Verge Coin Kopen met iDeal of PayPal!

Privacy wordt in de online wereld alsmaar belangrijker. Het Verge netwerk denkt hier precies ook zo over. Voor blockchains staat privacy en beveiliging centraal. Hierdoor is Verge Coin kopen een slimme investering geworden voor crypto beleggers die dit doorhebben. Ook investeren in Verge Coin? Lees dan snel verder!

Verge Coin Kopen in 4 stappen

Begin met Verge Coin Kopen via Libertex door een account aan te maken!

Veel beleggers gingen je al voor. Verge Coin kopen kan dé aankoop van 2022 zijn. Benieuwd waar deze coin voor staat en of investeren in deze crypto voor jou ook een slimme keuze is? In dit artikel lees je onder andere waar Verge Coin kopen mogelijk is, de Verge Coin predictions en het Verge Coin potentieel in de toekomst.

Wat is Verge Coin?

Wat is Verge Coin nu eigenlijk? Verge (XVG) is een netwerk die zich volledig richt op het nog veiliger en anoniemer maken van transacties. Inspiratie hiervoor is het netwerk van grootste cryptomunt Bitcoin. 

Ze hebben hier echter een hoop extra privacy features aan toegevoegd. Zo is het mogelijk geworden om transacties volledig anoniem te doen.

Daarnaast heeft het met 100 transacties per seconde een flinke capaciteit en kun je munten binnen 30 seconden overboeken naar een ander account. Verge is opgericht in 2014 onder de naam DogecoinDark.

In 2016 begon het project een stuk serieuzer te worden. Hierdoor veranderden ze de naam van DogecoinDark naar Verge, zodat het netwerk en de coin niet alleen als meme werd gezien.

Direct Verge Coin Kopen? Start dan eerst bij Libertex! Maak vandaag nog gratis een account aan.

Hoe kan ik Verge Coin Kopen?

Verge Coin kopen is iets moeilijker dan dat je normaal gewend bent met crypto kopen. Je zult namelijk eerst bij een broker een andere munt moeten kopen om deze in te ruilen tegen Verge Coin van gelijke waarde. Hieronder lees je waar je het beste kunt beginnen met crypto’s kopen die je kunt ruilen tegen Verge Coin.

Investeren in Verge Coin in 6 stappen

Stap 1: Kies een broker

Als eerste stap zul je natuurlijk moeten kiezen voor een geschikte broker. Zoek hierbij naar een goede balans tussen kosten, betrouwbaarheid, aanbod en features binnen het handelsplatform. Hieronder lees je een aantal van onze favoriete brokers en wat de voordelen van deze brokers zijn.

Verge Coin Kopen bij Libertex

Libertex is één van de grootste aanbieders van CFD’s ter wereld. Dit handelsplatform is al actief in de handelsmarkt sinds de jaren 90. Genoeg ervaring dus! Daarnaast kun je bij Libertex ook naast crypto investeren in een tal van andere handelsproducten.

CFD’s zijn wat moeilijker om mee te beginnen dan andere handelsproducten. Voor de beginnende belegger is er echter ook bij Libertex een handige gratis demo functie. Zo kun je én het platform ontdekken, erachter komen hoe CFD’s precies werken en hoeveel winsten (en verliezen) je hiermee kunt behalen.

Libertex is tegenwoordig wereldwijd actief als één van de meest prominente CFD-broker ter wereld.

Het platform heeft een gigantische keuze aan verschillende CFD’s, waaronder crypto’s, grondstoffen, ETF’s, aandelen en forex. Zo heb je genoeg keuze uit verschillende handelsproducten. 

Het handige aan CFD’s is dat je ook winst kunt maken als een koers daalt, wanneer je ingezet hebt op een koersdaling.

Daarnaast heb je ook geen eigenaarschap over het handelsproduct waar je in investeert. Geen gedoe met crypto wallets en dergelijken dus!

Beginnen met CFD crypto trading? Maak dan direct een account aan bij Libertex!

Verge Coin Kopen bij Binance

Binance is tegenwoordig uitgegroeid tot de grootste crypto exchange ter wereld. Zo groot zelfs dat ze hun eigen cryptomunt hebben uitgebracht: Binance Coin. Binance Coin is zelfs de op 3 na grootste crypto ter wereld.

Reden genoeg dus om te geloven dat Binance een zeer sterk crypto platform is. Binance Coin is daarnaast ook één van de meest gebruikte coins om te beginnen met Verge Coin kopen.
 
Je zit dus niet vast aan Binance als je Binance Coin wilt kopen. Toch is Binance zeker het overwegen waard wanneer je je volledig wilt richten op crypto’s. Het platform heeft een gigantisch aanbod aan crypto en er zijn maar weinig munten die je niet kunt vinden binnen dit platform.
 
Nadeel hiervan is natuurlijk wel dat je, wanneer je wilt uitbreiden naar andere handelsproducten, zoals aandelen of ETF’s, dit zal moeten doen bij een ander platform. 

Lees hier meer over Binance of begin direct met een account aanmaken bij Binance.

