Star Atlas coin kopen met iDeal of Paypal

De Star Atlas coin kopen? Star Atlas is een echte game coin. Star Atlas is het eerste grote game project dat gebruik maakt van de Solana blockchain. Wil je ook beleggen in de game token van dit snel populairder wordende spel, dan is de Star Atlas Coin kopen precies wat voor jou!

Star Atlas Coin Kopen bij een online broker - Stappenplan

Start vandaag nog met een account, dan kan je straks in crypto beleggen bij Libertex! Meteen beginnen? Klik op de groene knop!

Wij gaan in dit artikel uitleggen wat Star Atlas is, waar je Star Atlas kunt kopen en wat het laatste nieuws is over deze coin. 

Wat is Star Atlas Coin(ATLAS)?

Star Atlas of ATLAS is een relatief nieuwe game crypto token, die dient als in-game handelsmunt van het spel Star Atlas. Star Atlas is gebaseerd op de Solana blockchain technologie.

Hierna leggen we in het kort uit, wat blockchains precies zijn en welke rol ze spelen in de cryptowereld.

 

Star Atlas is zowel één van vele cryptomunten als een in-game coin.

Een blockchain is een groep cryptografisch beveiligde blokken, die verspreid is over een netwerk van computers. Deze computers kunnen zich overal ter wereld bevinden.

De allereerste blockchains, zoals die van Bitcoin, gaan uit van het Proof of Work-principe (PoW). Een mooi woord voor: zeer zware berekeningen.

De tweede generatie, zoals Ethereum , maakt nog steeds gebruik van PoW, maar voegt smart contracts toe aan de tokens. Dat maakte de blockchain een stuk slimmer. Zo werden ook NFT’s mogelijk. Ethereum heeft daarmee eigenlijk het crypto-ecosysteem zoals we dat nu kennen, mogelijk gemaakt.

De derde generatie werkt anders. PoW betekent dat de blockchain veel onnodige energie verspilt. Niet echt een handig idee en de reden dat andere methoden, zoals Proof of Stake (PoS), populairder worden. 

Solana, de ruggengraat van de game Star Atlas, en van de coin, werkt volgens het PoS principe. Dat maakt deze blockchain erg snel en geschikt voor games. 

Star Atlas Coin Kopen: waarde als game token

Technisch gezien is ATLAS een token, geen coin. De eigenlijke game coin is POLIS. De token Star Atlas houdt intrinsieke waarde, zolang de game Star Atlas populair blijft. 

Wil je de game spelen, dan moet je namelijk een wallet aansluiten met hierin Star Atlas token, om te kunnen spelen. Er blijft daardoor vraag naar deze Star Atlas token.

Wil je de wereld van Star Atlas binnenstappen, dan is het dus handig om Star Atlas Coin te kopen.

Meteen starten met Solana, de backbone achter Star Atlas?  Start vandaag bij eToro en koop Solana  via online bankieren

Waar kan ik de Star Atlas Coin Kopen?

Er zijn duizenden crypto’s in de wereld. Grote coins als Bitcoin en Ethereum worden op zo ongeveer alle cryptobeurzen verhandeld. Met een marktkapitalisatie van rond de 100 miljoen euro is de Star Atlas een middelgrote coin die rond positie 400 van meest verhandelde crypto coins staat. 

Ter vergelijking: alle bitcoins ter wereld zijn samen rond de 1000 miljard waard, 10.000 keer zoveel dus.

Dat maakt dat er maar enkele beurzen zijn waar je deze coin kan kopen. Dit zijn alle gespecialiseerde crypto brokers in het buitenland, waar je deze coin in kunt ruilen voor bitcoin, ethereum of solana. Hierna beschrijven we in enkele stappen, hoe je dit doet.

 

De koers van Star Atlas nu

Hier vind je onze pagina met de actuele koers van deze munt.

Hoe kan ik Star atlas coin kopen?

