Top 10 Nieuwe Cryptomunten 2024 – Ontdek Nieuwste Crypto Projecten & Nieuwe Cryptomunten met Potentie

Tegenwoordig worden er meer en meer nieuwe crypto projecten toegevoegd binnen de crypto space. Het vinden van de tokens met de meeste potentie kan daarom lastig zijn voor investeerders. In deze gids zullen we dan ook kijken naar de top 10 nieuwste cryptomunten met potentie van Nederland. 

Top 10 Nieuwe Cryptomunten 2024 - Ontdek Nieuwste Crypto Projecten & Nieuwe Cryptomunten met Potentie

1. Love Hate Inu (LHINU) – Al met al de beste veelbelovende nieuwe crypto 2024
2. DeeLance (DLANCE) – Nieuwste crypto met potentie om de wereld van freelance werk te revolutionairen
3. Ecoterra (ECOTERRA) – Duurzaam nieuw crypto recycle project voor een betere wereld
4. Burn Kenny (KENNY)– Kan nieuwe crypto presale ook x3 gaan als de Mr Hankey coin? 
5. Lucky Block (LBLOCK) – Uitstekende token voor onder andere het Lucky Block win-platform en casino
6. Solana (SOL)–Nieuw crypto project als beste alternatief voor Ethereum
7. Polkadot (DOT) –Populair flexibel blockchain project voor para-chain en Web 3.0 mogelijkheden
8. Kusama  (KSM)–Veelbelovende crypto die dient als experimentele omgeving voor Polkadot projecten 
9. Uniswap (UNI) –Uitstekende decentrale beurs voor het kopen-en verkopen van nieuwe crypto projecten 
10.Compound (COMP) – Interessant leensysteem ontworpen voor het uitlenen van cryptomunten 

In deze gids zullen we kijken naar de beste nieuwe cryptomunten die momenteel te koop zijn binnen de crypto markt. Er worden namelijk praktisch elke dag nieuwe tokens de wereld in geholpen, maar van deze honderden nieuwe tokens zijn er maar vrij weinig die de moeite waard zijn om te leren kennen en er zijn er nog minder die een investering waard zijn. 

Om onze lezers tijd te besparen hebben wij in de eerste stappen ondernomen en online onderzoek gedaan. Hiervan hebben we een selectie gemaakt van tokens die mogelijk de moeite waard zijn om in te investeren. 

Van deze lijst hebben we een verdere selectie gemaakt van de beste nieuwe cryptomunten op de markt. We kunnen dan ook met zekerheid zeggen dat dit 10 van de beste nieuwe cryptomunten met potentie van 2024 zijn. 

Daarentegen willen we meegeven dat investeren in crypto altijd risico’s met zich meebrengen, zeker wanneer de tokens nog in een vroege fase van de ontwikkeling zitten. We raden dan ook altijd aan om eerst zelf ook onderzoek te doen naar elke token voordat je overgaat tot het maken van een investering.  

Top 10 Meest Veelbelovende Nieuwe Cryptomunten 2024

De tokens die we in voor deze top 10 nieuwe veelbelovende crypto lijst hebben gekozen, zijn naar onze mening de beste nieuwe crypto projecten van dit moment. Je hebt de top 10 hierboven al even gezien, maar we zullen in dit gedeelte van de gids bespreken wat nu precies de reden is dat we deze tokens hebben gekozen.

In deze reviews zullen we onder andere ingaan op de belangrijkste kenmerken van elke token, de utility, use cases en potentie in de toekomst. Aan de hand van deze lijst hopen we dat investeerders een beter beeld krijgen welke nieuwe crypto kopen het beste is in 2024. Dat gezegd hebbende, laten we gaan kijken naar de nummer 1 van onze lijst, Love Hate Inu! 

1. Love Hate Inu (LHINU) - Al met al de beste veelbelovende nieuwe crypto 2024

We beginnen onze top 10 nieuwste cryptomunten sterk met het beste nieuwe crypto project Love Hate Inu. Het project zien we als een van de beste investeringsmogelijkheden in 2024 vanwege de enorme populariteit die het project online al heeft weten te vergaren. 

De nieuwste crypto token heeft als doel het eerste vote-to-earn platform te worden waar gebruikers crypto kunnen gaan verdienen door het geven van  hun ongezouten mening!  

Love Hate Inu heeft zijn doel gezet om deel uit te gaan maken van de miljardenindustrie van online enquêtes en polls. Naar verwachting zal deze industrie namelijk $ 6 miljard waard zijn tegen het einde van 2027. De veelbelovende nieuwe crypto 2024 wilt blockchain technologie in gaan zetten om het stemmingsproces eerlijker, transparanter en gemakkelijker te laten verlopen. 