Stap 2: Meld je aan voor

Aanmelden gaat bij de meeste brokers hetzelfde. We zullen voor dit stappenplan Libertex als voorbeeld nemen. Je kunt je gemakkelijk inschrijven door op één van de groene knoppen in dit artikel te klikken.
 
Vervolgens kun je je aanmelden door je gebruikersnaam, e-mail en wachtwoord in te vullen. Je kunt je uiteraard ook aanmelden via Google of via Facebook accounts.

Na aanmelding zul je een bevestigingsmail krijgen van het platform, zodat je je account kunt verifiëren en toegang kunt krijgen tot het demo platform van het handelsplatform.

Voor beleggen met echt geld zul je nog een aantal extra stappen moeten doorlopen: het zogenaamde KYC-proces. Dit proces houdt kort gezegd in dat je een geldig ID-bewijs moet uploaden en je bankrekening moet koppelen. Zo wordt er bevestigd dat je echt bent wie je beweert te zijn.

Ten slotte krijg je ook een vragenlijst waarin er wordt bevestigd dat je je bewust bent van de bijkomende risico’s van beleggen. Dit is verplicht.

Meld je vandaag nog aan bij Libertex!

Stap 3: Stort geld op je nieuwe account

Wanneer je je account volledig geverifieerd hebt en het proces hebt doorlopen, kun je beginnen met echt geld. Hiervoor zul je uiteraard wel eerst geld op je eigen account moeten storten.

Dit kan via een tal van verschillende betaalmethodes, waaronder iDeal, creditcard, PayPal en een bankafschrijving. Over het algemeen raden wij hiervoor iDeal aan als snelste betaalmethode.

Stap 4: Crypto's kopen

Wanneer je geld op het account zichtbaar is, kun je beginnen met crypto’s kopen. Verge Coin kopen is helaas (nog) niet mogelijk. Hiervoor kun je het beste een crypto als Bitcoin of Binance Coin kopen om deze vervolgen som te ruilen tegen Verge Coin van dezelfde waarde bij een altcoin exchange als UniSwap.

Wanneer je bij Libertex bijvoorbeeld Binance Coin wil kopen, doe je dit door in de zoekbalk te zoeken naar Binance.
 
Vervolgens kom je op de landingspagina van Binance Coin.
 
Hier kun je de huidige koers van de coin zien, algemene informatie en ook input van andere investeerders over de coin.
 
Verge Coin koers in CoinMarketCap

Als je wilt overgaan op het kopen van de coin, kun je op de blauwe knop “Handelen” drukken. Vervolgens kom je bij het koopvenster waarin je kunt aangeven voor hoeveel je aan Binance Coin wilt kopen.

Stap 5: Bewaar je coins

Vervolgens zul je je coins moeten opslaan in een externe wallet, zodat je deze kunt traden voor Verge Coin. We raden hiervoor gratis wallets aan, zoals de MetaMask of Trustwallet. Deze kun je online gratis downloaden. Vervolgens verplaats je de coins van je Libertex wallet naar de externe wallet.

Stap 6: Verge Coin Kopen door te traden

Verge Coin kopen is vervolgens mogelijk door Verge Coin te ruilen voor de coin die jij in je bezit hebt bij een altcoin exchange. Een goed voorbeeld hiervan is UniSwap. Zorg er tijdens het traden altijd voor dat je adres goed staat, wanneer je wallet adres foutief is, kun je de coins kwijtraken wanneer je aan het traden bent.

Weet je genoeg en wil je direct beginnen? Maak dan gratis een Libertex account aan en start meteen!

Waarom Verge Coin Kopen?

Verge Coin is al een tijdje op de markt, maar waarom nu Verge kopen? Cybersecurity en anonimiteit wordt steeds meer gewaardeerd in de online wereld, vooral in de blockchain. Voor de rest zal positief Verge Coin nieuws of een positieve tweet van een bekend persoon flink invloed hebben op de koers van Verge Coin.

Verge Coin Potentieel

Laten we voor de Verge Coin investeerders dus hopen dat er spoedig weer positief Verge Coin nieuws is, want dat maakt nogal uit voor het Verge Coin potentieel.

Hieronder een rekenvoorbeeld van het Verge Coin potentieel:

Stel je investeert tijdens de ICO in Verge Coin en koopt 10.000.000 coins tegen een prijs van €0,000003899. Deze verkocht je vervolgens tijdens de piekwaarde op 23-12-2017 met een waarde van €0,2154.

Dan had je 10.000.000 × 0,000003899 = €38,99 -> 10.000.000 × 0,2154 =€2.154.000 -> 2.154.000 – 38,99 = €2.153.961,01 winst gemaakt. Uiteraard is dit de meest optimale situatie en zullen je winsten nagenoeg nooit zo hoog oplopen, maar het laat het Verge Coin potentieel wel degelijk zien. 

Verge Coin Predictions

Het blijft altijd moeilijk om crypto’s te voorspellen. Zo zullen Verge Coin predictions ook nooit helemaal accuraat zijn. We kunnen echter wel kijken naar het Verge Coin potentieel en het verleden van de coin om te bepalen of Verge coin in de toekomst zal groeien.
 