Star Atlas kopen stappenplan

Stap 1: Kies een broker

Cryptocurrency kopen vereist een  broker. Er zijn wat dit betreft twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is een algemenere broker, die ook crypto valuta aanbiedt. De tweede mogelijkheid is een gespecialiseerde cryptobroker.

Welke broker het beste voor je is hangt er vanaf wat voor type belegger je bent en wat je zoekt in een broker. Zo zijn er enkele brokers die een uitgebreid portfolio aan aandelen hebben, of andere beleggingsobjecten zoals forex en CFD’s. 

Omdat de markt van cryptomunten vaak anders regeert dan de aandelenmarkt, is het vaak interessant om gebruik te maken van zo’n broker. Een goed voorbeeld van zo’n broker is eToro.

Crypto kopen bij eToro

eToro is op dit moment wereldwijd de meest populaire broker. Dat is niet voor niets, want Etoro is gebruiksvriendelijk en je kan er ook op veel verschillende manieren mee beleggen. Vooral de unieke eToro functie, sociaal beleggen, is populair.

eToro komt van oorsprong uit Israël, maar is ondertussen neergestreken in de Londense City. Het Verenigd Koninkrijk dus. En dus daarmee gereguleerd door de Britse FCA. 

Bij eToro kun je goed terecht voor cryptocurrency, waaronder Solana (die je nodig hebt voor Star Atlas). Je kunt bij eToro gemakkelijk Solana kopen en verkopen.

eToro is vooral interessant omdat je er uit een heel breed pakket van belegging producten kan kiezen. Niet alleen crypto’s, maar ook dingen als aandelen, ETF’s, grondstoffen en valutahandel.

Op aandelen en ETF’s, rekenen ze 0% commissie. Vooral voor kleine beleggers en voor day traders is dat ideaal.

Star atlas kopen
Star Atlas (ATLAS) is een vrij kleine crypto met vaak heftige koersbewegingen van soms rond de 5% per dag.

Een unieke bonus van eToro  is dat het niet alleen een beleggingsplatform is, maar ook een sociaal netwerk. Weet je nog niet zoveel van beleggen, maar wil wel graag een mooi rendement maken? 

Met de CopyTrading functie kan je als het ware het hele portfolio van een succesvolle belegger overnemen. Dus de winsten die deze belegger maakt, maak jij dan ook. Je hebt zo een gratis beleggingsadviseur. Dat is nog eens handig, natuurlijk.

Bij eToro kun je beginnen met een gratis demoaccount.  Daarmee kan je oefenen met beleggen. Een goed idee, voordat je over gaat stappen op beleggen met echt geld. 

En goed nieuws komt ook nog eens zelden alleen. Want met een minimale inleg van slechts $50 (rond de €42) kun je al met het geld van een keertje boodschappen doen of een volle tank aan de slag!

Klaar voor de start met Star Atlas Coin Kopen? Sprint dan naar eToro!

Bij Libertex crypto kopen

Een groot en divers aanbod aan beleggingsproducten vind je bij Libertex. Bij deze broker tref je ook nog eens een groot aanbod cryptocurrency in de vorm van CFD’s. 

Als belegger kun je ook bij de broker Libertex gebruik maken van een demo functie. Je belegt zonder geld en kunt zo alvast wennen aan het platform. En, je maakt kennis met CFD’s. Natuurlijk een waardevolle beleggingservaring.

Al meer dan 20 jaar geleden ontstond Libertex. In die tijd kwamen er miljoenen klanten bij en breidde de broker zich uit naar meer dan 120 verschillende landen in het bekende universum, de aarde dus.

Libertex heeft ook een filiaal op het eiland Cyprus, wat maakt dat deze broker onder toezicht staat van de Cypriotische toezichtouder Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC). Cyprus is lid van de EU en daarmee valt Cyprus onder de Europese regels. Dat houdt in dat Libertex in principe veilig is.

Wel hebben ze een waarschuwing gehad van CySEC. Dus eToro is veiliger.