Love Hate Inu zal hiervoor een ware online community creëren waar een gezonde discussie mogelijk is en gebruikers eerlijk hun eigen mening kunnen geven. Binnen deze community zal de native token $ LHINU een centrale rol spelen. Door middel van deze token zullen gebruikers namelijk beloond gaan worden wanneer ze hun stem uitbrengen op het platform. Gebruikers moeten hiernaast in het bezit zijn van $ LHINU om te kunnen stemmen en de token kan hiernaast gestaked worden.

De nieuwste cryptomunt zal gebruikers de kans geven om hun liefde of haat (vandaar de naam ook) uit te spreken voor bekende figuren online. Denk hier aan Donald Trump, Andrew Tate of Elon Musk. Door snelle polls met een leuk meme thema te gebruiken is de deelbaarheid van deze enquêtes erg groot – waardoor de hype rondom het project alleen maar zal toenemen. 

$ LHINU is een van de nieuwste cryptomunten van 2024 en kan op dit moment worden aangeschaft via de presale fase. Het platform is enorm populair online door slim gebruik te maken van het meme thema en is hierdoor in korte tijd uitgegroeid tot een van de beste nieuwe cryptomunten met potentie. Tijdens de presale zal gelijk 90% van de beschikbare 100 miljard tokens verkocht worden. De presale zal in totaal 60 dagen duren, waar in elke fase 12,5% van de 90 miljard tokens verkocht zullen worden. 

Op dit moment verkeren we in de vierder fase van de presale, waar 1 LHINU kan worden aangeschaft voor $0.000105 per stuk. De prijs van deze nieuwe veelbelovende crypto zal echter stijgen tot $0.000145 in de achtste en laatste ronde – wat al een stijging is van 38% ten opzichte van de prijs op dit moment! 

De verwachting is dat deze nieuwe crypto met potentie het erg goed gaat doen in 2024 en hoogstwaarschijnlijk een deel van de miljardenindustrie van online-enquêtes naar zicht toe zal trekken. We zien het project dan ook als een uitstekend nieuw crypto project, die momenteel nog voor de best mogelijke prijs kan worden aangeschaft via de presale!

2. DeeLance (DLANCE) - Nieuwste cryptomunt met potentie om de wereld van freelance werk te revolutionairen

DeeLance is het volgende nieuwste crypto project wat ook zeker de moeite waard is om in de gaten te houden. Het project heeft als doel om een van de grootste platformen voor freelance werk te worden en wilt het gaan opnemen tegen namen zoals Fiverr en Upwork. DeeLance wilt hier zowel blockchain als metaverse technologieën voor inzetten en biedt hierdoor verhoogde utility ten opzichte van de bekende namen binnen deze industrie. 

DeeLance kan gezien worden als een van de beste nieuwe DeFi coins van dit moment. Het project wilt namelijk direct de concurrentie aangaan met de beste freelance platform door lagere transactiekosten, snellere verwerkingen van betalingen en een beter platform aan te bieden. 

De freelance sector is booming en wordt volgens nieuw onderzoek de komende jaren alleen maar groter. Desondanks hebben de grootste platformen van dit moment enkele problemen waarvan DeeLance de oplossingen denkt te hebben. 

De nieuwste crypto wilt hiervoor gebruik maken van Web 3.0 technologieën. Betalingen zullen bijvoorbeeld afgehandeld worden met cryptocurrency’s, waardoor freelancers niet meer hoeven te wachten tot ze betaald worden voor geleverd werk. Hiervoor zullen verschillende van de beste crypto tokens gebruikt worden, waaronder de native token $ DLANCE. 

Een ander interessante Web 3.0 implementatie is de DeeLance metaverse, waar de $ DLANCE token ook een plek zal hebben. In de metaverse kunnen freelancers werken en opdrachtgevers of collega’s ontmoeten. 

Het doel van de metaverse is om een echte community hub te worden waar het ook mogelijk zal zijn om kantoren te kopen, huren of verhuren. De metaverse zal volledig afgestemd worden op freelancers waar $ DLANCe gebruikt zal worden voor allerlei doeleinden die later nog bekend zullen worden gemaakt.  

De $ DLANCE token kan op dit moment worden aangeschaft in de eerste fase van de presale, waar de token kan worden gekocht voor $ 0,025 per stuk. De nieuwe crypto munt met potentie zal uiteindelijk stijgen tot $ 0,035 in de zesde en laaste fase van de presale. Tijdens de presale is 30% van de totale 1 miljard supply beschikbaar voor aanschaf. De hard cap van deze nieuwe veelbelovende crypto munt is $ 6,8 miljoen. 

