5 beste nieuwe crypto om in te investeren

Investeren in cryptocurrency is hot, en beleggers die er vroeg bij zijn kunnen door in de juiste nieuwe crypto munten te investeren hun inleg soms wel x10, x100 of zelfs x1000 zien gaan! Om ook jou te helpen met het vinden van de beste nieuwe crypto om in te investeren geven we in dit artikel een top 5 nieuwe crypto 2022!

Investeer in de beste Nieuwe Crypto in 4 stappen

Wil jij ook beleggen in de Top 10 cryptomunten? Ga dan snel via de groene knop hiernaast naar eToro en maak een account aan!

Wat zijn Nieuwe Crypto coins?

Er zijn ontzettend veel verschillende cryptocurrencies. Nu is de gemiddelde persoon wel bekend met grote namen als Bitcoin, Ethereum en Dogecoin, maar er komen regelmatig veelbelovende nieuwe crypto bij die nog veel beter kunnen presteren!

De nog onbekende nieuwe crypto munten staan namelijk nog in de kinderschoenen en zijn daardoor zeer goedkoop te krijgen, en een ideale belegging voor wanneer je met een (kleiner) bedrag kans op het snel laten groeien van je portefeuille wilt maken. Nieuwe crypto kenmerken zich als high risk / high reward investeringen!

Veelbelovende Nieuwe Crypto: Lucky Block Token

De eerste nieuwe crypto die we willen uitlichten is de beloftevolle Lucky Block Token. We zijn bij Bankr enthousiast deze coin als één van de eersten te kunnen tippen als investering van 2022!

Lucky Block heeft een game gallery. Hier kun je play2earn games spelen. Gebruikers kunnen meedoen aan trekkingen en giveaways.

Half mei begint Lucky Block met het houden van dagelijkse trekkingen. Een grote jackpot van 2 miljoen wordt hierbij weggegeven en een kleinere jackpot voor Lucky Block NFT houders.

Hierbij kun je extra prijzen winnen. Win een Lamborghini Aventador of een miljoen aan crypto. Als je een wallet hebt met een bepaald aantal Lucky Block tokens kun je gratis meedoen aan de trekking.

Hiervoor connect je jouw wallet dagelijks aan de mobiele app van Lucky Block. Je zult dan beloond worden met een ticket.

Hoe koop ik Lucky Block Token?

Op dit moment kun je beleggen in Lucky Block crypto door Binance Coins te kopen en deze te traden tegen Lucky Block tokens op PancakeSwap. Volgens crypto-fanaten is het niet ondenkbaar dat de coin op termijn een x100 in waarde doet, maar wees er op tijd bij, want de token kopen gaat op first come, first serve basis.

Join de Telegram Groep voor je volgende grote profit

Hoe kan ik zelf investeren in de 5 beste Nieuwe Crypto?

De eenvoudigste manier om te investeren in de top 5 nieuwe crypto van 2022 is door nu alvast een account te registreren bij een broker die cryptocurrency in haar aanbod heeft opgenomen. Je kunt dan eenvoudig crypto kopen- en weer verkopen bij deze broker die jou toegang geeft tot de crypto markt. 

In de volgende stappen nemen we je vliegensvlug mee langs twee door ons aangeraden brokers op het gebied van crypto, hoe je hier een account aanmaakt en hoe je dan gelijk kunt beginnen met investeren in de beste nieuwe crypto van dit moment.

Stap 1: Selecteer een broker in Nieuwe Crypto

Investeren in nieuwe crypto begint bij het uitkiezen van een broker die jou toegang gaat verschaffen tot de cryptomarkt. Het is belangrijk dat je goed nadenkt over deze keuze, want de broker is de partij waar jij zowel het geld voor de belegging stort als de belegging zelf mee regelt. 

Daarom hebben wij extra gelet op de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van de brokers. Een goede broker is in onze ogen geschikt voor zowel beginners als gevorderden, en wordt gereguleerd door middel van toezicht door een financiële autoriteit.

Ook belangrijk is dat de munten uit de top 5 nieuwe crypto verkrijgbaar zijn bij de broker, en dat je bovendien kunt investeren in andere cryptomunten of zelfs handelsproducten als aandelen, mocht je daar interesse in hebben. Kijk dus ook goed naar het aanbod en of dat past bij je wensen.

Top 7 beste brokers

1. Investeren in Nieuwe Crypto bij eToro

Eén van de populairste en beste brokers ter wereld is eToro. Deze broker houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met investeren en biedt aan beleggers wereldwijd een ideaal platform om dit te doen.

Bij eToro profiteer je van een klantvriendelijke interface met mogelijkheden zoals een gratis demo account met virtueel geld om te leren beleggen en een copy trading functie.

