Reef Coin Kopen met iDeal of PayPal

Reef Coin is een nog vrij onbekende cryptocurrency die de afgelopen tijd aan populariteit aan het winnen is. In combinatie met de huidige prijs van Reef wordt Reef Coin kopen daardoor steeds interessanter als altcoin belegging. In dit artikel onderzoeken we daarom waarom en hoe Reef Coin kopen verstandig is!

Reef Coin Kopen in 4 stappen

Begin direct met investeren in cryptocurrency en Reef Coin kopen bij eToro: registreer een gratis trading account met de groene button!

Ben jij geïnteresseerd in Reef Crypto kopen en benieuwd naar wanneer en waar je dit het beste kunt doen? Lees dan dit artikel met het handige stappenplan waardoor ook jij direct kunt investeren in crypto kopen!

Wat is Reef Coin?

Reef Crypto is een gedecentraliseerde munt (DeFi) wat gebruikt wordt op het Reef platform. Dit platform maakt onderdeel uit van het Polkadot netwerk met het doel om cross-chain trading te leveren.

Binnen het Reef netwerk betaal je of word je betaald met Reef Coins. Denk hierbij aan betalingskosten of staking. In de praktijk zullen de meeste mensen Reef Coin kopen om te verhandelen of vast te houden in de hoop dat de waarde stijgt.

Direct van start met Reef Coin Kopen? Maak een gratis account aan bij eToro en begin vandaag nog met investeren in digitale valuta om in te ruilen voor Reef Coin!

Hoe kan ik Reef Coin Kopen?

Crypto’s als Reef Coin kopen kun je het beste doen bij een gerenommeerde broker of gespecialiseerde crypto exchange. Later in dit artikel vind je een aantal betrouwbare brokers waar je veilig kunt beleggen in crypto’s.

Reef Coin rechtstreeks kopen is mogelijk bij slechts enkele exchanges. Wanneer de crypto in populariteit stijgt, zal deze naar alle waarschijnlijkheid ook bij de andere brokers beschikbaar zijn.
 
Tot die tijd is het ook mogelijk om andere crypto zoals Ethereum te kopen en via de app of één van de andere methodes op je Reef account te zetten. Daar kun je deze dan inruilen voor Reef Crypto en zo Reef Coin kopen.

Lees in het stappenplan hieronder hoe je het beste kunt beginnen met Reef Coin kopen.

Wil jij beginnen met beleggen in crypto?

Bekijk de actuele crypto koersen bij eToro!

Beste Reef Coin brokers

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Coinbase bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€2.00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)vanaf 0,01%vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)10 USDC€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale HefboomGeen100:1100:1100:130:1
Valutaparen3100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenGeenVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten1%Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
OnderhoudskostenGeen€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Reef Coin Kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker​ voor Reef Coin Kopen

Om te beginnen met Reef Coin kopen registreer je eerst een account bij een online broker die je toegang geeft tot de cryptomarkt en het handelen in digitale valuta. We hebben de beste opties voor Reef Coin Kopen vast voor je onder elkaar gezet.

Reef Coin Kopen bij eToro

Eén van ‘s werelds bekendste en momenteel best presterende brokers wereldwijd is het eToro platform. Ook in Nederland zijn zij actief, en te zien als shirtsponsor van bijvoorbeeld voetbalclub Vitesse.

De in Israël opgerichte broker en handelsplatform behoort tot de grootste ter wereld en heeft miljoenen gebruikers. Deze kunnen veilig bij eToro beleggen vanwege de regulering door onder andere toezichthouders CySEC (Europa) en FCA (Groot-Brittannië).

eToro heeft een ruim aanbod cryptocurrency, en je kunt hier diverse cryptocoins kopen die je om kunt ruilen voor Reef Finance. Momenteel kun je hier niet rechtstreeks Reef Coin kopen, maar de kans is groot dat dit binnenkort wel kan. Het beste kun je even op het platform kijken of de coin al beschikbaar is.

