Yield Farming Crypto Platformen (2024)

Gedecentraliseerde finance, oftewel DeFi, heeft de afgelopen twee jaar verschillende nieuwe manieren van inkomen mogelijk gemaakt voor investeerders. Eén van deze strategieën die populair is onder beleggers is Yield Farming Crypto, waarbij zij hun crypto uitlenen of staken in ruil voor  lucratieve beloningen. 

Yield Farming Crypto in 4 stappen

Zelf starten met yielding crypto? Begin dan met crypto farming bij Aqru via de links in dit artikel! Een crypto yield farming account is gratis! 

Wat is Yield Farming Crypto?

Yield Farming Crypto is een investeringsstrategie binnen de hoek van Decentralised Finance waarmee jij je crypto munten kunt gebruiken om er meer te krijgen. Dit doe je door ze te staken / uit te lenen via liquiditeitspools en het daarvoor in ruil ontvangen van beloningen. 

In dit artikel vertellen we je waar je dit het beste kunt doen, en wat de top Crypto Yield Farming coins van dit moment zijn.  

Hoe kan ik zelf starten met Yield Farming Crypto?

Waar het voorheen erg complex was of voor de gemiddelde beleggers zelf onmogelijk om crypto te yielden is dat tegenwoordig steeds makkelijker om te doen. Meer en meer platformen faciliteren pools en systemen waarin beleggers (een deel van) hun crypto munten kunnen gebruiken voor crypto farming games en yielding.

Hierdoor bundelen ze als het ware de krachten van al hun beleggers en is het niet meer nodig om zelf enorme bedragen aan crypto te hebben voordat je kunt gaan starten met Yield Farming Crypto. Hoe werkt Yield Farming Crypto en waar kun je dit op dit moment het beste doen? Dat lees je in onderstaand stappenplan.

Stap 1: Kies het beste Yield Farming Crypto platform

Als paddestoelen schieten ze uit de grond: aanbieders en diverse platforms waar jij je crypto currency kunt wegzetten, uitlenen of verzamelen in een liquiditeitspool in ruil voor beloningen in de vorm van yielding. Maar niet al deze platformen bieden even goede voordelen of zijn betrouwbaar.

Belangrijke punten om op te letten zijn bijvoorbeeld de betrouwbaarheid van het platform, welke regulatie zij hanteren en wat er gebeurd met je geld bij calamiteiten. Zoek hiervoor bijvoorbeeld online recensies op. 

Ook fijn; weten voor hoe lang je geld wordt ‘gelocked’. Bij sommige platformen is het nodig om dit voor een bepaalde minimale tijd te doen. Dit kan gaan om weken, maanden of zelfs jaren. Gedurende deze periode kun je dus niet zomaar je crypto gebruiken om te traden of verkopen. 

Wij hebben voor jou alvast een selectie gemaakt van een aantal van de beste yield farming crypto platformen waarbij de voorwaarden, regulatie en beloningen goed geregeld zijn voor jou als investeerder.

#1 Beste Yield Farming Crypto Platform - Aqru.io

Aqru is de perfecte broker voor iedereen die wil beginnen met het verdienen van yield / rente over zijn of haar crypto munten. Je begint hier het eenvoudigst met staking!

Aqru is een pas in 2021 gelanceerd crypto yielding en crypto traden platform door een aantal financiële experts die als missie hebben om crypto yielding voor iedereen toegankelijk te maken.

Het platform is dan ook sterk gericht op gebruiksvriendelijkheid, uitleg en het helpen van hun gebruikers bij het vinden van de beste mogelijkheden voor het verdienen van rente over crypto.

Verdien rente op je crypto bij Aqru

Aqru is zeer secuur in het toelaten van nieuwe crypto coins om je beleggingen zo veilig mogelijk te houden. Je kunt er verder niet alleen yielden, maar ook de coins in kwestie aanschaffen. Je betaalt hiervoor bij Aqru nauwelijks tot geen extra kosten. Alleen voor het opnemen is er een fee van 20 euro.

