Lucky Block komt met belangrijke upgrade en 10.000 NFT’s!

De cryptomunt Lucky Block zet door en komt met een grote update voor het netwerk waarmee het mogelijk wordt om NFT’s aan te maken. Daarnaast wordt het door deze update gemakkelijker om de munt op exchanges aan te bieden met een vernieuwde manier waarop het ‘tax’-systeem werkt. 

De afgelopen maanden is de cryptomunt Lucky Block sterk gegroeid en heeft nog veel ontwikkelingen op de rol staan. Deze update was er daar één van en brengt 10.000 NFT’s en een brug naar de Ethereum blockchain met zich mee. 

Bij elke transactie die gedaan wordt met Lucky Block wordt er 12% ingehouden en gebruikt voor de loterij, liquidity pools, NFT’s en er wordt zelfs 1% bij elke transactie ‘verbrand’. Voor centrale exchanges is het nu ook mogelijk om deze 12% aan te houden bij transacties, eerder gebruikten zij nog 6%.

Nieuwe Lucky Block NFT loterij

Naast de gewone Lucky Block loterij waar je maandelijks mooie aantallen Lucky Block coins kan winnen is er nu ook een NFT loterij. De 10.000 NFT’s zijn te ‘minten’ voor $1.500, daarmee kun je de eerste zijn die de NFT verkrijgt. 

De Platinum Rollers Club Collection, zoals de NFT’s genoemd worden, heeft een eigen loterij. Elke trekking wordt er één nummer van 1 tot 10.000 getrokken en wint degene met de NFT die bij dit nummer hoort de loterij. 

Het geld dat de verkoop van deze NFT’s oplevert wordt door Lucky Block in marketing gestoken om de munt verder te laten groeien. Iedere wallet kan maximaal 15 Platinum Rollers Club Collection NFT’s in bezit hebben, zodat iedereen eerlijke kansen houdt in de loterij. 

CNBC's beste coins met lage marktwaarde

De tv-zender CNBC heeft een lijst gepubliceerd met de beste cryptomunten die een lage marktwaarde hebben, maar waar de tv-zender veel van verwacht. In dit artikel hebben ze vijf munten gekozen die je in de gaten moet houden. 

Zij zien als voordelen van Lucky Blok dat de loterij volledig via smart contracts verloopt, waardoor alles transparant en eerlijk is. Ook is de snelle uitbetaling via Lucky Block tokens een reden waarom CNBC een goede toekomst voorziet voor Lucky Block. 

Ethereum Bridge toegevoegd aan Lucky Block

Er is bij deze upgrade aan het Lucky Block netwerk ook een nieuwe Ethereum Bridge toegevoegd. Zo’n ‘brug’ maakt het mogelijk om de tokens via Ethereum aan te bieden en ook via de blockchain van Ethereum te kopen en verkopen. 

Op dit moment zat Lucky Block nog vooral op de Binance smart chain, die momenteel een stuk lagere ‘gas fees’ kent zodat je goedkoper munten kan kopen, verkopen en versturen. Ethereum kent veel meer mogelijkheden zoals decentrale apps en NFT’s, maar heeft juist wel hoge ‘gas fees’. 

Wat wordt de volgende upgrade?

Het leuke van nieuwe cryptomunten is dat ze zich vaak in enorm tempo ontwikkelen en dus ook de ene na de andere upgrade uit brengen. Lucky Block heeft ook alvast plannen voor het verder uitbreiden van het Lucky Block netwerk.

Zo blijft het niet bij de 10.000 NFT’s die er nu in de Platinum Rollers Club Collection uitgebracht zijn, maar willen ze dit ook uitrollen voor casino spellen. Zo kun jij binnenkort misschien wel een gokje wagen aan een Lucky Block roulette tafel met een NFT als avatar. 

Wil jij meer weten over hoe jij in deze munt kan investeren? Lees dan ons artikel over Lucky Block kopen om alle informatie te vinden die je nodig hebt!

Scroll naar boven