Cryptosoft Review en Ervaringen (2024)

Weleens van Cryptosoft gehoord, maar weet je niet zeker of het betrouwbaar is? Dan ben je op de goede plek. We bespreken in deze Cryptosoft review alle voor- en nadelen en hoe Cryptosoft te werk gaat in dit artikel.

Beginnen met beleggen - Cryptosoft Review

Beleggen is een populair onderwerp geworden in de afgelopen jaren en dit is ook de oorzaak voor de groei van online brokers. Er zijn verschillende platformen die verschillende producten aanbieden, maar welke is nou de beste voor jou?

We gaan een stukje helpen door het in deze Cryptosoft review vandaag te hebben over Cryptosoft, daarnaast helpen we je om zelf zo snel mogelijk te beginnen met beleggen en kijken we naar Cryptosoft reviews van andere gebruikers. 

Wat is Cryptosoft?

De online broker Cryptosoft is een relatief nieuw platform. Je kan er handelen in verschillende cryptovaluta zoals de bekende Bitcoin. Het bijzondere aan deze broker is dat ze werken met Artificial Intelligence algoritmes, ‘robots’ dus.

Cryptosoft logo

Naast een website bieden ze een app aan vanuit Cryptosoft. Op de vraag voor welke doelgroep ze het meest geschikt zijn antwoorden ze dat beide ervaren en onervaren beleggers op dit platform terecht kunnen.

Het gebruik van een trading robot zien we steeds vaker. Eigenlijk zijn het basis softwareprogramma’s kunstmatige intelligentie en geavanceerde machine learning gebruiken. De algoritmes waar de bots mee werken bepalen of een trade goed is om te maken.

In dit artikel kan je alles lezen over de broker Cryptosoft. De betrouwbaarheid wordt besproken, de voor- en nadelen, de ervaringen en de kosten. Ook de werkwijze en de producten komen aan bod.

Er zijn online veel websites die zich voordoen als broker maar in feite onbetrouwbare sites zijn die je oplichten. In deze Cryptosoft review lees je of ook deze website onder deze scams valt. 

Hoe kan ik zelf Beleggen? - Cryptosoft Review

Beleggen is een handelsmethode die je op veel verschillende methoden kan uitvoeren. Een beginner gaat misschien liever aan de slag met een broker die geen gebruik maakt van trading bots. 

Er is genoeg keuze aan brokers tegenwoordig, een tussenpersoon die staat tussen de belegger en de markt. Kijk altijd wat het beste past bij jouw persoonlijke voorkeuren.

Om jou verder te helpen in het ingewikkelde web van brokers lichten we hieronder twee online brokers uit.

Beste Cryptosoft brokers

Broker

⭐⭐⭐⭐⭐
Libertex
⭐⭐⭐
Skilling
⭐⭐⭐⭐
Avatrade
⭐⭐⭐
DEGIRO
⭐⭐⭐
Coinbase bekijkenLibertex bekijkenSkilling bekijkenAvatrade bekijkenDEGIRO bekijken
Beoordeling Mobiele App9.8/109.5/109.5/109.0/108.0/10
Minimale storting (€)€2.00€ 100,00€ 100,00€ 90,00€ 0,01
Minimale spread (pips)vanaf 0,01%vanaf 0,01%0.10.9vanaf 0,01%
Minimale trade size (€)10 USDC€ 10,00€ 0,010.01 lots€ 90,00
Maximale HefboomGeen100:1100:1100:130:1
Valutaparen3100705050
Regulatie FCA, CySEC, ASICFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINCySECFCA, CySEC, ASIC, CFTC, NFA, BAFINBaFin, AFM, DNB
Overnacht / conversiekostenGeenVariabelVariabel0,0058%Variabel
Opnamekosten1%Max € 10,00€ 0,00€ 0,00€ 0,00
OnderhoudskostenGeen€ 5,00 na 6 maand€ 10,00 na 12 maand€ 50,00 na 3 maand€ 2,50

Stap 1: Kies na lezen van de Cryptosoft Review een geschikte broker

De eerste stap naar beleggen is natuurlijk om een online broker te vinden. De juiste broker zal het beleggen niet moeilijker maken en juist veel werk uit handen nemen. Daarnaast moet een beginnende belegger nadenken over de handelsproducten.

