Hoe NFT Token kopen? De complete gids!

Een digitaal plaatje van een kat die honderdduizenden euro’s moet kosten. Je kunt wel stellen dat NFT’s op dit moment erg populair zijn en voor een aantal NFT tokens zorgt dat voor hoge koersstijgingen. Profiteer snel mee en lees hoe jij investeert in NFT tokens 

Top 10 beste NFT Tokens Kopen in 4 stappen

Direct beginnen bij een NFT marketplace? Koop Lucky Block NFT’s bij de NFT Launchpad. Voor andere projecten raden wij Crypto.com aan!

Cryptocurrency bestaat inmiddels meer dan tien jaar en in die tijd hebben de ontwikkelingen niet stil gestaan. Zo worden er steeds meer toepassingen gevonden voor blockchain technologie, de laatste tijd is er veel interesse voor NFT’s

In dit artikel lees je alles over NFT tokens, hoe je zelf NFT tokens kan kopen en vind je een overzicht van de beste NFT tokens die op dit moment verkrijgbaar zijn. Lees snel verder om alles te weten te komen over NFT tokens of begin meteen met investeren bij de online broker eToro!

Top 4 NFT Tokens 2022

Met de tokens die bij een NFT horen kun je vaak gemakkelijk de NFT’s zelf aanschaffen. Hieronder vind je de 4 beste NFT tokens van het moment. 

1. Lucky Block NFT’s

De Lucky Block token werd in enkele maanden maar liefst 70 keer zoveel waard. Nu komt er ook een aparte NFT collectie van Lucky Block die dezelfde stijging door kan maken. 

In totaal zijn er nu 10.000 Lucky Block NFT’s te koop. De verwachting is dat ze snel uitverkopen via NFTlaunchpad.com.

Als je een Lucky Block NFT in bezit hebt, doe je dagelijks mee voor een speciale prijs ter waarde van 2% van de jackpot. Daarnaast wint er één NFT-bezitter een Lamborghini Aventador. 

Door Lucky Block coins te kopen maak je kans op de grote jackpot met een geschatte waarde van meer dan 2 miljoen. Lucky Block beloont haar holders met een gratis ticket, dus schaf nu al de coins aan en bewaar deze in je wallet. Koppel de wallet met het benodigde bedrag tokens dagelijks met de app en krijg een gratis ticket.

Daarna kun je nog tickets bijkopen voor een redelijk bedrag. Ook kun je stemmen op het goede doel dat gesteund gaat worden door Lucky Block, en krijg je daarbij keuze uit 4 opties. De trekkingen van beide prijzenpotten starten medio half mei.

Join ook de Lucky Block discord voor het laatste nieuws over Lucky Block en de NFT’s. Hier ontmoet je ook andere eigenaren van Lucky Block NFT’s. 

2. Decentraland NFT Tokens

Ook de NFT Tokens van Decentraland kunnen een interessante investering zijn. In het spel van Decentraland worden er items en stukken land verhandeld als NFT’s.

Je kunt ook geld verdienen met de Decentraland token zelf, deze steeg al eens in een paar dagen van zo’n €0,50 naar bijna €5,-. 

3. The Sandbox NFT Tokens

The Sandbox kun je het best omschrijven als een spel waarin Minecraft en de wereld van NFT’s samen worden gebracht. Bij dit blockchain spel kun je Sandbox NFT tokens verdienen door te spelen. 

Met de tokens van The Sandbox kun je vervolgens NFT’s kopen van gedeeltes land of bepaalde items in het spel. Een aantal items van The Sandbox hebben een waarde van enkele tienduizenden euro’s.

4. Enjin NFT Tokens

Eén van de eerste NFT tokens naast Ethereum. De cryptomunt Enjin richt zich namelijk volledig op de NFT markt en bijvoorbeeld ook hoe je NFT’s in spellen of in je bedrijf kan gebruiken. 