Naast crypto kun je bij eToro beleggen in o.a. aandelen en ETF’s (tegen 0% commissiekosten), grondstoffen, forex en CFD’s.

Uniek aan eToro is de copytrading tool. Hiermee kun je het handelen afkijken bij andere beleggers en eenvoudig hun trades kopiëren met je eigen geld. Super handig!

Zelf leren traden kan ook met het gratis demoaccount. Hiermee kun je oefenen in het kopen en verkopen van bijvoorbeeld cryptomunten voordat je met echt geld begint. Echt beginnen kan daarna al vanaf de lage minimale inleg van slechts $50 (€42). Je hebt dus niet per se heel veel geld nodig om bij eToro te investeren!

Klaar om te beginnen met beleggen in crypto zoals Reef? Registreer je bij eToro en begin vandaag nog!

Reef Coin Kopen bij Binance

Binance is op het gebied van crypto nog groter dan eToro. Je vindt hier honderden verschillende cryptomunten, en ook de mogelijkheid tot rechtstreeks Reef Coin kopen.

De van oorsprong Chinese broker onderscheidt zich dus vooral door haar crypto-aanbod en snelle adoptie van nieuwe munten!

Dat levert ook weleens kritiek op. Doordat Binance sneller nieuwe munten aanbiedt zitten er soms ook minder succesvolle munten tussen, en is je risico dus wat groter. Bij een ervaren belegger als eToro loop je daar minder risico op en is de kans kleiner dat je grote geld bedragen verliest.

Toch is Binance absoluut de moeite waard. De exchange bestaat sinds 2018 en heeft bijvoorbeeld ook een eigen cryptomunt, de Binance Coin, die je kunt gebruiken om tegen lagere kosten Reef Coin te kopen.

Helaas kun je bij Binance niet investeren in andere handelsproducten zoals aandelen, indexen of fondsen. Je handelt hier enkel in cryptocurrency!

Begin bij Binance en investeer in tal van bekende en onbekendere cryptomunten! 

Reef Coin Kopen bij Bitvavo

Een andere goede optie voor Reef Coin kopen is Bitvavo. Deze broker is van oorsprong Nederlands en biedt de munt rechtstreeks aan.

Bitvavo is een eenvoudig vormgegeven handelsplatform waar je weinig extra functies of poespas zult aantreffen. Het platform richt zich op het kopen- en verkopen van cryptomunten.

In totaal vindt je er zo’n 150 verschillende cryptomunten. Uiteraard zitten er hier de grote munten bij zoals Bitcoin en Ethereum, maar er zijn ook genoeg investeringsmogelijkheden in dus bijvoorbeeld Reef Coin kopen.

Het traden bij Bitvavo is betrouwbaar en gereguleerd. Helaas kun je ook hier, net als bij Binance, niet terecht om je portfolio uit te breiden met bijvoorbeeld aandelen, ETF’s of grondstoffen zoals goud en zilver. Daarvoor heb je een eToro account nodig.

Reef Coin kopen bij Bitavo is zo gepiept! Registreer je account en bepaal hoeveel je wilt beleggen.  

Stap 2: Open een account

Na het lezen over de brokers en het kiezen van één of meerdere platforms waar je wilt gaan beleggen en/of Reef Coin kopen is het tijd om een account te registreren. Ook dit laten we je zien!

Een account maken bij een online handelsplatform is gelukkig heel eenvoudig. Wat je nodig hebt is een goed wachtwoord, accountnaam en een e-mailadres of social media account om de account aan te koppelen.

Naar het e-mailadres wordt een verificatielink gestuurd waarna je op de account kunt komen. Om te beginnen met handelen zul je nog een vragenlijst over de risico’s van beleggen moeten doorlopen, en een identiteitsbewijs + bankrekening koppelen. Dit mag een kopie van een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart zijn. Dit is verplicht. 

Bij eToro maak je gemakkelijk een account aan

Stap 3: Geld op je account storten

Alles geregeld? Tijd om te zorgen dat je Reef Coin kunt kopen! Voor Reef Coin kopen (of een andere cryptomunt of handelsproduct) heb je natuurlijk geld op je account nodig, dus dit geld op de account zetten is de volgende stap.