Wil je handelen in valuta, CFD’s, grondstoffen, ETF’s, indexen of juist een combinatie aan producten? Doe onderzoek en hou daar ook rekening mee in je zoektocht naar de passende broker voor jou. 

Een ander belangrijk punt in de zoektocht naar de perfecte broker zijn de kosten van het  platform waar het over gaat. Per broker verschillen de commissiekosten en de transactiekosten.

Veiligheid is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Het is juist heel erg van belang voor het vertrouwen, privacy en de financiële transacties. Een kwalitatieve broker is een broker die gereguleerd wordt door één of meerdere toezichthoudende instanties. In Nederland zijn dat bijvoorbeeld AFM en DNB.

In dit artikel zijn er twee online brokers uitgelicht die wij adviseren. Beide zijn geschikt om meteen te beginnen met handelen en beide hebben een eigen uniek aanbod. Hou je persoonlijke voorkeuren dus goed in de gaten.

Cryptosoft Review: Beleggen bij eToro

eToro is een goede optie in het web van online brokers als je net begint met beleggen.

Ten eerste biedt eToro een demo account aan, tegen geen kosten. Hiermee kan de beginnende belegger met virtueel geld handelen in alle producten die ook beschikbaar zijn zonder demo account. 

Op deze manier kan je oefenen met beleggen maar ook met het platform zelf.Maar daar houdt het niet op. Op dit platform bieden ze ook een CopyTrading functie aan. Dit houdt in dat je naar de portfolio’s van de  succesvolle, winstgevende beleggers kan kijken en het geheel kan overnemen. Je mag eindelijk afkijken!

Verschillende markten op eToro

De bovenstaande punten bewijzen dus dat het platform de beginnende beleggers niet vergeet en dat het zich met recht een sociaal handelsplatform kan noemen.

Ten tweede vergeet eToro je niet als je wilt beginnen met het echte werk, beleggen met geld. 

Er is sprake van een lage minimale inzet van maar $50. Omgerekend is dat € 42! Door deze lage minimale inzet is er ook automatisch een relatief lager risico.

Heb je ervoor gekozen om te handelen in aandelen of ETF’s? Dan is er nog meer goed nieuws. eToro rekent dan 0% commissie. Maar dit zijn niet de enige handelsproducten die het platform aanbiedt. Ook kan je ervoor kiezen om te handelen in verschillende indexen, cryptocurrency, grondstoffen, CFD’s, en forex trading.

In dit artikel is het belang van veiligheid tijdens het beleggen al benoemd. De online broker moet gereguleerd worden door tenminste een toezichthouder.

Bij eToro hoef je je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid want de Britse FCA reguleert de broker. FCA staat voor Financial Conduct Authority. 

Miljoenen mensen zijn al overtuigd van eToro als online broker. Het sociale aspect, de lage kosten en het afkijken bij andere beleggers heeft hier onder andere voor gezorgd.

Wil je meer weten over deze broker? bekijk dan onze eToro review. Al overtuigd, klik dan op de groene button en begin direct met handelen.

Cryptosoft Review: Beleggen bij Libertex

Ook bij de broker Libertex kun je goed terecht om te beginnen met het beleggen in cryptocurrency. Deze broker heeft ook enkele tientallen verschillende munten in het aanbod die je kunt verhandelen als CFD.

Deze broker bestaat inmiddels al 25 jaar en dus hebben ze ook veel andere producten zoals aandelen, ETF’s, grondstoffen en valuta in het aanbod. Je kunt bij Libertex gebruik maken van enkele handige analysetools om nog beter in te kunnen schatten wat er met een koers gaat gebeuren. 

