Lucky Block V2 upgrade: Bullish nieuws voor LBLOCK holders!

Het team van de populaire cryptomunt Lucky Block werkt op dit moment hard aan de grootste update tot nu toe. Met de lancering van de V2 upgrade en een brug naar Ethereum kan Lucky Block eenvoudig geïntegreerd worden in het ecosysteem van ETH, en genoteerd worden aan grote, centrale crypto exchanges!

Positief nieuws voor Lucky Block holders

Het cryptoloterij token en platform van Lucky Block krijgen met de V2 upgrade een flinke boost naar verdere adoptie. Na de V2 upgrade zijn de Lucky Block tokens namelijk compatibel met gecentraliseerde crypto brokers / exchanges.

Dat betekent dat Lucky Block sneller dan gedacht beschikbaar komt bij grote exchanges en daar wordt blootgesteld aan miljoenen potentiële nieuwe investeerders!

De verwachting is dan ook dat dit een positief effect zal hebben op de prijs, en de waarde van de coins van wie nu al Lucky Block tokens bezit. Deze update met de brug naar het ETH-ecosysteem is hiervoor zeer belangrijk.

Lucky Block V2 upgrade uitgelegd

Waarom de Lucky Block upgrade nodig is

De ontwikkeling om Lucky Block geschikt te maken voor het Ethereum ecosysteem is nodig om beschikbaar te komen voor grote, gecentraliseerde exchanges zonder in te hoeven boeten aan het innovatieve karakter van de munt. Op dit moment is de complexe werking van Lucky Block niet geschikt voor deze exchanges. 

Met de V2 upgrade wordt Lucky Block dat wel, terwijl ook het eigen innovatieve systeem aan afdragen via de verkoop en het vullen van de jackpot en liqiditeitspools behouden blijft. Lucky Block wordt bovendien volledig interoperabel met alle tokens, apps en gebruikers van het Ethereum-netwerk.

Dit houdt de Lucky Block V2 upgrade in

Met de V2 upgrade ontstaan er twee verschillende Lucky Block coins. De V1 Lucky Block token en de V2 Lucky Block token. Deze munten hebben elk hun eigen focus en worden verbonden met elkaar door een brug.

Lucky Block V1 token: Loterijdeelname, beloningen en prijsuitreikingen

De V1 token is de token die tot nu toe beschikbaar is. Deze originele Lucky Block token werkt via de Binance Smart Chain (BEP20) en zal blijven functioneren als voorheen, inclusief de toevoeging en het uitrollen van features als de deelname aan Lucky Block loterijen en prijsuitreikingen. 12% van de gemaakte transactiekosten bij het verhandelen van V1 tokens worden gebruikt voor het vullen van de jackpot- en liquiditeitspools.

Lucky Block V2 token: Daghandel, geen 12% naar pools, geen beloningen

De V2 token wordt opgezet via de smart chain van Ethereum. (ERC20). Dit maakt de token geschikt om genoteerd te worden aan een aantal van de grootste crypto exchanges ter wereld, en om geïntegreerd te worden in het systeem van apps, gebruikers en andere coins gebouwd op ERC20.

De focus is echter daghandel van Lucky Block. Houders van de Lucky Block V2 token ontvangen dan ook geen beloningen of deelname aan de loterijen, maar dragen ook niet af aan de pools hiervan wat de token uitermate geschikt maakt om te verhandelen voor de vele gebruikers van gecentraliseerde exchanges.

Lucky Block V2 upgrade samengevat

De V1 token van Lucky Block is het origineel, gebouwd op BEP20, en blijft functioneren als voorheen. Voor de uitrol van toekomstige functionaliteiten zoals de prijsuitreikingen en loterijen is het nodig om deze coin te bezitten. De Lucky Block V1 token is alleen geschikt voor DEX (gedecentraliseerde exchange).

De Lucky Block V2 token focust zich op daghandel en zorgt er via ECR20 voor geschikt te zijn voor het Ethereum ecosysteem en het verhandelen via CEX. Dit zijn verschillende grote gecentraliseerde exchanges.

Zo werkt de Lucky Block V1 - V2 brug

De brug tussen beide Lucky Block tokens maakt gebruikt van een speciaal vergrendelingsmechanisme. Hierdoor blijft de prijs van beide tokens altijd gelijk en wordt ook de hoeveelheid LBLOCK die in omloop is niet aangepast. Wanneer iemand een hoeveelheid V1 Lucky Block tokens koopt, wordt een gelijke hoeveelheid V2 Lucky Block tokens hierom vergrendelt. Omgekeerd werkt dit ook zo wanneer V2 LBLOCK wordt aangeschaft.

Het BEP20 adres van Lucky Block blijft hetzelfde, terwijl binnenkort het ERC20 adres wordt gelanceerd door het Lucky Block team met een uitleg hoe munten van BEP20 en ERC20 naar elkaar kunnen worden gewisseld.

Lucky Block V2 Upgrade: Bullish en prijsverhoging aanstaande?

Met het toetreden tot het ETH netwerk zou het aantal geïnteresseerden in Lucky Block snel kunnen toenemen. Voor cryptohandelaren die zich met name richten op daytraden wordt LBLOCK V2 veel interessanter dan dat V1 op dit moment is. 

Zeker mogelijke listings aan een CEX openen de toegang tot Lucky Block voor miljoenen potentiële handelaren en investeerders op ERC20. Volgens het Lucky Block team wordt er momenteel al hard gewerkt aan noteringen aan exchanges en volgen deze op korte termijn. Ook lanceert binnenkort een nieuwe NFT collectie.

Al met al zal de Lucky Bock V2 update daarom een zeer positief op de marktdiepte, vraag en het volume van LBLOCK kunnen hebben. De verhoogde liquiditeit trekt op zijn beurt ook weer nieuwe traders, en zo kan de koers van Lucky Block een verdere boost krijgen. 

Scroll naar boven