Je hebt hier bij eToro ontzettend veel mogelijkheden voor. Zo kun je geld overmaken per iDeal, PayPal, creditcard, bankoverschrijving of betalingsmethodes zoals Skrill. Binnen enkele minuten tot uren staat het geld op je account en kun jij beleggen!

Bij eToro begin je al crypto kopen vanaf $50 / €42

Stap 4: Reef Coin Kopen

Reef Coin kopen doe je vervolgens zo: Zoek eerst Reef Crypto op in het overzicht door te zoeken naar de ticker ‘REEF’. 

Vervolgens kom je in een scherm waar je de huidige koers kunt bekijken, en kunt kiezen om de cryptomunt te kopen.

Klik op de knop Reef Coin kopen en bepaal zelf hoeveel Reef Coin tegen welke prijs je aan wilt schaffen. De exchange zal vervolgens je order plaatsen en automatisch vervullen. Probeer de coin zo goedkoop mogelijk te kopen en met winst te verkopen!

Reef Coin Kopen bij Bitvavo

Stap 5: Bewaar je gekochte Reef Crypto

Je gekochte Reef Coin worden automatisch voor je opgeslagen in je portfolio en de wallet op het platform. Je kunt deze hier gewoon laten staan in afwachting van een prijsbeweging om vervolgens de munt te verkopen.

Je kan ook de munten verplaatsen naar een andere wallet of die van het platform zelf, of deze bijvoorbeeld staken. Dit heeft wat meer voeten in de aarde, maar biedt voordelen zoals een hogere veiligheid van de wallet.

Stap 6: Reef Coin Verkopen

Nu is het wachten op een goed moment om de Reef Coin te verkopen! Het liefste wil je natuurlijk een mooi rendement behalen, dus wacht je een prijsstijging van de Reef Coin koers af.

Probeer het juiste moment in te schatten en de munt zo hoog mogelijk te verkopen. De prijzen van cryptomunten zijn erg volatiel en wisselen snel en sterk, dus wees niet bang om alvast een deel te verkopen zonder dat je zeker weet of de top bereikt is. Zo kun je al wel een deel winst veilig stellen.

Heb je Reef Coin gekocht en is de munt in prijs gestegen? Zorg dan dat je wat winst neemt op je investering!

Waarom Reef Coin Kopen?

Nu je weet hoe je Reef Coin kunt kopen, is natuurlijk de vraag of Reef Coin kopen de moeite waard is. Het potentiële succes van Reef Coin kunnen we vooral baseren op het concept van het Reef platform. Reef probeert het concept van Decentralized Finance (DeFi) aantrekkelijker te maken voor beginners.

Voordat Reef bestond, moesten mensen vaak hoge kosten betalen voor het gebruik van DeFi protocollen op het Ethereum netwerk. Het doel van Reef, wat op het Polkadot netwerk actief is, is om DeFi betaalbaar te maken voor het grote publiek.

Door het verlagen van de instapdrempel, kan het Reef netwerk in de toekomst steeds populairder worden. Tegelijkertijd zal dan ook de Reef Coin in populariteit en waarde toenemen. Reden genoeg om hier vroeg bij te zijn als je in het Reef netwerk gelooft.

Reef Crypto verwachting

Net zoals bij andere handelsproducten, is het moeilijk om bij crypto te voorspellen hoe de koers zal verlopen. Dat is bij de Reef Coin niet anders, vooral als relatief jonge altcoin. De algemene verwachtingen zijn echter over het algemeen lovend over de Reef Coin. 
 
Echter is het vaak zo dat de voorspellingen van jonge crypto’s vaak positief en hoopvol zijn. Toch komt Reef met een interessante invalshoek als toegankelijk DeFi platform.
 