Naast cryptocurrency biedt Libertex nog veel meer handelsproducten

Naast cryptocurrency kan je bij Libertex ook beleggingsproducten vinden zoals valuta, maar ook grondstoffen, natuurlijk aandelen, plus ETF’s en meer. Zo stel je bij Libertex vrij gemakkelijk een uitgebreid en divers portfolio samen. En een wijze belegger weet: spreid je beleggingen.

Ook de ervaren belegger gaat waarschijnlijk best wel blij worden met deze broker. Zo biedt Libertex een aantal extra functies, die ook voor de gevorderde belegger grote meerwaarde betekenen. Zo kan je gebruik maken van Metatrader 4. Dat is een van de allerpopulairste wereldwijde beleggingsplatformen

Nog veel meer mogelijkheden om te beleggen vind je in de software van Metatrader 4. Daar komt ook nog eens bij dat je nog beter bepaalde types beleggingen analyseren kunt met een aantal handige tools. 

Wil je meer gaan lezen over Libertex? In onze review over deze broker vind je verdere informatie. Of maak gratis direct kennis met Libertex! 

Star Atlas coin kopen bij Plus500

Ook de broker Plus500 heeft een branch op het zonnige Cyprus en hiermee dus een licentie bij de Cyprus Securities and Exchange Commision (CySEC). Je kan bij Plus500, net als bij Libertex, uitsluitend in CFD’s van cryptomunten handelen. 

Ook bij deze broker kan je dus geen echte crypto kopen. Aan de ene kant is dat een voordeel, maar in dit geval is het een nadeel. Want je hebt cryptomunten nodig voor het Atlas coin kopen.

Bij Plus500 heb je de beschikking over allerlei erg handige analysetools.  Zeer waardevol, want daarmee krijg je veel beter inzicht in de marktomstandigheden van een asset. Vooral bij daytrading is deze technische analyse belangrijk.

Maar ook voor lange termijn beleggers die net als Warren Buffett value-oriented zijn, zijn er nuttige tools zoals de koers-winst verhouding en financiële analyses, zodat je weet welke aandelen op dat moment ondergewaardeerd zijn. 

 

Crypto's op het Plus500 platform

Ook bij de Plus500 broker is er een handige demo modus waarmee je met virtueel geld  het platform en de CFD-handel kan ontdekken en je perfecte beleggingsstrategie kan testen. 

Een handige tool om dure verliezen te beperken, of ervoor te zorgen dat je direct kan profiteren van een hoge piek, is een stop-loss respectievelijk een take-profit. 

Geld storten gaat bij deze broker eenvoudig. Je kan gebruik maken van de in Nederland populairdere betaalmethodes zoals iDEAL. Wat ook heel fijn is, vooral als kleine belegger, is dat je ook met een klein bedrag, vanaf € 100 al kan beginnen met beleggen.

Let op

81% van de retailbeleggers verliest geld met CFD's

Star Atlas coin kopen bij Binance

Binance is de grootste crypto exchange ter wereld. Oorspronkelijk werd Binance opgericht in China, maar toen de regels voor de crypto in China steeds strenger werden, verhuiste het bedrijf.

Binance heeft daarom nu een vestiging in Malta, een eilandstaatje dat EU-lid is, en valt daar onder een door de EU erkende toezichthouder. 

Binanc is een gespecialiseerde crypto trader. Dat betekent dat je niet in aandelen kan handelen of andere dingen die geen crypto zijn. In theorie zou je wel tussen stablecoins van diverse valuta, zoals de dollar (USDT/USDC) en de euro, kunnen handelen.

Dit is dus vooral een geschikte broker voor hardcore crypto enthousiasten die zich alleen daar mee bezig willen houden. 

Bij Binance kan je in een kleine 400 verschillende crypto’s handelen en er komen voortdurend nieuwe crypto’s bij. De kans is dus zeker aanwezig dat ook hier uiteindelijk rechtstreeks de Star Atlas coin kopen mogelijk wordt.

Lees hier meer over Binance. Of nog beter, maak meteen een account aan bij Binance.