Ook bij Libertex kun je starten met een gratis demo account om uit te proberen hoe het platform werkt en wat de verschillen zijn met handelen in CFD’s. Zo kun je met virtueel geld de werking van het hefboomeffect uit proberen voordat je dit met eigen geld doet. 

Ook in CFD’s van cryptocurrency handelen? Begin dan snel bij Libertex!

Stap 2: Creëer je account

Zodra je een keuze hebt gemaakt met betrekking tot een online broker kan je een account aanmaken. Meestal is dit een makkelijk en simpel proces. Je kan zelfs bij vele brokers je Apple, Facebook of Google account gebruiken.

Om het makkelijk te maken zullen de volgende stappen gaan over eToro.

Op de afbeelding kan je zien hoe het aanmeldscherm eruit ziet. Nadat je je gegevens hebt ingevuld kan er belegd worden met je gratis demo account. 

Om te gaan beleggen met echt geld moet er eerst een geldig legitimatiebewijs geüpload worden, die koppel je aan de bankrekening. Daarna is er nog een korte vragenlijst over de risico’s van beleggen en als laatste stap ga je akkoord met de voorwaarden.

Stap 3: Je account makkelijk financieren

Je account financieren is makkelijk te doen op eToro. Door de verschillende mogelijkheden is er voor iedereen wel een optie.

Er kan met een creditcard betaald worden, maar ook met iDEAL, PayPal en Klarna. Dit is nog maar een kleine greep uit de ruime keuze. Daarnaast worden er na de eerste goedgekeurde storting nog twee opties toegevoegd.

Het geld dat je naar de beleggersaccount overmaakt staat doorgaans binnen enkele minuten tot uren, en in een uiterst geval enkele werkdagen op je account. Dit laatste is alleen het geval bij minder gangbare betaalmethodes. 

Bij deze optie in het menu kun je geld storten

Stap 4: Zoek een passend product

Zoek geschikte producten op eToro

Een persoonlijke handelsstrategie hebben is van belang voor verschillende factoren van het beleggen. Het is onder andere van belang om een passend product te kiezen. 

Handelen in aandelen, valuta, ETF’s of indexen? Het kan allemaal en meer op het sociaal handelsplatform eToro. 

Zoek gemakkelijk in het zoekbalkje het product waar je naar op zoek bent en begin meteen met beleggen.

Stap 5: Start na lezen Cryptosoft review met je eerste investering!

Nadat je een passend product hebt gekozen wat past bij jouw handelsstrategie kan de volgende stap beginnen. We zijn eindelijk klaar voor de eerste investering!

Eén van de kenmerken van dit handelsplatform is de makkelijke interface. 

Op de pagina van jouw gekozen product zie je de huidige koers en andere handige informatie dan kan helpen met je belegging.

Cryptovaluta handelen op eToro

Daarna zie je de opties om een hefboom te gebruiken of een stop-loss punt. Maak je gebruik van een hefboom? Dan veranderd het automatisch naar handelen in CFD’s. 

De gekochte producten zie je allemaal terug in het portfolio. Deze pagina is overzichtelijk geordend en vergeet niet dat je altijd kan afkijken bij de winstgevende en succesvolle beleggers van het platform.

Wil jij ook Bitcoin kopen bij één van de populairste brokers ter wereld? Maak dan vandaag nog je account aan bij eToro en begin met investeren!

Is Cryptosoft Betrouwbaar of is Cryptosoft scam?

Er zijn veel verschillende online brokers te vinden, sommige erg betrouwbaar, andere minder. Het is soms moeilijk om hier achter te komen zonder de ervaringen van anderen te horen. Daarom kijken wij naar de Cryptosoft ervaringen van anderen en indicaties van een Cryptosoft scam.

Andere Cryptosoft reviews bespreken vaak alleen de positieve aspecten van het platform. Dit zijn bijvoorbeeld de goede informatie die beschikbaar is op de homepagina. Er wordt besproken dat beleggen iets is waar je waarschijnlijk fouten in gaat maken, simpelweg: oefening baart kunst.