Het team achter dit interessante crypto project is volledig gedoxxed en KYC-geverifieerd, waardoor we de token zien als een solide project. Investeerders die geïnteresseerd zijn raden we aan om de whitepaper van DeeLance te lezen – met een roadmap en de plannen van het project in 2024 

3. Ecoterra (ECOTERRA) - Duurzaam nieuw crypto recycle project voor een betere wereld

Ecoterra is de volgende op onze lijst en is een van de beste nieuwste cryptomunten van 2024. Het is een echt duurzaam crypto project die zich actief inzet voor een betere wereld. De nieuwste cryptomunt wilt dit gaan doen door een recycle-to-earn platform op te zetten waar gebruikers zullen worden beloond wanneer ze recyclen. We zien dit dan ook als een van de beste implementaties van deze technologie die we gezien hebben onder nieuwe cryptomunten op de markt. 

Gebruikers van dit interessante nieuwe crypto project kunnen via het platform gemakkelijk acties op het gebied van recycling in de gaten houden. Het mooie hiernaast is dat gebruikers daadwerkelijk beloond worden voor goed gedrag wat ze uitvoeren en zelfs geld kunnen verdienden met crypto door te recyclen.  

Het team achter Ecoterra heeft enorm veel ervaring binnen de recycleindustrie, waardoor de verwachting is dat deze nieuwste cryptomunt erg succesvol gaat zijn. Hiernaast heeft het project veel verschillende samenwerkingen met bekende bedrijven, zoals Delhaize, wat een van de grootste supermarktketens ter wereld is met locaties in Europa, Azie en Noord-Amerika. 

De verwachting is dat hierdoor het Recycle2Earn platform van Ecoterra een echte boost krijgt en een grote groep gebruikers zal aantrekken tot de app. De app is hiernaast ook erg eenvoudig in gebruik. Wanneer je een artikel hebt gebruikt wat je graag zou willen recyclen, dan kun je de barcode scannen, waarna de app zal zoeken in de database van Recycle2Earn voor een match. 

Wanneer deze is gevonden kun je het artikel inleven bij een daarvoor bestemde automaat en hierna een foto uploaden in de app. Hierna zul je automatisch beloond worden met Ecoterra tokens.

De ecoterra token kan op dit moment worden aangeschaft via de presale van het project, waar de token momenteel verkocht wordt voor $ 0,004 in de eerste fase. Ecoterra zal gebruikt worden als beloningssysteem op het platform, maar kan hiernaast ook gewoon gebruikt worden om betalingen mee te verrichten, zoals veel andere van de beste altcoins. 

Tijdens de presale zal 50% van de totaal beschikbare 2 miljard tokens verkocht worden. De hard cap van deze nieuwe cryptomunt staat vast op $ 6,7 miljoen. Het team achter Ecoterra is volledig audited en KYC-geverifieerd, zodat de kans op een scam geminimaliseerd is. 

Al met al zien we dit project als een van de beste nieuwe cryptomunten van dit moment en zeker het beste duurzame crypto project van 2024 tot nu toe. 

Het is noodzakelijk dat er verandering komt in de wereld en er moderne duurzame oplossingen worden gevonden voor onze problemen – Ecoterra weet hier uitstekend op in te spelen door play-to-earn principes toe te passen voor recycling en zo hopelijk meer mensen kan overtuigen om te recyclen.

4. Burn Kenny - Kan nieuwe crypto presale ook x3 gaan als de Mr Hankey coin?

De nieuwe crypto $KENNY is een cryptomunt waarvan wij grote verwachtingen hebben, de presale van Mr Hankey token was eerder deze maand al een groot succes. Kenny is een veel bekender karakter van South Park en hierdoor verwachten wij dat de nieuwe crypto kan gaan stijgen in waarde. 

 

De meme coin wil een community gevoel creëren onder investeerders met humor en die een risico durven nemen. Door gebruik te maken van een indrukwekkend burn mechanisme zal Burn Kenny zal de token een vergelijkbaar lot hebben als Kenny in de serie. De token zal op termijn gaan lanceren bij decentrale exchanges, hierdoor krijgen meer en meer investeerders de mogelijkheid om te investeren in de nieuwe crypto. 

Investeren kan in de presale met ETH of USDT, Burn Kenny is een ERC-20 token gebouwd op het Ethereum. De prijs per token zal niet veranderen tijdens de presale, een constructie die je vaak ziet. Tijdens de hele presale zijn tokens aan te kopen voor $0.0001875 per stuk. De presale heeft een hard cap van $500.000, dus zorg dat je snel investeert! 