Solana en Star Atlas kopen bij Bitvavo

Je kunt er ook nog voor kiezen om bij een Nederlandse broker in te stappen. Het in Amsterdam opgerichte Bitvavo groeit snel en heeft een steeds groter aanbod van crypto, waaronder opmerkelijke met pittoreske namen zoals  Sweet Love Potion.

Bitvavo heeft een eenvoudige, een inzichtelijke gebruikersinterface. Maar dat betekent niet dat de site gebruiksonvriendelijk is, integendeel.

Het voordeel van deze Nederlandse broker is de goede klantenservice in je moerstaal en het feit dat het door Nederlandse toezichthouders gereguleerd wordt. Reden om je nog veiliger te voelen bij deze echt Nederlandse crypto broker. 

Een uitgebreide review van deze Nederlandse broker vind je in ons artikel Bitvavo review. Of ervaar deze broker zelf, en maak een gratis account aan bij Bitvavo! 

Stap 2: Open een beleggingsrekening

Het is vrij eenvoudig om een online account openen bij een online broker. In feite heb je daarvoor alleen een naam nodig, daarnaast een wachtwoord en een e-mailadres.

Het aanmeldingsformulier van eToro, dat je hier vindt, is bijvoorbeeld vrij eenvoudig. Hier vul je je naam, mailadres en wachtwoord in.

Heb je dit gedaan en heb je op de bevestigingslink geklikt in het mailtje dat op je E-mail adres is binnengekomen, dan kun je al meteen aan de slag met het demoaccount gaan. 

Bij eToro maak je gemakkelijk een account aan

Stap 3: Geld op je account storten

Het verificatieproces duurt even, maar gaat in de meeste gevallen automatisch . Zodra je van de broker een bericht hebt gekregen dat je verificatie gelukt is, kan je met serieus beleggen beginnen. 

Want dan kan je geld storten. Het avontuur gaat beginnen.  Geld storten gaat eigenlijk vrij makkelijk via een van de betaalmethodes die door eToro ondersteund wordt. Dat zijn onder meer dingen als PayPal, creditcard, iDEAL of bankoverschrijving. 

Zodra je je geld gestort hebt, begint het eigenlijke beleggen. Je kan dan beginnen met eerste crypto of aandelen te kopen. 

eToro logo

Bij eToro begin je al met geld storten vanaf $50 (plm €42,-)

Stap 4: Star Atlas Kopen, voorbereidende stap

Nu het geld op je account staat kun je beginnen met je eerste Solana aankoop. Door in de zoekbalk te zoeken naar ‘Solana’ of ‘SOL’ vind je eenvoudig de markt waar jij naar op zoek bent. Crypto kopen was nog nooit zo makkelijk.

Je geeft bij eToro gemakkelijk aan hoeveel Solana je kopen wilt. Zodra je de Solana in je bezit hebt, kun je wachten tot op een gegeven moment de koers omhoog jakkert.

Je Solana kun je dan weer verkopen op het moment dat de koers voldoende gestegen is, zodat je winst boekt. Let goed op het moment dat je jouw transactie voltooit. Als je laag koopt en hoog verkoopt, maak je winst. Buy the dip.

Solana in het eToro interface. Star Atlas draait op de Solana blockchain.

Stap 5: Bewaar je Star Atlas

Als je de Solana bij Binance of Bitvavo hebt gekocht, kun je deze eenvoudig bewaren in een wallet. Het is bij eToro voor Nederlanders niet mogelijk om jouw Solana te transfereren naar een wallet, dat kan met bijvoorbeeld een Amerikaans account weer wel. 

Er zijn bij Bitvavo een aantal verschillende wallets waar je voor kunt kiezen. Naast de wallet van de broker kun je een andere wallet gebruiken op het internet, je kunt een wallet downloaden om offline te gebruiken of een fysieke wallet kopen waar je de munten op opslaat. Bijvoorbeeld van het bekende merk Trezor.

Die kan je vervolgens op een exchange gebruiken waar je vanuit Nederland niet rechtstreeks geld op kan storten. Op deze beurzen is er handel in, en kan je dus Star Atlas Coin kopen. 