Deze copy trading functie is uniek en kan ingezet worden om de beste beleggers op het platform te volgen en hun trades te kopiëren. Zo profiteer je automatisch mee van hun kennis en kunde!

Wanneer je het beleggen in nieuwe crypto beheerst kun je al vanaf de lage minimale inleg van $50 beginnen met echt investeren. Dat is omgerekend slechts zo’n €42!

Producten waarin je kunt handelen bij eToro zijn niet alleen tientallen bekende en nieuwe cryptomunten, maar ook ETF’s, CFD’s, aandelen, indexen en grondstoffen. Over de handel in aandelen en ETF’s betaal je bovendien 0% commissie!

eToro mag haar diensten over de hele wereld- en uiteraard ook Europa aanbieden doordat zij worden gereguleerd door diverse financiële instanties zoals de FCA en de CySEC. 

Wat zij doen is toezicht houden op eToro en hun bedrijfsvoering, en bijvoorbeeld ook dat er zorgvuldig wordt omgesprongen met jouw geld en investeringen. Je kunt hier dus veilig belegggen.

Direct nieuwe crypto kopen bij eToro? Maak dan een gratis account aan!

2. Investeren via Skilling

Een andere veelzijdige broker, en daarom als tweede uit de test, is Skilling. Deze Cypritische broker is gereguleerd door CySEC en de FCA en geniet dus volledige Europese bescherming.

Daarnaast heeft Skilling een uitgebreid aanbod waaronder grondstoffen, valuta en crypto. De interface van zowel de website als de app, is makkelijk  in gebruik. 

Als de 88 euro minimale inleg geen probleem is, kun je hier vrijwel overal in handelen. 

Nieuwe crypto kopen? Begin dan bij Skilling!

3. Investeren via Capital.com

Als derde uit de test hebben wij ook nog Capital.com. Deze broker uit het Verenigd Koninkrijk staat bekend om de makkelijke interface en klantvriendelijkheid.  

Handelen bij Capital.com is makkelijk, en je hebt veel verschillende opties om in te handelen. Daarnaast heeft het meerdere prijzen gewonnen, waaronder de prijs van de meest transparante broker. 

Daarnaast is handelen bij Capital veilig. Ze zijn gereguleerd door de FCA en bieden verschillende extra beveiligingsopties. 

Nieuwe crypto kopen? Begin dan bij Capital.com!

4. Investeren in Nieuwe Crypto bij Libertex

Een concurrent van eToro is Libertex. Deze broker kun je kennen vanwege hun CFD’s op onder andere crypto en aandelen.

Libertex beschikt net als eToro over de nodige licenties van toezichthouders en heeft een bewezen staat van dienst en miljoenen tevreden gebruikers. Je kunt hier dus ook met een gerust hart investeren in nieuwe crypto.

Je handelt bij Libertex uitsluitend in CFD’s. Dit houdt in dat je belegt op toekomstige wisselingen in de koers, maar je bezit nooit de crypto zelf en kunt deze dus ook niet in een wallet plaatsen of ergens anders voor gebruiken. Hou hier dan ook rekening mee.

In totaal heeft Libertex meer dan 250 verschillende CFD’s, waaronder een aantal cryptomunten. Beleggen kan vanaf een minimale inleg van €100 euro en is daarmee goed te doen.

Nieuwe crypto kopen als CFD? Begin dan bij broker Libertex!

5. Investeren in Nieuwe Crypto bij Bitvavo

Toch liever in de nieuwe crypto munten zelf investeren, en hou je het graag dicht bij huis? Kijk dan eens naar crypto broker Bitvavo!

Deze crypto exchange is nog niet heel lang actief, maar inmiddels toch al enkele jaren op de markt en bekend als zeer betrouwbaar en vlot.

Bitvavo werd 4 jaar geleden opgericht in Amsterdam en groeide sindsdien in rap tempo uit tot één van de grotere platforms waar men nieuwe crypto kan kopen. Het platform rekent een klein percentage transactiekosten (maximaal 0,25%) en is zeer basic vormgegeven, en daardoor overzichtelijk. 

Het nadeel van Bitvavo is dat het platform weinig extra mogelijkheden en tools heeft voor bijvoorbeeld analyse en het zelf leren investeren en traden in nieuwe cryptomunten.

Aan de slag bij Bitvavo? Registreer een account en koop je crypto munten!

6. Investeren in Nieuwe Crypto bij Binance

Binance is dan weer een internationaal befaamde broker die bekendstaat om hun grote aanbod aan bekende en onbekendere, nieuwe crypto tokens. Binance werd hiermee in korte tijd erg populair.

