit voorbeeld kijken we naar Libertex. Om hier een account aan te maken voer je alleen een e-mail adres en wachtwoord in.

Nadat je dit hebt gedaan krijg je toegang tot het platform van Libertex en kun je beginnen met je gratis demo account. Zo kun je alvast met virtueel geld aan de slag bij deze broker en ontdek je op je gemak alle features van het platform.

Stap 3: Stort geld op je account

Wanneer je account is goedgekeurd, krijg je een bericht van Libertex Vanaf dat moment kun je handelen met echt geld op het platform.

Om te investeren moet je natuurlijk wel geld op je account hebben staan. Bij Libertex stort je eenvoudig geld via een van de betaalmethodes als iDEAL, PayPal, bankoverschrijving of creditcard. 

Bij sommige betaalmethodes heb je jouw inleg direct op je account staan. Let er op dat het bij een bankoverschijving langer kan duren voordat het geld in je account staat. Je moet dan dus nog even wachten met Zilliqa crypto kopen. 

Stap 4: Zilliqa Coin Kopen

Nu is het tijd voor Ziliqa coin kopen! Bij Libertex ga je eenvoudig naar producten en dan cryptovaluta om het volledige aanbod cryptomunten te zien.

Je kunt vervolgens de lijst sorteren op koersstijging per dag, maand of jaar om nog makkelijker een goede cryptomunt voor jouw portfolio te vinden. Om naar een markt toe te gaan hoef je alleen maar op de munt te klikken die je graag wilt kopen.

Stap 5: Bewaar je Zilliqa Coin

Wanneer je gekozen hebt voor de juiste markt is het tijd om je investering te voltooien. Zoals je hiernaast ziet heb je de rode knop ‘verkopen’ en de groene knop ‘kopen’. Om de munt aan te schaffen, klik je natuurlijk op kopen.

Je krijgt vervolgens de keuze hoeveel Zilliqa coin je wilt kopen, of je een hefboom wilt gebruiken en hoe hoog deze moet zijn en of je een stop-loss of take-profit in wilt stellen.

Begin met Zilliqa Coin kopen

Stap 6: Verkoop de Zilliqa Coin

Is de koers flink gestegen en wil je een verkooppositie innemen? Dit kan gemakkelijk door in je eigen overzicht te kijken bij Zilliqa coin. Vervolgens hoef je alleen maar op ‘verkopen’ te klikken.

Je ziet in hetzelfde overzicht altijd wat je investeringen op dat moment waard zijn. Het is daarom, vooral wanneer je op de korte termijn investeert, een aanrader om altijd de app van je gekozen broker te downloaden. Zo kun je zo vaak en wanneer je maar wilt, kijken naar je Zilliqa crypto koers.

Je kunt zelf bepalen hoeveel van je gekochte coins je wilt verkopen. Je kunt dus ook een deel laten staan in de hoop daar nog meer winst op te behalen.

Waarom Zilliqa Coin Kopen?

Zilliqa coin wordt door sommigen ook wel geroemd als ‘de allersnelste blockchain’. Waar andere blockchains langzamer worden met meer transacties, wordt Zilliqa coin juist sneller. Dit is de grootste kracht van deze coin. 

Op het Ethereum-netwerk vindt niet alleen verstopping plaats, ook is er sprake van hoge transactiekosten. Hierdoor zijn schaalbare en ‘smart’ contractplatforms zoals Zilliqa coin de laatste tijd behoorlijk populair. 

De Zilliqa coin of ook wel Zilling of ZIL doet het dan ook erg goed als je kijkt naar de koers van de afgelopen maanden. 

Volgens experts heeft Zilliqa coin (ZIL) een mooie toekomst voor zich. Of deze munt ook echt de lucht in gaat schieten weet niemand. Wel zijn analisten ervan overtuigd dat deze cryptovaluta in ieder geval nog flink kan gaan stijgen. 

Er wordt gezegd dat Zilliqa crypto (ZIL) een echte concurrent is voor onder andere Ethereum. Daarom kan het nu een mooi moment zijn om in te stappen in de stijgende koers van deze munt. 

Je vindt de Zilliqa Coin sinds een tijdje terug in de 100 grootste cryptocurrency gebaseerd op de totale marktwaardes. Op het moment van schrijven is de totale market cap van deze coin $879.836.944. 

Gedurende 2019 en 2020 stond de ZIL koers gemiddeld laag: hij schommelde tussen de $0,02 en $0,005. In april 2021 schoot de koers ineens omhoog naar $0,2. Dit is dus minimaal een vertienvoudiging ten opzichte van 2019! 

Zilliqa Coin Kopen, lange of korte termijn strategie

In de afgelopen maanden heeft de Zilliqa koers een extreme groei doorgemaakt. Veel mensen zijn niet alleen enthousiast over de mogelijke toepassingen van Zilliqa coin, maar hebben ook veel vertrouwen in het team achter deze coin.