Om meer te weten te komen over dit interessante nieuwe crypto project is het verstandig om de Whitepaper te lezen. Het is ook mogelijk om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de token via Twitter en Telegram.

5. Lucky Block (LBLOCK) - Uitstekende token voor onder andere het Lucky Block win-platform en casino

Lucky Block of LBOCK is een van de beste nieuwe cryptomunten 2024 en verdient absoluut een plekje in onze top 10 lijst. De token bestaat al iets langer dan de andere nieuwe crypto projecten die we hebben besproken, maar is wel in het verleden al erg succesvol gebleken. De token zag namelijk in het begin van 2022 stijging van maar liefst 6000% voordat de crypto winter was begonnen. Deze stijging maakte Lucky Block een van de beste tokens van 2022. 

In tegenstelling tot de nieuwste cryptomunten die we tot nu toe hebben besproken, is de presale van de LBLOCK token al even afgelopen. Deze presale was uitermate succesvol, waardoor de token werd toegevoegd op een aantal crypto exchanges, zoals Gate.io, MEXC en LBANK. 

De token had na de toevoeging aan deze exchanges een succesvolle periode waar deze explosief steeg en op de all-time-high zelfs een totale marktkapitalisatie van meer dan $ 1 miljard had. 

Sindsdien is Lucky Block zich gaan focussen op de casino-industrie en heeft dan ook een uitstekend Bitcoin casino geopend sinds 2022. Het Lucky Block Casino is een van de beste online casino’s die we gezien hebben waar spelers gemakkelijk met verschillende cryptomunten kunnen spelen – waaronder Bitcoin, Ethereum, Cardano, XRP en Dogecoin.

Mocht je interesse hebben in het casino dan kun je gemakkelijk starten met spelen, aangezien er geen KYC-procedure nodig is om een account aan te maken. Het platform is zeker een aanrader aangezien er veel verschillende spelletjes zijn om uit te kiezen. Denk hier aan slots, online casino games, klassieke tafelspellen, online dealer games en een eigen sportsbook. 

Wanneer je start bij dit casino kun je ook nog eens gebruik maken van een interessante welkomstbonus. Bij de eerste storting die je doet, zal je namelijk een 200% bonus match + 50 gratis spins op de slot machine Dead or Wild krijgen. 

De verwachting is dat Lucky Block binnenkort ook gebruikt kan worden om tegoed te storten bij het Dogecoin casino. Hiernaast heeft het project ook de LBLOCK V2 gelanceerd, waar de token nog lagere transactiekosten heeft en een 1% maandelijkse token burn. 

6. Solana (SOL) - Nieuw crypto project als beste alternatief voor Ethereum

Solana is de volgende token die we zullen bespreken in onze lijst voor de beste nieuwe cryptomunten kopen in 2024. Veel investeerders kennen Solana ongetwijfeld al, maar zijn misschien verbaasd dat het project pas in 2020 is gestart. De nieuwe crypto munt wordt door veel analisten gezien als het beste alternatief voor Ethereum.

Vergelijkbaar met Ethereum heeft Solana een sterke focus op NFT’s, smart contracts en DeFI. Solana is net als Ethereum een netwerk waar ontwikkelaars applicaties (dApps) op kunnen bouwen. De Solana blockchain zelf is open-source, wat zorgt voor transparantie en een verhoogde kans op adoptie onder ontwikkelaars. Tot nu toe zijn er al meer dan 400 projecten gebouwd op de Solana blockchain. 

De voornaamste use case van Solana zijn dApps en het doel is hier ook om zoveel mogelijk mensen op het netwerk te krijgen die gebruik maken van deze applicaties. Het voornaamste voordelen die Solana heeft ten opzichte van Ethereum is verhoogde schaalbaarheid en een grotere hoeveelheid transacties die het platform per seconde kan verwerken – die overigens ook goedkoper zijn dat Ethereum.

Solana maakt gebruik van een mix van proof-of-stake en proof-of-history, wat een redelijk nieuw concept is binnen crypto. Deze nieuwe technologie geeft Solana in theorie de mogelijkheid om maar liefst 710.000 transacties per seconde te kunnen verwerken. Het gemiddelde ligt echter rond de 50.000 transacties per seconde, wat nog steeds een stuk hoger dan de originele 15 transacties per seconde van Ethereum. 

Hiernaast heeft het nieuwe crypto project ook DeFi protocollen en staking mogelijkheden voor gebruikers van het platform. Om deze redenen zien we Solana en de native currency van het platform SOL als een van de beste DeFi projecten van 2024. Het is mogelijk om te bepalen of Solana daadwerkelijk de strijd kan en gaat winnen van Ethereum, maar dat haalt niet weg van het feit dat het een van de beste nieuwe cryptomunten is om in de gaten te houden. 