Enjin is dus de NFT token achter bepaalde andere projecten met hun eigen token. Bij Enjin is het gemakkelijker om op grote schaal NFT’s te implementeren in bepaalde systemen. 

De munt zelf is sinds 2021 aan enorme stijging bezig. Waar de munt ooit zo’n €0,10 waard was, is het record van de Enjin koers inmiddels meer dan €4,-!

Hoe kan ik investeren in NFT Tokens?

Het begrip NFT token kun je op twee manieren opvatten en investeren in NFT tokens is op nog veel meer manieren mogelijk. Zo kun je investeren in NFT’s zelf of in verschillende NFT projecten door de NFT token van dit project te kopen. 

NFT Tokens kopen

De makkelijkste manier van investeren in NFT tokens is door rechtstreeks NFT’s of de tokens van NFT projecten aan te schaffen. Hieronder volgt een stappenplan waar je meer leert over deze manier van investeren in NFT tokens. Je kunt ook direct een gratis account registreren bij de NFT market van Crypto.com.

NFT Tokens creëren

Iedereen kan NFT’s aanmaken en gaan verhandelen. Als jij een bijzonder kunstwerk of ander digitaal item hebt wat je graag in zijn unieke vorm wilt verhandelen kun je dit als NFT aanmaken.

Wat is een NFT Token?

Een NFT is een Non Fungible Token. Je kunt dit het best zien als digitaal eigendomsrecht, je krijgt bijvoorbeeld een afbeelding waar jij het alleenrecht op hebt om te gebruiken. 

Over het algemeen worden NFT’s aangemaakt op de blockchain van Ethereum. Dit is de grootste munt waarbij het mogelijk is om NFT’s aan te maken. 

Er zijn ook andere projecten die zich richten op NFT’s en dan voornamelijk in het faciliteren van het maken van NFT’s. Dit kunnen projecten speciaal voor een bepaalde toepassing als een NFT Game zijn of meer algemenere projecten waar iedereen gebruik van kan maken. 

Deze projecten kiezen er vaak voor om op de Ethereum blockchain naast NFT’s ook een eigen token aan te maken. Deze NFT token kan vervolgens op verschillende manieren gebruikt worden, zo kan het bijvoorbeeld dat zijn dat bepaalde NFT’s alleen met hun eigen munt gekocht kunnen worden. 

Ook kan het zijn dat bij een project dat NFT’s gebruikt op de Ethereum blockchain er bepaalde beloningen en andere zaken uitgekeerd worden in hun eigen NFT token. 

Hoe kan ik NFT Tokens Kopen?

Zelf beginnen met NFT tokens kopen kan even lastig zijn, zeker als je nog geen tot weinig ervaring hebt met beleggen in cryptocurrency. In dit stappenplan helpen we je met alle stappen die je moet doorlopen om jouw eerste NFT of NFT token te kopen.

Beide mogelijkheden zijn qua uitvoer erg verschillend. Zo moet je om NFT’s zelf te kopen eerst een andere munt kopen, marktplaats vinden voor NFT’s en vervolgens kun je pas met de eerste aankoop beginnen. 

Het investeren in tokens van NFT projecten is daarentegen makkelijker. In sommige gevallen zijn deze NFT tokens rechtstreeks verkrijgbaar bij een online broker die cryptocurrency aanbied, als dit niet het geval is moet je bij een ander platform de munt omwisselen. 

Stap 1: Waar kan ik NFT Tokens kopen?

De eerste stap is meteen een belangrijke, het is tijd om te kiezen waar jij NFT tokens gaat kopen. Hiervoor moet je altijd beginnen bij een online broker of crypto exchange om je eerste aankoop te doen en in bezit te komen van een munt als Ethereum. 

Vervolgens kun je zelf kiezen wat je met je Ethereum gaat doen, je kunt deze weer omwisselen voor andere munten of gebruiken om rechtstreeks NFT’s te kopen. Als je actief met NFT’s aan de slag gaat is het verstandig om de munt te versturen naar een andere wallet. 