Starten bij Aqru kan al met de lage minimale inleg van slechts 100 euro. Over dit bedrag kun je direct rente gaan verdienen! Je hoeft hiervoor geen periode van locken aan te gaan, maar kunt continue je crypto weghalen en traden of uit laten betalen. En de rente wordt per dag betaald!

Wil je meer weten over deze broker? bekijk dan onze eToro review. Al overtuigd, klik dan op de groene button en begin direct met handelen.

#3 Beste Yield Farming Crypto Platform - Huobi

Een populaire aanbieder van crypto staking en het kopen van cryptocurrency is het Chinese Huobi. Bij deze broker investeer je eenvoudig in een uiteenlopend aanbod. 

In totaal worden er bij Huobi bijna 200 verschillende crypto munten aangeboden. Dat lijkt geweldig, maar het aantal te staken coins is beperkt. Van het volledige aanbod zijn er slechts 6 crypto coins te staken en dat zijn bovendien kleinere altcoins.

Heb je interesse in crypto yields verdienen over ZIL, ELF, LUNA, XPRT, SOL, CSPR of het kopen van uiteenlopende crypto, dan kun je wel goed terecht bij Huobi!

Stap 2: Registreer een Crypto Farming account bij het platform

Platform gekozen? Tijd om je te registreren. Dit proces ken je wellicht al van het registreren bij een aandelenbroker zoals eToro, en is voor elk platform vergelijkbaar. In de stappen van dit voorbeeld gebruiken we Aqru.

Na het registreren met een Email, wachtwoord en het aangeven van je voorkeur voor een currency (Euro, Amerikaanse Dollar of Canadese Dollar) is het tijd voor de verificatie. Hiervoor bevestig je je adres en identiteit door een kopie van een bewijs hiervan te uploaden.

Tot slot doorloop je enkele ‘Know Your Customer’ vragen waarbij je wordt gewezen op de risico’s van beleggen en het investeren in crypto. Hou er rekening mee dat de minimale leeftijd om bij Aqru te starten 18 jaar oud is.

Stap 3: Stort geld of Yielding Crypto naar account

Om te beginnen met Crypto Yield Farming heb je natuurlijk coins nodig op je account. Na het registreren bij Aqru kun je deze eenvoudigweg van de ene wallet naar de andere sturen (als je al crypto in bezit hebt) of kopen.

Kopen kan door via één van de betalingsmogelijkheden geld te storten op je Aqru account en vanaf het platform crypto aan te schaffen. 

Betalen kan onder andere met je bankkaart, creditkaart en diverse andere mogelijkheden. Ook kun je een directe overschrijving maken van je eigen bank naar de Aqru account. Het geld staat dan binnen enkele minuten tot uren op je account om te investeren in yielding crypto.

Zo kom je bij Aqru aan assets voor yielding!

Stap 4: Bekijk Top Crypto Yield Farming rentepercentages

Bij Aqru worden er verschillende crypto coins aangeboden voor Crypto Yield Farming. Wanner je besluit deze coins te yielden, dan ontvang je een beloning. Deze is niet voor alle coins gelijk. 

Bij Aqru ontvang je over crypto farming van Ethereum en Bitcoin namelijk 7 procent yielding crypto opbrengsten, terwijl stablecoins USD Coin, Tether en Dai per munt maar liefst 12 procent yielding uitbetalen. 

MuntTickerJaarlijks percentage rente
BitcoinBTC7%
EthereumETH7%
USD CoinUSDC12%
TetherUSDT12%
DaiDAI12%

Stap 5: Begin met Yield Farming Crypto

Beginnen met Yield Farming Crypto: bij onze favoriete platformen is het eenvoudiger dan ooit tevoren. In bovenstaand stappenplan hebben we je in detail uitgelegd hoe je dit bij Aqru.io kunt doen!

