ZRX Coin Kopen (0x) met iDeal of PayPal

Heb je al eens gehoord van de ZRX Coin of de 0x coin? Deze munt bestaat al een tijdje en heeft in het verleden flinke pieken in de koers laten zien. Het is een interessante munt die al een tijdje meegaat en daarom besteden we in dit artikel meer aandacht aan de ZRX Coin Kopen.

De ZRX Coin Kopen in 4 stappen

Gelijk geïnteresseerd in de ZRX Coin Kopen? Start nu meteen bij Libertex door op de groene button te klikken!

De 0X Coin wordt soms ook wel de ZRX Coin genoemd. Het is een interessante munt die al een tijdje bestaat en waarmee leuke rendementen behaald zijn. Kom erachter door dit artikel te lezen hoe je dat ook kunt doen!

In dit artikel bespreken we wat deze munt is, hoe je de ZRX Coin kopen kunt en wat we verwachten van de ZRX Coin. Lees snel verder om meer te ontdekken over de 0X Crypto.

0X Crypto Protocol en ZRX Coin

Het 0X principe is een infrastructuur protocol op het Ethereum blockchain netwerk. Met dit protocol kunnen gebruikers gemakkelijk handelen in ERC-20 tokens zonder gecentraliseerde tussenkomsten zoals een exchange.

Dit protocol wordt ondersteunt door een token genaamd de ZRX Coin. Deze ZRX Coin wordt gebruikt voor transacties binnen het protocol en om deel te nemen aan het platform.

Het logo van de ZRX Coin / 0X Coin bij CoinMarketCap

Het platform werd uitgebracht in 2017 en is uniek doordat het gedecentraliseerd is. Gebruikers handelen gedecentraliseerd in fungible en non fungible tokens via het protocol en dit maakt het erg interessant. 

Het is hierdoor mogelijk om te handelen in veel verschillende digitale activa zonder toestemming van een exchange o.i.d. wil je meer weten over het beleggen in crypto en cryptocurrencies? Lees dan snel onze crypto kopen pagina en ontdek hoe jij aan de slag kunt met verschillende cryptocurrencies.

Gelijk starten met de ZRX Coin Kopen? Maak vandaag nog een account aan bij Libertex en start meteen!

Zelf 0x Crypto / ZRX Coin Kopen

Wil je zelf aan de slag met de 0X Crypto kopen oftewel de ZRX Coin kopen? Dit is het makkelijkst te kopen via een broker of exchange. Vaak bieden deze platformen de 0X Coin gelijk aan zodat je gelijk kunt starten met de ZRX Coin kopen.

Volg de stappen hieronder om erachter te komen hoe jij in bezit kunt raken van de ZRX Coin /0X Coin en kunt profiteren van de koers van deze cryptomunt.

ZRX Coin Kopen - Stappenplan

Stap 1: Kies een broker voor de ZRX Coin

Voordat je kunt beginnen met de ZRX Coin kopen zul je eerst een online broker moeten uitkiezen. Een broker is namelijk een platform waarop gehandeld wordt in vele crypto valuta’s. Dit maakt het erg makkelijk om crypto te kopen omdat je, zodra er geld op je account staat, direct crypto of andere assets kunt kopen.

In dit voorbeeld nemen je mee langs een paar van onze favoriete brokers. Deze brokers zijn veilig en gereguleerd zodat je zeker weet dat je  veilig kunt beleggen via deze verschillende platformen.

ZRX Coin Kopen met Libertex

Onze favoriete online broker is Libertex. Bij Libertex wordt alleen gehandeld in digitale assets zoals de ZRX Coin door middel van CFD’s. Met het handelen in CFD’s ben je niet zelf in het bezit van het handelsproduct, maar speculeer je op de koers van het product en ontvang je hierover rendement.

Libertex is een broker die door vele miljoenen mensen dagelijks gebruikt wordt. Deze broker wordt gereguleerd door de Cysec en hierdoor weet je zeker dat je veilig kunt handelen op het platform.