Na de enorme piek eind 2017 is de coin nooit meer zo hoog in waarde geweest. In 2020 is de coin nogmaals flink in waarde gestegen, maar in 2022 lijkt de coin toch weer in een dip te zitten. Doordat de coin zowel diepe dalen als hoge pieken heeft meegemaakt, kan Verge Coin een interessante investering zijn.

Lang termijn

Verge Coin Kopen voor de lange termijn lijkt in ons opzicht nog het meest interessant. Verge Coin lijkt hoge pieken te halen om vervolgens voor langere tijd flink in waarde te stagneren. Als je in de coin investeert tijdens een dip, kun je enorme winsten behalen als de coin vervolgens weer de lucht in gaat.
 
Hiervoor zul je wel geduld moeten hebben. Je hoeft daarnaast ook niet enorm veel te investeren om een goed aantal coins in je bezit te hebben. Je kunt dan bijvoorbeeld voor 50 euro investeren in de coin om vervolgens af te wachten tot de Verge Coin weer de lucht inschiet,  bijvoorbeeld door positief Verge Coin nieuws. 

Kort termijn

Voor de korte termijn lijkt de coin wat minder interessant. In het verleden lijkt de coin voor langere termijn in waarde te dalen of stagneren. Je zult dus niet van de ene op de andere dag flink waarde uit de coin kunnen halen.
 
Hiervoor zul je waarschijnlijk geduldig moeten afwachten. We raden je dan ook aan om Verge Coin kopen te overwegen voor de lange termijn.

Wanneer Verge Coin Kopen?

Verge Coin Kopen kun je het beste tijdens één van de langdurige dips doen. In 2022 lijkt de coin weer flink in waarde te stagneren. Het kan dus een goed moment zijn om nu in te leggen op de coin, of eventueel nog wat langer te wachten om te kijken of de coin nog verder in waarde daalt.

Vervolgens kun je tijdens een piek weer investeren in Verge Coin. De pieken in het verleden maakten het mogelijk om met veel winst de coin te verkopen.

Verge Coin Nieuws

Zonder twijfel het grootste Verge Coin nieuws was de tweet van John McAfee eind 2017. In deze tweet gaf hij aan welke crypto’s veel potentieel hebben, waaronder ook Verge. Dit zorgde ervoor dat de coin enorm snel steeg. In de tweet legde McAfee uit dat de coin zo laag staat dat het veel potentieel heeft om flink te stijgen.

Een coin van 3 cent heeft namelijk meer kans om te stijgen dan een coin die 300 euro waard is, zo stelde hij. Als gevolg hiervan steeg de coin enorm. Deze piekwaarde van €0,2154 is vervolgens niet meer geëvenaard.

Op het moment is de coin druk bezig om Verge Coin Kopen mogelijk te maken bij de grote brokers. Ze zijn al beschikbaar bij een aantal brokers, waaronder Binance, maar willen dit verder uitbreiden naar brokers als bijvoorbeeld Libertex.

Verge Coin Kopen - Veelgestelde vragen

Het Verge Coin netwerk is hetzelfde als het Bitcoin netwerk. Op dit netwerk worden transacties gemaskeerd en volledig anoniem verwerkt. Het netwerk is sterker beveiligd dan Bitcoin en de locaties van haar gebruikers worden volledig verborgen.

Verge Coin kopen kan nu een goed idee zijn als je het potentieel van de coin inziet op de lange termijn. Voorheen heeft de coin flinke pieken in 2017 en 2020 doorgemaakt.

Als je tijdens een dip had geïnvesteerd, dan had je nu flink winst gemaakt. Nu lijkt de coin wederom in een dip te zitten en kan het investeren lucratief zijn als er nogmaals een piek aankomt in de toekomst.

Het grootste Verge Coin nieuws was de tweet van John McAfee in 2017 die de coin enorm liet stijgen. Hij gaf aan dat de coin een goede investering is dankzij de focus op privacy en de lage waarde van de coin.

Verge Coin kopen kun je het beste doen door bij eToro te investeren in een munt als Binance Coin of Bitcoin en deze vervolgens om te ruilen op een altcoin exchange tegen Verge Coin.

De beste crypto broker op dit moment volgens Bankr is: eToro. eToro is onze favoriete crypto broker en allround broker van het moment. Het platform biedt handige tools aan om een evenwichtig portfolio samen te stellen zonder al te veel research van jezelf.

Daarnaast heeft het naast een groot aanbod aan crypto ook andere handelsproducten waar je in kunt investeren.

Conclusie - Zelf Verge Coin Kopen

Zelf Verge Coin kopen een goed idee? In ons opzicht kan Verge kopen een slimme investering zijn tijdens een dip. Het platform heeft een interessante visie rondom privacy dat in de toekomst alleen maar belangrijker kan worden. Op de lange termijn kun je met Verge kopen dus flink profiteren van de volgende piek.

Als je wil beginnen met investeren in crypto’s zoals de Verge Coin raden wij Libertex aan.

Zelf Verge Coin Kopen?
Start dan eerst met het kopen van crypto's bij Libertex. Zo kun je zelf Verge Coin kopen met je aangekochte crypto's.
TIP
Scroll naar boven