Beginnen is dus eenvoudig. Het enige dat je nodig hebt, is een vorm van cryptocurrency (een token of stablecoin), en deze stort je bij een platform dat het voor jou uitleent of bewaard in een pool.

Hou wel rekening met de verschillende voorwaarden van de platformen waarbij je dit kunt doen. Bij sommigen ontvang je meer of minder Crypto Farming opbrengsten, en het kan zijn dat je de crypto voor een bepaalde periode moet vastleggen waardoor je minder liquide bent. Bij Aqru hoeft dit gelukkig niet en ben je flexibel.

Overtuigd van Yield Farming Crypto? Verdien dan eenvoudig extra bij Aqru!

Beste Yield Farming Crypto

Wat de beste Yield Farming Crypto voor jou is ligt aan waarin en met hoeveel risico je wilt investeren. Heb je bijvoorbeeld veel vertrouwen in de cryptomarkt? Dan is Ethereum een interessante optie. Deze munt kan nog sterk stijgen, en waarschijnlijk harder dan Bitcoin, en is breed geadopteerd in het ecosysteem van crypto. 

Bitcoin is het veiligere alternatief op Ethereum. Dit is de grootste en meest stabiele crypto coin, en stelt je in staat om als Bitcoin believer te verdienen aan crypto farming terwijl het risico op falen veel lager is.

Denk jij dat crypto momenteel in een bear market zit? Overweeg dan Crypto Yield Farming met een stablecoin zoals USDT, USDC of DAI. Deze houden gelijke waarde met de Amerikaanse Dollar, en als crypto daalt, heb je hier dus geen last van terwijl je wel profiteert van mooie yield farming percentages.

Wil jij beginnen met passief inkomen verdienen over de beste Yield Farming Crypto? Registreer dan geheel gratis een account bij Aqru.io

Top 3 Yield Farming Crypto Lijst

Er zijn steeds meer crypto munten die geschikt zijn voor yielding en mogelijkheden voor staking en het verdienen van rente aanbieden. Toch is voorzichtigheid hierbij gebaat, want je kan nog zo’n hoog percentage aan yields ontvangen, als je munt niets waard is, heb je er weinig aan. Dit zijn de top-3 Yield Farming Coins:

#1 Top 3 Yield Farming Crypto Lijst - ETH

Ethereum is een munt die zich uitstekend leent voor Yield Farming Crypto en het verdienen van rente. Ethereum is de grootste ‘altcoin’ en ‘concurrent’ van Bitcoin, die zich onderscheidt met toepassingen.

Zo bouwen er ontzettend veel applicaties op Ethereum, en werkt de munt aan een upgrade van het netwerk waardoor de vele transacties nog beter verwerkt kunnen worden. Ook burnt ETH hun eigen supply waardoor de munt schaarser wordt. Hierdoor kun je rente ontvangen en wordt je crypto waarschijnlijk meer waard.

#2 Top 3 Yield Farming Crypto Lijst - DAI

Minder vertrouwen in de huidige cryptomarkt maar wel verdienen aan crypto yielding en staking? Dan is een stablecoin zoals Dai een goede optie. Deze munten houden gelijke tred met de waarde van de dollar.

Dit houdt in dat Dai altijd evenveel waard is als de Dollar, en je vermogen dus in Dollars gelijk blijft + toeneemt met het yieldingpercentage. Bij Aqru is dit liefst 12% per jaar. 

#3 Top 3 Yield Farming Crypto Lijst - BTC

Een mooie middenweg tussen ETH en DAI is Bitcoin. Deze munt biedt meer opwaartse kansen vs de Dollar, en is tot nu toe stabieler gebleken dan Ethereum. Zo investeer je met minder risico in crypto en yields.

Weet jij welke Top Crypto Yield Farming coin jij gaat gebruiken?