7. Polkadot (DOT) –Populair flexibel blockchain project voor para-chain en Web 3.0 mogelijkheden

Een ander nieuwe crypto waar je misschien al eerder iets over hebt gehoord is Polkadot. Ondanks dat het al wat langer in de maak is, gingen de eerste parachains van dit veelbelovende nieuwe crypto project pas in 2021 live. Bedrijven konden niet wachten om deel te nemen aan dit blockchain-project en moesten dan ook hun plek via een veilig bemachtigen. 

Investeerders die op zoek zijn naar nieuwe cryptomunten en zich afvragen welke nieuwe crypto kopen verstandig is in 2024, kunnen Polkadot zeker meenemen in hun beslissing. Het project biedt namelijk flexibele blockchain technologie voor para-chain oplossingen die hoogstwaarschijnlijk een belangrijke rol zullen gaan spelen in de wereld van Web 3.0.

Het idee is namelijk dat de volgende generatie van het internet (Web 3.0) volledig gebaseerd gaat zijn op gecentraliseerde applicaties en deze applicaties moeten allemaal met elkaar kunnen communiceren. Dit is dan ook waarom Polkadot ontwikkeld is: het beiden van slimme oplossingen tussen de verschillende blockchains op Web 3.0. 

De native token van het Polkadot ecosysteem is DOT. Deze token kan op verschillende manieren worden gebruikt binnen Polkadot, waaronder governance, staking en bonding. De token staat op het moment van schrijven op plek 11 naar marktkapitalisatie met een totaal geïnvesteerd kapitaal van ongeveer € 6,5 miljard.  

Momenteel wordt de token verhandeld rond de € 6 euro per stuk, na een sterke correctie te hebben gezien in de afgelopen maanden. Zeker ten opzichte van de all-time-high van € 45 in november van 2021 kan DOT tegen een erg aantrekkelijke prijs worden aangeschaft. 

Om deze reden zien we Polkadot als een van de beste nieuwe crypto’s om op dit moment in te investeren.  

8. Kusama (KSM)–Veelbelovende nieuwe crypto wat dient als soort experimentele omgeving voor Polkadot projecten

We gaan door met Kusama, een van de beste nieuwe crypto projecten van dit moment. Kusama is een ook een project van Parity Technologies – het bedrijf dat Polkadot heeft ontwikkeld en is dan ook sterk gerelateerd aan Polkadot. Kusama wordt het wilde neefje van DOT genoemd vanwege de experimentele aard van de nieuwe crypto munt. De koersen van DOT en KSM zijn dan ook sterk afhankelijk van elkaar en bewegen redelijk hetzelfde.  

De blockchain technologie van Kusama is in principe een soort voorloper van Polkadot, waar ontwikkelaars en andere geïnteresseerde hun vrije gang kunnen gaan om te experimenteren met de technologie om zo interessante nieuwe blockchain projecten of applicaties te ontwikkelen. 

Het mooie hieraan is dat deze dus kunnen worden getest voordat ze daadwerkelijk op het Polkadot netwerk gehost worden. 

We zien Kusama dan ook als een van de beste nieuwe crypto en al met al een goede investeringsmogelijkheid. Gezien de experimentele aard van het project zitten er wel risico’s aan verbonden, maar dat maakt het nu ook een nieuwe crypto met potentie. 

De native currency van het project is KSM, een token die op nummer 125 staat op CoinMarketCap met een totale naar marktkapitalisatie van bijna € 300 miljoen. 

Gezien deze relatief lage marktkapitalisatie heeft Kusama dus een enorme potentie om te groeien. Zeker wanneer we kijken naar de prijs van dit moment van rond de € 32 euro, is het een project met een potentie op een extreem hoog rendement – zo was de all-time-high in mei 2021 nog bijna € 500. 

9. Uniswap (UNI) –Uitstekende decentrale beurs voor het kopen-en verkopen van nieuwe crypto projecten

Uniswap is de volgende token die we zullen bespreken in onze nieuwste cryptomunten lijst. Het project is net als veel andere top 10 crypto’s die we hebben besproken in 2020 het leven in geroepen. Toendertijd was Uniswap een voorbeeld van het grote succes binnen de decentralized fiance (DeFi) crypto industrie niche. 