Dit team bestaat namelijk uit computerwetenschappers die de blockchain tot in het kleinste detail begrijpen. Een groot aantal leden van het Zilliqa coin team heeft ook PhDs in dit gebied. 

De marktwaarde van Zilliqa crypto is hard gegroeid en heeft inmiddels ruim een marktwaarde van 1 miljard bereikt. De verwachting is dat de marktwaarde de aankomende periode nog sterk zal gaan groeien.

Lange Termijn

De crypto markt is altijd volatiel. Er zijn namelijk op dagelijkse basis nieuwe ontwikkelingen die de koers van de munt kunnen beïnvloeden. Het is daarom altijd goed om de recente ontwikkelingen in de gaten te houden en goed te begrijpen hoe de markt van cryptovaluta zich ontwikkelt voordat je begint met Zilliqa crypto kopen.

Voor de meeste coins geldt echter dat het vertrouwen in cryptomunten blijft toenemen, en de koers hierdoor positief beïnvloed wordt. De kans dat ook Zilliqa coin op lange termijn de waarde ziet stijgen, is hierdoor groot. 

Korte Termijn

De Zilliqa coin kopen op korte termijn is altijd meer risicovol. Veel coins stijgen op de lange termijn door alle nieuwe ontwikkelingen, partnerships en upgrades. Op korte termijn is de koers echter erg volatiel, waardoor het risico bij korte termijn handelen hoger ligt. 

Hoe verliep de Zilliqa ICO?

Cryptocurrencies worden vaak in eerste instantie uitgebracht door middel van een ICO. Deze ‘Initial Coin Offering’ zorgt ervoor dat de eerste munten van een nieuw blockchain netwerk verdeeld worden. 

Door Zilliqa coin werd echter 20 miljoen dollar privaat geld binnengehaald voor het Zilliqa netwerk. Dit betekent dat ze geen Zilliqa ICO nodig hadden om het netwerk verder te kunnen ontwikkelen. 

Toch werd ervoor gekozen om het publiek de mogelijkheid te geven om ook vroeg in te stappen. Er was namelijk een groot aantal mensen geïnteresseerd in deze coin. 

In totaal komen er 21 miljard Zilliqa coins op de markt, precies 10 keer zoveel als Bitcoin. Op dit moment zijn er zo’n 10,4 miljard Zilliqa cryptomunten in omloop en is er dus ongeveer de helft van de beschikbare munten uitgegeven. Genoeg mogelijkheden voor Zilliqa coin kopen dus!

Meer weten over andere cryptomunten? Lees ook eens ons artikel over Bitcoin kopen.

Zilliqa Coin Kopen: Veelgestelde vragen

Zilliqa is een blockchain project dat de focus legt op schaalbaarheid. Door een eigen smart contract programmeertaal Scilla, en technieken als Sharding weten ze enorme hoeveelheden transacties voor elkaar te krijgen

De Zilliqa coin wordt op een aantal exchanges aangeboden. Maar een van de eenvoudigste exchanges waar je Zilliqa kopen kunt is bij onze aanbevolen broker Bitvavo.  Op deze exchange kun je namelijk Zilliqa kopen met iDeal.

Het is moeilijk de Zilliqa koers te voorspellen. Tijdens de Zilliqa ICO bleek echter dat veel mensen geïnteresseerd zijn in deze coin. Op dit moment is duidelijk te zien dat de Zilliqa koers zijwaarts beweegt.

De potentie van Zilliqa is groot. Wanneer ze daadwerkelijk de schaalbaarheid bij het grote publiek aan de man kunnen krijgen kan dit waardevol zijn voor bedrijven die een schaalbare blockchain willen gebruiken. Vanaf dat moment wordt een flinke stijging van de koers verwacht. 

Zilliqa heeft een maximaal aanbod van 21.000.000.000 munten. Op het moment van schrijven is er een aanbod van 10.458.064.662 munten. Ongeveer 35% is in circulatie. 

Zilliqa staat onder andere bekend om het team achter deze coin. Het team is opgebouwd computerwetenschappers met veel ervaring in hun gebied. Een groot aantal teamleden bezitten zelfs een PhD. 

Zilliqa Coin Kopen: Conclusie

Dus wat is Zilliqa coin? Zilliqa (ZIL) wordt vaak geroemd als de betere versie van Ethereum. Deze munt is namelijk enorm schaalbaar, en biedt daardoor aantrekkelijke mogelijkheden in de toekomst. 

Ook het team achter deze coin schept veel vertrouwen waardoor experts geloven dat er een rooskleurige toekomst in zit voor deze cryptomunt. Het is dus zeker een coin om in het oog te houden! Al overtuigd op basis van dit artikel? Dan kun je natuurlijk direct beginnen met Zilliqa crypto kopen!

Ook beginnen met Zilliqa Coin Kopen?
Maak snel een account aan bij Libertex en begin vandaag nog met Zilliqa Coin kopen.
TIP
Scroll naar boven