Bij de keuze voor je broker of exchange moet je dus kijken naar de mogelijkheden die ze bieden om Ethereum te kopen, te verhandelen voor andere munten of te versturen naar een andere wallet. Ook kun je bij sommige brokers en exchanges rechtstreeks NFT tokens kopen. 

Let verder bij de keuze voor een broker op de gebruiksvriendelijkheid van het platform, de kosten die je maakt en het volledige aanbod. Zo kun je bij sommige brokers ook in andere producten investeren, het is handig om alvast te weten wat er beschikbaar is bij de brokers. 

NFT Tokens kopen bij eToro

Als beginnende belegger kun je het beste terecht bij eToro. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk platform. Je kunt hier crypto kopen en gebruiken op Crypto.com om NFT’s aan te schaffen. 

eToro heeft een aantal handige functies zoals de Copy Trading tool. Met deze tool kijk je gemakkelijk in de portfolio’s van andere beleggers en kun je deze kopiëren naar je eigen portfolio. 

Je kunt als beginner ook eerst het platform uitproberen. Hiervoor heb je een gratis demo account met daarin virtueel geld wat je op dezelfde manier kan gebruiken als echt geld.

De Ethereum pagina op eToro

Je kunt bij eToro investeren in cryptomunten als Bitcoin, Ethereum en anderen. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om te investeren in aandelen, ETF’s, grondstoffen, valuta’s en meer, zo kun je een divers portfolio samenstellen met een laag risico. 

Bij het investeren in aandelen en ETF’s betaal je bij eToro, zowel bij kopen als verkopen, 0% commissie. Vooral voor beginnende beleggers zorgt dit voor een extra stuk duidelijkheid omdat de prijs op je beeldscherm altijd de prijs is die je betaalt voor een investering. 

Ook mensen die met een kleine investering willen beginnen kunnen goed terecht bij eToro. Je kunt hier namelijk al beginnen met een lage minimale inleg van $50 (€43). 

Je kunt veilig beleggen bij eToro, er zijn namelijk meerdere toezichthouders in Europa die zorgen dat deze broker zich houdt aan de Europese wetgeving. Dit zijn het Cypriotische CySEC en het Britse FCA

Enthousiast geworden van eToro? Maak dan snel je gratis account en begin vandaag nog met je eerste investeringen! 

NFT Tokens Kopen bij Bitvavo

Je kunt ook bij de Nederlandse crypto exchange Bitvavo aan de slag. In korte tijd is dit één van de populairste exchanges in Nederland geworden door het grote aanbod en de lage kosten. 

Bitvavo biedt natuurlijk ook Ethereum aan, daarnaast zijn er nog enkele andere munten die zich ook bezig houden met NFT’s die verkrijgbaar zijn bij deze exchange. Zo kun je bijvoorbeeld handelen in de NFT tokens van Axie Infinty (AXS) bij Bitvavo. 

Daarnaast biedt Bitvavo voor beleggers inmiddels handige opties als Bitvavo Earn waarmee je kan staken en geld kan verdienen met de crypto die je vast zet. 

Begin nu bij de Nederlandse crypto exchange met de laagste kosten; Bitvavo!

Stap 2: Maak een account aan

Bij de meeste brokers en exchanges gaan de volgende stappen op een vergelijkbare manier. In dit stappenplan gebruiken we als voorbeeld eToro. 

Bij eToro maak je eenvoudig een account aan door een Gebruikersnaam, E-mailadres en wachtwoord op te geven. Met die gegevens krijg je ook meteen toegang tot je gratis demo account. 

Voor een account met echt geld moet je nog een extra stap doorlopen. Je moet je bij eToro identificeren met een kopie van je identiteitsbewijs en je moet een vragenlijst invullen waarin jouw kennis en ervaring op het gebied van beleggen getoetst wordt. 