Op een van deze beurzen, bijvoorbeeld Raydium, kan je vervolgens je Solana omwisselen in Star Atlas. En, als de koers flink gestegen is, ze weer verkopen. Als je klaar bent met Star Atlas Coin kopen, kan je ze opslaan in je Fantom wallet. 

Stap 6: Verkoop de Star Atlas

Zie je een aangenaam groen, en zie je dat de koers van de Star Atlas coin als de Starship Enterprise omhoog is geschoten? Goed nieuws! Nu kan je flink verdienen.

Geef een verkooporder, en de munten worden verkocht. Op platforms als eToro en Bitvavo krijg je direct geld op je belegging rekening als je crypto’s verkoopt. Op echte cryptobeurzen handel je vaak in een paar tussen twee crypto’s of tussen crypto en een stablecoin.

Je bepaalt hoeveel coins  je wilt verkopen, en voert dit vervolgens in. Je coins zijn verkocht en jij hebt een mooie winst gemaakt! Ditzelfde principe kan je ook gebruiken bij andere tokens, zoals bij het Star Atlas coin kopen en daarna verkopen.

Je bepaalt zelf welke hoeveelheid Star Atlas coin je wilt verkopen. Klaar om zelf te beginnen?

Waarom Star Atlas Kopen?

Al met al is de Star Atlas koers zeer interessant, en vooral voor daytraders is er veel reden om de Star Atlas koers aandachtig te volgen. 

Stijgingen en dalingen in de Star Atlas crypto koers zijn heel normaal in de volatiele cryptowereld. 

Volg niet blindelings experts. Ook een expert weet niet alles en alleen door je zelf grondig te verdiepen in de fundamentals van een munt zoals de Star Atlas Crypto coin krijg je gevoel voor de Star Atlas crypto coin prediction.

De eerste lancering van de game heeft grote winsten opgeleverd voor de investeerders in de token en de bijbehorende POLIS coin.  

Wat maakt Star Atlas coin kopen interessant voor investeerders?

Star Atlas Kopen, lange of korte termijn strategie

De wereld van cryptocurrency kent veel verschillende types beleggers. De ene belegger volgt de daytrader strategie. Hij probeert elke dag koerswinsten te pakken met snelle deals en meer te winnen dan te verliezen.

Tegenover dit daytraden staan er ook heel beleggers die een grote toekomst zien in cryptocurrency en voor de langere termijn investeren in deze munten. Dit type belegger is ook wel bekend als hodler. 

Eerst meer weten over de Star Atlas coin voordat je een strategie kan bepalen? In het whitepaper van de munt vind je alle technische informatie over de Star Atlas game. En ontdek je of het wijs is, of de Atlas Coin kopen wat voor je is.

Zoals bij alle cryptocurrency is het lastig om een koers verwachting van de ATLAS uit te spreken. De koersen van cryptocurrency zijn erg wisselvallig en lastig te voorspellen, dit geldt dus ook voor de ATLAS coin kopen. 

Star Atlas Kopen voor de lange termijn: lange termijn Atlas coin price prediction

Als lange termijn belegger kan je je het beste richten op de reële waarde van een coin. Van de veertig miljard ATLAS coins, zijn er vier miljard in omloop. Dat betekent dus dat er behoorlijk veel coins boven de markt hangen.

Aan de andere kant zal de coin ook niet te goedkoop worden, dan zouden de makers van de game verlies lijden. Gezien de te verwachten redelijk stabiele waarde is dit een interessantere munt om te staken. 

Star Atlas Kopen voor de korte termijn: korte termijn atlas coin price prediction

Als de afgelopen tijd iets bewezen heeft, is het dat de koers van cryptomunten waaronder Star Atlas zeer snel op en neer schiet (volatiel is). In korte tijd kan deze hard stijgen en dalen.

Dit maakt Star Atlas geschikt om in te investeren op de korte termijn. Je wacht tot de prijs snel en abrupt daalt, daarna kan je goedkoop Star Atlas coin copen. Deze strategie heet ook wel ‘buy the dip’. 