Dat er online alleen maar positieve Cryptosoft Reviews te vinden zijn is geen goed nieuws. Het lijkt er op dat deze Cryptosoft reviews nep zijn en dat doet vermoeden dat de website onbetrouwbaar is en geen veilige plek om te gebruiken als plek om te investeren in Bitcoin. 

Het vermoeden wordt verder bevestigd door de uiterst positieve Cryptosoft reviews op de website Trustpilot. Deze Cryptosoft reviews lijken grotendeels op elkaar en lijken dus ook door dezelfde mensen geschreven. 

Op de website van Cryptosoft vind je ook nog enkele testimonials die ook erg positief zijn en spreken over hoge winsten die je zou kunnen maken. Ook dit lijkt niet waar te zijn, met een investering van €250,- ga je in principe nooit €1.000,- per dag verdienen. 

Ook aan de slag bij een eerlijke broker die gereguleerd wordt door meerdere Europese toezichthouders? Begin bij eToro!

De voor- en nadelen van Cryptosoft

In principe zou een trading robot goede resultaten op kunnen leveren voor jouw portfolio. Bij de meeste robots kun je zelf een aantal regels meegeven waar de software zich aanhoudt. 

Omdat Cryptosoft lijkt op een onbetrouwbare website is het niet zeker of er daadwerkelijk een trading robot achter zit of het compleet nep is. Er is ook nergens bewijs te vinden van een daadwerkelijke tradingsite. 

Verder staan er onderaan de website in de kleine letters nog een aantal dingen vermeld. Zo beweert de website dat het je gegevens mag delen met een derde partij, het is dus goed mogelijk dat je na aanmelding gemaild en gebeld wordt door andere partijen die iets van je willen. 

Mocht er achter Cryptosoft toch een werkende trading robot zitten heb je alsnog als groot nadeel bij deze broker dat je met minstens €250 moet beginnen. Bij gereguleerde brokers is dit startbedrag vaak veel lager. 

Begin al bij eToro met een minimale storting van €42,-!

Cryptosoft Ervaringen - Cryptosoft Review

Het is moeilijk om betrouwbare Cryptosoft ervaringen te vinden. Al de reviews op internet zijn erg positief.

Het is lastig om daarom een uitspraak te doen over de betrouwbaarheid van een broker zoals Cryptosoft. Het zou niet het eerste online broker platform zijn die beleggers oplicht.

Dit doen ze dan door middel van neppe reviews posten die overdreven positief zijn.

Vanuit Cryptosoft wordt er gezegd dat je in de eerste 24 uur al duizenden euro winst kan maken. Terwijl je er niet veel moeite voor hoeft te doen, de oorzaak hiervan is het algoritme van de trading bots. 

De positieve reviews opgeteld met deze uitspraak maakt dat we erg voorzichtig zijn met betrekking tot Cryptosoft. Het zou niet de eerste onbetrouwbare online broker zijn.

Wil je zeker weten dat je een betrouwbare broker gebruikt? Kijk dan naar het platform van eToro, hier is de betrouwbaarheid gegarandeerd. Nog steeds brengt beleggen de nodige risico’s met zich mee, dus let daar op. 

Zorg dat je bij beleggen een betrouwbare broker gebruikt. Wij raden eToro aan!

De kosten: Betrouwbaar of toch een Cryptosoft Scam?

Het platform biedt een gratis demo account. In tegenstelling tot eToro zit hier wel een beperking aan. Je mag bij Cryptosoft tot aan € 1500 beleggen met virtueel geld, daarna moet je overstappen op het echte geld.

Me de overstap naar het echte geld geldt een instapbedrag van € 250, een hoog minimale instapbedrag als je het vergelijkt met bijvoorbeeld eToro (€ 42).

De stap op de website van Cryptosoft die het storten van geld op je account omschrijft.

Volgens de website zitten er geen verbogen kosten of toeslagen aan de transacties verbonden. Het enige wat je moet betalen in dus wat je wilt investeren. 

Dit is een beetje onwaarschijnlijk en doet het weer lijken dat Cryptosoft scam is.