Stap 3: Geld op account zetten

Je krijgt bericht van eToro als ze je identificatie en vragenlijst behandeld en goedgekeurd hebben. Vanaf dat moment kun je investeringen doen op het platform met je eigen geld. 

Geld storten bij eToro kan al vanaf $50 (€43). Je kunt het geld storten via verschillende betaalmethodes, voor Nederlanders zijn iDeal, PayPal, bankoverschrijving en creditcard de meest handige opties. 

Als je via een digitale betaalmethode het geld op je account stort, zal het zo goed als meteen op je account staan. Zodra het geld op je account staat en de verificatie is goedgekeurd heb je toegang tot het gehele eToro platform met echt geld. 

Bij deze optie in het menu kun je geld storten

Stap 4: Zoek een geschikte NFT Token

Zoek geschikte producten op eToro

Je moet eerst bepalen hoe je in NFT tokens wilt investeren. Als je NFT’s zelf wilt kopen kun je het best Ethereum aanschaffen.

Mocht je liever in de tokens van NFT projecten invessteren kun je eigenlijk allerlei keuzes maken. Je kunt rechtstreeks bij een broker deze tokens kopen of eerst een andere munt en later omwisselen. 

Je weet nu wat je gaat doen en je kunt een eerste investering doen. Het kan handig zijn om een andere wallet te gebruiken en na het kopen van een cryptomunt bij eToro deze te versturen naar de wallet van jouw keuze, een andere wallet kun je vaak gemakkelijker koppelen met NFT marktplaatsen. 

Stap 5: Zelf investeren in NFT Tokens

Dan is het nu tijd om je eerste NFT tokens te kopen. Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen zijn hier meerdere keuzes voor. 

Zo kun je bij eToro bijvoorbeeld investeren in Ethereum om NFT’s te kopen, of je kiest voor een investering in de NFT token MANA of Enjin. 

Last van FOMO en wil je de NFT trein niet missen? Begin dan vandaag nog met het aanmaken van je eToro account. 

Stap 6: Wallet verbinden met NFT Launchpad

Om de populairste nieuwe NFT projecten te kopen, raden we je aan je wallet te verbinden aan de NFT Launchpad marktplaats. Op deze manier kun je direct kapitaliseren op interessante NFT projecten op deze marktplaats.

Hiervoor raden we je aan om de gratis MetaMask wallet te gebruiken en vervolgens je account te verbinden aan je wallet. Ook de erg gewilde gelimiteerde Lucky Block Platinum Roller Club NFT is hier beschikbaar!

Hoe werken NFT Tokens?

Een NFT is een niet vervangbare token, dit houdt in dat de inhoud van deze token altijd hetzelfde blijft. De inhoud is een digitaal item, dit kan een kunstwerk zijn, muziek of een item wat je gebruikt in een computerspel. 

Ondanks dat iedereen een kopie van de inhoud van deze NFT kan maken is er maar één persoon echt in bezit van het item. Een NFT blijft altijd hetzelfde omdat deze in de blockchain geregistreerd staat en dus decentraal vastgesteld staat. 

Dit houdt in dat er niemand is die de gegevens van deze tokens aan kan passen en de gecreëerde NFT dus altijd blijft bestaan zolang de blockchain online is. 

NFt’s zijn verder volledig openbaar in te zien. Je kunt altijd de prijs van NFT’s bekijken en wanneer ze voor welk bedrag verkocht zijn. 

Je kunt ook zelf een NFT maken en deze online aanbieden. Steeds meer kunstenaars en bekende mensen doen dit.

Zo begon de Amerikaanse basketbalbond ook met het aanbieden van NFT’s. Het bedrijf dat deze NFT’s heeft aangemaakt kreeg een investering van meer dan 200 miljoen euro en zag het aantal gebruikers in een aantal weken van 4.000 naar 400.000 groeien. 

Ook beginnen met investeren in NFT Tokens? Begin vandaag nog bij de online broker eToro!

Waarom investeren in een NFT Token?

