Lucky Block groeit door en staat op eerste exchange

De cryptomunt Lucky Block heeft na een succesvolle pre-sale aangekondigd dat de munt binnenkort ook verkrijgbaar is bij een exchange; Lbank, een exchange uit Hong Kong, is de eerste exchange die de munt toevoegt aan het platform.

Deze eerste toevoeging aan een exchange volgt nadat de pre-sale volledig uitverkocht raakte. Daarnaast is Lucky Block sinds een tijdje ook verkrijgbaar op de bekende decentrale exchange Pancakeswap waar je Ethereum of Binance Coin om kan wisselen voor Lucky Block.

Wat is Lucky Block?

Lucky Block werd in 2021 gelanceerd als een nieuwe cryptomunt die via Blochcain wereldwijd een loterij aanbiedt. De munt werd voor het eerst aangeboden via de pre-sale die op de website van Lucky Block zelf te vinden was.

De munt is gecreëerd op de blockchain-technologie van Ethereum en Binance en daarmee een betrouwbare investering. Je komt alles te weten over de laatste ontwikkelingen van Lucky Block in de officiële telegram groep.

Lucky Block toegevoegd aan Lbank

Na een uitverkochte pre-sale en de listing bij Pancakeswap is het nu de beurt voor de eerste centrale exchange. Op 8 februari wordt de eerste aankondiging gedaan door Lbank, 2 dagen later zullen de eerste Lucky Block coins gestort worden bij Lbank, dit is 10 februari om 11 uur ‘s ochtends Nederlandse tijd.

Het handelen zelf kan precies een dag later beginnen; 11 februari 11:00. Vanaf dat moment zijn de Lucky Block munten verkrijgbaar bij Lbank en kun je dus voor het eerst via een exchange geld storten en op dezelfde plek Lucky Block aanschaffen. 

Je kunt de munten pas weer van de exchange afhalen op 12 februari om 11:00 ‘s ochtends. Vanaf dat moment kun je ze naar alle wallets sturen die Lucky Block ondersteunen en kun je verder doen met de munten wat je zelf wilt. 

Waarom investeren in Lucky Block?

Er zijn een aantal redenen waarom een investering in Lucky Block jou veel op kan gaan leveren. Net als elke cryptomunt kan Lucky Block veel meer waard worden en kun je door het verschil in aanschafprijs en de prijs waarvoor je de munt verkoopt winst maken. 

Top 4 redenen om te investeren in Lucky Block

Wat worden de volgende exchanges voor Lucky Block?

Eén ding is zeker wat betreft Lucky Block; Lbank is de eerste exchange-listing, maar zal zeker niet de laatste zijn. Om bij een exchange een listing voor een cryptomunt te krijgen heb je vooral tijd nodig. 

Ook grote exchanges als eToro, Binance en Bitvavo zullen op den duur deze munt aan hun exchange toe gaan voegen zodat je nog gemakkelijker je eerste Lucky Block aankoop kan doen. Voor de komende tijd staan er nog veel ontwikkelingen gepland voor Lucky Block en zoveel mogelijk exchange-listings is één daarvan. 

Hoe koop je Lucky Block via Lbank?

Lucky Block kopen via de website kan niet meer omdat de presale afgelopen is. Je kunt wel terecht bij het decentrale platform Pancakeswap of Lbank, de nieuwe exchange die vanaf 11 februari de handel in Lucky Block faciliteert. 

Stap 1: Maak een account aan bij Lbank

De gemakkelijkste weg naar jouw eerste Lucky Block tokens loopt sinds deze week via Lbank. Maak je account gemakkelijk aan via de website van Lbank met je e-mailadres. 

Stap 2: Stort geld op je account

Vul je account met USDT (Tether) door voor het eerst geld te storten via je creditcard. Het geld dat je stort wordt meteen voor de stablecoin Tether omgeruild zodat je daarna direct kan gaan handelen. 

Stap 3: Zoek naar Lucky Block (LBLOCK) en koop je eerste tokens

Zoek via de zoekfunctie naar Lucky Block of ga naar het geavanceerde handelsplatform om daar Lucky Block te selecteren. Je kunt de munt via het handelsplatform kopen of nog veel gemakkelijker via ‘fast trade’. 

Op het handelsplatform kun je zelf bepalen wat je voor je investering wilt bepalen en wordt de transactie uitgevoerd zodra iemand anders de munt voor dat bedrag aan biedt. Bij fast trade koop je het rechtstreeks tegen de op dat moment geldende marktprijs. 

Scroll naar boven