New10

Laatste update:

Hier lees je alles over New10, het ‘zakelijk krediet initiatief’ van ABN AMRO. Met name de ervaringen zijn belangrijk bij dit relatief nieuwe bedrijf. We bespreken:

 • New10 en ABN AMRO
 • Ervaringen klanten
 • Rente en voorwaarden
 • Contact & klantenservice
 • Vacatures

New10
Mr. Treublaan 7
1097 DP Amsterdam
Tel. 020 262 18 00
E-mail: service@new10.com
Facebook | Twitter | Linkedin

Wat is New10?

New10 is in 2017 opgericht als initiatief van de ABN AMRO en richt zich op het verstrekken van zakelijke leningen aan het MKB. Men kan een bedrag tot €1.000.000 lenen tegen een jaarlijkse rente tussen de 2,8% en 8,6%. Ondernemers kunnen online binnen 15 minuten ontdekken hoeveel geleend kan worden. Het bedrijf is met een team van 30 werknemers actief vanuit het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam.

New10 en ABN AMRO

ABN AMRO biedt haar huidige zakelijke klantenbestand al tientallen jaren de mogelijkheid om een zakelijke lening af te sluiten. Dergelijke leningen kunnen variëren van € 10.000 tot een bedrag dat in de miljoenen loopt. Deze leningen hebben veelal een langere looptijd dan de leningen die via New10 afgesloten kunnen worden, waar een maximale looptijd van 5 jaar mogelijk is.

New10 is dan ook opgericht om ondernemers op korte termijn van zakelijk krediet te kunnen voorzien, weliswaar met een hogere rente en strengere eisen. Dit geeft ondernemers de kans om cashflowdips te overbruggen of tijdelijk extra te kunnen investeren, aldus ABN AMRO in haar persbericht over de lancering van New10.

Ervaringen

New10 heeft op deze YouTube-playlist en op hun eigen website ervaringen van ondernemers geplaatst die een zakelijk krediet of een zakelijke lening bij New10 hebben gehad. Al deze ervaringen zijn positief. De betrouwbaarheid hiervan is niet te controleren. Op externe review-sites wordt New10 tevens als positief ervaren. Klanten zijn vooral te spreken over de ‘scherpe rentes en snelle ontvangst’ van het krediet en ‘vriendelijke klantenservice’.

Reviews van klanten

WebsiteRating
Google Reviews (4,7/5)9,4
Nederlandreview.nl8,2
New10 websitePositief
Betrouwbaarheid 100%

Lening, rente en voorwaarden

Klanten hebben bij New10 de keuze uit een zakelijk krediet en een zakelijke lening. Bij een zakelijk krediet kunnen klanten flexibel geld opnemen voor hun bedrijf wanneer dat nodig is. De rente wordt vervolgens over het opgenomen bedrag berekend. Hierbij wordt een rente van tussen de 5 en 8,9% gerekend met een looptijd van 1 jaar. Dit zijn competitieve rente’s t.o.v. andere online zakelijke leningaanbieders.

Een zakelijke lening kan afgesloten worden met een looptijd van 3 maanden tot 60 maanden voor een bedrag van tussen de € 5.000 en € 1.000.000. De rente ligt hierbij tussen de 2,8 en 8,6%. Beide producten hebben ieder hun eigen voorwaarden. Op deze pagina zijn de voorwaarden voor een zakelijk krediet (uitleg) te lezen en op deze pagina de voorwaarden voor een zakelijke lening.

Voor-en nadelen

 • Onderdeel van het kapitaalkrachtige ABN AMRO
 • Aanvraag binnen enkele minuten
 • Beoordeling binnen 24 uur
 • Geboden rente als advies
 • Klantenservice niet altijd goed bereikbaar
 • Strenge (maandelijkse) monitoring

Contact & klantenservice

Contact opnemen kan telefonisch, per live chat en e-mail, of met het contactformulier op de website. 

Vacatures

Momenteel staan er verschillende vacatures bij New10 in Amsterdam open, waaronder op het gebied van klantenservice en compliance. Tevens is het mogelijk om een open sollicitatie te versturen. Dit kan door een email te sturen naar new10@jobs.workablemail.com.

New10 bedrijfscheck?

Check op de New10 website eenvoudig of je in aanmerking komt voor een krediet.
15 minuten
Scroll naar top
Lees vorig bericht:
Joint Venture

Een joint venture is een samenwerking van twee of meerdere bedrijven of partijen die een project aanpakken. Beide partijen brengen...

Sluiten