De markt van NFT’s is steeds meer waard aan het worden en de tokens worden steeds meer gebruikt in online toepassingen. Omdat de markt steeds meer waard wordt, kun jij als belegger dus ook geld verdienen door op tijd te investeren in NFT tokens. 

Investeren in NFT’s vs NFT Tokens

Voor veel mensen is beleggen in cryptocurrency speculeren op wat de koers van bepaalde munten gaat doen. Vaak beweegt de gehele markt mee als Bitcoin grote stijgingen of dalingen mee maakt waardoor je meer op de gehele markt speculeert dan op één bepaalde munt. 

Bij NFT’s koop je een uniek item die meer op zichzelfstaand in prijs kan stijgen of dalen. Als er veel mensen een bepaalde NFT willen zal de prijs stijgen, maar andere NFT’s zullen hier niet van mee profiteren. Of NFT’s je echt geld op kunnen gaan leveren, is voor veel beleggers nog een groot vraagteken. 

Voorstanders zien het als begin van een nieuwe manier van kunst distribueren. Zij willen graag de klassieke digitale kunstwerken in hun bezit hebben omdat zij ervan uit gaan dat deze klassiekers over een langere periode veel meer waard zullen gaan worden. 

Bij NFT tokens kan het ook alle kanten opgaan, als een project steeds meer gebruikt wordt zal de prijs van de NFT-token van dit project ook stijgen. Veel NFT tokens worden gebruikt in NFT games, en hoe populairder de game hoe beter!

Profiteer van een tal van tools die je helpen met het maken van verstandige lange termijn beleggingen.

Tip: Kijk eerst goed in wat voor NFT tokens je wilt gaan investeren. Zo weet je welke munt je nodig hebt om deze investering te kunnen gaan doen en kun je probleemloos beginnen bij de online broker eToro!

NFT Token: Veelgestelde vragen

Een NFT token is een cryptomunt die van een NFT-project. Vaak zijn dit tokens die op het Ethereum blockchain-netwerk draaien. 

De beste NFT Tokens op het moment zijn Axie Infinity (AXS), THETA, Tezos en Enjin Coin. Dit zijn allemaal projecten die zich op een manier bezig houden met het creëren of ontwikkelen van NFT’s. 

Een NFT Token kan verschillende toepassingen hebben. Zo wordt de ene token gebruikt bij om NFT’s mee te kopen en verkopen en zijn andere NFT Tokens meer de cryptomunten die een project financieren die zich bezighoudt met de markt van NFT’s. 

Investeren in NFT Tokens kan verstandig zijn omdat er nog veel groei in de markt lijkt te zijn. NFT’s zijn afgelopen jaar bekend geworden bij het grote publiek en hierdoor zijn de koersen van enkele NFT tokens enorm gestegen. 

NFT Tokens kun je het best rechtstreeks bij een broker als eToro kopen. Als je hier niet de NFT Token kan vinden die je wel graag wilt kopen kun je beter beginnen met Ethereum kopen bij deze online broker. 

Conclusie - Nu NFT Token Kopen?

De markt van NFT’s zit de afgelopen tijd flink in de lift, de tokens bestaan al een tijdje, maar afgelopen jaar was de doorbraak bij het grote publiek. Daardoor zijn er veel NFT’s verkocht voor enorme bedragen, maar zijn ook de koersen van tokens van NFT-projecten enorm gestegen. 

Deze NFT tokens kun je op verschillende manieren gebruiken. Zo is de ene NFT token gebouwd om mee te kunnen betalen op een marktplaats terwijl andere NFT tokens weer voor hele andere toepassingen gebruikt worden. 

Als je wilt kapitaliseren op veelbelovende nieuwe en oude populaire NFT projecten, dan raden we je aan je wallet te verbinden aan de NFT Launchpad. Hier worden regelmatig nieuwe NFT projecten gelanceerd, zoals het populaire NFT project van Lucky Block.

Scroll naar boven