De voordelen van Yield Farming Crypto

Passief inkomen verdienen met Yield Farming Crypto – Yield Farming Crypto is tegenwoordig de eenvoudigste manier om aks belegger passief inkomen te verdienen over je beleggingen.

Verschillende mogelijkheden tot beleggen – Je kunt bij yielding zelf bepalen of je investeert  in crypto yielding games of een liquiditeitspools, en welke risico’s daaraan verbonden zijn. Kies bijvoorbeeld voor hoogrisico-crypto farming of een veiligere laagrisico-crypto farming aanpak. 

Werkt via DeFi – Yield Farming werkt via Decentralized Finance. Dit is een transparante en vertrouwelijke manier van omgaan met geld, zonder inbreng van traditionele financiële instellingen. Door mee te doen met Yield Farming leer je over dit systeem en de toepassingen voor nu en de toekomst.

Tip: Beleg alleen geld dat je kunt missen in Yield Farming Crypto. Zeker wanneer je investeert in yielding crypto is er geen garantie dat je investering in waarde gaat dalen of stijgen. Hou hier rekening mee!

Profiteer van de voordelen van Yield Farming Crypto

Veelgestelde vragen

Yield Farming Crypto is het wegzetten, uitlenen of aan een liquiditeitspool toevoegen van crypto munten die je bezit in ruil voor beloningen. Deze beloningen heten yields en zijn een vorm van rente. Op deze manier verdien je dus extra inkomsten bovenop je crypto tokens. Het systeem hiervoor is gebaseerd op DeFi (Decentralized Finance).

De beste coins voor yield farming crypto zijn in onze optiek Ethereum, Bitcoin en diverse stablecoins zoals USDC, Tether en Dai. Hiermee kun je exposed zijn aan de opmars van crypto tijdens een bull market (met ETH en BTC) of nog steeds geld verdienen aan yield farming wanneer de waarde van crypto daalt ten opzichte van de Dollar met bovenstaande stablecoins.

Het beste yield farming crypto platform voor beginners en gevorderde gebruikers is Aqru.io. Dit platform richt zich volledig op het vereenvoudigen en zo gebruiksvriendelijk als mogelijk maken van het yielden van crypto. Je hoeft hier bovendien geen coins te ‘locken’ maar kan ze altijd opnemen en verkopen. Yields zijn zichtbaar tot op de seconde.

Een realistisch percentage voor Yield Farming is tussen de 3 en de 12%. Hoe hoog het percentage precies is ligt af van de voorwaarden en tijd waarvoor je de coins wegzet. Bij Aqru zijn deze voorwaarden het beste, en kun je zonder tijdsafspraak altijd direct beginnen met yields van 7% verdienen over crypto en maar liefst 12% over stablecoins. (huidige percentages, deze kunnen veranderen) bijvoorbeeld aandelen, huizen en obligaties.

Je realistisch rendement op je vermogen, hangt dus sterk af van je uitgangspositie

Yield Farming Crypto bij de aanbieders uit dit artikel is veilig. Er is echter geen garantie dat je investering zijn waarde behoudt of in waarde toeneemt, beleg daarom nooit met geld dat je niet kunt missen en weet dat het altijd op eigen risico is.

Yield Farming Crypto: Conclusie

De conclusie over Yield Farming Crypto is dat dit de ideale manier is voor investeerders in crypto om extra passief inkomen te verdienen over hun beleggingen. Door de toetrede tot de markt van aanbieders als Aqru is dit makkelijker dan ooit tevoren, en bijna zonde om niet te doen.

Je kunt bij Aqru bijvoorbeeld top crypto yield farming percentages van 7 tot 12 procent verdienen zonder daarvoor je coins vast te hoeven zetten. Bovendien wordt je yield / rente dagelijks uitbetaald. 

Investeer in yielding crypto van een token als ETH om meer risico te nemen, of begin met crypto farming van stablecoins die gelijk zijn aan de Amerikaanse Dollar en gebruik deze om later meer crypto te kopen.

Scroll naar boven