Freo

Heb je interesse in een Freo lening? Hier lees je alles over hoe je een persoonlijke lening bij Freo in Eindhoven kunt aanvragen. Ook bekijken we ervaringen met Freo.

Specialist in online lenen

Gewaardeerde consumptiefkredietverstrekker

Na akkoord uitbetaald in: 5 dagen / 48 uur

veilig op de Freo website

hier op onze Freo review pagina

   

Kies hier of je meer wilt weten over een Freo lening, ervaringen met Freo of de voor- en nadelen wilt lezen.

Ben je al afgewezen bij Freo? Vergelijk de Freo lening dan hier met een reeks minder strenge partijen.

Wat is Freo?

Freo, het online merk van de Rabobank, is in het verleden uitgeroepen tot best gewaardeerde consumptiefkredietverstrekker van de lage landen. Freo is specialist in online lenen tegen scherpe tarieven. Freo is onderdeel van de Rabobank en heeft hiermee veel kennis in huis. Freo heeft ambitieuze groeiplannen. Enkele jaren geleden nam het een portefeuille consumentenkredieten van Achmea over.

Freo
Vestdijk 51
5611 CA Eindhoven
Tel. zakelijk: +31 (0)85 018 9053
Tel. service: +31 (0)85 1056 295
Klantenservice via WhatsApp

Freo lening en krediet

Geld lenen bij Freo kan in de vorm van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Op de website van Freo kun je je lening berekenen en een aanvraag indienen.

Freo biedt standaard een lage rente aan, mits jouw profiel hierbij past. Je sluit bij Freo een lening af zonder tussenpersoon zodat rentekosten laag blijven. 

In Mijn Freo vind je je offerte, houd je contact met ze, upload je documenten en kun je je lening bekijken. Met de Freo aanlever app kun je persoonlijke gegevens aanleveren en updaten. Meer in de video:

Freo klant ervaringen

Bestaande klanten zijn zeer tevreden over Freo. Ze hebben een snelle, vriendelijke en professionele klantenservice die staat voor verantwoord geld lenen.

Bij een online gedeelde ervaring groet Fleur (Freo Klantenservice) je vriendelijk en beantwoordt ze je vragen. Enkele beoordelingen op een rij:

Opiness.nl 8,6
Independer.nl 8,4
Google Reviews 8,6
Freo onderzoek 8,7
Klantenvertellen.nl 8,4

"Wist je dat onder andere de online kredietverstrekker Freo ook ondersteunt wordt door de Rabobank? Ik heb gelijke ervaringen met Freo. Ik ben zeer tevreden over Freo. Ze hebben duidelijk inzicht gegeven in hoe de lening is opgebouwd."

Freo afwijzing?

Kom je ergens niet uit, dan zal een klantenservice medewerker bij Freo in Eindhoven service verlenen. Heb je een lening aangevraagd bij Freo, dan kan het voorkomen dat je de melding ‘uw lening is afgewezen bij Freo’ krijgt na je aanvraag.

In dat geval kun je de lening hoogst waarschijnlijk onvoldoende dragen. Sommige mensen zijn hierdoor zeer ontevreden over Freo. Het is goed om te weten dat Freo louter kredietwaardige klanten tekent.

Voor-en nadelen

Het grootste voordeel van Freo is de lage rente. Mensen met een gezond financieel profiel komen hiervoor in aanmerking.

Conclusie

We zijn positief over Freo. Het is een van de meest verantwoorde kredietverstrekkers die de klant duidelijk centraal zet. Uit zelfbescherming worden sommige mensen afgewezen. Dit kan gefrustreerde en negatieve reviews opleveren, maar is uiteindelijk de beste keuze voor die klant om geen overkreditering te krijgen.

Ook goed: de AFM en Freo doen onderzoek naar online leenomgeving en gedrag van potentiële klanten. Hierin kwam duidelijk naar voren dat mensen te snel te veel en te lang lenen. Freo waakt hiervoor en dat vinden we heel netjes tegenover de consument die een Freo lening soms te gehaast kan afsluiten.

Bankr beoordeling:
4.5/5

Ben je vrij van schulden en heb je geen gedoe met het BKR, vraag dan gratis een Freo offerte op.

veilig op de website van Freo

Bankr beoordeling:
5/5

Denk je niet in aanmerking te komen voor een Freo lening? Vergelijk dan ruim 11 andere leningen.

op onze vergelijkingspagina

Scroll naar boven