Korte termijn Reef Coin Kopen verwachting

Omdat Reef Coin nog relatief jong en geen onafhankelijk betaalmiddel is, verwachten we dat op de korte termijn nog geen indrukwekkende koersstijgingen zullen volgen. Het netwerk moet nog hard werken aan haar bekendheid en populariteit onder de crypto beleggers voordat je echt grote stijgingen zal zien.

Lange termijn Reef Coin Kopen verwachting

Op de lange termijn lijkt Reef Coin kopen wel een stuk interessanter. Zoals eerder aangegeven zal de Reef Coin voornamelijk stijgen of dalen gebaseerd op de populariteit van het Reef netwerk.
 
Dit heeft tijd nodig en daarom zul je hier op de korte termijn waarschijnlijk niet veel winst uit halen. Voor de lange termijn kunnen de winsten potentieel wel oplopen.

TipKoop Reef Coin Crypto gespreid in. Door over een langere periode verspreid aankopen te doen verklein je het beleggersrisico! Een andere manier is je investering spreiden door bijvoorbeeld ook Avax Coin te kopen.

Wanneer Reef Coin Kopen?

Genoeg research gedaan over het Reef netwerk en je ziet er het potentieel in van een succesvol DeFi netwerk? Dan is Reef Coin kopen zeker het overwegen waard. Het is een jonge crypto wat betekent dat de waarde nog niet helemaal accuraat is ingeschat.

Dit kan natuurlijk ook een waardedaling betekenen, maar als het netwerk in populariteit toeneemt, zal Reef Coin ook in waarde toenemen. Als je gelooft in het netwerk, dan is er geen betere tijd dan nu om te investeren.

Zo kun je nog meeliften met de door analisten verwachte koersstijgingen en ben je er op tijd bij.

Wil je nog naar andere altcoins kijken? Lees hier meer over welke altcoins kopen.

Is nu het moment om Reef Coin te kopen? Maak dan direct een account aan bij eToro!

Veelgestelde vragen

Reef Coin crypto kopen is op het moment mogelijk bij crypto exchanges Binance en Bitvavo. In de toekomst kunnen er uiteraard meer handelsplatform de coin aanbieden.

Als je liever bij een algemene broker in crypto, maar ook in andere handelsproducten wil beleggen, dan raden we je eToro aan!

Net zoals met alle (jonge) crypto’s, hangt er een zeker risico aan het investeren in digitale valuta. Over het algemeen zijn crypto’s zeer volatiel. Het is dus moeilijk om te zeggen wat het koersverloop de komende jaren zal zijn.

Tweets van bepaalde beroemdheden daargelaten, zal het succes van Reef crypto vooral afhangen van het succes van het Reef netwerk. Het concept klinkt veelbelovend, maar het is nog afwachten of ze DeFi platforms ook echt toegankelijker kunnen maken.

De verkoop van de ICO (initial coin offering) eindigde op 30 september 2020. Reef bracht in één keer 20 miljard tokens uit tegen een prijs van €0,0011.

Voor het kopen van crypto’s in het algemeen, raden wij eToro aan. De kosten zijn hier laag en je behoudt altijd de optie om ook te beleggen in andere handelsproducten.

Voor het beleggen in crypto CFD’s, raden we echter Libertex aan. Op deze manier ben je geen eigenaar van de munt, maar speculeer je op het koersverloop van de crypto.

Conclusie: Nu Reef Coin Kopen?

Uiteindelijk zul je bij jezelf moeten nagaan of nu Reef Coin kopen het risico waard is. Zoals eerder aangegeven is Reef Coin nog een jonge munt. Het succes van Reef Coin hangt af van de populariteit van het Reef netwerk.
 
Op papier is dit netwerk veelbelovend, dus over het algemeen zijn de analisten lovend over deze coin. Geloof je in deze coin? Dan is het nu een goed moment om te starten met Reef Coin kopen!
Reef Coin Kopen bij eToro?
Wil jij Reef Coin Kopen? Registreer dan gratis een account bij eToro en profiteer van de beste tools en lage kosten voor het kopen van cryptomunten!
TIP
Scroll naar boven