Welke Cryptocurrency Gaat Stijgen 2024?

Investeren en traden in cryptomunten kan voordelig zijn. Menig belegger werd al rijk van de digitale munten, en dat wil jij natuurlijk ook. Rijk worden van crypto is niet alleen geluk hebben, maar vooral goed onderzoeken welke cryptocurrency gaat stijgen. Je kunt dan op tijd in de munt stappen en de meeste winst maken. 

Top 7 Welke Cryptocurrency Gaat Stijgen 2024

Wil jij investeren in welke crypto hard gaat stijgen in 2024? Gebruik dan de knop om meer te weten te komen over Tamadoge!

Hoe weet je Welke Crypto Gaat Stijgen Vandaag?

Het is nooit met zekerheid te zeggen wanneer en welke cryptocurrency gaat stijgen. Laat staan welke crypto gaat stijgen vandaag. Wel kun je op zoek naar signalen dat een munt goed draait en meer waard wordt.

Het algemene sentiment rondom een cryptocurrency is erg belangrijk voor de koers van de munt. De meeste prijsactie is wordt door emotie gedreven.

Dit geldt niet alleen voor losse cryptocurrency, maar ook de markt als geheel. In een bear market zijn er veel minder vaak snelle stijgingen van cryptocurrency dan tijdens een bull market. Een goed presterende Bitcoin, de ‘vader’ van alle cryptomunten, is een belangrijke indicator voor de markt als geheel. 

Welke Crypto Gaat Snel Stijgen - Investeerders kiezen Tamadoge

Hoe herken je nou welke crypto gaat stijgen? Een goede tactiek is om te kijken waar de zogeheten ‘smart money‘ investeert. De afgelopen tijd zagen we duizenden investeerders een belang nemen in de TAMA token van het nieuwe Tamadoge project.

Dit is een project dat de wereld van gaming, memes en crypto combineert. Je kunt bij Tamadoge op een vergelijkbare wijze als de vroegere Tamagotchi games aan de slag.

Dit doe je door een Tamadoge te minten als NFT! Doordat je nieuwe Tamadoge is vastgelegd als NFT, weet je zeker dat je een uniek, digitaal voorwerp hebt. In dit geval eigenlijk een virtueel huisdier. Je voedt vervolgens de Tamadoge op en verzorgt deze met speelgoed, eten en drinken tot een volwassen dier. 

Dan kan de Tamadoge de strijd aangaan met andere spelers. Wanneer je dit doet, ontvang je Dogepoints voor het spelen van de game en stijg je op de ranglijst. Uiteindelijk krijg je afhankelijk van je prestaties een aantal TAMA tokens uitgekeerd als bedankje voor het spelen van de game. Zo kun je geld verdienen met gamen!

Dit maakt het een interessant project voor zowel investeerders als gamers, en het is niet gek dat Tamadoge zo geliefd is. In de toekomst gaat het team nog diverse toffe functies toevoegen, en wij houden TAMA in de gaten.

Welke Crypto Gaat Stijgen - Battle Infinity bouwt games metaverse

Een andere crypto die naar verwachting de komende tijd, maar zeker ook de komende jaren, kan gaan stijgen is Battle Infinity. Dit is een ander cryptogame, maar in tegenstelling tot Tamadoge gaat het hier om een heel platform. 

Battle Infinity hun eigen token heet IBAT, en is verkrijgbaar bij diverse exchanges.

IBAT werd door Battle Infinity aan investeerders aangeboden tijdens een presale. Deze presale verliep zo goed, dat hij bijna 4x zo snel als verwacht was uitverkocht. Hierna konden investeerders terecht bij PancakeSwap, waar de token na de listing nog eens met enkele honderden procenten steeg. 

Battle Infinity combineert diverse fantasy sports games in hun IBAT Premier League aan andere functionaliteiten zoals een eigen swap tool voor IBAT tokens, Battle Arena metaverse omgeving en marktplaats voor het verhandelen van NFT’s. De drijvende kracht binnen dit ecosysteem is IBAT.

Welke Crypto Gaat Snel Stijgen - Veelbelovende Lucky Block Coin

Één van de crypto met goede vooruitzichten is LBLOCK. Dit is de cryptomunt van Lucky Block, een project dat zich richt zich op het hebben van een game gallery waar gebruikers kunnen spelen in play2earn games gebouwd op de blockchain.