Omdat de coin nauw verbonden is met de gamer community lijkt er een bandbreedte te bestaan. Dat maakt deze coin geschikt voor een kortetermijnstrategie, waarbij je onderaan de bandbreedte de Star Atlas coin kopen gaat en aan de bovenkant de coin verkoopt. 

Wist je dat: Star Atlas al voor 40 miljoen dollar tokens heeft verkocht?

Wanneer star atlas coin kopen?

Bekijk de koers van de Star Atlas over een langere periode, als het even kan de koers ten opzichte van de Bitcoin. Staat de koers laag? Sla dan toe en ga de Star Atlas Coin kopen. 

Star Atlas Coin nieuws

Op dit moment is de koers een beetje wisselvallig en ligt in de buurt van de vijf eurocent per ATLAS. Het is vooral een speculatieve munt. Van de 40 miljard tokens zijn er nu 4 miljard in omloop.

De Star Atlas Coin koers is zoals van de meeste cryptomunten, volatiel, en vertoont heftige koersbewegingen. De Star Atlas coin koers is daarmee een interessante koers om verder te bestuderen, vooral voor de echte daytrader.

Wil je liever eerst met een bekende munt beginnen, in plaats van Star Atlas coin kopen? Alle andere munten bewegen mee met Bitcoin, de belangrijkste crypto. Dat maakt Bitcoin een leidende crypto in de markt. Lees dan ons artikel over Bitcoin kopen of kijk meteen naar de huidige Bitcoin koers. 

Veelgestelde vragen

ATLAS is de coin van de game Star Atlas. Dit ruimtestrategiespel groeit snel in populariteit. ATLAS is vrij verhandelbaar buiten de game.

Star Atlas is een crypto die nauw verbonden is met de game Star Atlas. Stopt dit spel, dan wordt de crypto waardeloos.

Verder ben je je crypto’s kwijt, als je je wallet kwijtraakt. Er is dan niets dat je kan doen om je crypto’s te redden.

Nee, het is niet mogelijk om ATLAS te minen. Wel kan je Atlas verdienen binnen de game Star Atlas door resources te mijnen en te verkopen aan andere spelers.

De makkelijkste oplossing is om een Binance of Bitvavo account te openen en daar de munt Solana of USDT te kopen.

Hiermee kan je vervolgens op een beurs die ATLAS verkoopt, zoals FTX, ATLAS kopen. “Where to buy STAR Atlas? How to buy Star Atlas?” zijn vragen die je vaak hoort. Met een duidelijk antwoord, gelukkig.

Nee, de cryptobeurzen waar ATLAS rechtstreeks aan wordt geboden accepteren alleen creditcards.

Een andere oplossing is in Nederland met iDEAL crypto’s (Solana, USDC, Bitcoin of Ethereum) te kopen, die op je Fantom of andere compatibele wallet te plaatsen en daarmee te betalen. Dit kan onder meer op Bitvavo.

Star Atlas Kopen: Conclusie

De Star Atlas Coin is een typische game coin, waarmee de grootste winsten in feite al zijn behaald tijdens de IPO. De koers van deze coin staat of valt met de populariteit van de bijbehorende game, en met het uitgiftebeleid van de maker van de game.

Gezien het voorgaande, denken wij dat deze coin vooral interessant is voor daytraden en dat je deze het beste alleen voor de korte termijn kan kopen.

Als je dus ook wilt beleggen in het Star Atlas token, kun je dit eenvoudig doen via een online broker zoals eToro of Bitvavo. Volg het stappenplan hierboven, zodat je veilig en snel Star Atlas coin kopen kunt!

Star Atlas kopen beginnen met eToro?
Wil je eenvoudig, snel én goedkoop Star Atlas beginnen te kopen? Dat kan natuurlijk! Je kan kosteloos een account aanmaken op eToro en vandaag nog beginnen met crypto!
TIP
Scroll naar boven