Bij de broker Libertex is het mogelijk te handelen in crypto valuta’s maar ook in andere digitale assets zoals: aandelen, ETF’s, grondstoffen en andere valuta. Met deze assets handel je bij Libertex ook in CFD’s. Deze handelsproducten worden aangeboden in meer dan 120 landen wereldwijd.

Je kunt bij het starten met Libertex beginnen met een gratis demoaccount. Hierdoor kun je zonder risico starten en je strategie voor beleggen testen zonder geld te verliezen.

Wanneer je klaar bent om te handelen via Libertex doe je dit vanaf een lage minimale inleg vanaf €100,-.  Hiermee kun je meteen starten met beleggen in verschillende digitale assets.

Handel in CFD’s met Libertex

Libertex is een gebruiksvriendelijk platform voor beginnende en ervaren beleggers. Voor de meer ervaren beleggers heeft deze broker ook geavanceerde tools in huis zoals de Metatrader 4. Hiermee kun je digitale assets analyseren om in en uitstap momenten te bepalen.

Verder gaan de ZRX Coin Kopen via Libertex? Maak een account aan door op de groene knop te klikken!

ZRX Coin Kopen bij Binance

Binance is in tegenstelling tot Libertex geen online broker. Binance is de grootste crypto exchange ter wereld op dit moment en bij Binance koop en verkoop je uitsluitend crypto valuta en geen andere digitale assets.

Het voordeel van een crypto exchange is dat ze bij Binance een erg ruim aanbod hebben aan verschillende crypto munten. De ZRX Coin kopen is erg gemakkelijk doordat deze meteen aan te schaffen is via Binance.

Binance biedt daarnaast een veilige plek om je munten op te slaan door hun eigen geïntegreerde wallets. Met deze wallets sla je je cryptocurrencies veilig op en weet je zeker dat niemand bij jouw crypto munten kan.

Binance is geschikt voor iedereen die fanatiek in vele verschillende crypto valuta wil handelen. Ben je ook geïnteresseerd in aandelen of andere digitale assets dan is het beter te kiezen voor en broker zoals Libertex.

Ga naar Binance en maak een account aan zodat je meteen de 0X Crypto Kopen kunt.

Stap 2: Open een account

Wanneer je een broker gekozen hebt, kun je starten met een account openen bij deze broker. Het openen van een account bij een broker is vaak erg snel en gemakkelijk.

In dit voorbeeld nemen we de stappen door bij onze favoriete broker Libertex. Ga naar de website door op de knop te klikken en klik op registreren om te beginnen met je account aanmaken.

Je maakt je account gemakkelijk en snel aan door je e-mail adres in te vullen en een wachtwoord. Je krijgt hierna een ontvangstmail met een link om je account te bevestigen. Klik op de link om je account te openen. 

Je hebt nu een demoaccount. Als je wil beginnen met echt geld inleggen zul je eerst een vragenlijst moeten doorlopen om het risico van beleggen te beperken en een kopie van je ID-kaart uploaden. Als dit gelukt is, kun je verder met de volgende stap.

Stap 3: Geld storten

Wanneer je klaar bent voor het echte beleggen kun je geld storten op je account. Dit is erg gemakkelijk door in je account op ‘Geld Storten’ te klikken. Maak geld over met één van de vele betalingsmogelijkheden zoals iDEAL.

Bepaal het bedrag dat je wilt beleggen en maak de transactie af. Hierna staat het geld meteen op je account en kun je aan de slag met de ZRX Coin kopen.

Stap 4: ZRX Coin Kopen

Het geld staat op je account en nu kun je beginnen met de ZRX Coin kopen! Op dit moment is het niet mogelijk de ZRX Coin direct te kopen via Libertex. Wanneer dit wel mogelijk is, zoek je de 0X coin bij Libertex in de zoekbalk. Typ in ‘ZRX’ en vindt de ZRX Coin. Klik op handelen om te beleggen in de ZRX Coin.