Uniswap is een gedecentraliseerd platform waar je erg eenvoudig Ethereum kunt swappen (vandaar de naam Uniswap) met andere tokens op het Ethereum netwerk. Uniswap heeft hiervoor natuurlijk enorm veel liquiditeit nodig en gebruikt hiervoor liquiditeitspool waar gebruikers tokens kunnen verschaffen tegen een vergoeding. 

Uniswap is enorm populair als gedecentraliseerd platform en er vinden dan ook elke dag talloze swaps plaats op het platform. De token van Uniswap: UNI wordt niet direct gebruikt op het platform, maar dient meer als een governance token, waardoor houders dus kunnen meestemmen over de toekomst van het platform. 

Desondanks zien we UNI als een uitstekende investering voor in de toekomst. Het Uniswap platform groeit al jaren rustig door en we zien geen tekenen dat dit in de komende tijd zal afnemen. Op dit moment wordt UNI verhandeld voor rond de € 5,5 met een totale marktkapitalisatie van ongeveer € 3,2 miljard. 

Vergelijkbaar met de andere nieuwe crypto coins die we hebben besproken heeft UNI een sterke correctie gehad. Zo werd de token op het hoogtepunt. mei 2021 nog verhandeld voor rond de € 35.

10.Compound (COMP) – Interessant leensysteem ontworpen voor het uitlenen van cryptomunten

We sluiten onze lijst van de beste nieuwe crypto coins af met Compound. Het project is net als Uniswap een interessant gevolg van de DeFi revolutie. Compound is in principe een leensysteem voor cryptomunten waar gebruikers tokens kunnen uitlenen of lenen tegen een vergoeding. 

Gebruikers van Compound kunnen hun tokens storten in een Compound pool om hiervoor rente te verdienen. De rente die verkregen kan worden is afhankelijk van de leners en het aangeboden onderpand. 

Het systeem van Compound is redelijk complex, maar is tot nu toe wel erg succesvol geweest – waar het onlangs al een mijlpaal van $ 800 totaal vergrendelde waarde heeft behaald. 

COMP is de native currency van het ecosysteem, wat wordt gebruikt om vergoedingen te betalen die te maken hebben met het lenen- en uitlenen van tokens op het platform. Hiernaast worden COMP tokens ook gebruikt als governance token om beslissingen te maken van het Compound protocol. 

Op dit moment is COMP aan te schaffen tegen de erg aantrekkelijke prijs van € 39 per stuk. Dit is een enorme korting wanneer je het vergelijkt met de all-time-high in mei 2021 van € 650. Investeerders die zich afvragen welke nieuwe crypto kopen, raden we dan ook aan om Compound te overwegen. 

Hoe Blijf Ik op de Hoogte van Nieuwe Veelbelovende Crypto Projecten

Het vinden van de beste nieuwe cryptomunten kan nog wel eens lastig zijn. Het is dan ook om deze reden dat we deze gids hebben samengesteld. We hopen dat we onze lezers hier namelijk een startpunt kunnen aanbieden en dat je niet eerst zelf het hele internet moet afstruinen voor de beste nieuwe cryptomunten 2024. 

Hiernaast is er ook nog het gevaar dat je in de ban raakt van de nieuwe crypto gekte en mogelijk investeert in projecten die het helemaal niet waard zijn. 

We zullen hier een aantal belangrijke manieren bespreken hoe je het beste op de hoogte kan blijven van nieuwe crypto projecten. 

Crypto Exchanges

Een goede plek om te zoeken naar veelbelovende nieuwe crypto projecten is op crypto exchanges. Ondanks dat het best mogelijke moment om deel te nemen aan een project de presale fase is, kan er ook een uitstekend rendement behaald worden met de nieuwste cryptomunten die worden toegevoegd op exchanges. Let daarom op wanneer er projecten aan de beste altcoin exchanges worden toegevoegd – dit kunnen best vaak interessante mogelijkheden zijn. 

Social Media

Een belangrijke plek waar je als investeerder de nieuwste cryptomunten kan vinden is op social media. Met name op Twitter, Discord en in Telegram groepen wordt nuttige informatie over interessante crypto projecten gedeeld. Wanneer je hierdoor op tijd kan instappen in een project, dan kun je nog wel eens een enorm rendement behalen.  

Kijk naar andere Investeerders

Een andere handige manier om op de hoogte te blijven van veelbelovende crypto projecten is door te kijken naar wat andere investeerders doen – oftewel het (grote) geld volgen. Wanneer er veel wordt geïnvesteerd in een nieuw crypto project, dan kan het nog wel eens zijn dat dit een nieuwe crypto met potentie is. 

Het is dan met name interessant om te kijken naar investeerders met diepe zakken, zoals institutionele beleggers, aangezien deze ook nog eens de invloed hebben om de koers van een token te beïnvloeden.  