Tip: Probeer een andere broker uit. Wij raden vooral eToro aan. Het minimale bedrag om te beginnen met beleggen is € 42! Je kan direct beginnen door een gratis account aan te maken op de website.

Bij eToro zijn jouw investeringen altijd veilig. Maak snel een gratis account aan en doe vandaag nog je eerste investering!

Is de werkwijze van Cryptosoft Betrouwbaar?

Cryptosoft gaat te werk met een crypto trading robot. Dit houdt in dat ze een algoritme gebruiken om naar winstgevende trades te zoeken. Meestal heb je een paar keuzes om te maken zodat jouw persoonlijke strategie erin verwerkt zit, zoals het automatisch handelen wanneer een trade binnen een bepaalde variabele zit.  

Cryptosoft geeft geen keuze om de crypto trading aan te passen. De enige keuze die je maakt is hoeveel trades per dag de robot voor je maakt. De vraag is of deze werkwijze van Cryptosoft betrouwbaar is.

Deze bots kunnen zeker winstgevend zijn, op voorwaarde dat de belegger veel kennis heeft van de markt en de robot hierop kan aanpassen. Omdat het  platform waarover dit artikel gaat geen optie aanbiedt om het aan te passen zit er meer risico aan verbonden.

Begin eenvoudig bij eToro met een gratis demo account!

Producten van Cryptosoft Ervaringen

In de Cryptosoft review kan het bespreken van het aanbod van producten natuurlijk niet missen. Maar we kunnen er kort over zijn. Ze bieden alleen handel in cryptovaluta aan.

Dit hoeft niet iets negatiefs te zijn. Zo biedt Libertex ook alleen handel in CFD’s aan en zij zijn een betrouwbare online broker.

Wil je toch een divers portfolio met verschillende producten? Dan is eToro meer een online broker voor jou. Zij bieden de volgende producten aan: verschillende grondstoffen, indexen, valuta, cryptovaluta, ETF’s, aandelen en CFD trading.

Kies voor aandelen, ETF’s, cryptocurrency of één van de vele andere handelsproducten bij eToro en stel een divers portfolio samen!

Cryptosoft Review: Veelgestelde vragen

Verschillende reviews lijken hetzelfde te zeggen, ze zijn overdreven positief wat het moeilijk maakt om de online broker te vertrouwen. Toch is er geen hard bewijs dat ze niet te vertrouwen zijn. Denk vooral zelf goed na.

Veel ervaringen met het platform Cryptosoft zijn positief op internet. Hou wel in gedachten dat het gaat om beleggen, een handelwijze waarbij er risico komt kijken.

Cryptosoft biedt een gratis demo account aan voor onervaren beleggers. Daarmee kan je € 1500 aan virtueel geld inleggen.

Daarna moet je minimaal € 250 storten om te beginnen met beleggen op dit platform.

Cryptosoft biedt alleen handel op het gebied van cryptovaluta. Sommige brokers hebben zich gespecialiseerd in één product en focussen zich dus ook op een specifieke doelgroep.

Het is moeilijk om met hard bewijs te komen dat Cryptosoft scam is, dus dat zullen we ook niet zeggen. Er zijn echter wel vele kenmerken van Cryptosoft die overeenkomen met neppe brokers.

Cryptosoft Review: Conclusie

Cryptosoft is één van de vele verschillende online brokers. In deze mengelmoes zijn er zeker platformen die je alleen bedriegen, pas hier dus goed voor op. Blijf nadenken en doe goed je onderzoek. Als je het niet vertrouwt, doe het dan niet.

Deze online broker zegt gebruik te maken van een crypto trading bot. Een algoritme die automatisch de trades voor jou maakt. Dit zou je veel tijd schelen. Omdat je de robot niet kan afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren zitten er meer risico’s aan verbonden.

He blijft dus een grote raag of Cryptosoft betrouwbaar is. Het handelen in cryptocurrencies kan wel veilig gaan via een betrouwbare broker zoals eToro. 

Scroll naar boven