Dat Binance geen grappen maakt over hun grote aanbod blijkt wanneer je opzoekt hoeveel crypto coins er te koop zijn. In totaal heeft Binance meer dan 500 opties om in te investeren, en dit breiden ze regelmatig uit met nieuwe crypto.

Het nadeel van Binance is dat de ondersteuning en support matig is, en de broker soms onduidelijk is over hun manier van werken. Samen met regulatoren doen ze momenteel hun best hierin stappen te maken.

De nieuwste crypto tokens op Binance (1 december 2021)

Stap 2: Registreer je trading account

Na het kiezen van een broker om nieuwe crypto te kopen en te investeren in de top 5 nieuwe crypto 2022 is het tijd om je account te openen. Om te laten zien hoe dat werkt gebruiken we eToro.

Je begint hiermee door te klikken op een registratie-knop of een button waarop staat dat je een account kunt aanmaken. Je vult vervolgens je accountnaam, wachtwoord en e-mailadres in. Hierna stuurt eToro je een link ter verificatie.

Om echt te kunnen beleggen in crypto munten moet je nog een vragenlijst doorlopen over de risico’s van beleggen, want er bestaat altijd de kans dat je geld kwijtraakt. Ook moet je bewijzen wie je bent met een identificatiebewijs.

Stap 3: Saldo aanvullen om Nieuwe Crypto te kopen

Nu heb je nog geld nodig op je account om crypto van te kopen. Dit doe je met de betalingsmethoden, waaronder bij eToro creditcards, PayPal en iDeal. Ook bankoverschrijvingen zijn mogeijk.

Storten kan al vanaf €42 euro, en het bedrag staat binnen enkele minuten tot uren op je eToro account. Hierna kun je het beleggen.

 

Geld storten kan bij eToro met iDeal

Stap 4: Kies een Nieuwe Crypto munt

Bekijk de populaire cryptomunten bij eToro

Dan is het nu tijd om je nieuwe crypto munt te kiezen! Het is verstandig om niet op één paard te wedden, dus kies er gerust 2 of 3 uit de lijst van munten bij eToro zodat je het risico spreidt.

Je kunt bij eToro zien wat zij aanraden, zelf selecteren op bijvoorbeeld de top 5 of top 10 populaire en nieuwe crypto of kijken wat je mede-beleggers doen.

Stap 5: Investeer in de top 5 Nieuwe Crypto

Nadat je klikt op de cryptomunt die je wilt kopen kom je in een scherm terecht met recente informatie, bijvoorbeeld over het volume, nieuws over de munt en diverse grafieken en andere statistieken. 

Zoek in dit scherm de knop handelen op, klik daar en geef vervolgens in tegen welke prijs en hoeveel je van de nieuwe crypto wilt kopen. Hierna bevestig je de order en is je investering compleet. 

Nieuwe Crypto Top 5: Beste crypto munten om in te investeren (2022)

Wat zijn nog meer nieuwe cryptomunten die wel eens zouden kunnen ontploffen in 2022? We hebben vijf van de meest veelbelovende coins op een rij gezet voor je!

Top 5 Nieuwe Crypto #1: Lucky Block Token

Lucky Block Token hebben we eerder in het artikel al kort besproken. Deze cryptomunt is extra interessant omdat het nog een nieuwe crypto coin is. 

Lucky Block heeft een game gallery waar je play2earn games kan spelen en je kunt meedoen aan trekkingen en giveaways.

Lucky Block is erg goedkoop. Dit maakt het mogelijk een groot aantal Lucky Block tokens aan te schaffen in één keer.

Investeren in Lucky Block crypto kan via het platform van PancakeSwap, waar je Binance Coin kunt traden tegen Lucky Block Coin crypto.

Top 5 Nieuwe Crypto #2: DeFi Coin (DEFC)

De DeFi coin staat op nummer 2 in deze lijst. DeFi coin is erg populair en heeft veel potentie.

DeFi coin is een community-driven token die je eenvoudig en binnen enkele minuten kunt kopen via Bitmart en PancakeSwap.

DeFi coin lanceerde onlangs een nieuwe versie van hun roadmap, een app, een eigen DEX en farming pools waar je beloningen kunt verdienen. Hierdoor presteert de munt erg goed.

Top 5 Nieuwe Crypto #3: Polygon (MATIC)

Ook Polygon (MATIC) is een nieuwe crypto in de zin dat het project pas sinds 2021 door het publiek gebruikt wordt. Het gaat hier om een crypto die draait op het Ethereum netwerk, maar middels layers bepaalde voordelen biedt ten opzichte van Ethereum zelf.