 

Je kunt op dit moment wel andere crypto valuta kopen bij Libertex zoals Bitcoin en Ethereum. Deze kun je omruilen voor de ZRX Coin bij een exchange als Binance.

Binance biedt namelijk wel de mogelijkheid zodat je direct de ZRX Coin kunt kopen. Deze exchange biedt een ruim aanbod aan verschillende crypto valuta waaronder de ZRX Coin.

Om de ZRX Coin te kopen kun je dus kiezen om andere crypto valuta om te ruilen voor de ZRX Coin of de ZRX Coin kopen bij een exchange als Binance.

Stap 5: Bewaar je ZRX Coin

Als je in bezit bent van de ZRX Coin wil je deze natuurlijk goed en veilig bewaren. Wanneer je via een broker als Libertex de ZRX Coin kopen gaat, wordt deze vaak meteen veilig opgeslagen in een geïntegreerde wallet. Ook bij een exchange krijg je vaak direct een veilige online wallet.

Je kunt je crypto valuta ook opslaan in een offline veilige wallet zoals een Ledger. Deze zijn vaak wat betrouwbaarder doordat ze extern en offline opgeslagen worden in een soort USB-stick. Hackers kunnen hier niet bij en hierdoor ben je verzekerd van een veilige opslag van je crypto munten.

Stap 6: Verkoop de ZRX Coin

Is de koers van de ZRX Coin gestegen of heeft de ZRX Coin een price target behaald waar jij tevreden mee bent? Op dit moment kun je ervoor kiezen je ZRX Coin te verkopen en winst te behalen.

Je kunt binnen Libertex erg gemakkelijk verkopen door in je wallet te kijken en je ZRX Coin te verkopen. Verkoop het gewenste aantal en claim jouw winsten. 

Wanneer de ZRX Coin nog niet beschikbaar is bij Libertex kun je deze ook gemakkelijk verkopen via Binance. Wanneer je de ZRX Coin verkocht hebt, heb je officieel rendement behaald en winst gemaakt. Met deze winst kun je beleggen in meer of andere crypto valuta’s.

De ZRX Coin Kopen gaat gemakkelijk via Libertex. Start met beleggen door een account aan te maken!

Waarom 0X Crypto ZRX Coin Kopen?

De ZRX Coin is een interessant project. Door het unieke 0X infrastructuur protocol kunnen gebruikers gemakkelijk in verschillende fungible en non fungible tokens handelen.

Dit gaat zonder een gecentraliseerde tussenpersoon als een exchange. Dit betekent dat er onafhankelijk gehandeld kan worden. 

Het 0X Infrastructuur protocol van de ZRX Coin

Dit protocol kan gebruikt worden voor een brede inzetbaarheid voor de handel in digitale assets en ondersteunt het doel van crypto namelijk gedecentraliseerd en onafhankelijk handelen.

Het protocol kan ook gebruikt worden voor het bouwen van flexibele exchange producten of activa dat gebruikt wordt in verschillende beheer platforms. Als je het principe van decentralisatie steunt en de kern begrijpt van het 0X-protocol en de ZRX Coin kun je overwegen te investeren in deze munt. Ook zijn er leuke rendementen te behalen met dit project.

0X Crypto - ZRX Coin Verwachting

Momenteel is de ZRX Coin marktkapitalisatie ongeveer €843.000. Voor een ZRX Coin kopen betaal je op het moment zo’n €1 euro met een handelsvolume van €88.110.586. 

De ZRX Coin staat op dit moment op plek #110 van de ranglijst 

Lang termijn

Kijkend naar de koers van de 0X Crypto zien we dat deze steeds erg hoge pieken kent. Om rendement te behalen is het van belang om op het juiste moment in te stappen en op het juiste moment uit te stappen. De koers heeft een lange tijd erg laag gelegen en hiervoor is geduld van belang.