Gebruikers kunnen meedoen aan trekkingen en giveaways. De waarde van de munt steeg de afgelopen maanden al met 6000%.

Ook op de vraag “welke crypto gaat hard stijgen” zou het antwoord heel goed Lucky Block kunnen zijn. Het team werkt hard aan het realiseren van de roadmap, en lanceerde de afgelopen weken al mobiele apps en een eigen NFT collectie

Lucky Block investeert naast de ontwikkeling van het platform sterk in marketing en het genereren van media-aandacht. Half mei zal Lucky Block gaan beginnen met het houden van dagelijkse trekkingen.

Een grote trekking zal plaatsvinden met een jackpot van 2 miljoen. Een kleine trekking zal plaatsvinden voor houders van de Lucky Block NFT. Je kunt hier extra prijzen winnen waaronder een Lamborghini Aventador of een miljoen aan crypto. 

Wanneer je een bepaald aantal Lucky Block tokens bezit kun je gratis meedoen aan de trekking. Je wordt beloond met een ticket wanneer je dagelijks jouw wallet connect aan de mobiele app van Lucky Block. Je kunt tickets erbij kopen voor een klein bedrag zodat je meer kans maakt.

Welke Crypto Gaat Snel Stijgen - DeFi coin

DeFi coin (DEFC) is een cryptomunt die volledig wordt aangestuurd door de gemeenschap. DeFi coin heeft erg veel potentie.

De DeFi coin werd gelanceerd in 2021 en heeft als doel het versterken van het gedecentraliseerde financiele (DeFi) ecosysteem.

DeFi coin kan een leuke toevoeging zijn aan je portefeuille. Het swappen en farmen van de DeFi coin is mogelijk.

Doordat DeFi onlangs een nieuwe versie van hun roadmap, een eigen DEX, app, en farming pools heeft gelanceerd gaat het erg goed met de DeFi coin crypto. DeFi coin kun je kopen via Bitmart en PancakeSwap. 

Welke Cryptocurrency Gaat Stijgen: Zelf kopen en profiteren

Wanneer je een idee hebt welke cryptocurrency gaat stijgen en wat daarom een goede investering voor je portfolio zou zijn is het tijd om deze te kopen. Dit doe je bij een broker, en het is van belang een goede, professionele exchange te vinden. Deze exchange / broker is je sleutel naar de markt. 

Een goede broker maakt het jou eenvoudig om geld te verzenden van en naar je account, heeft een goed aanbod van verschillende cryptomunten en andere handelsproducten, en is gereguleerd door op zijn minst één financiële autoriteit zoals de CysEC, FCA of DNB. Ook een goede ondersteuning is prettig. 

Wij selecteerden enkele uitstekende brokers voor het kopen van de genoemde munten in dit artikel over welke cryptocurrency gaat stijgen. Je kunt bij deze brokers met een gerust hart beleggen in crypto en andere assets.

Stap 1: Kies een cryptocurrency broker

Investeren in welke crypto snel gaan stijgen begint bij het kiezen van een broker waar je flexibel en snel kunt beleggen in een breed aanbod van crypto. Wij nemen je in onderstaand stappenplan mee in hoe het registratieproces verloopt en jij direct kunt beginnen met veelbelovende cryptomunten kopen. 

Soms is het nodig om nog een extra stap te doorlopen.  Lucky Block is bijvoorbeeld het eenvoudigst te kopen via een gedecentraliseerde exchange. Hoe je dat doet, lees je op de website. Je kunt bij één van onderstaande brokers cryptomunten kopen en deze vervolgens omruilen voor Lucky Block coin

Welke Cryptocurrency Gaat stijgen Broker #1 - Libertex

Libertex is een grote en populaire online broker. Deze broker gaat al heel wat jaren mee, en heeft miljoenen tevreden gebruikers. Je kent Libertex misschien van hun voetbal sponsorships.

Bij Libertex werkt beleggen net wat anders. Je koopt hier namelijk geen producten zelf, maar een CFD. Dit is een contract for difference. Je kunt hiermee als het ware inzetten op het dalen of stijgen van de prijs van een bepaald product. Uiteraard kan dit bij Libertex ook met cryptomunten. 