Polygon wordt vooral gebruikt om transactiekosten te betalen, en draait sidechains van Ethereum die dat goedkoper en sneller kunnen doen dat ETH zelf. De marktwaarde bedraagt op dit moment ruim 12,5 miljard euro.

Top 5 Nieuwe Crypto #4: Polkadot (DOT)

Ook de volgende cryptomunt maakt gebruik van een nieuwe generatie aan blockchain technologie. Polkadot (DOT) is opgericht door een voormalig ontwikkelaar van Ethereum, maar richt zich niet op het concurreren met deze munt.

In plaats daarvan ontwikkelt Polkadot een eigen netwerk waarin meerdere munten naast elkaar kunnen bestaan. De bedoelingen van Polkadot worden onderstreept doordat deze munt open-source is! Sinds halverwege 2021 is de waarde van DOT aan het stijgen.

Top 5 Nieuwe Crypto #5: Axie Infinity (AXIE)

Investeer in één van ‘s werelds eerste en populairste cryptocurrency games met Axie Infinity! Deze cryptogame combineert coins met NFT’s, en zette zo een revolutie in gang.

Om de game te kunnen spelen heb je de coin nodig als betaalmiddel, en de koers blijft daardoor maar stijgen. Als eigenaar van AXIE krijg je bovendien inspraak in verdere beslissingen over de toekomst. van het platform en de spelwereld.

Enthousiast geworden van deze top 5 crypto 2021? Investeren in deze cryptocurrency is mogelijk via handelsplatform eToro. Probeer het nu gratis uit!

Waarom Nieuwe Crypto kopen?

Het voordeel van nieuwe crypto kopen is dat je een voorsprong hebt op andere beleggers en investeerders die pas later instappen. Hoe eerder je de crypto koopt, hoe lager de prijs doorgaans is en hoe hoger je winst als de koers in de toekomst stijgt.

Je loopt als koper van nieuwe crypto meer risico of het project succesvol wordt, maar hebt minder geld nodig om te investeren en kunt hoge rendementen behalen als de crypto het goed doet. Hou er echter altijd rekening mee dat een nieuw cryptoproject ook kan mislukken en minder waard kan worden.

Veelgestelde vragen

Nieuwe cryptomunten zijn digitale tokens en valuta die gebruik maken van de blockchain technologie. Het gaat doorgaans om jonge techbedrijven die in de opstartfase zitten, en een snelle groei kunnen doormaken.

Nieuwe cryptomunten zijn (relatief) onbekende coins die je daardoor goedkoop aan kunt schaffen. Gaat het goed met het bedrijf? Dan wordt je investering vaak meer waard, en kun je mooie rendementen behalen.

De beste nieuwe cryptomunten om in 2022 in te investeren hebben wij in dit artikel opgesomd in een top 5 nieuwe cryptomunten. Dit is de top 5:

1. Solana
2. Polygon
3. Polkadot
4. Axie Infinity
5. Lucky Block Token

Hoeveel winst je maakt met je cryptomunten ligt aan de prijs waarvoor je de nieuwe crypto hebt gekocht en waartegen je deze weer verkoopt. Er is nooit garantie op winst, maar als je er vroeg genoeg bij bent is de kans groot dat je het meeste winst zult maken.

Doe goed je onderzoek en probeer goedkoop in te kopen, en te verkopen op pieken in de koers. De koers is volatiel en zal altijd heen en weer bewegen, dus een goede timing is belangrijk.

Lucky Block Token is een nieuwe cryptomunt die wordt gelanceerd begin 2022. De veelbelovende cryptomunt is net gelanceerd en lijkt nu al flink te stijgen in waarde. Wees er dus snel bij en investeer via PancakeSwap of Lucky Block!

Bij een broker als eToro kan iedereen die ouder dan 18 is investeren in tal van verschillende cryptomunten en aandelen. Je begint al met investeren vanaf €42.

Top 5 Nieuwe Crypto: Conclusie

Als je met weinig geld kans wil maken op de beste rendementen, of graag een voorsprong hebt op andere beleggers in cryptomunten, dan is het aan te raden om te investeren in nieuwe crypto. Deze tokens zijn nog jong en onbekend, en hebben daardoor ontzettend veel groeipotentieel.

Let op dat niet elke nieuwe cryptomunt een succes wordt. Winst is niet gegarandeerd, dus doe altijd goed je eigen onderzoek naar geschikte nieuwe cryptomunten. Deze kun je vervolgens kopen bij een betrouwbare crypto broker, zoals eToro!

Investeren in de top 5 nieuwe cryptomunten?
Wees er als eerste bij en investeer in de beste nieuwe cryptomunten voor 2022!
TIP
Scroll naar boven