Hoe Selecteer je Nieuwe Crypto Projecten & De Nieuwste Cryptomunten met Potentie

Nu je beter weet  kan vinden, is het ook handig om te weten hoe je veelbelovende nieuwe crypto projecten en mogelijk de beste cryptomunten lange termijn kan herkennen. We zullen dan hieronder een aantal belangrijke kenmerken bespreken hoe je beter kan bepalen of een nieuwe crypto munt de moeite waard is of juist helemaal niet. 

Utility & Use Cases

Allereerst raden we aan om goed te kijken naar de utility die een token biedt en wat de use cases zijn. Het is namelijk belangrijk dat er daadwerkelijk een probleem is die het nieuwe crypto project zou gaan oplossen. Er zijn tegenwoordig namelijk erg veel tokens die een oplossing bieden voor problemen die er (praktisch) niet zijn en deze zullen het dan ook niet lang volhouden. 

Technologie

Technologie is een andere goede manier om te kijken of een project de moeite waard is of niet. Het hangt redelijk samen met de utility en use cases, maar draait er dan meer om hoe de token deze utility aanbiedt. 

Denk hier bijvoorbeeld aan de nieuwe crypto van Love Hate Inu die gebruikt maakt van het innovatieve vote-to-earn consensus model, wat tot nu toe nog niet eerder gebruikt is binnen de online-enquête industrie. 

Crypto presales

Zoals we hierboven al even hebben beschreven is de beste periode om in een token te investeren de presale fase. Hier kunnen tokens tegen de best mogelijke prijs worden aangeschaft met vaak een korting ten opzichte van de ICO crypto listing bij een crypto exchange. 

Om deze reden hebben we dan ook in deze lijst de nieuwste cryptomunten toegevoegd die nog in de presale fase verkeren, zoals Love Hate Inu, Ecoterra of DeeLance.  

Is Beleggen in Nieuwe Crypto Projecten & Nieuwste Cryptomunten Verstandig?

Of beleggen in nieuwe crypto coins verstandig is, blijft altijd een lastige vraag om te beantwoorden. Het is immers zo dat dit volledig afhankelijk is van het type investeerder dat je bent. Het blijven immers nieuwe crypto projecten waarvan het maar de vraag is of de projecten daadwerkelijk alles zullen bereiken wat we op dit moment van ze verwachten. 

Aan de andere kant is de potentie op een groot rendement wel aanwezig bij dit type crypto, in tegenstelling tot reeds gevestigde, bekende cryptomunten, zoals Bitcoin of Ethereum. De tokens bevinden zich immers in de eerste fase van de roadmap en zijn dus aan te schaffen voor hoogstwaarschijnlijk de best mogelijke prijs. 

Het is dus sterk afhankelijk van de risico’s die je bereid bent om te nemen als investeerder. Ben je iemand die niet schuw is van een (ingecalculeerd) risico en ben je ook echt bereid om alles wat je investeert te verliezen? Dan kunnen we investeren in nieuw crypto munten met potentie adviseren. Ben je meer risicoavers? Dan is het misschien een minder goede keuze. 

Hoe Kan Je Nieuwe Cryptomunten Kopen - In 4 Stappen Investeren in $ LHINU. Beste Nieuwe Crypto 2024

Nu je weet wat de beste nieuwe cryptomunten van 2024 zijn, kunnen we ons voorstellen dat je als investeerder afvraagt hoe je nu kan investeren in een van deze projecten. Met name het investeren in crypto presales kan voor beginnende investeerders compleet nieuw zijn. 

We zullen daarom in dit gedeelte van de gids uitleggen hoe je gemakkelijk kan investeren in de beste nieuwe veelbelovende crypto: Love Hate Inu! 

Stap 1: Maak een crypto wallet aan

Als eerste stap dien je een eigen crypto wallet aan te maken (wanneer je deze nog niet hebt natuurlijk). Er zijn veel verschillende crypto wallets beschikbaar, maar over het algemeen raden we altijd MetaMask aan als wallet. 

MetaMask is gratis en werkt als extensie in je browser voor zowel Chrome, Firefox of Edge. De wallet is erg gemakkelijk in het gebruik en het aanmaken hiervan duurt maar enkele minuten. Vergeet niet je persoonlijke recovery-key ergens goed op te schrijven, aangezien dit je enige manier is om je nieuwe crypto tokens terug te krijgen wanneer je je wachtwoord vergeet. 

Stap 2: Koop ETH of USDT

Wanneer het gelukt is om een crypto wallet aan te maken, is de volgende stap het kopen van ETH of USDT tokens. Deze populaire cryptomunten worden namelijk als enige geaccepteerd om te swappen tegen LHINU. 

