New10

Overweeg je een zakelijke lening bij New10. In deze review lees je hoe een lening aanvragen bij New10 in zijn werk gaat, ervaringen van klanten en kom je erachter of deze bank bij jou past.

zakelijke lening bij new10

Beoordeling aanvraag in: 3 werkdagen / 15 min

veilig op de New10 website

 

Je hebt twee mogelijkheden bij New10: zakelijk krediet en zakelijke lening. Bij krediet kun je zakelijk geld opnemen zoals dat bij rood staan op een rekening gaat. Bij een lening ontvang je in één keer één bedrag.

Om in aanmerking te komen voor een offerte moet je eerst zakelijke informatie geven aan New10. Tijdens de aanvraag moet je jaarstukken aan New10 geven, en zal een krediet check bij het BKR gedaan worden.

Tip: vergelijk New10 ook met andere aanbieders van zakelijke leningen.

Wat is New10?

New10 is een start-up binnen ABN AMRO en richt zich op het verstrekken van zakelijke leningen aan het MKB. Men kan een bedrag tot €1.000.000 lenen tegen een jaarlijkse rente tussen de 2,8% en 8,6%. Ondernemers kunnen online binnen 15 minuten ontdekken hoeveel geleend kan worden. Het bedrijf is met een team van 30 werknemers actief vanuit het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam.

New10
Mr. Treublaan 7
1097 DP Amsterdam
Tel. 020 262 18 00
E: [email protected]

Verschil tussen New10 en ABN AMRO

ABN AMRO biedt haar huidige zakelijke klantenbestand al tientallen jaren de mogelijkheid om een zakelijke lening af te sluiten. Dergelijke leningen kunnen variëren van € 10.000 tot een bedrag dat in de miljoenen loopt. 

Deze leningen hebben veelal een langere looptijd dan de leningen die via New10 afgesloten kunnen worden, waar een maximale looptijd van 5 jaar mogelijk is.

New10 is dan ook opgericht om ondernemers op korte termijn van zakelijk krediet te kunnen voorzien, weliswaar met een hogere rente en strengere eisen.

Dit geeft ondernemers de kans om cashflowdips te overbruggen of tijdelijk extra te kunnen investeren, aldus ABN AMRO in haar persbericht over de lancering van New10.

Ervaringen met New10...

New10 heeft op deze YouTube-playlist en op hun eigen website ervaringen van ondernemers geplaatst die een zakelijk krediet of een zakelijke lening bij New10 hebben gehad. Al deze ervaringen zijn positief. De betrouwbaarheid hiervan is niet te controleren. 

Op externe review-sites wordt New10 tevens als positief ervaren. Klanten zijn vooral te spreken over de ‘scherpe rentes en snelle ontvangst’ van het krediet en ‘vriendelijke klantenservice’.

Reviews van bestaande klanten

WebsiteRating
Google Reviews (4,7/5)9,4
Nederlandreview.nl8,2
New10 websitePositief

Welke financiering en voorwaarden biedt New10?

Klanten hebben bij New10 de keuze uit een zakelijk krediet en een zakelijke lening. Bij een zakelijk krediet kunnen klanten flexibel geld opnemen voor hun bedrijf wanneer dat nodig is. De rente wordt vervolgens over het opgenomen bedrag berekend. Hierbij wordt een rente van tussen de 5,4 en 9,3% gerekend met een looptijd van 1 jaar. 

Een zakelijke lening kan afgesloten worden met een looptijd van 3 maanden tot 60 maanden voor een bedrag van tussen de € 5.000 en € 1.000.000. De rente ligt hierbij tussen de 3,4 en 8,3%. Beide producten hebben ieder hun eigen voorwaarden. 

Voor-en nadelen

Contact & klantenservice

Contact opnemen kan telefonisch, per live chat en e-mail, of met het contactformulier op de website. 

New10 bedrijf check?

Check op de New10 website of je in aanmerking komt voor krediet door een bedrijf check te doen.
15 min
Scroll naar boven