Verder vindt je er nog honderden andere CFD mogelijkheden. Hou er rekening mee dat Libertex een goede, gereguleerde broker is, maar qua ondersteuning net wat minder te bieden heeft. CFD’s zijn een iets complexer product, waardoor het kan lonen om te kiezen voor beleggen bij een andere broker. 

Weet jij welke cryptocurrency gaat stijgen en wil je hier op inspelen door CFD’s aan te schaffen? Begin dan bij Libertex en maak eenvoudig een gratis account aan met de knop!

Welke Cryptocurrency Gaat stijgen Broker #3 - Skilling

Skilling is ook een hele fijne broker om bij te beleggen. De oorspronkelijk Scandinavische broker is gevestigd op Cyprus en valt onder Europees toezicht van de CySEC en FCA. 

Skilling heeft een uitgebreid aanbod met onder andere cryptocurrency CFD’s, forex, aandelen, indexen en ETF’s. De broker staat bekend om het hanteren van lage kosten. In totaal zijn er meer dan 50 cryptomunten beschikbaar tegen zeer lage fees, en meer dan 900 andere handelsproducten. 

Het is een modern en professioneel platform, maar Skilling heeft niet de demo-tools van Libertex. Ook is er geen copytrading mogelijkheid aanwezig. Dit is daarom een zeer goede broker voor een iets meer ervaren belegger in cryptocurrency en andere producten.

Bij Skilling investeer je in cryptomunten CFD’s die kunnen stijgen of dalen, en kun je ook ruim 900 andere producten kiezen. Je kunt hier zelfs investeren in edelmetalen zoals goud!

Stap 2: Registreer een trading account voor cryptocurrency

Stap 2 is een gratis account registreren bij de broker. Dit doe je met een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres. Je krijgt een verificatie per mail.

Gebruik de link uit de verificatiemail en voltooi daarna de KYC. Je zult hiervoor ook een kopie van een geldig identiteitsbewijs moeten uploaden.

Hierna kun je geld overmaken naar je account. Dat bespreken we in stap 3.

Stap 3: Zet geld op je tradingaccount om stijgende crypto te kopen

Om crypto te kopen heb je geld nodig om te investeren. Dit zet je bij Libertex eenvoudig op je account met één van de betalingsmogelijkheden. Dit zijn onder andere iDEAL, PayPal en creditcard. 

Binnen enkele minuten tot uren staat het geld daarna op je trading account en kun jij beginnen met investeren in crypto die gaat stijgen.

Stap 4: Onderzoek Welke Cryptocurrency Gaat Stijgen

Statistieken en grafiek Bitcoin (BTC)

Succesvol investeren in cryptocurrency begint met onderzoeken welke cryptocurrency gaat stijgen. Heb je een beeld van welke crypto gaat hard stijgen?

Dan kun je erin gaan investeren. Een goede broker als Libertex biedt jouw onderzoekstools aan zoals grafieken en live-gegevens over bijvoorbeeld het handelsvolume.

Stap 5: Beste Welke Crypto Gaat Snel Stijgen kopen

Tijd om de beste optie uit je onderzoek welke crypto gaat snel stijgen te kopen. Dit doe je door met de zoekfunctie de munt in kwestie op te zoeken.

We raden aan om meerdere munten aan je portfolio toe te voegen. Combineer Tamadoge bijvoorbeeld met Battle Infinity en Bitcoin of Ethereum kopen. Dit heet risicospreiding.

Overtuigd welke cryptocurrency gaat stijgen? Koop hem dan via Libertex!

Tips ontdekken Welke Crypto Gaat Stijgen 2024

Om te bepalen welke cryptocurrency gaat stijgen is het goed om zoveel mogelijk nieuws in de gaten te houden en te lezen. Goede bronnen zijn o.a. Reddit, Twitter en diverse online tijdschriften en videokanalen.

Kijk voor welke munten er veel (positieve) aandacht is en hou in de gaten of ze groeien op social media, en of dit echte groei is. Sommige projecten kopen namelijk neppe volgers. Bekijk ook altijd of het project een roadmap heeft en lees de whitepaper. Ook de teamleden hun historie in crypto is een goede indicatie.