Wanneer je op tijd de ZRX Coin kopen gaat, kun je leuke rendementen verwachten tijdens de hoge pieken. Als je goed onderzoek doet naar de trends en ontwikkelingen binnen de crypto markt en de Bitcoin koers in de gaten houdt kun je een inschatting maken van wanneer deze juiste momenten zijn.

De koers van bijna elke cryptomunt stijgt mee met de Bitcoin en ook de ZRX Coin is hierbij geen uitzondering. Doe dus goed onderzoek naar de 0X Crypto en houdt de koers in de gaten voor koop en verkoop momenten.

Kort termijn

Voor een kortetermijnprognose kijken we naar de huidige koers van de ZRX Coin. De munt staat op dit moment op ongeveer €1 per ZRX Coin.

We zien in de grafiek dat de munt erg schommelt. Het heeft de afgelopen maanden diepe dalen en hoge pieken gekend.

Op dit moment zitten we in zo’n dip en kan dat een koopmoment bevestigen. De all time high van de ZRX Coin staat op 1,80 en dit zou betekenen dat wanneer je nu in zou stappen met een bedrag van €1000 en de koers deze opnieuw aantikt je geld 1000 * 1,8 = 1800 waard zou zijn.

Wanneer ZRX Coin Kopen?

Het bepalen van een koop en verkoop moment van de ZRX Coin is lastig. De grafiek toont verschillende hoge pieken en de munt is erg volatiel. Je zult goed onderzoek moeten doen naar de crypto markt en de ZRX Coin. 

Door de ontwikkelingen op de voet te volgen en de Bitcoin koersverwachtingen in de gaten te houden zie je vaak een patroon. Hierop kun je koop en verkoop momenten bepalen. Ben je ook geïnteresseerd in Bitcoin of andere bekende crypto zoals Cardano kopen? Bekijk ook eens deze pagina’s om meer te weten te komen.

Veelgestelde vragen

De 0X Crypto is een infrastructuur protocol voor fungible en non fungible tokens. Dit protocol maakt handel in digitale assets mogelijk zonder gedecentraliseerde tussenpersoon als een exchange mogelijk.

De ZRX Coin wordt gebruikt voor het 0X infrastructuur protocol om betalingen te verrichten tussen partijen.

De ZRX Coin is op dit moment ongeveer €1 waard met een marktkapitalisatie van zo’n €843.000 euro en staat op plek #110 van de ranglijst.

Of de 0X Crypto kopen een goede investering is hangt er af van jouw eigen visie. Steun jij het principe van decentralisatie of zie jij kansen in de markt van de ZRX Coin? Dan kan het zomaar een goede investering zijn. Let op dat je altijd goed eigen onderzoek doet.

Nee het minen van de ZRX Coin is niet mogelijk.

ZRX Coin Kopen: Conclusie

De ZRX Coin kopen kan een interessante optie zijn voor mensen die zich verdiepen in het project en het principe van decentralisatie steunen. Ook kan het erg interessant zijn voor mensen die geduld hebben en speculeren op de koersverwachting.

De koers heeft namelijk laten zien hoge pieken en diepe dalen te kennen. Dit betekent dat wanneer je de ZRX Coin kopen gaat en dit op het juiste moment doet, je leuke rendementen kunt behalen.

Wanneer je de ZRX Coin kopen wilt, heb je eerst een account nodig bij een broker zoals Libertex of een exchange. Met een broker wissel je een andere crypto munt in voor de ZRX Coin en bij een exchange kun je direct de ZRX Coin kopen.

ZRX Coin kopen met Libertex?
Ben jij overtuigt van de ZRX Coin en wil je de ZRX Coin kopen? Ga naar de website van Libertex en maak een account aan om vandaag nog te starten met beleggen!
TIP
Scroll naar boven