Voor het aanschaffen adviseren we eToro, aangezien het een uitstekende online broker is waar je gemakkelijk met kleine bedragen crypto kan aanschaffen zonder al te hoge transactiekosten. Voor onze volledige beoordeling van eToro, adviseren we om onze eToro review te lezen. 

Stap 3: Verbind crypto wallet met de presale

Nadat je ETH of USDT hebt aangeschaft, is het tijd om naar de website van Love Hate Inu te gaan en hier je crypto wallet te verbinden met de presale. 

Wanneer je op de website bent beland, klik dan op ‘Buy Now’ en selecteer MetaMask. Volg de stappen die MetaMask aangeeft en hierna zal je wallet verbonden zijn met de presale pagina van Love Hate Inu. 

Hier kun je gemakkelijk je crypto wallet verbinden met de presale

Stap 4: Koop LHINU tokens

Selecteer hoeveel LHINU tokens je wilt aanschaffen en klik op 'Convert'

Nu je alle moeilijke stappen hebt uitgevoerd, kun je beginnen met het leuke gedeelte: het kopen van de tokens. Kies de hoeveelheid LHINU tokens die je graag wilt aanschaffen en selecteer met welke token je wilt betalen. Weet wel dat je sowieso wat ETH nodig hebt om de swap te verwerken vanwege de GAS fees. 

De tokens kunnen geclaimd worden op het moment dat de presale fase ten einde is gekomen en dit kan ook gewoon weer gemakkelijk via de website van Love Hate Inu. 

Vragen en Antwoorden over Het Vinden van Nieuwe Cryptomunten met Potentie en Nieuwe Cryptomunten Kopen

Het vinden van nieuwe cryptomunten met potentie kan nog wel eens een hele taak zijn. Om het voor onze lezers makkelijker te maken hebben we in deze gids 10 nieuwste cryptomunten die de moeite waard zijn beoordeeld. Hiernaast kun je als investeerder crypto exchanges, social media en andere investeerders in de gaten houden om de beste nieuwe crypto munten niet te missen.

Naar onze mening zijn de beste nieuwe cryptomunten van 2024 Love Hate Inu, DeeLance, Ecoterra en RobotEra. Deze projecten verschillen allemaal qua utility en use cases, maar hebben allemaal een erg hoge potentie om te groeien. 

Investeren in nieuwe cryptomunten kan zowel op bekende crypto exchanges als eToro, maar ook via crypto presales, waar de tokens voor de best mogelijke prijs kunnen worden aangeschaft. In deze gids hebben we in een 4-delig stappenplan uitgelegd hoe je gemakkelijk kunt investeren in de crypto presale van Love Hate Inu. 

De vraag welke nieuwe crypto komt eraan is een grappige. Welke niet is beter de vraag. Praktisch elke dag worden er nieuwe crypto projecten ontwikkeld en naar buiten gebracht. In deze gids hebben we in ieder geval 10 van de beste besproken, zodat je niet zomaar in de nieuwe crypto gekte trapt.  

Op de hoogte blijven van de beste nieuwe cryptomunten met potentie is naar onze mening het makkelijkste door social media goed in de gaten te houden. Platformen zoals Twitter, Discord en Telegram zijn belangrijke tools die je kan gebruiken de nieuwe crypto gekte in de gaten te houden om zo vroeg op de hoogte te zijn van  de beste nieuwe veelbelovende crypto’s. 

Meest Veelbelovende Nieuwe Cryptomunten 2024 - Onze Keuze

We hebben in deze gids aandacht besteedt aan 10 van de beste nieuwe crypto met potentie projecten om zo antwoord te geven op de vraag: welke nieuwe crypto komt er aan en is het waard om in te investeren. De projecten die we hebben besproken in onze top 10 zijn allemaal erg interessant en hebben unieke use cases in verschillende markten binnen de crypto industrie. 

Al met al kunnen we concluderen dat Love Hate Inu de beste veelbelovende nieuwe crypto 2024 is. Het project maakt uitstekend gebruik van de meme cultuur binnen de crypto industrie en biedt hiernaast utility met een innovatief vote-to-earn platform voor online polls. We verwachten dat deze token een grote speler gaat worden binnen de online-enquête industrie en raden dan ook investeerders aan om deze token in de gaten te houden. 

Investeer nu in de Meme Presale van 2024!
Koop vandaag nog je LHINU tokens om extra voordelig in de presale te investeren en de beste kans op winst te hebben zodra het project gelanceerd wordt.
TIP
Scroll naar boven