Zo heeft Tamadoge een bewezen team van professionals en technici, dat je via hun website en interviews kunt leren kennen. Je ziet dan ook dat er veel backing is van influencers, media en dat ze het goed doen op social media. Het is dus niet gek dat deze crypto zo hard stijgt. 

Wil jij investeren in een veelbelovend project? Lees dan eens de roadmap met plannen op de website van Tamadoge. Dit is misschien wel de meestbelovende crypto coin van dit jaar.

Voorspelling Welke Crypto Gaat Snel Stijgen

Voor dit jaar is de verwachting dat de bull market nog voortduurt. Dat zou betekenen dat de waarde van de gehele cryptomarkt de komende maanden nog sterk in waarde gaat toenemen. Dat begint doorgaans bij Bitcoin zelf.

Een snelle stijging wordt verwacht te beginnen bij Bitcoin, en dan door te vloeien naar Ethereum en vanaf daar naar andere altcoins. Voor een echt snelle stijging in procenten zijn deze onbekendere coins aan te raden. 

Welke Onbekende Crypto Gaat Stijgen

Bitcoin en Ethereum zijn namelijk al veel waard en hebben minder rek dan onbekendere, nieuwe cryptomunten met een lagere marktwaarde. Dit zijn munten zoals Tamadoge, Polygon, MANA en Ethereum concurrent SOL.

De procentueel grootste stijgingen vind je bij de onbekende crypto!

Veelgestelde vragen

Welke cryptocurrency gaat stijgen is nooit met 100% zekerheid te zeggen. In dit artikel maken we wel een schatting, gebaseerd op indicatoren dat cryptomunten nog sterk in waarde kunnen gaan toenemen. Dit zijn meestal nog relatief onbekende cryptomunten zoals Lucky Block en Polygon.

De onbekende crypto die volgens ons weleens heel goed zou kunnen presteren dit jaar is Lucky Block. Dit is een project waarbij transparant, wereldwijd kansspelen worden georganiseerd. De afgelopen maanden maakt deze coin een zeer goede indruk. Ook andere coins uit de top 5 van dit artikel zijn een goede keuze. 

Er is geen garantie dat deze coins gaan stijgen! Doe dus altijd goed je research. 

Je weet nooit zeker welke crypto gaat stijgen. Wat je kan doen om een inschatting te maken is technische analyse met de grafieken en informatie die een broker zoals eToro geeft. 

Combineer dit met je eigen analyse: lees het nieuws en bekijk hoe het project presteert op social media. Onderzoek ook de plannen van het project en wie er in het team zitten om een betere afweging te kunnen maken.

Crypto die met wat geluk en een bull market in waarde kunnen stijgen zijn coins zoals Bitcoin zelf, Ethereum, Solana, Lucky Block, Decentraland en Polygon. Er zijn nog veel meer potentiële coins, maar dit zijn de meest stabiele (BTC & ETH) en coins met de meeste potentie (Lucky Block).

Er is geen garantie dat de munten gaan stijgen! Doe dus goed je onderzoek.

De beste plek om cryptovaluta te kopen is bij een online broker. De beste online broker voor zowel beginnende als meer ervaren beleggers in cryptocurrency is eToro.

Bij deze broker krijg je het meeste ondersteuning, hulpmiddelen en de beste klantenservice tegen goede voorwaarden. Ook is de broker veilig en gereguleerd.

Welke Cryptocurrency Gaat Stijgen: Conclusie

Welke cryptocurrency gaat stijgen is nooit met 100% zekerheid te zeggen. Door goed op te letten wat er op de markt speelt, wat het sentiment is en uiteraard ook hoe crypto projecten in elkaar steken kom je toch veel te weten. Zo kun je inschatten of het fundament van een coin goed is en de kans op stijgen dus groter. 

Je kan vervolgens op een goed moment deze cryptomunten inkopen bij een crypto-exchange. Door meerdere munten te kopen en je portfolio te spreiden vergroot je je kansen dat een cryptomunt die jij hebt sterk gaat stijgen. Ook kun je zo enkele risicovolle en minder risicovolle munten kopen!

Scroll naar boven